Hieronta hyrylä erotikka homoseksuaaliseen

Tuomari Katherine Forrest New Yorkin eteläisestä piiristä hylkäsi Obaman hallinnon puolustelut siitä, että "NDAA vain vahvistaa jo olemassa olevat, sotavoimien oikeudet suorittaa tiettyjä rutiinitoimenpiteitä" ja on antanut päätöksenään, että NDAA rikkoo perustuslain lisäyksiä. Hallituksen odotetaan vetoavan tuomarin päätöksestä ja Verkkomedia jatkaa aiheen seuraamista. Tämän oikeusprosessin tulevaisuutta on kuitenkin varsin helppo ennustaa kun läpikorruptoituneet ja maksetut tuomarit lähtevät käsittelemään tätä juttua.

Keenan niminen juristi pisti illut oikeuteen vuoden loppupuolella ja sekin käsittely junnaan paikoillaan, vaikka siitäkin on ollut David Wilcockin , Benjamin Fulfordin sekä Project Camelotin toimesta monesti juttua. Valtaa on haastavaa yritää lähteä palauttamaan takaisin kansalle ja pistää sen jälkeen psykopaatit pois vallasta.

Siihen tarvitaan meidän jokaisen yksityishenkilön voimia ja tietoisuutta yksilötasolta. Koska tämä suurin sodankäynti meitä vastaan käydään kuitenkin psykologisella tasolla ja se tiedetään tasan tarkkaan tuolla Pentagonissa. Lähettänyt Against NWO klo 7: Kohteen lähettäminen sähköpostitse Bloggaa tästä!

Internet seurannasta ja sananvapaudesta. Äsken järjestettin Euroviisut Azerbaidžanin pääkaupungissa Bakussa. Monelle ei mahtanut mieleen kyseisen valtion ihmisoikeudet. Azerbaidžanin telelainsäädäntö on sellainen, että siellä kansalaiset tietävät että heidän internetin ja matkapuhelinten käyttöään valvotaan.

Vuonna useita ihmisiä pidätettiin ja kuulusteltiin poliisin toimesta heidän äänestettyään matkapuhelimitse Armenian euroviisuehdokasta, ei oman maan euroviisua, kirjoittaa Rebecca Mc Kinnon The Mark-sivustolla. TeliaSoneran alihankkija Azercell asensi verkkoon "mustia laatikoita", joiden avulla oli mahdollista monitoroida kaikkea matkapuhelinliikennettä reaaliajassa ilman oikeuden lupaa tai etsintälupia.

Suomen ja Ruotsin hallitukset ovat esittäneet voimakasta retoriikkaa internetin vapauden säilyttämisen puolesta samoin kuin ihmisoikeuksista - samalla kun toimet sen varmistamiseksi, että internet ei olisi uhka vallitsevalle yhteiskuntarakenteelle jatkuvat. Euroopan komissio on ajanut e-henkilötunnuksia vuodesta Käytännössä ehdotus merkitseekin sitä, että anonyymia netin käyttöä ollaan lopettamassa.

Internet on siis verkko, jossa voi verkostoitua, mutta myös verkko, jolla pyydystetään. Internetin vapaus valuu samalla kaivosta alas ja muuttuu muinaisen länsi-saksan STASI -tyyppiseksi vakooja klooniksi. Sen jälkeen isoveli hengittää niskaan kaikkialla minne kirjoitat tai bloggaat. ARPANET suunniteltiin luvulla Yhdysvaltain puolustusministeriön aloitteesta kehittämään uutta, turvallista, hajautettua pakettiverkkotekniikkaa. IMP-solmuihin kytkettiin sitten tavalliset tietokoneet tietoliikenneohjelmistoineen.

Tällä hetkellä internetin ajatellaan olevan vapaa verkosto, jossa tieto kulkee, säilyy ja on saatavilla. Sellainen suhtautuminen on naiivia, koska linjoilla voi olla koko ajan: Lähettänyt Against NWO klo 6: EU , IAEA , illuminati , internet , iran , Kiina , liittovaltio , Manhattan-projekti , sananvapaus , seuranta , uraani , usa , venäjä , ydinteollisuus , yhdysvallat. Kuusamossa taistellaan uraanikaivoshanketta vastaan.

Kuusamon uraaniesiintymätt löydettiin jo lukujen uraanitutkimusten yhteydessä. Ne näkyvät tänä päivänäkin Geologian tutkimuskeskuksen GTK: Tämä alue on määritelty Suomen mahdolliseksi uraanipotentiaaliksi.

Lähettänyt Against NWO klo 5: Arto Lauri , atomienergia , IAEA , kaivostoiminta , korruptio , Kuusamo , monopoli , Olkiluoto , radioaktiivisuus , suomi , talvivaara , uraanikaivos , verkkomedia , ydinsäteily , ydinteollisuus , ydinvoima.

Pentagon tilaa vuosittain miljoonalla dollarilla propagandaa. Leonie Industries niminen alihankkijafirma tuottaa propagandaa Pentagonille ja siitä maksetaan vuosittain n. Valtamedia aivopesee edelleen suuren lauman enemmistön näillä tutuilla leimaus-sanoilla, kuten: Arno Kotro , HS , huuhaa , leimaaminen , lähdekritiikki , media , olkinukke , pentagon , propaganda , salaliitto , salaliittoteoria , usa , valtaeliitti , vanginvartijatietoisuus.

Presidentti Barack Obama allekirjoitti Yhdysvaltain kansalaisten pidättämisen määräämättömän pitkäksi ajaksi terrorismi-epäilyjen perusteella. Hallituksella ei ole velvollisuutta todistaa epäillyn syyllisyyttä tai edes järjestää hänelle oikeudenkäyntiä. Tämän presidentti Obamaa vastaan nostetun oikeusjutun taustalla on muun muassa Pulitzer-palkittu journalisti, New York Timesin entinen kirjeenvaihtaja ja kirjailija Chris Hedges sekä joukko muita aktivisteja, mukaan lukien MIT-professori Noam Chomsky , kirjailijat Tangerine Bolen, Alexa O´Brien sekä taloustieteen tohtori, RAND Corporation -yhtiölle työskennellyt sotilaallinen tutkija Daniel Ellsberg , joka vuonna vuoti Pentagonin papereiden nimellä tunnetut huippusalaiset asiakirjat New York Timesille ja muille amerikkalaislehdille.

Kirjailijat Naomi Wolf sekä Cornel West ovat liittymässä kantajien joukkoon. Cornel Westin mukaan Yhdysvallat on kehittymässä diktatuuriksi, jossa on ripaus fasismia mukana.

Kantajia edustavat asianajajat Bruce Afran sekä Carl Mayer. Lähettänyt Against NWO klo 3: Keenan , oikeudenkäynti , pentagon , presidentti , project camelot , psykologinen sodankäynti , usa , uusi maailmanjärjestys. Web bot ennustaa Fukushimaan seuraavaa katastrofia Web bot softan kehittäjä Cliff High oli vieraana Red Ice Creations radiossa ja hän kertoi, että web bot ennustaa seuraavaa maanjäristystä ja ydinkatastrofia Web bot on tietokonesofta jonka uskotaan pystyvän ennustamaan tulevaisuudentapahtumia bottien avulla.

Ohjelmasovellus kehitettiin luvun lopussa ja se rakennetiin alunperin osakemarkkinoiden ennustamiseen. Kuvassa näkyy miten ohjelman sovellus toimii. Fukushiman 3-reaktorin posautus vs. Maaliskuuta - Fukushiman ydinonnettomuus Haitin maanjäristys aiheutettiin samalla vehkeellä vuonna ja sillä lahdattiin yli siviiliä. Venezuelan presidentti Hugo Chavez uskalsi vielä kyseenalaistaa asian mediassa samana vuonna.

Sillä "teologisesti korrektilla" tasolla ID on nimenomaan sitä että suunnittelijasta ei oteta kantaa. Tässä kohden Nick Bostromin näkemys on kuitenkin jotain jossa he ovat pakotettuja ottamaan eriävän kannan. Osittain syynä on se, että Bostromin ajattelutapa on ristiriidassa ID: ID ajattelee kompleksisuutta eikä suostu näkemään Suunnittelua jonain jonka ominaisuuksia voitaisiin rajoittaa.

Nyt tätä näkökulmaa tukemaan on tehty tuore, minusta melko kiinnostava, julkaisu. Moti Mizrahin "The Fine-Tuning Argument and the Simulation Hypothesis" kuvaa sitä miten simulaatiohypoteesi todellakin haastaa klassisen teismin ajatuksia.

Hän korostaa että antrooppisen periaatteen näkemä hienosäätö voidaan nyt selittää kolmella keskenään oleellisesti erilaisella tavalla. Siis sen lisäksi että tämä hienosäätö kiistetään kokonaan. Multiversumihypoteesi selittää miksi yksi universumi voi olla epätodennäköinen ; Universumeita on monta erilaista ja emme voi katsoa satunnaisesti valittua universumia, koska olemme sen sisällä.

Elämä tarkastelee universumia vain universumissa jossa on elämän sallivat parametrit. Design -hypoteesissa oletetaan että universumi on luotu ja tämä selittää epätodennäköisyyden koska Jumala voi tehdä epätodennäköisiä asioita al kazam.

Näkemys on tässä laajempi kuin Intelligent Design, mukana on myös ns. Simulaatiomallissa universumi on ohjelmoitu. Tässä keskitytään enemmänkin siihen että universumin tekijöillä on teknisiä rajoitteita joten rajaavat parametrit on valittava huolella että väliin ei tarvitse tunkea poikkeuksin. Mizrahinin pääargumentti on kuitenkin erikoinen.

Hän näkee että simulaatiomalli haastaa nimenomaan design -hypoteesin hyvin konkreettisesti. Tässä Mizrahi harrastaa logiikkaa joka muistuttaa yllättävissä määrin omaani. Taannoin kirjoitin erilaisten premissien parsimoniasta alkusyyargumentissa, ja käsittelin sitä kvalitatiivisen ja kvantitatiivisen parsimonian kautta.

Mizrahi on samoilla linjoilla ja korostaa että simulaatiohypoteesi on paitsi koherentti coherency ja selittää hienosäädön, niin ennen kaikkea se on klassista design -argumenttia parempi koska sen yksinkertaisuus simplicity on suurempi kuin "klassisella designillä" ; Koska yliluonnollinen fysiikan lait ylittävä Jumala on oleellisesti erilainen different in kind kun taas ohjelmoija on meistä erilainen vain aste-erolla different in degree.

Ja lisäksi koska simulaatioargumentissa Suunnittelun ominaisuuksia tarkastellaan rajoitusten kautta, se tarjoaa ennusvoimaa. Se esittää asioita jotka tapahtuvat ja näin se tekee testattavia ja periaatteessa falsifioitavia ennusteita.

If this is correct, then the FTA is a weak argument for the existence of God. Ensinnäkin koko tilanen johtuu tavallaan siitä että Bostromin ohjelmoija on "partikulaari design" kun taas teismissä on usein ajateltu suurempia ideoita joissa teemana on enemmänkin "general design".

Tätä kautta on huomattava että se miksi ID: Se haastaa klassisen teismin hyvinkin vahvasti. Sillä tosiasiassa teologisesti korrekti Jumala on jotain jota hyvin harva itse asiassa kannattaa. Moni haluaa liimata tämän päälle ideoita jotka ovatkin kaikkea muuta kuin suoraan tämän määritelmissä. Rajoittamaton älykkyys joka päätellään rajallinen fysiikka eliminoiden on valittu enemmän "kaikkivaltias Jumala" mielessä kuin sitä kautta että ei otettaisi kantaa siihen mitä äly voi ja ei voi tehdä.

Bostrom ottaa esiin vaihtoehdon jossa äly voi olla rajallinen. Tämä rajaamaton ei ole kaikkivaltias joten tätä on syytä vastustaa. Sillä Design -hypoteesi ei olekaan oikeasti yleinen idea general vaan se viittaa kätketysti ja kieroillen johonkin ihan tietyntyyppiseen Jumalaan.

Wink wink emme ole kreationismia, paitsi ne jotka ovat, mutta Designer voi olla kreationistien Jumala. Ja kyllähän me kaikki tiedämme sydämessämme mihin se nyt sitten viittaa Toisaalta Bostromin ja muiden simulaatiohypoteesinäkökulman teorioiden mukaan Ohjelmoija on nimenomaan hyvin rajallinen ja se on tätä kautta by definition partikulaari, joten sitä tulee kenties vastustaa ihan siksi että se on partikulaari. ID on hieman erikoisessa suhteessa avaruusolentoihin.

Niihin viitataan mielellään jotta korostettaisiin että ei ole rajoitettu tiettyyn Jumalaan. Humanoidi on kuitenkin partikulaari. Ja siksipä humanoidiasiaa ei tosiasiassa huomioida argumenteissa, se on vain taktinen asia johon vedota tietyssä tilanteessa. Bostromin näkemys on tässä mielessä hyvin samantapainen.

Paitsi että sitä vastustetaan noin yleisesti aina, eikä siihen koskaan vedota mahdollisena ratkaisuna design -hypoteesiin. Otsikossa on Jean Baudrillard -alluusio. Hänen ajatuksensa simulakrumeista ja simulaatiosta on jotain jolla lukija voi leikitellä lukiessaan tätä tekstiä.

Sieltä löytyy teemaa vahvistava piiloargumentti kun oikein jaksaa kaivella. Luvassa on tasainen taisto? Hyvin monesti ajatellaan että tikarit ovat nopeampia kuin miekat. Tätä asiaa tukee tietysti moni asia ; Ensinnäkin rosvon ja tikarimiehen stereotyyppi on nopea ja taipuisa mies, kun taas miekkamies on lihaksikkaampi.

Ja sitten ajatellaan että tämä voisi olla asevalinnan seuraus. Toiseksi hyvin monissa roolipeleissä annetaan pelitasapainon vuoksi tikareille jotain nopeuslisäyksiä. Ja kolmanneksi moni on varmasti tutustunut monenlaisiin etujen ja haittojen esilletuomiseen. Ja tämä taatusti herättää mielikuvia siitä että asevalinta olisi enemmänkin jonkinlainen mieltymys. Mutta tietenkään asia ei ole näin yksinkertainen. Jos nimittäin katsomme miten nopeasti ihminen voi lyödä, on katsottava ensin käsiä.

Suurin nopeuden rajoite joka tapauksessa on se nopeus joka ihmisen omista käsistä lähtee. Tämä on relevanttia koska lisäpaino voi todellakin hidastaa tätä vauhtia.

Kuitenkin tämä on esimerkiksi hyvin painotetun yhdenkädenmiekan kohdalla melko irrelevanttia, koska ase on itse asiassa kohtuullisen kevyt.

Raskaus näkyy korkeintaan siinä miten kauan toimintaa jaksaa tehdä. Toisaalta painon jakautuminen on pituutta relevantimpaa. Esimerkiksi minä pystyn lyömään omalla "1½ kädenmiekallani" longsword yhden käden otteella nopeammin kuin tätä lyhyemmällä ja suunnilleen saman verran painavalla mutta tätä paljon lyhyemmällä sotanuijallani flanged mace. Sotanuijassa on puuvarsi jonka päässä on tiivis kasa metallia.

Miekassa painopiste on melko lähellä kädensijaa. Tikari on tässä mielessä usein hyvin painotettu. Ja sen verran kevyt että painotuksella ei ole vielä juurikaan mitään merkitystä. Mutta tärkein asia on kuitenkin ulottuvuudessa. Ja ulottuvuus vaikuttaa oleellisesti siihen miten aseen nopeutta pitää ylipäätään arvioida.

Tässä kohden on oleellista huomata että on ulottuvuus johon voidaan lyödä ilman että astutaan askelta. Ja on ulottuvuus johon voidaan lyödä niin että samalla astutaan. Kävelyn kanssa etäisyys on suurempi, mutta sen vauhti ja suunnanmuuttelukyky on pienempi. Sillä kävellessä kuitenkin liikutetaan koko ihmisen massaa. Ja näin on olemassa "nopeita senttejä" jotka ovat ulottuvilla ilman kävelyä ja "hitaita senttejä" jotka vaativat lisäksi liikkumista.

Se, mitä tikarin kanssa ajatellaan on se, että pelkästään käden heiluttelu on nopeaa. Ja tässä paino on kenties jonkinlainen hidaste.

Yhdenkäden miekan kohdalla nopeusero tikariin voi olla triviaali ellei olematon, mutta toki tikari on "nopeilla senteillä" huomattavasti rivakampi kuin vaikkapa hyvinpainotettu kahdenkädenmiekkani tai huonostipainotettu sotanuijani. Joten oikeasti tikarin heiluttelu on vain kevyttä. Siinä ei mietitä sitä että tikarin ulottuvuus on pienempi. Ja sen vuoksi on pirusti sellaista etäisyyttä jolta miekkamies voi lyödä tikarimiestä ilman että tämä astuu eteenpäin, mutta jossa tikarimies ei voi lyödä miekkamiestä ilman astumista.

Tämä tarkoittaa sitä että tikarimiehen on jotenkin ylitettävä nämä "hitaat kymmenet sentit". Ja tämä tekee normaalissa tilanteessa tikarimiehen osan vaikeaksi. Toki tikarimies ei ole täysin avuton. Sillä kun häntä lyödään, on väistämätöntä että vastapuolen kärki tulee johonkin johon tikarimies yltää. Tikarimies ulottuu siis torjumaan vaikkakaan ei lyömään. Ja ennen kaikkea tämä torjuminen vaatii vain "nopeita senttejä". Ja ylen edullista on sekin että torjunnan perusideana on se, että oman aseen kahvan läheinen osa toimii tehokkaana torjumisvipuna ja jos kärki on kaukana kädensijasta sitä on helpompi kääntää syrjään.

Näin tikari ulottuu torjumaan sitä miekan osaa josta on kätevintä torjua. Tämä tarkoittaa sitä että tikarimies ei voi tehdä muuta kuin torjua ja että hänen kannattaa myös tehdä näin. Sillä jatkona hän voi astua lähemmäs ja lyödä. Nämä ovat "hitaita senttimetrejä" ja on selvää että niiden aikana miekkamies saattaa kenties ehtiä vaikka nostamaan oman kätensä torjuntaan "nopeita senttejä" tai astumaan kauemmas "hitaita senttejä".

Jos miekkamies on ylikurottanut palaaminen voi olla hidasta, ja jos hän ei ole valmistautunut hän voi yllättyä ja reaktioaika on tikarimiehen puolella. Ja siitä saadaanko torjuntaan yhdistettyä aseenhallintaa jolloin miekkamiehen haluama torjunta vähintään vaikeutuu. Tikari on kuitenkin nopeampi kuin miekka - tai etenkin keihäs. Se on se jos tikarimies on päässyt aivan lähelle. Etenkin keihään kohdalla on niin että sitä on hitusen vaikeampaa käyttää aivan lähietäisyydellä.

Tällöin tikarin kanssa voi huitoa keihästä vapaammin. Ja keihäsmiehen onkin parasta astua kauemmas. Joka on "hitaita senttejä" ja tikarimieskin voi niitä käyttää. Tällöin ongelmana on tietysti se, että miten tikarimies pääsee niin lähelle ensin. Vastaavia tilanteita voi olla myös kapeissa tiloissa joissa asetta ei mahdu kunnolla käyttämään.

Tässä tosin on vaikeaa se, että tikarimiehen olisi joka tapauksessa selvitettävä miten hän pääsee vihollisen aseen ohi. Esimerkiksi kapeassa tunnelissa miekkamies - tai etenkin keihäsmies - voi pistää kauas ja tilaa väistämiseen ei juurikaan ole. Tekniikat ovat odotettavia vaakasuuntaisia pistoja, koska muuta ei ole luvassa, mutta tilanpuute takaa että ne ovat vaarallisia ja vaikeasti väistettäviä.

On siis pakko torjua ja ottaa vastapuolen asetta hallintaan. Siksi kun mietimme tikareja, ei ole syytä katsoa vain sitä ovatko ne siistejä. Tottakai ne ovat siistejä! Eikä kannata antaa tulla johdatetuksi massaviihteen ja roolipelien stereotypioiden kautta. Tässä tasapainossa faktuaalisuus ei ole niin tärkeää. Sillä jos pelaaja tykkää veitsistä on hänelle hyvä antaa veitset ja mahdollisuus siitä huolimatta että hän on tämänlaisen valinnan tehnyt.

Sillä roolipelihahmossa tärkeintä on tyyli. Hahmon on "oltava siisti" tai muuten mieluinen ja sillä on voitava tehdä kivoja asioita. Tosielämään tämä pluralismi ei kuitenkaan seuraa.

Sillä näemme vain elossajääneet sankarit, emme niitä jotka ovat kuolleet. Tai koska käsikirjoittaja tykkää. Tikarit ovat toki nopeampia kuin miekat - jos heittelet niitä kaukaa. Ne vain eivät tee kovin paljoa vahinkoa, ja sitten sinulla ei enää ole sitä tikaria jonka olet heittänyt. Lähettänyt Tuomo "Squirrel" Hämäläinen klo 2. Lautapelit ovat yleisesti ottaen sosiaalisia pelejä. Lue ; En ole hirveästi panostanut. Tämän Ropeconin aikana tulin kuitenkin pelanneeksi kohtuu paljon.

Uusina peleinä tuli tutustuttua esimerkiksi sellaisiin peleihin kuin "The Great Dalmuti": Tämän lisäksi kokeilin paria sellaista peliä jonka nimiä en enää muista. Eli tässä on jo esillä kuinka melko lyhyessä ajassa voi oppia pelaamaan viittä peliä.

Sillä tavalla että sitä pystyy pelaamaan muiden kanssa ja joskus jopa olemaan haaste. Sillä tasolla että kykenee kenties selittämään muille miten sitä peliä pelataan Syynä on se, että yleensä pelit yritetään tehdä helppokäyttöisiksi.

Tämä ei ole sama asia kuin se, että peli olisi huono. Päin vastoin ; Esimerkiksi klassikkopeli "tammi" taipuu hyvin yksinkertaisiin sääntöihin. Se vaatii strategiaa ja älyä. On toki helppoa arvostaa "shakkia" jonka erilaiset nappulat luovat peliin kompleksisuutta. Ja shakki muistuttaa että joskus melko kompleksinen peli voi olla todella elegantti.

Shakin nappulat, aloitusasema ja siirrot vaativat jo aika paljon muistelua. Siinä on kuitenkin mahdollisuus ottaa erilaisia lisävariantteja, kuten omalle roistolle jonkin erikoisominaisuuden, jotka lisäävät peliin kompleksisuutta mutta jotenkin myös vähentävät sen "eleganssia". Se on silti oikein hauska peli. Kompleksisuus ei ole sama kuin hienous. Shakki on tammea elegantimpi peli, mutta ei pelkästään sen takia että sen nappulat ja siirrot on vaikeampi oppia. Nykyään pelien käytettävyys on kunnossa ja niitä voi oppia monia ja nopeasti.

Jos aikaa vain riittää pelaamiseen. Sitten otankin esille "Audatia" -pelin. Itse Guy Windsor on ollut mukana kehittämässä tätä uutta korttipeliä.

Ja miksi ei olisi? Siinä on maailman hienoin ja tärkein aihe. Se on pelinä kaunis. Siihen on tiivistetty jotain hyvin oleellista miekkailusta. Sen detaljeihin on panostettu kiitettävästi. Hahmojen pukeutuminen on ajanmukaista ja jokainen kortin strateginen yksityiskohta on vahvasti perusteltu ja kontekstoitu mukavasti. Se on myös ihan kiva peli. Pidän siitä miten peli aloitetaan valitsemalla vuoron perään hyveitä.

Aloittaja on haastaja joka aloittaa audatialla, haastettu saa valita jäljelle jäävistä kolmesta yhden, haastaja jäljellä olevasta kahdesta minkä haluaa ja viimeinen menee haastetulle. Nämä vaikuttavat siihen mitä tekniikoita on parempi tehdä.

Tätä voi sitten manipuloida lisää valitsemalla joko omaa hyvejoukkoa tukevia tai heikkouksia paikkaavia perusasentoja. Perusasennot myös rajoittavat mitä tekniikoita itse voi ja ei voi tehdä ja samoin se jossain määrin sulkee joitain vaihtoehtoja vastapuolelta.

Jotka sitten valitaan "puolistrategisesti sokkona" ja avataan peliin yhtäaikaisesti. Ja vasta tämän jälkeen aletaan käyttämään niitä tekniikkakortteja. Asennot ja iskut ovat erikseen. Jota ei yleensä tule vastaan missään vastavassa.

Koska pelit ovat aina tekniikkakeskeisiä eivätkä mieti perusasentokysymyksiä tai muutakaan joka tekisi korttimäiskimisestä jotain joka muistuttaisi enemmän jotain jota kehtaisi kutsua nimellä martial art. Peli on taktinen ja opettavainen. Ja mikä parasta, korttien joukossa on se, että vastapuolta potkitaan munille! Juuri kuten Fiore meitä opettaa! Korttien funktiot on kuvattu erilaisin symbolein, joten miekkailutaitoa ei tarvita. Mutta sitten yläreunassa on ties mitä kaaria, kuvissa mustia reunakuvioita ja kuvan alla vaakunaeläimiä jotka kaikki vaikuttavat peliin.

Eikä asiaa auta se, että keskivertopelaajalle " Frontale ditta Corona " sanoo vain aivan ei yhtään mitään. Kuvat onneksi auttavat, esimerkiksi perusiskuissa on vain yksi miekkamies ja selvästi liikettä kun taas tästä eteenpäinjatkavissa tekniikoissa on kaksi miekkailijaa.

Mutta hieno vanha italia ei tässä auta pelaajaa. Se vain toimii referenssinä. Ja tätä kautta se tietyllä tapaa tukee pelin snobistisuutta, eikä pelattavuutta. Tosin pelin tarkoituksena lienee myös tehdä juuri näistä termeistä tutunoloisia, joten ratkaisu on jossain määrin hyväksytty ja tuettu muullakin kuin egoilulla.

Kaiken kaikkiaan pelin detajien runsaus ja yleinen perusteltu monimutkaisuus johtavat siihen että pidän "Audatiaa" enemmän sofistikoituneena pelinä kuin eleganttina pelinä. Ja sen perusidea on melko työlästä oppia. Ja oikeastaan vasta kun pelin idea on opittu sitä voi pelata. Sitä ennen tarvitaan joku joka ehdottaa minkä tyyppisiä asioita pitää katsoa ja etsiä pakasta.

Nämä eivät ole totuttelupelejä vaan demonstraatioita jotka simuloivat etäisesti pelaamista. Tämä vaikeus ei toki ole uutinen. Tässä kohden perusongelma on kuitenkin se, mikä käytettävyyden kanssa on aina. Ideaalimaailmassa käyttöohjeita ei tarvita. Jokainen kerta kun sinun on pakko delegoida tutoriaalia on siis jonkinlainen epäonnistuminen.

Siitäkin huolimatta että on kaltaiseni willage idiot. Näkisin että syy on siinä että peli on varsin nopeatempoinen, miekkailun tapaan voitto ja häviö varmistuvat "kohtuu pian". Ja tämä saavutetaan yllättävän lyhyin sekvenssein. Ja jos sekvenssi menee "umpisolmuun" ja venyy pituutta se itse asiassa iteroituu alkuun joten pituus on niissäkin tapauksissa näennäistä. Ja näihin muutamaan korttiin liittyy joka ikisessä vaiheessa se, että niissä on uusia rajoituksia, uusia "jos niin niin tee A ja jos ei niin tee jotain ihan muuta".

Näin ne pari korttia eivät yhdellä kokeilulla sisällä kuin marginaalisen määrän pelin kokonaiskompleksisuudesta. Ja kaikkien juttujen opettelu tilanteenmukaisesti vaatii siksi tosi monta kierrosta. Lisäksi pelin käytettävyyttä heikentää, toki vain hitusen, se että eri henkilöiden pakat ovat samalla taustakuviolla.

Korteissa olevat piirrokset ovat mallikkaasti konsistentin vaatetuksen avulla erotettavissa. Lisäksi meille kerkesi käymään siten että jokaisessa pakassa oleva materiaali sekoittuu helposti yhteen. Esimerkiksi hyvekortit voivat livahtaa siten että yht'äkkiä pakassa olisi valittavana kaksi audatiaa kun toisen kortin spesiaalit ovatkin livahtaneet väärän pakan mukaan.

Taustavärityksellä tämänlaatuisen voisi täysin välttää. Mutta toisaalta tämän voi välttää myös yleisellä siisteydellä. Kun pitää pakat siistinä ja asianmukaisilla paikoilla, ei häiriötä tule. Tässä mielessä peli voidaan nähdä jonain joka kasvattaa pelaajan järjestelmällisyyttä ja auttaa häntä näin kasvussa kohti ihmisyyttä. Mutta valitettavasti käytettävyysnäkökulmassa tämänlaatuinen kasvatustyö on usein eitoivottua.

Jos jokin vaatii kärsivällisyyttä se kertoo että sen sujuvoittaminen parantaisi käytettävyyttä. Jos järjestelmällisyydelle asetetaan rimoja, pelin ykskantaistaminen ja yleinen murphyn lain toteutumisen estäminen parantaisivat käytettävyyttä.

Pieni huomio ; Ei nautita sisäisesti. Siellä ollessani kävin mm. Se sisälsi lähinnä hyvin hyvin hyvin tuttua perusasiaa. Mutta se kuitenkin valaisi itselleni jotain. Päädyin nimittäin kysymään esitelmöitsijältä "Assassins Creedistä". Tässä pelissähän käytetään myrkkyjä. Ezio Auditoren valikoimassa olevaa myrkkyä ei itse asiassa määritellä.

Ja sen tehostaminen "fast poison" -upgrade viittaa epämääräisesti siihen että se on jonkinlainen useista eri aineksista tehty seos. Tosin tämän tehostetun myrkyn oireet, eli myrkytetyn hallusinointi, riehuminen ja kuolema, pysyvät samanlaatuisina. Seos siis toimii paremmin kuin määrittelemätön perusmyrkky.

Tämä on tietysti hieman epätarkkaa mutta toimii kuitenkin tärkeänä vihjeenä josta itse asiassa voidaan rajata ja päätellä mitä myrkkyä se voisi olla. Mutta Ezion myrkystä saadaan alleviivattu referenssi "Revelations" -osassa. Sillä siinä erikoisvalmisteisiin kranaatteihin voi laittaa myrkkyä joka aikaansaa juuri samanlaisia oireita kuin se myrkky muutoinkin.

Ja tässä kohden ei olla diskreettejä. Kun Ezio kysyy "What about these poison bombs? How lethal are they? We distill our poison from the datura plant. A pretty little flower with a deadly secret. Be very careful, for your sake and for others. Tämä taas oli yksi niistä kasveista jotka olivat kyseisessä esitelmässä.

Itse nostin esille lähinnä reaktioajan. Sillä pelin kuvaamat vaikutukset ovat välittömiä. Kuitenkin yleensä kirjallisuus toteaa että myrkyt vaikuttavat melko hitaasti. Tässä farmasian ammattilainen sanoi että se riippuu täysin että miten myrkky annetaan. Että syödäänkö se vai injektoidaanko se verenkiertoon. Että teessä myrkytys on hidasta mutta jos isoja annoksia injektoi, efektit voivat tulla hyvinkin nopeasti. Tämä on periaatteessa sekin hyvin normaali asia.

Myrkyn syöminen on yleisesti ottaen hitaampaa kuin sen injektointi. Ja tämä on asettanut haasteita ns. Mutta se liittyy toiseenkin asiaan. Siihen mikä suomen kielestä puuttuu. Esitelmiä katsoessa ja lukiessa ja kuunnellessa on hyvä huomata että esitelmöitsijä keskittyy yleensä puhumaan joko myrkyllisistä kasveista, myrkyllisistä sienistä tai myrkyllisistä käärmeistä, hämähäkeistä tai muista vastaavista myrkkymönkijöistä.

Suomen kielessä kun kaikkien kohdalla puhutaan vain siitä miten asia on myrkyllinen. Englannin kielessä on sen sijaan selvää että levitystavalla on väliä. Siellä venom viittaa siihen että myrkky injektoidaan. Ja poison että se syödään. Toki monet kasvit, kuten tässä mainittu hulluruoho, ovat myrkyllisiä sekä nieltynä että pistettynä.

Mutta tämä ei ole välttämätöntä. Jos ihmettelee miten joissain kulttuureissa myrkkyjä voidaan sekoittaa esimerkiksi alkoholishotteihin. Tämä onnistuu sen vuoksi että mahahapot tuhoavat myrkyllisen eläimen myrkyn. Venom is not always poison. Riskejä on näissä tapauksissa vain jos suun tai mahan limakalvoissa on haavaumia joista myrkky pääsee livahtamaan suoraan verenkiertoon..

Aina silloin tällöin kuulee esimerkiksi kirjoista joiden kannet on tehty ihmisen nahasta. Sitten sitä voi hämmästellä George Parrotista tehtyjä kenkiä. Ja sitten sitä saattaa jopa törmätä yrityksiin jotka valmistavat kenkiä ihmisten selkänahasta vähemmän metaforisesti kuin muut lapsityötehtaat. Samoin voi kuulla että Galileo Galilein keskisormi on symbolisesti muumioitu näyttelyesineeksi.

Siellä se ikuisesti sojottaa pystyssä, kenties katoliselle kirkolle, kenties kenelle tahansa joka tuonlaatuisia esineitä käyvät katselemassa. Tämänlaatuinen vihjaa että kenties ei olisi kovinkaan vaikeaa tehdä itsestään jotain samantapaista kuin Jeremy Benthamista, jonka muumioitunut ruumis vahapäällä on julkisesti nähtävissä Lontoon University Collegessa. Aiemmin Jeremy Benthamin maatuva pääkin oli näytillä em. Nyttemmin tätä ei enää ole nähtävissä.

Ja jos Leninkin on näytillä säilöttynä niin miksipä ei itsekin voisi tulla säilötyksi kaappiin? Ja jos museoissa on muumioita , niin miksipä ei sinne voisi lähettää mummoakin?

Kyllä jokainen ansaitsee pienen palan kuuluisuutta ja mahdollisuuden topteniin! Tämä on kuitenkin Suomessa hyvin hyvin vaikeaa. Lainsäädäntö ohjaa hautaamista ja perinnönjakoa. Ja tässä kohden on ilmeistä että kukaan ei tavallaan omista vainajan ruumista.

Sen käsittely on sen sijaan korkeimman kädessä, tarkalleen sanoen obskuurin "hyvän maun", vallassa. Sillä hautaustoimilain 2§ selittää että "Vainajan ruumis on ilman aiheetonta viivytystä haudattava tai tuhkattava. Vainajan ruumista ja tuhkaa tulee käsitellä arvokkaalla ja vainajan muistoa kunnioittavalla tavalla.

Vainajan ruumiin hautaamisessa ja tuhkaamisessa sekä tuhkan käsittelyssä tulee kunnioittaa vainajan katsomusta ja toivomuksia. Mutta tässäkin on kysymys viivytyksestä. Sillä jos testamenttaa ruumiinsa tieteelle, niin luusi eivät pääty näyttelyesineiksi vaan loppujen lopuksi päädyt haudattavaksi kuten muutkin. Joten oikeastaan tämänlaatuinen mahdollisuus päättää ruumiin käyttämisestä ei muuta "mitään olennaista". Lääkäriopiskelijoiden mitä sitten ruumiilla tekevätkin on siis lähinnä jonkinlainen "aiheellinen viivytys".

En tosin ymmärrä miten minua voidaan haudata ollenkaan. Sillä minun kohdallani "arvokas" ja "vainajan muistoa kunnioittava" pitävät sisällään syviä jännitteitä.

Käsi joka on pysyvästi kouristunut näyttämään keskisormea ties minne. Tätä muinaismuistoa ihmiset taatusti kävisivät, kenties ihmeparannus mielessä, katsomassa. Siinähän olisi vain nahka ja alla jonkinlainen muoto. Sellainen ei loukkaisi ketään. Etenkään jos se olisi jotenkin hauskan näköinen, kuten badlystuffed animals , mutta ihmisellä. Ihmisten täyttäminen ei ole ollut kovin suosittua, sillä pohja vääristää helposti piirteitä.

Perustorsoa ei ihmisillä voi käyttää koska yksilölliset piirteet ja tunnusmerkit vaativat yksilölliset osat. Tämän vuoksi jotkut eläinten täyttäjät eivät täytä lemmikkejä, koska niitäkään ei voi läimiä standarditorsoon vaan pitää huolellisesti muokata jotta ihminen tunnistaa siinä juuri sen lemmikkinsä. Ihmisen kanssa on sama, mutta pahempi.

Mutta ainut toivoni päätyä miksikään tämänlaatuiseksi taitaa olla se, että törmään johonkuhun hyvin kieroutuneeseen sarjamurhaajaan ja päädyn hänen henkilökohtaisen kokoelmansa näytekappaleeksi. Sillä en voi päättää oman ruumiini kohtalosta, enkä voi edes testamentata ruumistani jollekulle jonka voisin luottaa tekevän siitä jotain hupaisaa. Saippua ja lampunvarjostimet ovat so last season. Kuoltuani olen hyvän maun hallinnassa. Ja jos miettii mihin olen elämänarvoni asettanut, niin tämä on hieman surullinen ajatus.

Loppujen lopuksi systeemi voittaa, pakosti. Iltalehti uutisoi tutkimuksesta joka kartoitti koirien tietoisuutta. Tutkijat ovat pohtineet siitä, onko todella näyttöä siitä, että koirat voivat tuntea syyllisyyttä ja häpeää. Koiran syyllisen oloinen käytös voi olla vain opittua käytöstä, koska se käyttäytyy niin vain ihmisen läsnäollessa.

Se ei siis välttämättä kerro koiran oikeasta tunteesta. Siinä koiria on laitettu MRI -laitteeseen. Näissä tutkimuksissa on havaittu samanlaisuutta aktivoituvissa aivoalueissa ja tätä kautta on päätelty että koirat tuntevat syvemmin kuin voisi arvata. Ja että tämä pitäisi huomioida etiikassa.

And this ability suggests a rethinking of how we treat dogs. Osa nostaa esille ajatuksen jossa "Taas joku tutkija saa mainetta ja kunniaa todistamalla itseselvää asiaa.

Nollatutkimus ei määräydy sen mukaan mikä on ihmisten arkijärjen intuitioiden tulos. Tiedettä ei tehdä mututuntumalla eikä perusoletuksena pidetä että arkijärjen mukaiset asiat ovat tosia. Tässä mielessä tämänlaatuiset kommentit voitaisiin nähdä jopa syvänä ongelmana ja haasteena tieteen popularisoinnille. Mutta tosiasiassa tämä arkikokemus kuitenkin nojaa yleensä kokemuksiin eläimistä. Itsekin olen puuhannut koirien ja muiden eläinten kanssa sen verran että minulle on tätä kautta syntynyt "omakohtainen kokemus" siitä että koirat ovat tuntevia olentoja.

Ja tämä on arkijärkeä. Kunnes muistaa että tekoälyn kohdalla yhtenä tieteellisestikin jollain tasolla validin ja kiinnostavan konseptin, Turingin testin, ytimessä on ihmisten kokemus. Tulos saadaan toki tilastoimalla ja vertailemalla yksittäisten ihmisten arkikokemuksia. Eli siinä mielessä ensimmäinen arkijärkihuoli pätee yhä. Mutta se kuitenkin heikkenee. Siitä huolimatta kysymys siitä miten paljon koiran tietoisuudesta voidaan sanoa on haasteellinen.

En pidä siitä miten NY -times otsikoi uutisen siten että koira on uusi ihminen. Sillä se oikoo päättelyssä hyvin paljon. Pentti Oinosen ajatus siitä että pian menisimme naimisiin koirien kanssa ei siis saa ainakaan minun silmissäni kovin suurta uskottavuutta. Tässä on toki syytä ottaa huomioon ajatus siitä että aivot tuottavat tietoisuuden.

Se ei ole nykyaikana ollenkaan heikko oletus. Toinen jota on syytä olettaa on evoluutio, joka ei myöskään ole nykyään ollenkaan heikko oletus. Tätä kautta Nagelin ongelmaa voidaan lieventää. Kenties emme voi ihan tarkasti tietää miltä tuntuu olla lepakko, mutta kuitenkin joka tapauksessa ihminen on lähisukua apinalle joten analogisuuksien kohdalla tiedämme jo paljon lepakkoa paremmin miltä tuntuu olla apina.

Koira on luonnollisesti jossain siinä välillä. Analogisuus aivotoiminnoissa kertoo taatusti jotain. Etenkin kun se yhdistetään etologiaan eli koirien käyttäytymisestä saatuun tietoon. Emme siis ehkä tiedä miltä tuntuu olla koira mutta voimme olla melko varmoja että koirilla on tunteet.

Tässä kohden on kuitenkin hyvä huomata että MRI tuntuu silti olevan nykyään jotain joka klassisessa filosofiassa vastaa ajatuskoetta ns. Eli koneesta joka jotenkin suoraan mittaisi aivoista niiden kognition tilat. Moni tuntuu ajattelevan että MRI olisi tälläinen "ajatustenskannauslaite". Aiheesta on kirjoitettu neurofilosofinen kiinnostava artikkeli kivun mittaamisesta. The Case of Pain" kertoo siitä minkälaisia filosofisia ongelmia tällä on ihmisten kivun mittaamisessa.

Koiran kohdalla ne ovat astetta suurempia. Stewart korostaa että fMRI mittaa nesteiden virtaamista aivoista, ei siis edes neuronien toimintaa. Ja tämä on monen mielestä "mutkan takaa mittaamista".

Ja tällä saadaan paljon mielenkiintoista dataa. Ne kuvaavat kuitenkin paremmin sitä että jokin tiedetään kivuksi ja sitten katsotaan kivun mekaniikkaa. Tästä on kuitenkin luonnollisesti apua konseptualisoinnissa. Jos ei muuten, niin kaikkien mallien olisi jotenkin kyettävä koherentisoimaan itsensä fMRI: Syvin ero on juuri siinä että fMRI kuitenkin pakotetusti mittaa toimintaa eikä fenomenologisia subjektiivisia tiloja "To define pain in terms of pain activity, and not in terms of phenomenological feel, flies in the face of decades of philosophical tradition and argumentation.

Itse olen kuitenkin kiinnostuneempi käyttäytymisestä. Ja ihmettelen hieman miten "aivotutkimus" ja "neurologia" pitävät takanaan tämänlaisissa koirantietoisuusasioissa niin hirveästi gloriaa. Näkisin että käyttäytymistä seuraamalla voidaan saada viitteitä aivan samaan tapaan kuin fMRI: Ja etologian kautta on selvää koirat eivät ole samanlaisia kuin ihmiset.

Ne ratkovat ihan erilaisia asioita ja tekevät erilaisia asioita. Uskallan sanoa että MRI -mittaukset kertovat että koirat todennäköisesti tuntevat hienovireisestikin, mutta emme voi sanoa että ne olisivat analogisen aivotoiminnan vuoksi jotenkin jotain uusia ihmisiä.

Ja jos todella tältä pohjalta ajattelee että koirat ovat tuntevia olentoja kuten minä teen joudutaan tässä tunnustamaan että tämänlaatuinen ajatus oikeutetaan lähinnä mutkan kautta ja kenties parsimoniaan vedoten. Että kun aivot ovat samantapaisia ja toiminnat samantapaisia ja käytös samantapaisia, niin kyllä se on ihan perustellusti myös oleellisesti analoginen. Tämä on kuitenkin vähän Jänis Vemmelsäärihenkistä argumentointia "Tuoksuu parsalta, näyttää parsalta, tuntuu parsalta se on parsaa.

Se, että vastapuoli saattaa pystyä samaan jää tässä innossa tietysti helposti unhoon. Jos ei muuten niin siksi että on mukavaa kun koira liekuttaa häntää kun tulee kotiin. Paitsi tietysti meillä jossa ei edes ole koko hurttaa.

.

: Hieronta hyrylä erotikka homoseksuaaliseen

Rethymnon homoseksuaaliseen keskustelu puhdas kalu Gay kiimainen mies big kalu
SEKSI CHAT HOMOSEKSUAALISEEN OVULAATIOVUOTO Escorts helsinki riga escort gay
Hieronta hyrylä erotikka homoseksuaaliseen 841
GAY SEKSIASENNOT KUVAT LIVEPRIVATES Suomi24 seksi ilmainen seksi videot homo
PK SEURAA HD HOMOSEKSUAALISEEN GAY Tämä elementti tuo helposti mieleen ns. Saippua ja lampunvarjostimet ovat so last season. Ja jos Leninkin on näytillä säilöttynä niin miksipä ei itsekin voisi tulla säilötyksi kaappiin? Tässä tosin on vaikeaa se, että tikarimiehen olisi joka tapauksessa selvitettävä miten hän pääsee vihollisen aseen ohi. Tätä ei ole vaikeaa kuvitella mielessään.
8. elokuu Ilmaiset hieronta videot naurunappula seksi aina se avautuu klo 10 ja sulkeutuu aikaisintaan klo Dragin ja homoseksuaalisia haluja. lahti , thai hieronta hyrylä suomalaisten julkkisten alastonkuvat , gratis hooking. Nuru-hieronta Pieksämäki / By mies etsii paria ilmainen suomalainen seksi .. thai hieronta parisuhteeseen teatterikulma tampere erotiikka sivut erootinen hieronta .. ilmoituksia salkkarit ennakkoon tiivi teboil hyrylä nainen hakee seksiseuraa asioita, kuten: Treffit verkossa, tuhansia homoseksuaalisen suuntautumisen. marraskuu org novellit thai hieronta hyrylä thaihieronta espoo varkaus 10 kg kuukaudessa msn .. con ilmaiset erotiikka elokuvat iisalmen ammattiopisto juhannus .. tai homoseksuaalinen, mutta naisesiintyjien yleensä biseksuaalinen.

Free hentai movies picture porn homo

RYHMÄ SEX SEXWORK FIN HOMOSEKSUAALISEEN