Homo kalua äidiltä h-kuppi

homo kalua äidiltä h-kuppi

Minä sanon että rinnat kuin ylipäätänsäkkin ulkonäköhän on kaiketi osa ihmisen persoonaa, todellakin! Ihmisen luonnehan voi muokkautuu osittain senkin mukaan minkänäköinen on. Naurettavaa, etteikö muka olisi! Tässäkin taas tulee niin esille tämä reilu kerho kuinka isojen ihailu on niin hävytöntä ja lapsellista toisin kuin sitten pienten ihailu. Pienten ihailu ei sitten enään olekkaan paheksuttavaa niin.

Ja kiloiselta vai lainattu!? Naisessahan pitää olla jotain millä se selkeästi erottuu miehestä! Miksei nyt sitten voisi vielä treenauttaa kunnon miehekkäät lihaksetkin, tai pienentää persettäkin teinipojan malliin tai jalkojakin!?

Isot ovat kaikenlisäksi vielä semmoisia mitä monella muulla taas ei ole, mikä sitten taas on jo erillaisuutta ja erillaisuushan on nimenomaan rikkaus!

Anteeksi nyt vaan kovasti että minusta olisi just taivaallisen ihanaa rakastella kaltaisesi kanssa ja nukkua illaat ja aamut vieressä: Sinusta varmaan sit olisi vielä kivempaa varmaan jos kaikki mieluummin vihaisi sun rintoja, haukkuisi niitä rumiksi: D Mieti nyt uudestaan kuinka haluttava ja siinä samalla niin mukavan erikoisen harvinainen olisit senkin takia omalle miehellesi?

Kuinka sillä kyyneleet ihan valuisi silmistä, kun ei ikinä ennen ole sinunkaltaistasi naista ennen saanut ja kuinka se vasta sitten olisikin siinä tapauksessa jotain niinkin uskomatonta ja samalla niin ennenkokematonta ; Ajattele nyt kun monikin nainen sentään tekee mitä hyvänsä ollakseen miehille tosi haluttavia, stressaa siitä että miten olla tai ei sitten voikkaan olla sitä juuri sit ollenkaan, osa ei taas saakkaan juuri ollenkaan sitä, mutta sinä se et sitten osaakkaan arvostaa sitä!

Noh, ei näköjään ihminen ole ikinä tyytyväinen johonkin asiaan elämässään. Vielä muuten löysin eräältä keskustelupalstalta parin isorintaisen naisen antamaa kommenttia eräälle naiselle, joka vain kokenut omat isot rintansa haitaksi juuri noiden vaivojen takia tai kun et jätkät tuntuu vain katsovan muka vain rintoja muidenkin syiden takia, siinä: Hei onko kaikki hyvin? D Miten tämäkin sua niin koskettaa? Sun sovinistisuudella ei näytä olevan mitään rajaa.

Hienoahan se on että pääset haukkumaan kauniin tytön "alle keskiverron" arvoiseksi ja lutkittelemaan ihmisiä. Kertoo jo paljon luonteestasi vaikka ylempänä puhelitkin ettei kukaan voi sanoa parin viestin perusteella sinusta mitään.

En minä ainakaan sinusta ole saanut hyvää kuvaa alkuunkaan. Myös perinteisen junttiletkautuksen päätit päästää sitten ilmoille että "onko kenties jotkut menkat".. Alkuunsa olit kyllä ihan loistavaa viihdettä. Ja vielä tuohon asti kun selitit tosissasi jostain äijästä jota lyötiin bambukepillä niskaan: D liittyi aivan pirusti muuten tähän keskustelun aiheeseen! Kerto susta vaan sen että oot tällanen fanaattinen ultimate fightejen katsoja ja yhtä fiksu kuin vasemman jalan saapas.

No voin sanoa että vaikka olenkin sun mielestäsi "alle keskiverron" niin on miehiä pyörinyt ympärillä ja mun nykyinen poikaystävä ei halua muihin naisiin edes vilkaista,niin onnellinen se on kun löydettiin toisemme. On esimerkiksi saanut kusipäänaisiakin lutkitella täällä, kun tietää ettei sit voi vapaa-ajalla päätyä vaikeuksiin: D Hävettää sun puolestasi,olisit jo hiljaa pelle..

Kuinka sillä kyyneleet ihan valuisi silmistä, kun ei ikinä ennen ole sinunkaltaistasi naista ennen saanut ja kuinka se vasta sitten olisikin siinä tapauksessa jotain niinkin uskomatonta ja samalla niin ennenkokematonta ; " Ei perse,sun noloudelle ei kyllä ole mitään rajoja..

Seksistisesti ajattelevat,yksinkertaiset sovinistit kun harvoin ketään naista kiinnostaa. Ja tosiaan,niin kauan kun et tissejä omista,et niistä voi mtn tietää. Sun kannattais RockGoddess mennä terapiaan. Ei ole normaalia raivon vallassa haukkua keskustelupalstoilla ihmisiä joilla on erilaiset mielipiteet kuin sinulla. Ihan siis hyvässä hengessä sanon tämän. Ja tollanen henkilökohtaisuuksiin meno on vielä erikoisempaa tyyliin "tiedän miksi olet sinkku", aivan kuin se olisi joku negatiivinen asia ihmisessä.

Yleensä viittaa itsellä pahoihin ongelmiin ja tyytymättömyyteen omassa parisuhteessa. Mistäpä sinä tiedät olenko täällä raivon vallassa vai en kun et minua ole näkemässä? Korkeintaan olen ärsyyntynyt kun eräät idiootit eivät tajua mitenkään päin selitettynä mistään mitään ja sitten vielä vängätään vastaan että eipä tuon pimeänloitsunkaan käytös mitään kypsää tai tasapainoista ole..

Sitä on tutkittu, eli siihen perustan tuon että käyttävät vääränkokoisia liivejä. En nyt jaksa kaivaa mitään lähdettä, mutta muistan tuon useastikin lukeneeni eri lähteistä. Ja "A tai B" ylempänä jo selittikin toisen asian hyvin, lue siitä. Pelkkä kuppikoko kertoo suunnilleen yhtä paljon kuin pelkkä paino ilman pituutta.

Saattaa kai ehkä sitten ollakkin ettei salikäynti varmaan helpotakkaan ihan kaikkiin isorintaisiin, en nyt kumminkaan ihan sataprosenttisen varma tuosta asiasta olekkaan. Mutta toisaalta niinkuin tuossa edellisessä jo mainitsinkin niistä salia ja liikuntaa harrastaneista rintavista naisista, jotka vielä epäilevän kipujen välttyvän juuri noitten syitten takia, niin minäpä nyt ihan vielä toistan kysymykseni. Eli mistä se siis johtuu!? Jos te kerta tiukasti haluatte kumota väitteeni, teillähän on siihen oikeus mutta vaadinpa sit siinä vaiheessa perusteluja kysymykseeni!

Vielä kun ette edes osa salikäyntiäkään harrasta tai ole lihasten anatomiaankaan perehtynyt: Keksikää edes jokin teoria tuohon, niin silloin voin jo enemmän kunnioittaa teidänkin näkemystä. Rockgoddess ole näköjään vieläkään vastannut tuohon viestiin. Vai puhuinko sinut nyt pussiin!? Oli ympärysmitta mikä hyvänsä, niin kyllä sen nyt järkikin sanoo, että kaikki D-kupin yli menevä tarkoittaa yhtä kuin isorintainen - vai väitätkö edelleen muuta?

Ja järki sanoo senkin, että jos ympärysmitta on vaikkapa tuon 95, niin nainen on muutoin isokokoinen, vaikka kuppikoko olisikin B. Olen aina ihmetellyt tuota rinnakkaiskoko-vouhotusta ; itse olen kokoa 80F, joistain liivimalleista saattaa sopia 75G, mutta koko 85E ei todellakaan sovi, koska ympärysmittaa on liikaa ja rinnat hölskyvät epäsopivissa kupeissa tursuillen sinne tänne.

Sitten tulee joku väittämään, että 70F liivit ovat sama kuin 80D Ehkä ei kannattaisi viittailla epämääräisiin tutkimuksiin tai muuhun höttöön, kun omakohtainen kokemus asiasta puuttuu. Sama kuin diabeetikko olisikin yhtäkkiä kokemustensa perusteella asiantuntija kihdin hoidossa Joten jospa hakisit nyt sen tutkimuksenkin, että tällainen tyhmäkin ymmärtää, kiitos Voisiksää kertoa meille lihasten anatomiasta? Ja sitäpaitsi itseppähän tuli sitä kerjäämään: Tuolla lutkittelulla sitten meinasin taas että lähinnä vaan näitä roskasakin ihmisiä lutkittelen, jotka sitä siis harrastaa.

Mitä väärää muka siinäkin on? Ja vielä samapa tuo sitten minkä kuvan annan täällä monille ihmisille, tai mitä mieltä ovat, kun en itsekkään edes pidä moniakaan näistä Suoli Kun mitä täälläkin lukee niin monien monien monienkin ihmisten kirjoituksia: Ei nyt kyllä oikeasti millään pahalla, mut hirvee naurettava kiljuminen oikein pitää aloittaa, kun tulee vain oman vahvan näkemyksen esittämään asiasta ja sitten vielä omat teoriatkin x Voiko nyt sitten muka tuotakaan sanoa kovinkaan kypsäksi käytökseksi?

Ihan kuin näillä oikeastikkin olisi jotkut menkat tai jotain muita vakavia ongelmia xD xD "Ja vielä tuohon asti kun selitit tosissasi jostain äijästä jota lyötiin bambukepillä niskaan: Pointtina nyt siis vain oli se, että jos kerta munkilla on vatsalihakset niin vahvaksi treenattu, että ihan vahva bambuhalokin menee poikki niin miksei siinä tapauksessa sitten rintavalla naisellakaan voisi olla selkälihaksetkaan niin vahvassa kunnossa että kykenisi raskaita reppuja kantamaan?

Sitä minä tässä hain! Kuten tuossa aiemmin kerroin on kuppikokoni yleensä 70E ja joskus olen käyttänyt myös 65F-koon liivejä.

Isoista rinnoista kärsimisestä minulla ei tosiaan ole kokemusta, mutta tuskin voit kiistää omaa henkilökohtaista kokemustani etten ole kärsinyt ikinä rinnoistani.

Enhän minäkään kiistä sinun kokemuksiasi, tuon vain omani esiin, vaikka sinun onkin nähtävästi vaikea hyväksyä omista poikkeavia näkemyksiä. En tosiaankaan jaksa lähteä etsimään jotain nettikeskustelua varten artikkelia josta olen tuon lukenut eli että suomalaisnaiset tyypillisesti käyttävät itselleen sopimattomia liivejä , uskoo ken haluaa.

Olen kyllä jo edellisissä viesteissäni sitä yrittänyt selittää kuinka esimerkiksi lihasten treeni vahvistaa ihmisen luustoa, mutta ihan sama mitä sitten yritänkään perustella niin tunnutaan se aina joko tahallaan jätettävän huomioimatta tai sitten ei vaan haluta uskoa.

Ihan niinkuin nämä harrastamattomat sitten tietäisi varmana paremmin! Ja vielä sen verran että jos sitten aihe vielä muutenkin noin kiinnostaa, niin mikset alkaisi sitten opiskelemaan aihetta? Kun tuokin on niin laaja aihe ja joutuisi muutenkin kirjoittamaan jonkun parin viestin esseen: Koen myös tärkeäksi tuoda esiin että kaikki isorintaiset naiset eivät ole myrkynnielleitä tissimiesten vihaajia, vaan muodoistaan kiitollisia, elämäniloisia ihmisiä löytyy myös vaikka tämän keskustelun perusteella aivan toisenlaisen kuvan saakin ;.

Mä satuin vain huomaamaan että kun sulle on näköjään lusikalla järkeä annettu niin et voi kauhalla vaatia eli tässä väittelyssä ei ole enää mtn mieltä kun sä et ymmärrä tosiasioita. Ja kaikkia muitakin täällä varmaan kiinnostaa tietää miten tissit ovat lihasta? Mistäs sinä nyt tuonkin oikein repäsit? Olinko minä vai jossain väittänyt noin? Kun puhe nyt oli kylläkin selkälihasten treenauksesta.

Vielä kun täällä parikin isorintaistakin sanonut tai ainakin veikanneet vahvasti salilla ja liikunnalla olevan vaikutusta siihen miksei heillä ole kipuja. Vielä kun linkittämässäsi keskustelussakin yksi tai parikin naista olivat kertoneet oman lääkärin suositelleen liikunta- sekä saliharrastusta xD xD Tuntuu jotenkin että pikemminkin sinulle tosiasioitten ymmärtäminen on vaikeata, kun itse yrittänyt kuinka esittää vertauskuvia asioista mutkun et näköjään tunnu niitä ymmärtävän, tai sitten et vain halua ihan huolella lukea noita viestejäni?

Isabellakin tuntui niin vakuuttavasti kertovan omaa näkemystään asiasta omien kokemustensa perusteella, muttet taas siihen sitten ole jostain syystä halunnut ottaa kantaa?

Jotenkin epäilen että olet ilmeisesti tyyppi, joka aina luulee olevansa joka asiassa oikeassa tai joka haluaa uskoa olevansa ainakin edes tässä keskustelussa? Vielä kun et edes ole laittanut noihin vastaväitteisiisi hyviä perusteluja, edes omia teorioita siitä miksei salillakäynti auta.

Joten siinäkin tapauksessa et tunnu kovinkaan vakuuttavalta. Edelleenkin vaatisin niitä perusteluita sinulta. Kai minulla nyt on oikeus oman henkilöllisyyden salailuun, jos minä itse haluan! Noh, jos nyt sen verran sanottakoon syitä sinkkuuteeni, niin pikemminkin minusta on kyllä ainakin edes muutama muija ollut kiinnostunut, mutta useimmat jotka ovat olleet kiinnostuneita minusta, niin en sitten itse olekkaan niistä sit ollut kiinnostunut ja sama juttu kanssa toisinpäin.

Sitten jos jonkun kanssa kerran löytynytkin se molemminpuolinen tunne, niin aina tullutkin sitten vastaan jotain esteitä kuten esimerkiksi yhteensopimattomuus tai että muija onkin ollut varattu tai joku toinen ehtinytkin just ensin, kun jokin vapaa ollut tähtäimessä.

Myöskin olen tarkkaan halunnut valita naisenikin, tunnustella tarkkaan, eli päättänyt aloittaa seurustelun vasta sitten kun joku oikein kunnolla kolahtaa. Onhan tässä nyt kyllä eräs toiselle paikkakunnalla asuva muija jonka deitissä tavannut ja kai about jo vuoden jutellut meseessä ja hyvin pelannut ainakin henkinen puoli, niin ja eräs toinenki jonka kanssa joku pari kuukautta jo jutellut, mut pitäisi vaan vielä molemmat tavata enää ja sit katsoa tarkemmin. Noh, vielä on tietenkin muutamia muitakin syitä siihen, miksi sinkku olen ja ne kylläkin sitten on ihan muita kuin nuo mitä te olette veikkailleet , mutta se että miksi vielä muutenkin olen sinkku on täysin mun oma henkilökohtainen yksityisasia, mikä ei oikeastaan kyllä pätkääkään kuulu edes sinulle!

Ja mistäs tiedät ettei sinkut saatakkin olla ihan tyytyväisiäkin elämäänsä ilman ketään? Onko siis sinustakin jotenkin vai paheksuttavaa sitten jos elää sinkkuna?

Jos et tuota sitten osaa ymmärtää, niinkuin jotkut ei osaa, niin omapahan on ongelmasi sitten. Parikin kappaletta, oleppas hyvä!: Ja se sitten taas kertoo siitäkin että säkin tiedät sanoneesi idioottimaisuuksia kun noin kovasti pelkäät että saisit tuolla "todellisuudessa" siitä kuulla.

Onpas hurjan vaarallista touhua nämä nettikeskustelut kun tollasta salilla asuvaa kamppailulajien mestariakin pelottaa.. Mua ainakin huvittais jos joku tulisi mulle kadulla avautumaan jostain mitä olen täällä sanonut. Siis jos arvon vatipää ei ymmärtänyt, sinulle vittuiltiin juuri.

Nyt ehkä kannattais jo lopettaa ennen kun tulee syytteitä kuolemantuottamuksesta. Tässä on aika moni ollut jo lähellä kuolla nauruun noita sun juttuja lukiessaan. Varsinkin shaolinmunkkien vatsalihasjuttu, voi jessus: D Vai ehkä meillä on kuuntelun ymmärtämisessä vaikeuksia -huutonaurua- Mä haluan nähdä tämän Darkspellin livenä: Älä nyt takerru siihen noin epätoivoisesti. Vai muuten kirjoititko itse tuonkin viestin? Samanlaisia yhdyssanavirhehirviöitä teillä kirjoittajilla näyttäisi muuten olevankin.

Tietynlaisen treenin suhteen myöskin on melko ongelmaista jos rinnat ovat roikkuvat. Lisäksi ei riitä se että treenaat lihakset kuntoon.

Selkärangan kaaret kaularangan ja lannerangan kohdalla korostuvat puolestaan vastakkaiseen suuntaan. Joten eiköhän aleta vaan rampata salilla onnesta sokeana, että Darkspellilläkin olisi jotain silmäniloa.

Kun en nyt ihan satavarma ole poistaako täysin noita vaivoja, mutta siitä ainakin ihan täysin varma että se jo aika paljon helpottaa, niin lisätään vielä tuo toinenkin sit tähän, luulisitteko sen jo helpottavan sitten? Kun mitä tuossa tutkimuksessakin sanottiin noiden kipujen just aika paljon johtuvan vääränkokoisista rintsikoista sekä malleista, että myöskin mallin vaihtaminen voisi kanssa jo helpottaa paljonkin asiaa!

Mikäs olisi teidän kannanotto sit vielä tuohon asiaan? Ja voittehan te jo toki vanhoina sit pienentää ne, niillä ole silloin enään paskaakaan väliä: D Mutta näin muuten vielä nuoruudessa ja vähän sen jälkeenkin vielä nauttikaa vaan nyt ihan ylpeinä kuule niiden katseista ja ihailuista kun kerta tilaisuus on, mitä monella muulla naisella taas välttämättä ;.

Ai miten niin vuotias? D Ihan yhtälailla kuullut tuota sitäkin paljon paljon vanhempienkin suusta monesti, jos sitten vaan kuullut: Kaikki asiat tuntuu paljon vaikeammilta ja suuremmilta! Huolimattomuusvirheitäkin tulee aina tavallista enemmän.

Tämä kaikki siis johtuen siitä että aivotoimintasi ihan täysin valveilla ole? Onhan tuosta nyt useita tutkimuksiakin tehty, jos et sitten usko! Mua ainakin huvittaisi jos joku tulisi mulle kadulla avautumaan jostain mitä olen täällä sanonut. Tuntuu vaan niin rasittavalta ja väsyttävältä tapella. Minulla kun ei vaan ole energiaa moiseen. Vielä jos jonkun joidenkin kavereiden kanssa, niin vielä rasittavampaa just ja vielä jos vaikka esimerkiksi tulee uupuneena töistä tai jostain, niin saa kaikessa rauhassa kävellä tuolla.

Vielä kun saa muutenkin ilmaista jotain sellaisia mielipiteitä mitä jotkut ei vaan osaa hyväksyä tai laittaa suututtamaan. No eipä niitä ole enää vanhana paljoa hyötyä pienentää kun rintaranka on jo muotoutunut muotoonsa näin nuoresta pitäen! Jaksaajaksaa vielä väläytellä niitä omia typeriä filosofointejaan Niin ja sähän oot tässä suurimman osan ajasta puolesta puhunut ton salilla käynnin perään ja kaipasit siihen teorioita.

Mitä sä enää niistä liiveistä aloit jauhaan. Seuraavaks sä saat vastauksen siihen, niin sulla on varmasti taas uus epäkohta mielessä "Mikäs olis kannanotto sit vielä tohon asiaan? Lueppa uudestaan eräs oma viestisi, jossa toteat jonkun kirjoittelijan haluavan vain aina olla oikeassa Mä olen edelleen sitä mieltä että sä olet vain tyhmä.

Ei kukaan täyspäinen mies riitele naisten kanssa rintoihin liittyvistä ongelmista.. Ei sulla tosiaan siellä päässä taida muuta kuin humina käydä.. D" Kiva kun vielä osaisit kirjoittaa niin että me täysille valoilla ajelevat saatais jotain selvää..

Että tulipa vaan tuo rintsikkapulma vaan tuosta mieleen kun puhuin salikäynnin lisäksi vielä noista kahden tukevien liivien käytöstä urheillessa. Siitä sitten vetää oman teoriapäätelmäni. Sä siis ihan vakavissasi surffailet netissä katsastamassa tissiliivikauppoja ja liivienostovihjeitä ja postailet tänne? Kuvittelet kertovasi jotain uutta naisille? Miten vajaa sä oikeastaan olet? Voi reppanaa, sä olet korkeintaan 13v.

Mut mikäs sen hauskempaa luettavaa kun teinipoitsu neuvomassa naisia rintsikoiden ostamisessa ja salitreenisssä: Kunhan nyt vain ohimennen soinut korvaan joistain mainoksista et mistä minkäkin kokoisia liivejä löytyy ja tuolla kun yksi pyysi sitä tutkimusta, niin laitoinpa sitten. Huolestuttaa vaan isorintaisten väheneminen, kun itse niin tykkään niistä ja kun niille vielä niin paljon ottajia, mutta niitäkin niin vähän! Kunhan nyt vain esitin omat vahvat näkemykseni asioista, mitkä kai ehkä voivatkin sitten olla joidenkin kohdalla hyödyttömiä tai ei täysin helpottavia!

En kyllä tajua mikä siinä nyt niin ongelma on jos minä miehenä sitten käyn edes jotain keskustelua asioista? Tuleeko vai jotenkin häiriintynyt olo vaiko mikä? Kunhan nyt vain halusin hyvää kumminkin loppujen lopuksi naisille! En kyllä ymmärrä mikä ylipäätänsä saa teidät naiset ihan noin tunteellisiksi tässä keskustelussa!?!

Niinkuin tuossa yhdessäkin viestissä "Samasta muotista" oleva nimimerkkikin kommentoi ja pyysi siihen vielä itsetunnon rakentamista, missä kyllä minun mielestä tuntui olevan ihan järkeäkin! Sori, anteeksi että sitten kävin tästä keskustelua ja anteeksi vielä siitäkin että satun isoista tykkäämään!

Enpä sille voi mitään Tunnutaanpa sitä niin kamalana syntinä oikein pitävän! Mutta toisaalta on kun kumminkin niin kova tarve saada vaan omat näkemyksensä läpi. Mutta tuosta tuli vielä mieleen että ihan muuten sit, miltäs sinusta sitten tuntuisi jos jokin isolla varustettu mies lähtisi pienentämään vehjettä samasta syystä kun et on tiellä ja saattaa vielä hieman painaakkin ja tuntuu vielä niin epämiellyttävän ahtaalta housuissakin? Vai onko sinulle sitten niin väliä asian kanssa?

Noh, jollekkin naiselle kanssa voi olla yhtälailla merkitystä tuossa asiassa. Sanoisin että olisi aika perkeleen itsekästä vaatia toista sietämään epämukavuutta ja jopa kipuja oman nautintonsa tai silmänilonsa takia. No mutta eihän sekään nyt niin pakollista ole kumminkaan pitää niitä rintoja, jos niiden ihailu kerta samantekevää tuntuu olevan ja tottakai tuossa tapauksessa juuri mistä mainitsinkin tuossa edellisessä viestissä ja kun onhan kumminkin ainakin sentään jotkut lääkärit suositelleet kanssa tuota salillakäyntiä niin kun näkyi linkittämästä keskustelusta , varmaan kai siksi, että sen on kuitenkin todettu ennaltaehkäisevän edes ainakin joiltakin ihmisiltä noita kyseisiä kipuja.

Eli mulle se ei merkitse paskaakaan. Ja jos mies sitä haluaisi mennä pienentämään oman terveytensä takia niin go ahead,mieluummin haluan terveen miehen kuin sellaisen joka kärsii itsensä takia. Mutta sähän et toki ole sille kypsyyden asteelle vielä päässyt.. Eihän toi nyt ollut edes mitään uutta minulle ettei kaikki naiset tykkää, siksi juuri kysyinkin tuossa viimeiseksi että onko sinulle väliä? Lukisit nyt vähän tarkemmin! Toivottavasti sulla on itelläs helvetin iso mela housuissas kun täällä niin polleena kirjoittelet!

No ei tos kuvassa mitkään unelmatissit ole, mut nainen on muuten nätti: Ilmoittaudun mukaan ja kerron, että isot tissit on mun unelmatissit. Mutta seurustelin aikoinaan naisen kanssa jolla oli unelmatissit, eikä se tykänny että niitä juurikaan hyväillään.

Nykysellä on pienemmät ja se rakastaa tissiensä hyväilyä ja näin on paljon parempi. Ei todellakaan mikään unelma. Naisen pitää näyttää naiselta eikä miltään lehmältä. Itse en ole imettäjää vailla, sellainen siro ja hoikka nainen timmeillä rinnoilla on unelma. Onneksi tuollaisista pääsee nykyään leikkauksella eroon. Hanki sinä imettäjä minä en tarvitse. Kauniit naiset on hoikkia. Isot tissit roikkuu tai on kivikovat silikonit,yök!

Ovat suorastaan koomisen ja kömpelön näköisiä Sopusuhtainen ja hoikka nainen on kaunein. Pienimunainen kuikelo kirjuuttelee kuin olis mies Ei oo tainnut lehmääkään nähdä Keskenkasvuiset juntit tekevät typeriä yleistyksiä Otan osaa että otit asian noin henk. Mene pienennyttämään jos et kestä kuulla ettet kelpaa. Sä et oo tainnu koskaan saada edes pientä munaa. Harmi ettet ole laittanut profiiliisi kuvaa niin ettei sinua tunnista jos sattuu näkemään.

Olisi ollut varmasti mielenkiintoista kuulla valistatko naisia miehenä jos ylipäätään olet mies etkä poika tai erittäin kieron huumorintajun omaava nainen yhtä innokkaasti isojen rintojen ongelmista myös julkisesti kuin netissä "pimeänäloitsuna", tai mitä ikinä haluat nimimerkkisi ilmentävänkään. On kerrassaan hauska lukea henkilön, joka väittää olevansa mies, puhuvan niinkin "asiantuntevasti" naisten rinnoista kuin sinä.

Eikö omakin ajatuksesi siitä, että joku nainen kertoisi sinulle esimerkiksi potkun munille olevan kivuton tai että elämänmuutokset eivät vaikuta erektioosi mikäli vain harrastat säännöllisesti joogaa?

Mikäli miehisyytesi kestää voit kokeilla ostaa vaikkapa F-kuppia olevat rintaliivit ja pitää niitä täytettyinä ylläsi ja kenties hyppiä hyppynarua, ehkä sinuakin tämän jälkeen houkuttaisi poistaa liivien sisältä g-1kg. Tiesit kai, että rintojen pienennysleikkaus on operaatio jonka Kela korvaa. Miksei Kela korvaa täysin tai ollenkaan leikkauksia jotka on mahdollista parantaa pelkällä urheilulla, esim.

Olet varmaan myös ajatellut sitä, että leikkaus ei ole naiselle mikään helppo ratkaisu. Imetys ei ole ehkä mahdollista, rintojen muoto saattaa muuttua yms. Yksikään nainen tuskin tekisi leikkausta jos sama tulos olisi saavutettavissa 3xviikossa selkälihasliikkeillä.

Voi vittu, et nyt keksinyt sit tuon parempia vertauksia!? Mitenkäs sinun mielestä nyt muka potku munille on täysin verrattavissa rintojen aiheuttamaan ongelmaan? Aika hupaisaa noin oikein vertailla miehen kalua naisen rintoihin, kun ei ole vielä tähänkään päivään asti sattunut kohdalle tutkimusta, missä olisi kerrottu miten nämä muka keskenään korreloivat toistensa kanssa?! Mutta toisaalta huomasit varmaan tuon yhden viestini missä olin siis linkittänyt kuvia isorintaisista naisista?

Niin tuolle keskimmäiselle riville linkitetystä isorintaisimmasta brunetesta Milena Velbasta on netistä löydettävissä ihan videoita, missä se ainakin jonkun yli minuutin hyppää vaan rintsikat tai toppi päällä niin kauan, kunnes ne tursuaakin sitten ulos ja en muista, taisi varmaan kanssa olla ihan joku hyppynaru- videokin hänestä tehty? Kaikesta tuosta huolimatta hän on sanonut kotisivuillaan ettei edes kärsi selkäkivuista, et näin: Ja varmaan Kela korvaa sen takia jos ei sitten tosissaan mitään muuta ratkaisua ole tosissaan joidenkin kohdalla ja syys miksei sit tuota jälkimmäistä ollenkaan tai täysin, ehkä sen vuoksi jos urheilu suoritettu väärin kai, riippuen varmaan ihan tapauksesta?

Vai käsitinkö nyt siis oikein? Mielestäni kylläkin puhuin 2xviikossa enkä kolmesti. Kyllähän nyt kuka tahansa salia ja muutakin urheilua harrastava tietää ettei nyt kumminkaan noin lyhyessä ajassa nyt ainakaan saada vielä mitään kunnon tuloksia, vaan kuukausien kuluessa pitkäjänteisellä treenillä jos ei paikat vielä niin pahasti kolota ja vielä enemmänkin ennaltaehkäisevässä mielessä!

Teet itsestäsi vain naurettavan väitellessäsi asiasta, josta sulla ei ole hajuakaan. Saat sinä tykätä isoista rinnoista. Jotkut naisetkin on ylpeitä isoista rinnoista ja haluavat pitää ne sellaisina vaivoista huolimatta, toiset taas haluavat isontaa ne entistä suuremmiksi ja joihinkin kuviinkin muokataan naisille isommat rinnat.

Mikäs siinä jos tykkäät palvoa niitä, mutta älä ihan oikeasti väitä tietäväsi jotakin siitä, miltä tuntuu kun rinnat hölskyy juostessa tai ovat tiellä vatsalihasliikkeitä tehdessä, hyvistä liikkeistä huolimatta.

Jokaisella naisella pitää olla oikeus pienennyttää tai isonnuttaa rintansa, aivan kuten itse haluaa ja kokee itselleen tarpeelliseksi. Etkö sä ymmärrä milloin kannattaisi jo olla hiljaa?

Kaikki pitää sua jo ihan pellenä ja nauraa itsensä kipeiksi kun yrität päteä asiasta mistä et tiedä mtn ja muutenkin sun älynlahjasi siis niiden puute on jo huomattu joten ei kannattaisi enää kirjoitella enempää ainakaan tähän ketjuun..

Olis kyllä hauska päästä näkemään millainen ääliö suoltaa tollasta tekstiä: Mulle ei tullut minään yllätyksenä. Yhteenkään täyspäiseen tissimieheen en ole törmännyt vielä. Nykyisin mulla on akateeminen, fiksu ja sivistynyt mies, jolle rintojen koko on täysin sivuseikka. Enemmän tiukan pyllyn perään ja hyvä niin! Näin ollen epäilen, että hän saattaa käyttää rahoja esim. En tietenkänä ole varma asiasta, en kuitenkaan ajatellut sitä hänen kotisivuiltaan käydä tarkistamassa.

Milena Velba on yksi monesta naisesta maanpäällä. Hänelläkö kuittaat kaikki muut? No jaa, älä kuitenkaan lueskele enempää aikuisviihdetaiteilijoiden blogimerkintöjä etsiäksesi niistä tissejä puolustelevia kommentteja, kiitos.

Voisitko vielä täsmentää mikä musta tekee lutkan ja likaisen katuhuoran? Tiedätkö edes mitä ne sanat tarkoittavat? Todella kypsää käytöstä todella,helppoa kuvattomana siellä huudella vitun pelkuri.. En mä ole sua pyytänyt tänne vastailemaan,ihan itse sä päätät tänne kirjottaa helvetin idiootti,ei ole mun vikani jos sä rupeat pätemään asioista mistä et tiedä mtn! Täällä kaikki pitää sua jo ihan vitsinä muutenkin niin nyt kannattaisi viimeistään pitää se turpansa tukossa.. Hyvänä esimerkkinä yksi naispuolinen kaverini jonka kuppikoko varmaan jotain E-G -kokoa plus vielä tälläkin topicilla jotkut näistä rintavista naisista, jotka tänne kirjoittanut.

Milenastakin vielä sen verran että kun onhan silläkin nuo rinnatkin ollut jo tosi nuoresta iästäänkin lähtien et varmaa ajat sittenkin olisi jo pienennyttänyt ne jos niistä jotain vakavaa vaivaa ollut, kun ajatellaan sitten kuinka paljon ne sitten painaakin sillä toisin kuin jotkut DD-G -kupit.

Nojoo, varmako tuostakaan, mutta näin minä veikkaisin. Noh, turhapa teille nyt on alkaa jankkaamaan tästä kun ette te kumminkaan tajuaisi. Tämä on ihan sama kun alkaisi joittenkin uskovaisten kanssa kiistelee siitä onko Jumalaa olemassa? Saatikka Saatanaa, helvettiä taikka taivasta? Sori jos siitä jäi sit semmoinen kuva. Kertoneet ettei ne nyt edes niin paha juttu olekkaan, että ihan kivojahan nämä sittenkin kumminkin on.

Eiköhän ne ole sille niin rahakas bisnes, että tietysti se ne pitää vaikka niska ja selkä miten vääntyis, eikä taatusti sitä myönnä.

Hei Darkspell, oletko ihan vakavissasi että ton Milena Velban rinnat on hyvät ja jotenkin kiihottavat?!! Näin naisena on ihan oikeasti vaikeaa kuvitella kamalampia kuin noi Sulle pitää vääntää rautalangasta.

Onko sulla ihan diagnosoitu tuo vaiva kun ei selkeä selitys mene perille? Ja mitä hyppynaruvideoon tulee Pyydä nyt äiti lukemaan tämä juttu sulle ja varmistamaan että ymmärsit kaiken. Kun se nyt vaan on makuasia! Onko se nyt niin vaikeata joittenkin ihmisten käsittää? Toinen tykkää räpistä ja R'n'B: Eiköhän nyt jokaiselle ole jotakin. Hyvä vaan että jokaisella oma makunsa ja minusta kannattaakin olla! Yksi mikä kyllä minusta helpottaa kumppanin löytymistä.

Mutta tiedän kumminkin silti yhden tosi isot rinnat omaavan naisen, jolle tissit tuonut taas hänelle mitään muuta vaivaa kuin sen että ne on tiellä ja vielä kerta muistutettakoon tästäkin että täälläkin ainakin pari F-kuppista kertonut ettei ole omannut selkäkipuja! Vieläkö pitää jollekkin toistaa? Jaksa enään kinata tästä!

Kun mitä on vähän puhuttu että sekin on kaikenlisäksi vielä ihan siitäkin kiinni että minkätyyppisen vartalonkin omaa! Ja vielä oikein silikoneiksikin heti oletellaan!? Silikonit jos taas olisi, niin eivät kyllä taas siinä vaiheessa painaisi paljon paskaakaan, kun mitä siis eräästä keskustelusta joskus lukenut erään tai parinkin isorintaisen suunnittelevan eka rintojen pienennystä ja sitten samantien silikonioperaatiota, syystä että ne kuulemma olisi kevyemmät.

Ai että isot silikonit ei paina? Eihän ne tietysti hylly kuten luomut, mutta litra silikonia painaa kyllä enemmän kuin litra rasvaa mitä rinnat enimmäkseen on. Sitä samaa tässä mietin minäkin että mitä vittua sinä kinaat asiasta josta et todellakaan voi tietää yhtään mitään.

Vaikka sulla olis seittemän jättihinkkistä kaveria. Musta on normaalia ihailla pieniä A-koon rintoja tai suuria ad joku D-kuppi, mutta kaikki selvästi poikkeavuuksista fantasiointi on jotenkin vähän outoa: Erilaisuuden hyväksyminen on ihanaa ja aivan eri asia kuin se, että ihan nimenomaan etsii jotain ihan marginaalitapausta. Se on poikkeavaa sinällään. Nyt täytyy ihan sanoa että onhan tää vitsi onhan? Sanon saman asian mitä sanoin sulle ylempänä: Kun on käsitelty salilla käymiset ja rintaliivit niin nyt kuvioihin ilmestyy vasta tässä vaiheessa keskustelua joku sun ystävä ja nyt haluat taas säkättää aiheesta että kaikilla rintavilla ei ole kipuja.

Ja ei ole kyllä minustakaan kovin täysipäistä heittää heti tuommoisia yleistyksiä muutamien peräänhuutelijoiden ynnä muiden vastaankävelevien pervoilijoiden perusteella.

Ei kyllä minusta taas ole yhtään sen sivistyneempää tykätä perseistä enemmän kuin että tykkäisi tisseistä.

En ymmärrä mikä tuossa nyt muka on olevinaan niin paljon moraalisempaa? Itse olen kyllä tavannut niin tissi isojen kuin pienien ihailijoissa kuin perse miehissä ihan yhtä lailla niin tyhmiä, fiksuja, korkeastikoulutettuja kuin vähäisemminkin koulutettuja. Jos muuten darkspell tykkäät oikein isorintaisista naisista, niin silloin tykkäisit varmasti myös tästä englantilaisesta povipommista Lorna Morganista. Itse tykkään myös enemmän isorintaisista naisista ja mielestäni tuo Lorna on aivan mielettömän ihanaisen kaunis ja tosi hyvämuotoinen.

Tossa hyvä video lornasta youtubessa, rohkeasti näyttelee lorna ihanaisia ryntäitään jotka taitavat olla muistaakseni jotain f-kuppikokoa. Mun piti vielä mainita sulle muutamia muita isorintaisia ja kauniita naisia, mutta unohdin sen tossa äsken.

Milena Velban sä jo tiesitkin, hyvä niin: Muita hyvännäköisiä rintavia naisia on mm. Näistä kaikista pitäisi löytyä jotain videoita youtubesta. Juu, kiitti tuosta Lorna Morganista ja olihan tuo Yulia Novakin ihan jees, vaikka ehkä kai jo liian hoikka mun makuuni muuten ja tuosta Christina Hendriksistäkin kyllä jo ollutkin täälläkin aihetta vähän. Lisa Annista taas en oikein tykännyt, kun en tykkää jos muijalla onkin sitten silikonit, että kyllä minä haluan niitten kanssa olevan ihan luomujakin.

Ihailkaamme taas Darkspellin kaikentietävää ja mukavaa asennoitumista naisia kohtaan: Jos joku täällä on roskasakkia niin sinä.. Mua vituttaa että pitää sinullekkin oikein joka asiasta selventää! Sairaampaa ihmistä saa kyllä tältäkin sivustolta hakea,en ole ikinä törmännyt yhtä kovapäiseen ääliöön joka jaksaa päiväkausia väitellä naisten kanssa rinnoista eikä välitä vaikka on nolannut itsensä jo täysin,silti on pakko vängätä vastaan..

Onko ne lääkkeet jääneet väliin sillä osastolla minne sut on suljettu? Monet ja taas monet naiset on sulle sanoneet ettet voi miehenä ymmärtää rintojen kanniskelun päälle ja sä intät vastaan viimeiseen asti,se ei ole kauhean kunnioittavaa käytöstä eikä mun mielestä osoita että sä kunnioittaisit millään tavalla asiasta paremmin tietäviä ihmisiä.

Ja kyllähän sekin nähtiin että heti kun sulta loppui argumentit niin aloit haukkumaan mua lutkaksi ja likaiseksi katuhuoraksi? Sitä tollaiselta umpityhmältä sovinistilta nyt saattoi odottaakin,todella kypsää käytöstä joo..

Haluaisitko saman tulla toistamaan kasvotusten? Jos vastaat jtn tämän tyylistä: Olisi kyllä ollut ihan kiva kuulla niitten mielipiteitä kun yksi ainakin veikannut salillakäynnillä olevan vaikutusta. Mistäs tiedät etteivätkö tänne kirjoittaneet olisi käyneet salilla? Luuletko että vänkäisiävät salitreenin olevan yhtä tyhjän kanssa tämän ongelman kanssa painiessa elleivät sitä olisi kokeilleet?

Veikkaanpa että kaikki keinot on kokeiltu ennenkuin leikkausjonoon mennään. Ja ihan ystävällisenä vinkkinä, huorittelu ei oikeastaan loukkaa ketään keskustelupalstalla. Nimittelemällä kanssaväittelijää huoraksi sinä vain nolaat itsesi ja todistat olevasi juuri niin infantiili kuin täällä moni on jo huomannutkin.

Kertoo myös aika paljon sinun keskustelukyvyistäsi kun vänkäät asiasta josta et voi tietää mitään ja lopulta alat nimitellä. Tööt tööt tööt tööt 3. Tuo ihminen nyt vaan on jotenkin kai jonkin psykoosin vallassa ja olenkin aika huolestunut näin ulkopuolisena ihmisenä miten hän purkaa tuota raivoaan kun vain huorittelemalla täällä. Toivon todella etteivät hänen läheisensä ole esimerkiks vaarassa?

Vähän omituisia on ollu myös nuo mielentilojen vaihtelut, ensin XD -hymiöitä ja seuraavassa viestissä raivotaan, toisessa pädetään ja ollaan jopa suht. Erilaiset harhaluulot ja harha-aistimukset paistaa kans hänen viesteistään. Väittää kivenkovaan asiaa, josta ei tiedä mitään. Itsetunto näyttäis olevan aika koholla ja on varmasti tunne että hän on kaikkivoipainen herra ja pystyy mihin tahansa, tietää kaiken ja voi haukkua kaikki ihmiset maanlakoon. Ei ehkä tiedosta olevansa sairas eikä osaa suhteuttaa omia tekojaan todellisuuteen tai muihin realiteetteihin.

Ilman omaa arvostelukykyä maaninen ihminen pystyy aiheuttamaan suurta haittaa itselleen sekä myös sivullisille. Ihan tässä näin vain arvaillen siis Voisin todeta hyvät kanssaihmiset, että viimeisen sanan tässä keskustelussa sanoo Darkspell. Tuon kaltaisen ihmisen on vain päästävä sanomaan viimeiseen asti omaa asiaansa. Ja vain sairas, mieleltään epävakaalla henkilöllä on siihen pakollinen tarve.

Tämä viestiketju tulee päättymään tämän nimimerkin älyvapaaseen letkautukseen katsokaahan vain. Hän ei myöskään "lepää" ennenkuin tämä keskustelu on käyty ja hän on saanut täällä jonkinlaisen myönnytyksen tai sitten juuri sen viimeisen viestin.

Kehottaisinkin siis muita ihmisiä jo jättämään tämän keskustelun sikseen. Eiköhän me muut tässä olla jo nähty että jollakin ei mene kovinkaan lujaa.. Hyvä biisi muuten se eräs "Harri on tehnyt itsestään pellen, Harri on tööt tööt tööt tööt tööt": Eiköhän tässä ole muut jo sanoneet sanottavansa perustellusti ja jotkut jopa omasta kokemuksestaan, mitä tässä enää tuon hullun kanssa väittelee. Hyppiipähän seinilleen sitten tuolla jossain kun ei kukaan enää puhu mitään eikä ole kiinnostunut moisesta sekoilusta.

Äiti ehdotti joku vuosi sitten, että tehdään reissu! Reissu, jolle lähtee kaikki perheen naiset: Jokunen vuosi siinä menikin, että lähes kaikkien aikataulut, elämäntilanteet ja rahavarat omat tai lainatut sellaiset matkan sallivat. Nyt me ollaan lentokentällä, minä, kuusi siskoa ja meidän mutsi. On hassua ja hienoa, miten erilaisia me siskot ollaan. Samoista vanhemmista, suunnilleen samassa ympäristössä, olemme kasvaneet erilaisiksi persooniksi, omiksi itseksemme.

On meissä jotain yhteistäkin, nenän kaari, silmien viirut, kiinnostus ihmisiin ja heidän tarinoihinsa, perustavimmat arvot ja naurun aiheet. Kenenkään kanssa en rätkätä niin kippurassa kuin perheeni. Se ei ole oikeastaan edes huumoria. Se on sama naurun taajuus, joka resonoi meissä, kun olemme yhdessä.

Lapsena toivoin joskus, että hän olisi hössöttänyt enemmän. Kaverillani oli äiti, jotka pakkasi eväät mukaan, kun kaverini lähti saattamaan minua heidän pihatiensä päähän "ettei verensokeri pääse laskemaan". Oma temperamenttini oli ja on täysin toisenlainen kuin äitini, joten en voinut aina ymmärtää äidin rauhallista suhtatumistaan kaikkeen.

Nyt arvostan sitä tyyneyttä. Arvostan äidin hienotunteisuutta ja kunnioitusta muita ihmisiä, myös omia lapsia ja puolisoa, kohtaan. Voin luottaa siihen, että äiti on olemassa hädän hetkellä ja että hänen silmissään on katse, joka kertoo minun olevan rakas. Vanhempani tekivät viime kesänä ratkaisun, joka vuoksi kunnioitan heitä vielä enemmän kuin aiemmin.

He uskalsivat lähteä uskonnollisesta yhteisöstä, joka ei vastannut enää heidän käsitystään hyvästä paikasta olla, elää ja kasvattaa lapsia. He sanoivat haluavansa mieluummin perheen, jonka jäsenten välillä ei ole mitään jakoa kuin yhteisön, joka pakottaisi tekemään jakolinjoja keskellä perhettä. Siinä on minulle hyvän vanhemmuden kuva:

...

SEKSITEFFIT HOMOSEKSUAALISEEN SEX TARINAT

Homo kalua äidiltä h-kuppi

Pienten ihailijoita kai on vissiin yhtä paljon, toisten mielestä taas isot on vaan silloin parhaat, jos ne on hyvänmuotoiset. Kuullut ties vaikka kuinka monen miehen haukkuvankin jättimäisiä rintoja, ihan jopa näittenkin jotka sanoneet tykkäävänsä isoista, näiden siis jotka eivät tosi isoista tykkää.

Minulle vaan tulee heti ekana mieleen että kateellinen nainen joka nyt vaan kateuden puuskassaan yrittää löytää jotain vikoja isoista rinnoista. Vähänhän noi roikkuukin, mutta onpa niillä sentään pyöreyttäkin.

En tajua miksi niitten rintojen pitäisi aina olla sellaiset tosi pystyt, kun minun mielestäni tuolla tavalla roikkuvissakaan ei ole sen kummosemminkaan vikaa, plus että kaikenlisäksi se on kyllä vielä ihan luonnollistakin että ne roikkuu ja todistaa vielä että ne ovat kumminkin aidot!

Musta isot on ok, kunhan ei mitkään sairaalloiset kuten noilla. Olen ollut töissä julkisessa sairaalassa ja nähnyt että tollasia pienennetään verorahoin Ei tollaset pysty jumppaamaan tai juoksemaan vaikka miten sitoisi. Mulla on muuten aivan sopivat B-kupin rinnat, että en todellakaan puhu kateudesta. Ei säre hartioita, vaatteet istuu, voi urheilla vapaasti jne. Se on yksi ja sama mitä miehet tykkää, niissä kun on ihailijoita ihan pienistä jättimäisiin.

Aika mielenkiintoinen on tuo sanavalintasi: Luuletko sinä, että jollain on luonnostansa isot rinnat vain muiden kiusaksi - että niiden pienentämiseen sitten käytettäisiin "verorahoja" Itselläsi on B-kupin rinnat, joten mitä tiedät sitten isorintaisien vaikeuksista? Tai miten yleisiä ne ylipäätään ovat?

On paljolti kiinni ruumiinrakenteesta ja siitä, miten tukevia liivejä käyttää, tuleeko niska- ja hartiavaivoja. Ja istuvissa vaatteissa ja isorintaisille sopivissa liikuntalajeissakin löytyy. Ja miehillä kun ei ole rintoja ollenkaan, he luulevat että isorintaisten selkäkivut ovat suurenneltuja ja jopa pisti naurattamaan eräs tässäkin keskusteluss aollut kirjoitus jossa mies kovin asiantuntevasti puhui kuinka selkäkivut poistuvat salilla.

D jos se niin menisi, niin maassamme ei olisi vaivaisia isorintaisia ollenkaan Pari kertaa viikossa kun käyt salilla vetämässä ylätaljaliikkeitä eteen ja taakse muutaman sarjan ja samalla vielä penkissäkin selkälihaksia, niin aivan takuulla kyllä lähtee.

Moni vaan kun ei ehkä ole ollut niin tietoinen siitä. Pienirintaiset kun ne täällä niin koittaa omaa propagandaansa keksiä, ihan salee: Hmm itseasiassa tarkoitat varmasti ihan hyvää, mutta puhut varmaan nyt yleisistä selkäkivuista, etkä sellaisista mitä isot rinnat oikeasti aiheuttavat.

Rintojen paino rasittaa ylävartalon luustoa ja erityisesti rintarankaa, mutta myöskin ylävartalon lihaksia juu Mutta pelkkä lihasten "treenaaminen" siellä salilla ei tuo lopullista apua. Monella kaltaisellani naisella tuskin on edes ihan heti varaa salikorttiin: Ellen halua tissieni aiheuttavan minulle vanhemmiten invaliditeettia, joka koskee selkänikamia niin hän ainakin lämpimästi suositteli leikkausta. Kela korvaa Oloa ei paranna toinen raskauteni kun rinnat ovat taas kuin ryhävalaat: D Mutta kunhan tämä toinen lapsi on onnellisesti imetetty niin marssin rintojen pienennysleikkaukseen.

Kokoni on 75G tai 80F. Että varmasti salilla käynti helpottaa yleistä selkäkipua, mutta mitä tulee näihin mahtaviin ryntäisiin kun ylävartalon luusto on kokoajan rasituksessa, ei sitä asiaa voi korjata millään lihastreenillä. Itse pidän pehmeistä, isoista ja luonnollisista rinnoista. Kiviset pienet tissit olivat ehkä in renesanssin aikaa, mutta nyt on nyt.

Big natural boobs rule the world! Olet itse täysin epäluonnollinen mies kun et pidä rinnoista. Noilla patsailla on kauniita sopusuhtaisia vartaloita ja kauniita rintoja minunkin mielestäni. Kaikki naiset eivät ihan oikeasti ole kateellisia jos toisella on isommat rinnat.

Syy minkä monet kunnon urheilijatkin käy kuntosalilla on se, että heidän vammautumisriskinsäkkin pienenisi ;. Hei tuo "verorahoin" tarkoitti vain että isoja rintoja pienennetään julkisessa terveydenhuollossa. Moni pienennysleikattu nainen kokee olonsa tosi hyväksi, kun ei tartte enää kulkea reput rinnuksilla!

Että aloit jankuttamaan minulle aiheesta. Mutta pidä sinä kantasi: Ihmettelen vain ettei lääkärissä puhuta tuosta parannuskeinona. Kuten aikaisempi kirjoittaja laittoi että helppoahan se olisi.

Meitä selkävaivaisia tuskin löytyisi maailmasta jos tuo olisi vastaus. Mutta hienoa että olet miehenä keksinyt asian ja varmasti testannutkin sen toimivaksi. Sanoppa tosiaan sit muuta, miksei ihmeessä olekkaan mainittu tuota koskaan kyseisenä hoitokeinona, en itsekkään tajua.

Tosin voihan asian kanssa tarkastaa eräältä toiseltakin näkökantilta, siltä että kehonrakentajathan on muutenkin yleisest urheilussa olleet edelläkävijöitä. Ihmiset kun aina ovat vain katsoneet kehonrakentajia hieman epäillen, vaikka kumminkin on todettu että lihakset ovat vielä ihan kaiken urheilunkin perusta. Seuraavaksi lainaan vielä hieman tekstiä kehonrakennuskirjasta: Hyvin treenattu vartalo ei tee sinusta ainoastaan nopeampaa, voimakkaampaa ja kestävämpää urheilijaa.

Vähennät sen lisäksi vammautumisriskiä" Että siinä hieman faktaa asiasta: Tässäpä vielä toinen hyvä esimerkki; neljä vuotta sitten kun kävin intin, oli meidän ryhmässä sotaharjoituksissa alussa yhteensä 7 henkilöä, joista kaikki olivat edes jossakin elämänsä vaiheessa harrastaneet urheilua, paitsi yksi joka sen sijaan olikin aina vaan harrastanut tietokoneita koko elämänsä ajan.

Kumminkin meillä sotaharjoituksissa kun jouduimme aina juoksemaan rynkyt kädessä, välillä tetsaritkin hieman reppua muistuttava taisteluvyö, jossa varusteet seläntakana selässä kaikenlisäksi meidän ryhmä joutui vielä kantamaan kranaattikonekivääriä ja sen osia.

Ase 18 kg, jalusta 12 kg ja kaksi peltilaatikkoa, missä täydet panosvyöt 15 kg. Mitä ikinä noista kannettiinkaan sykinnöissä tietyin ajoin, alkoivat kaikki hetken kuluttua väsyä ja voimat loppumaan, kun mites sit sen lisäksi tää yksi kaveri joka ei ollutkaan ikinä harrastanut mitään urheilua koskaan, rupesi sillä taas olemaan paikat ihan paskana, kun sen keho ei kestänytkään tuollaisten painavien juttujen rasitusta.

Niin ja jos yhtään satuit vielä huomaamaan, niin sanoihan tuolla jo yksi nainenkin että kun mitään hartia- tai selkäkipuja koskaan ollut johtuen näköjään liikunnasta ja salilla käynnistä: Näin, että kokeile edes noita treenejä, mitä just annoin vinkiksi ;. Jos on muhkealla naisella pienet tai timmillä isot niin se on eäsopusuhtaista. Oma naiseni on ihana silmälle ja kädelle: Ensinnäkin,sinä varmasti miehenä tiedät mikä auttaa liian isojen rintojen aiheuttamiin kipuihin?

Toiseksi,tässä sinulle linkki isorintaisten naisten keskusteluun mistä käy ilmi että siitä sinun "loistokkaasta" havainnostasi että liikunta auttaisi ei oikeasti ole paskaakaan hyötyä.. Ainoa vaihtoehto on että olet itse ylipainoinen ihravuori jolta löytyy "manboobsit"? Jos et ole niin voit pitää turpasi tukossa kun et mtn mistään ymmärrä. Ja itse en ole isorintainen mutta pari kaveriani on ja mun käy sääliksi kun he valittavat isoista rinnoistaan,siitä ettei meinaa löytyä oikean kokoisia liivejä,on hartia-ja niskakipuja,ei voi urheilla esim.

No tämä Darkspell vaikuttaa tyyillieltä isojen perään kuolaavalta tissimieheltä. Ei niiltä voi paljon odottaa. Vittu mitäs sitten vaikka roikkuukin? Minusta se olisi pikemminkin aika huvittavaa jos tuollaiset rinnat ei ollenkaan roikkuisi, et luonnollisuus kunniaan! Okei, en ehkä sit tiedä jos ne onkin sit sellaiset tyhjät riippuvat nahkapussit tai tosi lättänät patalaput, niin ehkä silloin jo minustakin ei näyttäisi kovinkaan mukavalta.

Ja sitten jos isorintaisena mennään liivejä ostamaan, niin silloin mennäänkin erikoiskauppoihin, mistä löytää niitä.

Funky Ladystä ainakin löytää jo H-kuppiin asti ainakin! Vielä taas herää kysymys noista naisista jotka kokeilleet salillakäyntiä, että ovatkohan sitten tehneet ihan liikesuorituksensa oikein? Sillä kun eihän salillakäynti pelkästään ole siitä kiinni että teetkö sinä siellä jotain, vaan myöskin että teetkö sinä ne liikesuorituksetkin oikein?

Ja vielä ihan kunnon työlläkin että tuntuu lihaksissa ainakin pari seuraavaa päivää? Niin että lihas saavuttanut just sen parhaan mahdollisen kasvuärsykkeen! Niin ja riittävät yöunetkin kaiken lisäksi! Salillakäynti kun on oikeastaan lähinnä enemmänkin taitolaji loppujen lopuksi, mikä siis perustuu tietämykseen ja taitoon tehdä ne kaikki jutut oikein siellä salilla.

Vielä ihmetyttää että mistä sinä muuten tuommoisen päätelmän teit minusta, että minä olisin vai muka joku ylipainoinen ihravuori, jolla manboobsit? Vaikka en kyllä ole. Ootkohan sellanen steroideja nappaileva aivokääpiö kun ei mene nyt selvä suomenkieli perille? Salitreeni ei auta rinnuksilla roikkuvien reppujen aihauttamiin kipuihin.

Miten se pitää sinulle selittää että tajuaisit? Ilmeisesti et ymmärrä lukemaasi ollenkaan, kuten viimeisestä lauseestasi voidaan päätellä.

Edellinen kirjoittaja totesi että sinä et voi tietää mitään isojen tissien haitoista ellet sitten ole ihravuori jolla sairaat manboobsit. Joko nyt menee perille? Hän ei siis sanonut että olisit sellainen. Siitä olen muuten samaa mieltä että sinä et voi tästä aiheesta tietää yhtään mitään, selityksesi intissä tapaamastasi tietokonenyhveröstä ei ollut millään tapaa verrattavissa tisseistä johtuviin ongelmiin.

Sinä et yksinkertaisesti ymmärrä mistä asiassa on kyse, et ymmärrä etkä koskaan tule ymmärtämäänkään. Aivan niinkuin eijumalauta tossa alapuolella vastasikin,et näköjään tule koskaan ymmärtämään näistä asioista yhtään mtn. Jos tuo paljon puhuttu liikunta todella olisi niin hyödyllinen apukeino yli-isojen rintojen aiheuttamiin kipuihin niin sitä nuo lääkärit varmasti suosittelisivat näille naisille mutta niin ei kuitenkaan ole.

Sinä et ole lääkäri eikä sinulla ole edes mahdollisuutta koskaan tietää miltä liian isojen rintojen kantaminen tuntuu joten tuollainen vänkääminen on mielestäni typerää ja osoittaa tyhmyytesi. Sun älynlahjasi kyllä paistavat läpi näistä teksteistäkin joten kannattaisi todella olla nyt ihan hiljaa vaan ettet nolaa itseäsi enempää..

Olipas taas asiantuntijan viesti isot kuuluu isolle ja pienet pienelle. Sama kuin minä tulisin määräämään että isoilla miehillä tulee olla iso penis ja pienillä pieni, näin on ja maailmassa säilyy järjestys. Itselläni on samat mitat kuin naisellasi, paitsi kuppikoko 70E.

Naurettavaa etteikö ihminen voisi olla kaunis ja sopusuhtaisen näköinen, vaikka ruumiinosien koot vaihtelisivatkin.. Nieminen ilmaisikin vain oman naisihanteensa joten miksi vedit melonit nenään? Taitaa näköjään isojenkin tissien omistajille olla kova paikka kun kaikki miehet eivät pidäkään jättihinkeistä..

Mahdatko edes tietää mitä sopusuhtaisuus tarkoittaa? Sehän nimenomaan on sitä,että kaikki kehon alueet ovat keskenään sopivassa suhteessa ja jos olet todellakin cm pitkä ja painat tuon 54 kiloa mikä sattuma että sinulta löytyy juuri tälläinen vartalo mitä nieminen kuvaili niin E kupin tissit näyttävät varmasti liioitellun isoilta koska olet muuten hoikka. Itselläni on joka tapauksessa parinkymmenen vuoden omakohtainen kokemus isoista rinnoista, olen normaalipainoinen, senttinen nainen kuppikoolla G.

Liikuntaa olen harrastanut koko "isorintaisenkin" ikäni, aiemmin tein fyysisesti suht rankkaa työtäkin. On tietysti paljon merkitystä silläkin, millaisen ruumiin rakenteen omaa - mutta uskallanpa väittää, että kyllä liikunnalla ja lihasten treenaamisella on jonkin verran merkistystä siinä, tuleeko isoista rinnoista johtuvia niska- ja hartiakipuja. Hyvänen aika, eihän ko ongelma voi poistua sillä, että lääkäri "määrää kuntosalia" - vaan oman päänkin pitää sanoa, että kokeilee maltilla esim salitreeniä, uintia tai sauvakävelyä ennaltaehkäisevässä mielessä.

Eihän esim kuntosalitreenillä ihmeitä tehdä, jos ryhti on painunut kasaan ja paikkoja kolottaa - eikä käsittääkseni esim. Jokainen, joka liikuntaa harrastaa, tietää sen, ettei hyviä tuloksia saada aikaan viikon-parin "rykäisyillä", vaan kyse on pitkäjännitteisestä toiminnasta. Itselleni on työpaikkalääkäri sanonut, että jos naiset itse hoksaisivat pitää selkän seudun lihaksensa kunnossa, monelta säryltä ja kolotukselta säästyttäisiin.

Siis tuo asian ilmaiseminen vain ärsytti. Mielestäni minulla on ihan sopusuhtainen vartalo, enkä sitä muuttaisi, itse asiassa en ole kenenkään kuullut sitä kritisoivan epäsopusuhtaiseksi. Yleensäkäkään en vain ymmärrä sellaista tuomitsemista tyyliin "lyhyet miehet ja pitkät naiset eivät voi olla yhdessä" tai "iso takapuoli ja pienet rinnat ovat väärä yhdistelmä" jne.

Mutta ehkä se onkin vain minun mielipiteeni. Mutta ehkä minä kumminkin liikuntaa ja varsinkin salia harrastaneena tiedän asiasta vähän paremmin kuiteskin kuin sinä.

Salia kun harrastanut, olen siinä samalla joutunut paljon ihmisen kehon anatomiaankin perehtymään, miksi? Tekisin kaikki liikesuoritukset oikeissa asennoissa, tietyllä temmolla ja etten myöskään liikaa mikä tuossa tapauksessa jo rasittaa kehoa sen verran liikaa että sairastuu tai liian vähänkään treenaisi. Tietää mitä kaikkea varsinkin siinä tapauksessa syödä paljon. Että voitaisi nyt kysyä että kukakohan tässä se tyhmä oikein on!? Ihan kuin olisit käsittänyt että toistaisin samaa juttua vaan uudelleen tai uudelleen, vaikka kyllä yritinkin vaan selventää?

Tai sit ilmeisesti olet näitä tyyppejä, jotka ei osaa myöntää aina olevansa väärässä? Ei jumalauta vaan kuule itsellesi! Eikö sun tyhmyydellä todellakaan ole mitään rajaa?

Ei niitä perkeleen inttiromuja voi mitenkään verrata jättitissien kantamiseen. Varusteita retuutetaan tietty aika, ne voi laskea maahan välillä, niitä voi siirtää, jolloin ne rasittavat eri kohtaa. Tissit roikkuvat aina ja iankaikkisesti just siinä mihin ne kasvoivat, niitä ei voi laittaa naulakkoon. Tissien paino on siinä koko ajan toisin kuin niiden inttiroippeiden. Totta vitussa treenaava ihminen jaksaa tissiensä kanssa paremmin, en ole sitä kieltänytkään, mutta sinä tunnut kuvittelevan että se salitreeni poistaa kaikki ongelmat mitä tissit aiheuttavat.

Mikä kuppikoko sinulla siis on ja millaisia haittoja munkeista on ollut? Jos sinulla on H-kupin munkit eikä ikinä mitään vaivoja salitreenin ansiosta niin sitten tiedät varmaan enemmän kuin minä. Jos taas olet mies, niin ei, sinä et ymmärrä etkä tule ymmärtämäänkään vaikka kuinka latelet ohjeita treenaamiseen ja syömiseen.

Katsos kun kuka tahansa voi luetella listoja tapaan "jos mulla olis sellaset niin mä ainakin tekisin niin ja näin ja noin ja sit mulla ei ois ongelmaa ja vähänkö noi nyt on tyhmiä kun ne ei tajua" Mutta jos sinä nyt kerran tiedät niin hyvin miten tissihaitat saa kuriin niin kerropa miten olet ratkaissut pomppivien hinkkien ongelman?

Lenkillä kun lihasäkit heiluvat ja poukkoilevat laadukkaista urheilurintsikoista huolimatta ei, nekään eivät pidä jättitissejä liikkumattomina, vaikka niitä olisi kahdet päällekkäin ja aiheuttavat ei niin mukavia tuntemuksia kuvittele että ne armeijassa ronttaamasi varusteet hyppivät sylissäsi miten tämän olet ratkaissut?

Entäpä hartiat, mitenkäs sulla sitten liivien olkaimet, onko kuinka kipeät painaumat iltaisin? Menikö ihan kivasti, jaksoit treenata viidesti viikossa vielä viimesilläsikin ja maidon lisäpainohan ei sitten missään enää tuntunut?

Mitenkäs sitten kun alkoi ikää tulla, jaksoitko yhä vaan painaa salilla eikä tissit vieläkään haitanneet? Kerro nyt meille tyhmille naisille miten helpot ne liian isot tissit onkaan, eihän me olla tajuttukaan että ne kaikki haittapuolet on ihan omassa päässä vaan. Älä puhu asioista joista pikemminkään itse et edes tunnu tietävän mitään! Niinkuin huomasit kuinka selitin tuolle yhdelle tuolla ylempänä miten me salikävijät tiedetään nämä jutut paremmin kuin sinä, et voisit ehkä vähän paremmin ekana perehtyä asiaan ennen kuin mitään rupeat siinä pätemään ja avautumaan!

Yrittää vielä tajuta sekin kuinka yritän pikemminkin vain tarkentaa asioita, että miksi näin, enkä vaan turhaan yrittää väkisin väitellä vastaan: D Ja aika jännä juttu kun vielä väitit ettei muka lääkärit ole sitä naisille suositellut, kuitenkin tuossa linkittämässäsi keskustelussa muutamalle tai ainakin parille naiselle oli kylläkin niiden oma lääkäri suositellut? E cuppi vielä Hyvä ja naseva viesti, josta välittyi oikean naisen ajatukset eikä minkään debiilin tissifriikin. Mulla on "vain" E-kuppi.

Olen harrastanut raskasta liikuntaa ikäni ja olen mielestäni kohtalaisessa kunnossa, mm. Ok, jaksan kyllä rintani kantaa, mutta kyllä aika paljon v Ja hartioissa on syvät painaumat.

Ja mitä roikkumsesta puhutaan, mulla pysyy paitsi kynä niin esim. Olen nyt jonossa pienennysleikkaukseen, ja odotan kuin kuuta nousevaa sitä hetkeä kun mulla on sopusuhtaiset rinnat tota niemistäkin mollattiin kun sattui mainitsemaan sopusuhtaisuuden eli jos on muut osat kropasta timmit, niin ei sitten yksi osa ole kuin kiloiselta lainattu. Ja sitäkin odotan, ettei mua enää piiritä nämä tissifriikit, kun ne tuntuu olevan ihan oma lajinsa, ja tutustumaan tulisi välillä fiksujakin miehiä.

Taas kerran olen samaa mieltä eijumalaudan kanssa. Sä tuolla aikaisemmin julistit kuinka isojen tissien ihailijat eivät ole mtn "vajaaälyisiä vajakkeja" mutta itse sovit tuohon kuvaukseen todella hyvin. En voi uskoa että joku on todella niin hidasälyinen idiootti että tosissaan väittelee useamman naisen kanssa liian isojen rintojen aiheuttamista ongelmista ja mikä niihin toimisi apuna.

Liikunta toki voi hetkellisesti helpottaa mutta se ei todellakaan toimi minään "ihmeparannuksena". Pakko toistaa itseään kun et ymmärrä tätä kuitenkaan: Sinä et miehenä voi tietää isojen rintojen kantamisesta yhtään mitään joten kannattaisi olla hiljaa. Sä et ole nainen. SÄ et siis voi väitellä naisten kanssa tälläisestä asiasta. Luulen että kuka tahansa nainen tietää tisseistä enemmän kuin sä joten kannattaisi pitää turpansa kiinni.

Äijällä ei ole edes pokkaa pitää omaa kuvaansa tuolla profiilissa,taidat näyttää juuri niin vajaalta miltä kuulostatkin.. Ei helvetti sentään kun joku voi olla tyhmä.. Täytyy muistaa, että ympärysmitta kertoo tosi paljon rintojen oikeasta koosta, esim. Itse harrastan juoksua, ratsastusta ym.

Eivät vielä roikukaan yhtään enempää kuin vuotiaana olen Yleisesti ottaen suomalaiset naiset käyttävät liian pientä kuppikokoa ja liian suurta ympärysmittaa liiveissään. Näin saattaa tietty koko kuulostaa isommalta kuin se luonnossa onkaan. Pelkkä kuppikokohan ei kerro oikein mitään. Ja sinä nyt sitten kuvittelet tietäväsi paremmin kuin nämä tänne kirjoittavat?

Että ei heillä oikeasti edes ole isot tissit saati sitten haittaa niistä? Mitä vitun idiootteja täällä oikein pyörii? Hampaat irvessä vängätään että isoista tisseistä ei ole haittaa, eikä ne oikeasti edes ole isoja? Onko se niin kamala ajatus että isot hinkit eivät tuokaan onnea ja iloa? Ja mikähän se sinun kokosi sitten oli? Ei mullakaan ole koskaan ollut kipuja eikä ongelmia, ratsastaminenkin sujuu kivasti ja lenkillä käyn usein. Niin ja tissit on kokoa 75A. Toin vain esille sen, että isot rinnat voivat myös tuottaa iloa kantajalleen, eikä olla mikään taakka.

Eriävätkin näkemykset lienevät sallittuja kun keskustelupalstasta on kyse. Tissittiille, kokoni on siis tuo 70E. Jännä että näissä keskusteluissa jotkut käyvät niin tunteellisiksi, enpä osaa kuvitelle samaa raivoa vaikka jalan koosta keskusteltaessa.. Erikoista, syitä kannattaa miettiä ja keskittyä terveen itsetunnon rakentamiseen: A tai B Väittäisin että isot rinnat voi olla ilo, mutta ylikokoiset ei. E70 kuppi on suunnilleen sama kuin C80, eli ei mikään valtava.

Liivikaupassa suosittelevat kokoa C70, koska jostain syystä haluavat että liivi on niin kireä että henki salpautuu. Mulla on pienehköt rinnat. Kuppikokoa paremi mitta voisi olla tämä, mitä käytetään kun harkitaan leikkausta: Väittäisin, että aika harva todella isorintainen nainen niistä nauttii. Siis jos ne on tyyliin á jalkapallo. Mites sitten tuolla nimimerkki "fffffffffffffff" oli kommentoinut ettei hänellä ole ikinä ollut niska- tai hartiakipuja luultavasti liikunta- ja saliharrastuksen vuoksi?

Entä mites sitten taas vielä tuo IsaBella- nimimerkkikin oli väittänyt että hänestäkin tuntuu sali- ja liikuntaharrastuksella olevan paljonkin vaikutusta siihen tuleeko niska- ja hartiakipuja, nainen joka koko isorintaisen ikänsäkkin harrastanut urheilua? Kummallista että vielä tuonkin jälkeen tulette minulle avautumaan kuinka olen sit niin tyhmä ja vajaa? Ettekä sitten taas hänelle olekkaan sanonut mitään!? Siihen taas voin jo toki uskoa että jos sitten rinnat onkin jo ehtinyt niin pahasti rasittamaan että paikkoja jo ihan kolottaa ja ryhti ihan kasassa.

Et en usko et jo niin paskaisessa kunnossa mikään salitreeni varmaankaan auttaisi. Viime aikoina kun olen joutunut nyt toistaiseksi istumaan koneen äärellä omassa sängyssä on eräs kaverini ihmetellyt kuinka minulla ei ole jo selkä rasittunut?

Noh, selitin sit tietty et kun ruvennut salilla käymään, niin ei paikat kyllä enään niin helposti rasitu. Tiesit kai muuten että lihasten treenaus vahvistaa myös luustoakin! Tämä on kiistämättä kyllä ihan fakta! Hyvänä esimerkkinä mainittakoon vaikkapa raskaan sarjan nyrkkeilijät tai Ultimate fighting- kamppailijat, jos varsinkin olet joltain kanavalta tai netistä seurannut tuota jälkimmäistä kamppailuottelua, missä ne taas jo mättää ihan kunnolla toisiaan turpaan, niin pahasti et kyllä nyt jo melkein kuka tahansa jo kuolee tai vähintään on jo vakavasti ainakin teharilla.

Kun kai tiesitkin että jos just vaikka jompi kumpi noista edellä mainituista hakkaisi jonkun normivoimaisen jannun olisi se ihan hengenvaarassa, mut entäs sitten taas kun toisia mättää, ei niillä taas niin vielä huolenhäivää ole parista iskusta, kun ne onkin niin kovia jannuja sujuvan liikunnan ja salin ansiosta! Toinen hyvä esimerkki kun joskus kauan sitten katsoin dokumentin Shaolinin munkeista, jossa tyyppi laitettiin seisomaan keskelle tatamia vaiko sitten lattiaa?

No mut kumminkin, seisoi paikallaan jännittäen omia vatsalihaksiaan tiedä jännittikö sit vielä jotain muitakin lihaksia ja pitikö vielä tietynlaisessa asennossa seistä , odottaen kuinka häntä lyödään pitkällä paksulla kovalla bambukepillä, noh häntä kuin sitten lyötiin sillä, meni keppi kahtia, vaikka normaalille ihmiselle taas tuollaisella kepillä lyönti olisi jo tyrmäys.

Ja mistäs tuo kaikki johtui!? No enimmäkseen juuri siitä kun kyseinen äijä treenannutkin niin kovasti omia vatsiksia, että pystyy jo tuollaisiin ihmeisiin! Sama asia kanssa kun vielä kysytään että miksei jokin ampuase; pistooli, konekivääri ynm. Veikkaisin että teistä naisista vaan ehkä tuntuu tuo salilla käynti niin hyödyttömältä, kun teillähän tietysti tuo luusto niin kymmenen kertaa heikompaa.

Noista inttiharjoituksistakin vielä sen verran että vittuakos väliä kuinka paljon me jouduttiin noita varusteita kantamaan!?

Tämä eräs nörtti josta siis kerroin, alkoi jo muutaman minuutin sisällä jo valittaa kuinka paikat jo ihan paskana, kukaan muu meistä taas edes valittanut tuntien jälkeenkään, et mieti kumminkin mikä ero! Sinäkö olet sitten itse taas niin varma asiasta että tiedät!? Oletko ikinä edes kokeillut salillakäyntiä voimailumielessä? Ellet sitten ole varmaan näitä juntti-ihmisiä, jotka aina luulee olevansa oikeassa?

Osaa myöntää itsessään mitään heikkouksia tai tekee muuten tiukkaa kieltää omat erehdykset? Nonii, nyt minä haluaisin kuulla miten te vielä seuraavaksi nämä väitteet kumoatte! Tähän ei nyt voi muuta sanoa kuin että kiinnität huomiota vain noihin isojen tissien omistajiin joita salitreeni on jotenkin auttanut mutta sivuutat sen enemmistön jolle siitä ei ole ollut mtn hyötyä. Opettele lukemaan ja seuraavaksi vielä tulkitsemaan lukemasi oikein. Sitten tästä aiheesta voi keskustella lisää. On tarpeeksi naurettavaa että tappelet naisten kanssa rinnoista koska niin kauan kuin et sellasia omista, et voi niiden kantamisesta mtn tietää.

En ihmettele hetkeäkään miksi olet sinkku.. Täällä on varmaan useampikin isotissinen salilla aktiivisesti treenaava nainen jo nauranut itsensä lattialle tota sun pätemistä seuraillessaan. Mitäs jos menisit juttelemaan sellaisista asioista joista sulla on ihan omakohtaista kokemusta. Isoista tisseistä sulla ei ole, jos et vielä ole ymmärtänyt.

Ei voi olla nyt noin vaikea tajuta: D Katos kun kukaan ei ole kiistänyt ettetkö sä olis ihan kauheen pätevä noissa treenijutuissa, mutta tästä nimenomaisesta aiheesta, eli isojen tissien aiheuttamista haitoista sä et todellakaan ymmärrä mitään.

Sitä ei voi kyllä todellakaan kiistää! Niinkuin tuollakin Isabella sanoi ettei nyt ainakaan millään viikon tai parin jälkeen saada tuloksia vaan pitkäjännitteisellä. Mut niinkuin jo äskeisessä kyllä mainitsin, ei ehkä tietenkään silloin auta jos jo paikat niin pahassa kunnossa et on jo liian myöhäistä.

Ja mitäpä nyt sinäkään edes todellisuudessa tiedät mun syitä sinkkuuteen, kun et edes oikeasti tunne minua, kun siinä on kyllä ihan syyt, mitä et välttämättä varmaan uskoisi. Ts miten perustelet väitteesi, että suomalaiset naiset käyttävät liian pientä kuppikokoa ja liian suurta ymp. Kuppikokoko ei kerro mitään? No totta hitossa kertoo - on täysin eri asia olla esim 80A kuin 80G! Kuinka monta kertaa tämä pitää sanoa?!

Sä et miehenä voi tietää rintojen kanniskelusta yhtään mitään. Selkärepun ronttaaminen niinkuin eijumalautakin sanoi,reppua voi siirtää ja laskea välillä maahan ja painavien tissien kantaminen rinnuksilla ovat aivan eri asioita. Luuletko tosiaan että näitä asioita voi jotenkin verrata toisiinsa?

Ja arvaa mitä,en edelleenkään ihmettele sinkkuutesi syitä hetkeäkään. Lähes kaikki postaamasi viestit henkivät naurettavaa pätemistäsi aiheista,joista et tunnu tietävän paskaakaan ja tyhmyyttäsi taas korostaa sokea inttäminen näistä asioista joista et tiedä mtn. Mene takaisin koulunpenkille niin ehkä opit kuuntelemaan mitä viisaammat sinulle sanovat..

Ja kun sinä nyt et muutaman viestin perusteella vaan voi päätellä minkälainen minä olen: Sama asia kun tapaat vaikka jonkun jätkän, niin alussahan sinä tiedätkin siitä yleensä vaan ne hyvät puolet, kunnes sit ajansaatossa olet paremmin tutustunut: Ja kyllä noita taas minun mielestä voi vähän verrata, vaik sikäli kyllä aika vaikuttaa noiden antamiin rasituksiin se on totta, mutta toisaalta et sitten ole itse tullut ajatelleeksi sitä että nämä isorintaiset naiset joille taas noita kipuja pahemmin olekkaan tullut, että mistä se johtuu?

Hyvät liivit oli muuten kanssa yksi. Ja vielä muistutettakoon että linkittämälläsi keskustella oli kyllä ainakin edes yksi nainen kertonut lääkärin maininneen hänelle liikuntaa ja salia: Turpa kiinni jo saatana tuon asian suhteen ainakin! Mitenköhän ne muut ns.

Siksikö että me mukamas katotaan naisessa vaan rintoja!? D Uskoppa kuule tai älä! On minuunkin ihastunut moni muija senkin perusteella että minua on pidetty järkevänä, kunnollisena jne. Tiedä johtuuko sit siitä ettei kaikki ole pakosti edes tienneet minua tissimieheksi ; Montako kertaa pitää sanoa että aina se on se kokonaisuus eikä mitkään rinnat pelkästään. Sitä paitsi minä edes minkä tahansa näköistä isorintaista edes huolisi. Aika melkoista miehen aliarviointia että joku mies nyt vain olisi naisen kanssa ihan vain rintojen takia, muusta viisi.

Minä sanon että rinnat kuin ylipäätänsäkkin ulkonäköhän on kaiketi osa ihmisen persoonaa, todellakin! Ihmisen luonnehan voi muokkautuu osittain senkin mukaan minkänäköinen on. Naurettavaa, etteikö muka olisi! Tässäkin taas tulee niin esille tämä reilu kerho kuinka isojen ihailu on niin hävytöntä ja lapsellista toisin kuin sitten pienten ihailu. Pienten ihailu ei sitten enään olekkaan paheksuttavaa niin.

Ja kiloiselta vai lainattu!? Naisessahan pitää olla jotain millä se selkeästi erottuu miehestä! Miksei nyt sitten voisi vielä treenauttaa kunnon miehekkäät lihaksetkin, tai pienentää persettäkin teinipojan malliin tai jalkojakin!?

Isot ovat kaikenlisäksi vielä semmoisia mitä monella muulla taas ei ole, mikä sitten taas on jo erillaisuutta ja erillaisuushan on nimenomaan rikkaus! Anteeksi nyt vaan kovasti että minusta olisi just taivaallisen ihanaa rakastella kaltaisesi kanssa ja nukkua illaat ja aamut vieressä: Sinusta varmaan sit olisi vielä kivempaa varmaan jos kaikki mieluummin vihaisi sun rintoja, haukkuisi niitä rumiksi: D Mieti nyt uudestaan kuinka haluttava ja siinä samalla niin mukavan erikoisen harvinainen olisit senkin takia omalle miehellesi?

Kuinka sillä kyyneleet ihan valuisi silmistä, kun ei ikinä ennen ole sinunkaltaistasi naista ennen saanut ja kuinka se vasta sitten olisikin siinä tapauksessa jotain niinkin uskomatonta ja samalla niin ennenkokematonta ; Ajattele nyt kun monikin nainen sentään tekee mitä hyvänsä ollakseen miehille tosi haluttavia, stressaa siitä että miten olla tai ei sitten voikkaan olla sitä juuri sit ollenkaan, osa ei taas saakkaan juuri ollenkaan sitä, mutta sinä se et sitten osaakkaan arvostaa sitä!

Noh, ei näköjään ihminen ole ikinä tyytyväinen johonkin asiaan elämässään. Vielä muuten löysin eräältä keskustelupalstalta parin isorintaisen naisen antamaa kommenttia eräälle naiselle, joka vain kokenut omat isot rintansa haitaksi juuri noiden vaivojen takia tai kun et jätkät tuntuu vain katsovan muka vain rintoja muidenkin syiden takia, siinä: Hei onko kaikki hyvin? D Miten tämäkin sua niin koskettaa?

Sun sovinistisuudella ei näytä olevan mitään rajaa. Hienoahan se on että pääset haukkumaan kauniin tytön "alle keskiverron" arvoiseksi ja lutkittelemaan ihmisiä. Kertoo jo paljon luonteestasi vaikka ylempänä puhelitkin ettei kukaan voi sanoa parin viestin perusteella sinusta mitään. En minä ainakaan sinusta ole saanut hyvää kuvaa alkuunkaan.

Myös perinteisen junttiletkautuksen päätit päästää sitten ilmoille että "onko kenties jotkut menkat".. Alkuunsa olit kyllä ihan loistavaa viihdettä. Ja vielä tuohon asti kun selitit tosissasi jostain äijästä jota lyötiin bambukepillä niskaan: D liittyi aivan pirusti muuten tähän keskustelun aiheeseen!

Kerto susta vaan sen että oot tällanen fanaattinen ultimate fightejen katsoja ja yhtä fiksu kuin vasemman jalan saapas. No voin sanoa että vaikka olenkin sun mielestäsi "alle keskiverron" niin on miehiä pyörinyt ympärillä ja mun nykyinen poikaystävä ei halua muihin naisiin edes vilkaista,niin onnellinen se on kun löydettiin toisemme.

On esimerkiksi saanut kusipäänaisiakin lutkitella täällä, kun tietää ettei sit voi vapaa-ajalla päätyä vaikeuksiin: D Hävettää sun puolestasi,olisit jo hiljaa pelle.. Kuinka sillä kyyneleet ihan valuisi silmistä, kun ei ikinä ennen ole sinunkaltaistasi naista ennen saanut ja kuinka se vasta sitten olisikin siinä tapauksessa jotain niinkin uskomatonta ja samalla niin ennenkokematonta ; " Ei perse,sun noloudelle ei kyllä ole mitään rajoja..

Seksistisesti ajattelevat,yksinkertaiset sovinistit kun harvoin ketään naista kiinnostaa. Ja tosiaan,niin kauan kun et tissejä omista,et niistä voi mtn tietää. Sun kannattais RockGoddess mennä terapiaan. Ei ole normaalia raivon vallassa haukkua keskustelupalstoilla ihmisiä joilla on erilaiset mielipiteet kuin sinulla. Ihan siis hyvässä hengessä sanon tämän. Ja tollanen henkilökohtaisuuksiin meno on vielä erikoisempaa tyyliin "tiedän miksi olet sinkku", aivan kuin se olisi joku negatiivinen asia ihmisessä.

Yleensä viittaa itsellä pahoihin ongelmiin ja tyytymättömyyteen omassa parisuhteessa. Mistäpä sinä tiedät olenko täällä raivon vallassa vai en kun et minua ole näkemässä? Korkeintaan olen ärsyyntynyt kun eräät idiootit eivät tajua mitenkään päin selitettynä mistään mitään ja sitten vielä vängätään vastaan että eipä tuon pimeänloitsunkaan käytös mitään kypsää tai tasapainoista ole..

Sitä on tutkittu, eli siihen perustan tuon että käyttävät vääränkokoisia liivejä. En nyt jaksa kaivaa mitään lähdettä, mutta muistan tuon useastikin lukeneeni eri lähteistä. Ja "A tai B" ylempänä jo selittikin toisen asian hyvin, lue siitä. Pelkkä kuppikoko kertoo suunnilleen yhtä paljon kuin pelkkä paino ilman pituutta. Saattaa kai ehkä sitten ollakkin ettei salikäynti varmaan helpotakkaan ihan kaikkiin isorintaisiin, en nyt kumminkaan ihan sataprosenttisen varma tuosta asiasta olekkaan.

Mutta toisaalta niinkuin tuossa edellisessä jo mainitsinkin niistä salia ja liikuntaa harrastaneista rintavista naisista, jotka vielä epäilevän kipujen välttyvän juuri noitten syitten takia, niin minäpä nyt ihan vielä toistan kysymykseni. Eli mistä se siis johtuu!? Jos te kerta tiukasti haluatte kumota väitteeni, teillähän on siihen oikeus mutta vaadinpa sit siinä vaiheessa perusteluja kysymykseeni!

Vielä kun ette edes osa salikäyntiäkään harrasta tai ole lihasten anatomiaankaan perehtynyt: Keksikää edes jokin teoria tuohon, niin silloin voin jo enemmän kunnioittaa teidänkin näkemystä. Rockgoddess ole näköjään vieläkään vastannut tuohon viestiin.

Vai puhuinko sinut nyt pussiin!? Oli ympärysmitta mikä hyvänsä, niin kyllä sen nyt järkikin sanoo, että kaikki D-kupin yli menevä tarkoittaa yhtä kuin isorintainen - vai väitätkö edelleen muuta?

Ja järki sanoo senkin, että jos ympärysmitta on vaikkapa tuon 95, niin nainen on muutoin isokokoinen, vaikka kuppikoko olisikin B. Olen aina ihmetellyt tuota rinnakkaiskoko-vouhotusta ; itse olen kokoa 80F, joistain liivimalleista saattaa sopia 75G, mutta koko 85E ei todellakaan sovi, koska ympärysmittaa on liikaa ja rinnat hölskyvät epäsopivissa kupeissa tursuillen sinne tänne. Sitten tulee joku väittämään, että 70F liivit ovat sama kuin 80D Ehkä ei kannattaisi viittailla epämääräisiin tutkimuksiin tai muuhun höttöön, kun omakohtainen kokemus asiasta puuttuu.

Sama kuin diabeetikko olisikin yhtäkkiä kokemustensa perusteella asiantuntija kihdin hoidossa Joten jospa hakisit nyt sen tutkimuksenkin, että tällainen tyhmäkin ymmärtää, kiitos Voisiksää kertoa meille lihasten anatomiasta? Ja sitäpaitsi itseppähän tuli sitä kerjäämään: Tuolla lutkittelulla sitten meinasin taas että lähinnä vaan näitä roskasakin ihmisiä lutkittelen, jotka sitä siis harrastaa. Mitä väärää muka siinäkin on? Ja vielä samapa tuo sitten minkä kuvan annan täällä monille ihmisille, tai mitä mieltä ovat, kun en itsekkään edes pidä moniakaan näistä Suoli Kun mitä täälläkin lukee niin monien monien monienkin ihmisten kirjoituksia: Ei nyt kyllä oikeasti millään pahalla, mut hirvee naurettava kiljuminen oikein pitää aloittaa, kun tulee vain oman vahvan näkemyksen esittämään asiasta ja sitten vielä omat teoriatkin x Voiko nyt sitten muka tuotakaan sanoa kovinkaan kypsäksi käytökseksi?

Ihan kuin näillä oikeastikkin olisi jotkut menkat tai jotain muita vakavia ongelmia xD xD "Ja vielä tuohon asti kun selitit tosissasi jostain äijästä jota lyötiin bambukepillä niskaan: Pointtina nyt siis vain oli se, että jos kerta munkilla on vatsalihakset niin vahvaksi treenattu, että ihan vahva bambuhalokin menee poikki niin miksei siinä tapauksessa sitten rintavalla naisellakaan voisi olla selkälihaksetkaan niin vahvassa kunnossa että kykenisi raskaita reppuja kantamaan?

Sitä minä tässä hain! Kuten tuossa aiemmin kerroin on kuppikokoni yleensä 70E ja joskus olen käyttänyt myös 65F-koon liivejä. Isoista rinnoista kärsimisestä minulla ei tosiaan ole kokemusta, mutta tuskin voit kiistää omaa henkilökohtaista kokemustani etten ole kärsinyt ikinä rinnoistani.

Siinä on myös kuva uskosta - yhtäaikaisesta nöyryydestä ja rohkeudesta. On jännä lähteä perheen kanssa reissuun. Reissussa korostuvat jotkut piirteet ja jotakin kokonaan uutta saattaa tulla esiin. Luulen, että tunnen siskoni ja äitini vielä paremmin reissusta palattuamme.

Saa nähdä miten onnistutaan yhdistämään kaikki porukan urheiluvammat yhdet leikatut ristisiteet, yksi muljahtanut polvi, yksi revähtänyt lyhyt lähentäjä ja kipeä lonkka Lissabonin katuihin ja portaisiin. Nyt istutaan Lissabon-Porto -junassa, loppupuoli reissusta vielä edessä. Lämmintä on päivisin ainakin 25 astetta. Tuota samaa, yhteistä reissua, viiden siskoni kanssa myös tavoitellaan. Vielä ei ole löytynyt aikaa ja ennen kaikkea sitä, että rahavarat jokaisella olisivat yhtäaikaisesti sellaiset, että matkaan päästäisiin.

Mutta vielä joskus päästään! Ja voi, miten tuttua tuo naurun resonointi. Meillä meni silleen, että minä ja Maina päätettiin tammikuussa, että lähdetään me, jos ei muut pääse. Sitten alkoi siskot ilmoittautua yksi kerrallaan mukaan. Ja kun puolet oli kasassa, niin loputkin kaivoi jostakin varat, koska reissusta oli tulossa niin ainutkertainen, ettei sitä kukaan halunnut missata!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Hauskaa matkaa ihana! You must have Javascript enabled to use this form. Blogin ylläpitäjä näkee antamasi sähköpostiosoitteen.

Mitenkäs sitten kun alkoi ikää tulla, jaksoitko yhä vaan painaa salilla eikä tissit vieläkään haitanneet? Kerro nyt meille tyhmille naisille miten helpot ne liian isot tissit onkaan, eihän me olla tajuttukaan että ne kaikki haittapuolet on ihan omassa päässä vaan. Älä puhu asioista joista pikemminkään itse et edes tunnu tietävän mitään!

Niinkuin huomasit kuinka selitin tuolle yhdelle tuolla ylempänä miten me salikävijät tiedetään nämä jutut paremmin kuin sinä, et voisit ehkä vähän paremmin ekana perehtyä asiaan ennen kuin mitään rupeat siinä pätemään ja avautumaan!

Yrittää vielä tajuta sekin kuinka yritän pikemminkin vain tarkentaa asioita, että miksi näin, enkä vaan turhaan yrittää väkisin väitellä vastaan: D Ja aika jännä juttu kun vielä väitit ettei muka lääkärit ole sitä naisille suositellut, kuitenkin tuossa linkittämässäsi keskustelussa muutamalle tai ainakin parille naiselle oli kylläkin niiden oma lääkäri suositellut? E cuppi vielä Hyvä ja naseva viesti, josta välittyi oikean naisen ajatukset eikä minkään debiilin tissifriikin.

Mulla on "vain" E-kuppi. Olen harrastanut raskasta liikuntaa ikäni ja olen mielestäni kohtalaisessa kunnossa, mm. Ok, jaksan kyllä rintani kantaa, mutta kyllä aika paljon v Ja hartioissa on syvät painaumat. Ja mitä roikkumsesta puhutaan, mulla pysyy paitsi kynä niin esim. Olen nyt jonossa pienennysleikkaukseen, ja odotan kuin kuuta nousevaa sitä hetkeä kun mulla on sopusuhtaiset rinnat tota niemistäkin mollattiin kun sattui mainitsemaan sopusuhtaisuuden eli jos on muut osat kropasta timmit, niin ei sitten yksi osa ole kuin kiloiselta lainattu.

Ja sitäkin odotan, ettei mua enää piiritä nämä tissifriikit, kun ne tuntuu olevan ihan oma lajinsa, ja tutustumaan tulisi välillä fiksujakin miehiä. Taas kerran olen samaa mieltä eijumalaudan kanssa. Sä tuolla aikaisemmin julistit kuinka isojen tissien ihailijat eivät ole mtn "vajaaälyisiä vajakkeja" mutta itse sovit tuohon kuvaukseen todella hyvin.

En voi uskoa että joku on todella niin hidasälyinen idiootti että tosissaan väittelee useamman naisen kanssa liian isojen rintojen aiheuttamista ongelmista ja mikä niihin toimisi apuna. Liikunta toki voi hetkellisesti helpottaa mutta se ei todellakaan toimi minään "ihmeparannuksena".

Pakko toistaa itseään kun et ymmärrä tätä kuitenkaan: Sinä et miehenä voi tietää isojen rintojen kantamisesta yhtään mitään joten kannattaisi olla hiljaa. Sä et ole nainen. SÄ et siis voi väitellä naisten kanssa tälläisestä asiasta.

Luulen että kuka tahansa nainen tietää tisseistä enemmän kuin sä joten kannattaisi pitää turpansa kiinni. Äijällä ei ole edes pokkaa pitää omaa kuvaansa tuolla profiilissa,taidat näyttää juuri niin vajaalta miltä kuulostatkin..

Ei helvetti sentään kun joku voi olla tyhmä.. Täytyy muistaa, että ympärysmitta kertoo tosi paljon rintojen oikeasta koosta, esim. Itse harrastan juoksua, ratsastusta ym.

Eivät vielä roikukaan yhtään enempää kuin vuotiaana olen Yleisesti ottaen suomalaiset naiset käyttävät liian pientä kuppikokoa ja liian suurta ympärysmittaa liiveissään.

Näin saattaa tietty koko kuulostaa isommalta kuin se luonnossa onkaan. Pelkkä kuppikokohan ei kerro oikein mitään. Ja sinä nyt sitten kuvittelet tietäväsi paremmin kuin nämä tänne kirjoittavat? Että ei heillä oikeasti edes ole isot tissit saati sitten haittaa niistä? Mitä vitun idiootteja täällä oikein pyörii? Hampaat irvessä vängätään että isoista tisseistä ei ole haittaa, eikä ne oikeasti edes ole isoja?

Onko se niin kamala ajatus että isot hinkit eivät tuokaan onnea ja iloa? Ja mikähän se sinun kokosi sitten oli? Ei mullakaan ole koskaan ollut kipuja eikä ongelmia, ratsastaminenkin sujuu kivasti ja lenkillä käyn usein.

Niin ja tissit on kokoa 75A. Toin vain esille sen, että isot rinnat voivat myös tuottaa iloa kantajalleen, eikä olla mikään taakka. Eriävätkin näkemykset lienevät sallittuja kun keskustelupalstasta on kyse. Tissittiille, kokoni on siis tuo 70E. Jännä että näissä keskusteluissa jotkut käyvät niin tunteellisiksi, enpä osaa kuvitelle samaa raivoa vaikka jalan koosta keskusteltaessa..

Erikoista, syitä kannattaa miettiä ja keskittyä terveen itsetunnon rakentamiseen: A tai B Väittäisin että isot rinnat voi olla ilo, mutta ylikokoiset ei.

E70 kuppi on suunnilleen sama kuin C80, eli ei mikään valtava. Liivikaupassa suosittelevat kokoa C70, koska jostain syystä haluavat että liivi on niin kireä että henki salpautuu. Mulla on pienehköt rinnat. Kuppikokoa paremi mitta voisi olla tämä, mitä käytetään kun harkitaan leikkausta: Väittäisin, että aika harva todella isorintainen nainen niistä nauttii.

Siis jos ne on tyyliin á jalkapallo. Mites sitten tuolla nimimerkki "fffffffffffffff" oli kommentoinut ettei hänellä ole ikinä ollut niska- tai hartiakipuja luultavasti liikunta- ja saliharrastuksen vuoksi? Entä mites sitten taas vielä tuo IsaBella- nimimerkkikin oli väittänyt että hänestäkin tuntuu sali- ja liikuntaharrastuksella olevan paljonkin vaikutusta siihen tuleeko niska- ja hartiakipuja, nainen joka koko isorintaisen ikänsäkkin harrastanut urheilua?

Kummallista että vielä tuonkin jälkeen tulette minulle avautumaan kuinka olen sit niin tyhmä ja vajaa? Ettekä sitten taas hänelle olekkaan sanonut mitään!?

Siihen taas voin jo toki uskoa että jos sitten rinnat onkin jo ehtinyt niin pahasti rasittamaan että paikkoja jo ihan kolottaa ja ryhti ihan kasassa. Et en usko et jo niin paskaisessa kunnossa mikään salitreeni varmaankaan auttaisi.

Viime aikoina kun olen joutunut nyt toistaiseksi istumaan koneen äärellä omassa sängyssä on eräs kaverini ihmetellyt kuinka minulla ei ole jo selkä rasittunut? Noh, selitin sit tietty et kun ruvennut salilla käymään, niin ei paikat kyllä enään niin helposti rasitu. Tiesit kai muuten että lihasten treenaus vahvistaa myös luustoakin! Tämä on kiistämättä kyllä ihan fakta! Hyvänä esimerkkinä mainittakoon vaikkapa raskaan sarjan nyrkkeilijät tai Ultimate fighting- kamppailijat, jos varsinkin olet joltain kanavalta tai netistä seurannut tuota jälkimmäistä kamppailuottelua, missä ne taas jo mättää ihan kunnolla toisiaan turpaan, niin pahasti et kyllä nyt jo melkein kuka tahansa jo kuolee tai vähintään on jo vakavasti ainakin teharilla.

Kun kai tiesitkin että jos just vaikka jompi kumpi noista edellä mainituista hakkaisi jonkun normivoimaisen jannun olisi se ihan hengenvaarassa, mut entäs sitten taas kun toisia mättää, ei niillä taas niin vielä huolenhäivää ole parista iskusta, kun ne onkin niin kovia jannuja sujuvan liikunnan ja salin ansiosta!

Toinen hyvä esimerkki kun joskus kauan sitten katsoin dokumentin Shaolinin munkeista, jossa tyyppi laitettiin seisomaan keskelle tatamia vaiko sitten lattiaa? No mut kumminkin, seisoi paikallaan jännittäen omia vatsalihaksiaan tiedä jännittikö sit vielä jotain muitakin lihaksia ja pitikö vielä tietynlaisessa asennossa seistä , odottaen kuinka häntä lyödään pitkällä paksulla kovalla bambukepillä, noh häntä kuin sitten lyötiin sillä, meni keppi kahtia, vaikka normaalille ihmiselle taas tuollaisella kepillä lyönti olisi jo tyrmäys.

Ja mistäs tuo kaikki johtui!? No enimmäkseen juuri siitä kun kyseinen äijä treenannutkin niin kovasti omia vatsiksia, että pystyy jo tuollaisiin ihmeisiin! Sama asia kanssa kun vielä kysytään että miksei jokin ampuase; pistooli, konekivääri ynm. Veikkaisin että teistä naisista vaan ehkä tuntuu tuo salilla käynti niin hyödyttömältä, kun teillähän tietysti tuo luusto niin kymmenen kertaa heikompaa. Noista inttiharjoituksistakin vielä sen verran että vittuakos väliä kuinka paljon me jouduttiin noita varusteita kantamaan!?

Tämä eräs nörtti josta siis kerroin, alkoi jo muutaman minuutin sisällä jo valittaa kuinka paikat jo ihan paskana, kukaan muu meistä taas edes valittanut tuntien jälkeenkään, et mieti kumminkin mikä ero!

Sinäkö olet sitten itse taas niin varma asiasta että tiedät!? Oletko ikinä edes kokeillut salillakäyntiä voimailumielessä? Ellet sitten ole varmaan näitä juntti-ihmisiä, jotka aina luulee olevansa oikeassa? Osaa myöntää itsessään mitään heikkouksia tai tekee muuten tiukkaa kieltää omat erehdykset? Nonii, nyt minä haluaisin kuulla miten te vielä seuraavaksi nämä väitteet kumoatte! Tähän ei nyt voi muuta sanoa kuin että kiinnität huomiota vain noihin isojen tissien omistajiin joita salitreeni on jotenkin auttanut mutta sivuutat sen enemmistön jolle siitä ei ole ollut mtn hyötyä.

Opettele lukemaan ja seuraavaksi vielä tulkitsemaan lukemasi oikein. Sitten tästä aiheesta voi keskustella lisää. On tarpeeksi naurettavaa että tappelet naisten kanssa rinnoista koska niin kauan kuin et sellasia omista, et voi niiden kantamisesta mtn tietää. En ihmettele hetkeäkään miksi olet sinkku.. Täällä on varmaan useampikin isotissinen salilla aktiivisesti treenaava nainen jo nauranut itsensä lattialle tota sun pätemistä seuraillessaan. Mitäs jos menisit juttelemaan sellaisista asioista joista sulla on ihan omakohtaista kokemusta.

Isoista tisseistä sulla ei ole, jos et vielä ole ymmärtänyt. Ei voi olla nyt noin vaikea tajuta: D Katos kun kukaan ei ole kiistänyt ettetkö sä olis ihan kauheen pätevä noissa treenijutuissa, mutta tästä nimenomaisesta aiheesta, eli isojen tissien aiheuttamista haitoista sä et todellakaan ymmärrä mitään.

Sitä ei voi kyllä todellakaan kiistää! Niinkuin tuollakin Isabella sanoi ettei nyt ainakaan millään viikon tai parin jälkeen saada tuloksia vaan pitkäjännitteisellä. Mut niinkuin jo äskeisessä kyllä mainitsin, ei ehkä tietenkään silloin auta jos jo paikat niin pahassa kunnossa et on jo liian myöhäistä. Ja mitäpä nyt sinäkään edes todellisuudessa tiedät mun syitä sinkkuuteen, kun et edes oikeasti tunne minua, kun siinä on kyllä ihan syyt, mitä et välttämättä varmaan uskoisi.

Ts miten perustelet väitteesi, että suomalaiset naiset käyttävät liian pientä kuppikokoa ja liian suurta ymp. Kuppikokoko ei kerro mitään? No totta hitossa kertoo - on täysin eri asia olla esim 80A kuin 80G! Kuinka monta kertaa tämä pitää sanoa?! Sä et miehenä voi tietää rintojen kanniskelusta yhtään mitään. Selkärepun ronttaaminen niinkuin eijumalautakin sanoi,reppua voi siirtää ja laskea välillä maahan ja painavien tissien kantaminen rinnuksilla ovat aivan eri asioita.

Luuletko tosiaan että näitä asioita voi jotenkin verrata toisiinsa? Ja arvaa mitä,en edelleenkään ihmettele sinkkuutesi syitä hetkeäkään. Lähes kaikki postaamasi viestit henkivät naurettavaa pätemistäsi aiheista,joista et tunnu tietävän paskaakaan ja tyhmyyttäsi taas korostaa sokea inttäminen näistä asioista joista et tiedä mtn.

Mene takaisin koulunpenkille niin ehkä opit kuuntelemaan mitä viisaammat sinulle sanovat.. Ja kun sinä nyt et muutaman viestin perusteella vaan voi päätellä minkälainen minä olen: Sama asia kun tapaat vaikka jonkun jätkän, niin alussahan sinä tiedätkin siitä yleensä vaan ne hyvät puolet, kunnes sit ajansaatossa olet paremmin tutustunut: Ja kyllä noita taas minun mielestä voi vähän verrata, vaik sikäli kyllä aika vaikuttaa noiden antamiin rasituksiin se on totta, mutta toisaalta et sitten ole itse tullut ajatelleeksi sitä että nämä isorintaiset naiset joille taas noita kipuja pahemmin olekkaan tullut, että mistä se johtuu?

Hyvät liivit oli muuten kanssa yksi. Ja vielä muistutettakoon että linkittämälläsi keskustella oli kyllä ainakin edes yksi nainen kertonut lääkärin maininneen hänelle liikuntaa ja salia: Turpa kiinni jo saatana tuon asian suhteen ainakin!

Mitenköhän ne muut ns. Siksikö että me mukamas katotaan naisessa vaan rintoja!? D Uskoppa kuule tai älä! On minuunkin ihastunut moni muija senkin perusteella että minua on pidetty järkevänä, kunnollisena jne.

Tiedä johtuuko sit siitä ettei kaikki ole pakosti edes tienneet minua tissimieheksi ; Montako kertaa pitää sanoa että aina se on se kokonaisuus eikä mitkään rinnat pelkästään. Sitä paitsi minä edes minkä tahansa näköistä isorintaista edes huolisi.

Aika melkoista miehen aliarviointia että joku mies nyt vain olisi naisen kanssa ihan vain rintojen takia, muusta viisi. Minä sanon että rinnat kuin ylipäätänsäkkin ulkonäköhän on kaiketi osa ihmisen persoonaa, todellakin! Ihmisen luonnehan voi muokkautuu osittain senkin mukaan minkänäköinen on. Naurettavaa, etteikö muka olisi! Tässäkin taas tulee niin esille tämä reilu kerho kuinka isojen ihailu on niin hävytöntä ja lapsellista toisin kuin sitten pienten ihailu.

Pienten ihailu ei sitten enään olekkaan paheksuttavaa niin. Ja kiloiselta vai lainattu!? Naisessahan pitää olla jotain millä se selkeästi erottuu miehestä! Miksei nyt sitten voisi vielä treenauttaa kunnon miehekkäät lihaksetkin, tai pienentää persettäkin teinipojan malliin tai jalkojakin!?

Isot ovat kaikenlisäksi vielä semmoisia mitä monella muulla taas ei ole, mikä sitten taas on jo erillaisuutta ja erillaisuushan on nimenomaan rikkaus! Anteeksi nyt vaan kovasti että minusta olisi just taivaallisen ihanaa rakastella kaltaisesi kanssa ja nukkua illaat ja aamut vieressä: Sinusta varmaan sit olisi vielä kivempaa varmaan jos kaikki mieluummin vihaisi sun rintoja, haukkuisi niitä rumiksi: D Mieti nyt uudestaan kuinka haluttava ja siinä samalla niin mukavan erikoisen harvinainen olisit senkin takia omalle miehellesi?

Kuinka sillä kyyneleet ihan valuisi silmistä, kun ei ikinä ennen ole sinunkaltaistasi naista ennen saanut ja kuinka se vasta sitten olisikin siinä tapauksessa jotain niinkin uskomatonta ja samalla niin ennenkokematonta ; Ajattele nyt kun monikin nainen sentään tekee mitä hyvänsä ollakseen miehille tosi haluttavia, stressaa siitä että miten olla tai ei sitten voikkaan olla sitä juuri sit ollenkaan, osa ei taas saakkaan juuri ollenkaan sitä, mutta sinä se et sitten osaakkaan arvostaa sitä!

Noh, ei näköjään ihminen ole ikinä tyytyväinen johonkin asiaan elämässään. Vielä muuten löysin eräältä keskustelupalstalta parin isorintaisen naisen antamaa kommenttia eräälle naiselle, joka vain kokenut omat isot rintansa haitaksi juuri noiden vaivojen takia tai kun et jätkät tuntuu vain katsovan muka vain rintoja muidenkin syiden takia, siinä: Hei onko kaikki hyvin? D Miten tämäkin sua niin koskettaa? Sun sovinistisuudella ei näytä olevan mitään rajaa.

Hienoahan se on että pääset haukkumaan kauniin tytön "alle keskiverron" arvoiseksi ja lutkittelemaan ihmisiä. Kertoo jo paljon luonteestasi vaikka ylempänä puhelitkin ettei kukaan voi sanoa parin viestin perusteella sinusta mitään. En minä ainakaan sinusta ole saanut hyvää kuvaa alkuunkaan. Myös perinteisen junttiletkautuksen päätit päästää sitten ilmoille että "onko kenties jotkut menkat".. Alkuunsa olit kyllä ihan loistavaa viihdettä. Ja vielä tuohon asti kun selitit tosissasi jostain äijästä jota lyötiin bambukepillä niskaan: D liittyi aivan pirusti muuten tähän keskustelun aiheeseen!

Kerto susta vaan sen että oot tällanen fanaattinen ultimate fightejen katsoja ja yhtä fiksu kuin vasemman jalan saapas.

No voin sanoa että vaikka olenkin sun mielestäsi "alle keskiverron" niin on miehiä pyörinyt ympärillä ja mun nykyinen poikaystävä ei halua muihin naisiin edes vilkaista,niin onnellinen se on kun löydettiin toisemme.

On esimerkiksi saanut kusipäänaisiakin lutkitella täällä, kun tietää ettei sit voi vapaa-ajalla päätyä vaikeuksiin: D Hävettää sun puolestasi,olisit jo hiljaa pelle.. Kuinka sillä kyyneleet ihan valuisi silmistä, kun ei ikinä ennen ole sinunkaltaistasi naista ennen saanut ja kuinka se vasta sitten olisikin siinä tapauksessa jotain niinkin uskomatonta ja samalla niin ennenkokematonta ; " Ei perse,sun noloudelle ei kyllä ole mitään rajoja..

Seksistisesti ajattelevat,yksinkertaiset sovinistit kun harvoin ketään naista kiinnostaa. Ja tosiaan,niin kauan kun et tissejä omista,et niistä voi mtn tietää. Sun kannattais RockGoddess mennä terapiaan. Ei ole normaalia raivon vallassa haukkua keskustelupalstoilla ihmisiä joilla on erilaiset mielipiteet kuin sinulla. Ihan siis hyvässä hengessä sanon tämän.

Ja tollanen henkilökohtaisuuksiin meno on vielä erikoisempaa tyyliin "tiedän miksi olet sinkku", aivan kuin se olisi joku negatiivinen asia ihmisessä. Yleensä viittaa itsellä pahoihin ongelmiin ja tyytymättömyyteen omassa parisuhteessa. Mistäpä sinä tiedät olenko täällä raivon vallassa vai en kun et minua ole näkemässä? Korkeintaan olen ärsyyntynyt kun eräät idiootit eivät tajua mitenkään päin selitettynä mistään mitään ja sitten vielä vängätään vastaan että eipä tuon pimeänloitsunkaan käytös mitään kypsää tai tasapainoista ole..

Sitä on tutkittu, eli siihen perustan tuon että käyttävät vääränkokoisia liivejä. En nyt jaksa kaivaa mitään lähdettä, mutta muistan tuon useastikin lukeneeni eri lähteistä.

Ja "A tai B" ylempänä jo selittikin toisen asian hyvin, lue siitä. Pelkkä kuppikoko kertoo suunnilleen yhtä paljon kuin pelkkä paino ilman pituutta. Saattaa kai ehkä sitten ollakkin ettei salikäynti varmaan helpotakkaan ihan kaikkiin isorintaisiin, en nyt kumminkaan ihan sataprosenttisen varma tuosta asiasta olekkaan.

Mutta toisaalta niinkuin tuossa edellisessä jo mainitsinkin niistä salia ja liikuntaa harrastaneista rintavista naisista, jotka vielä epäilevän kipujen välttyvän juuri noitten syitten takia, niin minäpä nyt ihan vielä toistan kysymykseni. Eli mistä se siis johtuu!? Jos te kerta tiukasti haluatte kumota väitteeni, teillähän on siihen oikeus mutta vaadinpa sit siinä vaiheessa perusteluja kysymykseeni!

Vielä kun ette edes osa salikäyntiäkään harrasta tai ole lihasten anatomiaankaan perehtynyt: Keksikää edes jokin teoria tuohon, niin silloin voin jo enemmän kunnioittaa teidänkin näkemystä. Rockgoddess ole näköjään vieläkään vastannut tuohon viestiin. Vai puhuinko sinut nyt pussiin!? Oli ympärysmitta mikä hyvänsä, niin kyllä sen nyt järkikin sanoo, että kaikki D-kupin yli menevä tarkoittaa yhtä kuin isorintainen - vai väitätkö edelleen muuta?

Ja järki sanoo senkin, että jos ympärysmitta on vaikkapa tuon 95, niin nainen on muutoin isokokoinen, vaikka kuppikoko olisikin B. Olen aina ihmetellyt tuota rinnakkaiskoko-vouhotusta ; itse olen kokoa 80F, joistain liivimalleista saattaa sopia 75G, mutta koko 85E ei todellakaan sovi, koska ympärysmittaa on liikaa ja rinnat hölskyvät epäsopivissa kupeissa tursuillen sinne tänne.

Sitten tulee joku väittämään, että 70F liivit ovat sama kuin 80D Ehkä ei kannattaisi viittailla epämääräisiin tutkimuksiin tai muuhun höttöön, kun omakohtainen kokemus asiasta puuttuu. Sama kuin diabeetikko olisikin yhtäkkiä kokemustensa perusteella asiantuntija kihdin hoidossa Joten jospa hakisit nyt sen tutkimuksenkin, että tällainen tyhmäkin ymmärtää, kiitos Voisiksää kertoa meille lihasten anatomiasta?

Ja sitäpaitsi itseppähän tuli sitä kerjäämään: Tuolla lutkittelulla sitten meinasin taas että lähinnä vaan näitä roskasakin ihmisiä lutkittelen, jotka sitä siis harrastaa. Mitä väärää muka siinäkin on? Ja vielä samapa tuo sitten minkä kuvan annan täällä monille ihmisille, tai mitä mieltä ovat, kun en itsekkään edes pidä moniakaan näistä Suoli Kun mitä täälläkin lukee niin monien monien monienkin ihmisten kirjoituksia: Ei nyt kyllä oikeasti millään pahalla, mut hirvee naurettava kiljuminen oikein pitää aloittaa, kun tulee vain oman vahvan näkemyksen esittämään asiasta ja sitten vielä omat teoriatkin x Voiko nyt sitten muka tuotakaan sanoa kovinkaan kypsäksi käytökseksi?

Ihan kuin näillä oikeastikkin olisi jotkut menkat tai jotain muita vakavia ongelmia xD xD "Ja vielä tuohon asti kun selitit tosissasi jostain äijästä jota lyötiin bambukepillä niskaan: Pointtina nyt siis vain oli se, että jos kerta munkilla on vatsalihakset niin vahvaksi treenattu, että ihan vahva bambuhalokin menee poikki niin miksei siinä tapauksessa sitten rintavalla naisellakaan voisi olla selkälihaksetkaan niin vahvassa kunnossa että kykenisi raskaita reppuja kantamaan?

Sitä minä tässä hain! Kuten tuossa aiemmin kerroin on kuppikokoni yleensä 70E ja joskus olen käyttänyt myös 65F-koon liivejä.

Isoista rinnoista kärsimisestä minulla ei tosiaan ole kokemusta, mutta tuskin voit kiistää omaa henkilökohtaista kokemustani etten ole kärsinyt ikinä rinnoistani. Enhän minäkään kiistä sinun kokemuksiasi, tuon vain omani esiin, vaikka sinun onkin nähtävästi vaikea hyväksyä omista poikkeavia näkemyksiä.

En tosiaankaan jaksa lähteä etsimään jotain nettikeskustelua varten artikkelia josta olen tuon lukenut eli että suomalaisnaiset tyypillisesti käyttävät itselleen sopimattomia liivejä , uskoo ken haluaa.

Olen kyllä jo edellisissä viesteissäni sitä yrittänyt selittää kuinka esimerkiksi lihasten treeni vahvistaa ihmisen luustoa, mutta ihan sama mitä sitten yritänkään perustella niin tunnutaan se aina joko tahallaan jätettävän huomioimatta tai sitten ei vaan haluta uskoa. Ihan niinkuin nämä harrastamattomat sitten tietäisi varmana paremmin!

Ja vielä sen verran että jos sitten aihe vielä muutenkin noin kiinnostaa, niin mikset alkaisi sitten opiskelemaan aihetta?

Kun tuokin on niin laaja aihe ja joutuisi muutenkin kirjoittamaan jonkun parin viestin esseen: Koen myös tärkeäksi tuoda esiin että kaikki isorintaiset naiset eivät ole myrkynnielleitä tissimiesten vihaajia, vaan muodoistaan kiitollisia, elämäniloisia ihmisiä löytyy myös vaikka tämän keskustelun perusteella aivan toisenlaisen kuvan saakin ;.

Mä satuin vain huomaamaan että kun sulle on näköjään lusikalla järkeä annettu niin et voi kauhalla vaatia eli tässä väittelyssä ei ole enää mtn mieltä kun sä et ymmärrä tosiasioita. Ja kaikkia muitakin täällä varmaan kiinnostaa tietää miten tissit ovat lihasta? Mistäs sinä nyt tuonkin oikein repäsit? Olinko minä vai jossain väittänyt noin? Kun puhe nyt oli kylläkin selkälihasten treenauksesta. Vielä kun täällä parikin isorintaistakin sanonut tai ainakin veikanneet vahvasti salilla ja liikunnalla olevan vaikutusta siihen miksei heillä ole kipuja.

Vielä kun linkittämässäsi keskustelussakin yksi tai parikin naista olivat kertoneet oman lääkärin suositelleen liikunta- sekä saliharrastusta xD xD Tuntuu jotenkin että pikemminkin sinulle tosiasioitten ymmärtäminen on vaikeata, kun itse yrittänyt kuinka esittää vertauskuvia asioista mutkun et näköjään tunnu niitä ymmärtävän, tai sitten et vain halua ihan huolella lukea noita viestejäni?

Isabellakin tuntui niin vakuuttavasti kertovan omaa näkemystään asiasta omien kokemustensa perusteella, muttet taas siihen sitten ole jostain syystä halunnut ottaa kantaa? Jotenkin epäilen että olet ilmeisesti tyyppi, joka aina luulee olevansa joka asiassa oikeassa tai joka haluaa uskoa olevansa ainakin edes tässä keskustelussa?

Vielä kun et edes ole laittanut noihin vastaväitteisiisi hyviä perusteluja, edes omia teorioita siitä miksei salillakäynti auta. Joten siinäkin tapauksessa et tunnu kovinkaan vakuuttavalta. Edelleenkin vaatisin niitä perusteluita sinulta. Kai minulla nyt on oikeus oman henkilöllisyyden salailuun, jos minä itse haluan! Noh, jos nyt sen verran sanottakoon syitä sinkkuuteeni, niin pikemminkin minusta on kyllä ainakin edes muutama muija ollut kiinnostunut, mutta useimmat jotka ovat olleet kiinnostuneita minusta, niin en sitten itse olekkaan niistä sit ollut kiinnostunut ja sama juttu kanssa toisinpäin.

Sitten jos jonkun kanssa kerran löytynytkin se molemminpuolinen tunne, niin aina tullutkin sitten vastaan jotain esteitä kuten esimerkiksi yhteensopimattomuus tai että muija onkin ollut varattu tai joku toinen ehtinytkin just ensin, kun jokin vapaa ollut tähtäimessä. Myöskin olen tarkkaan halunnut valita naisenikin, tunnustella tarkkaan, eli päättänyt aloittaa seurustelun vasta sitten kun joku oikein kunnolla kolahtaa. Onhan tässä nyt kyllä eräs toiselle paikkakunnalla asuva muija jonka deitissä tavannut ja kai about jo vuoden jutellut meseessä ja hyvin pelannut ainakin henkinen puoli, niin ja eräs toinenki jonka kanssa joku pari kuukautta jo jutellut, mut pitäisi vaan vielä molemmat tavata enää ja sit katsoa tarkemmin.

Noh, vielä on tietenkin muutamia muitakin syitä siihen, miksi sinkku olen ja ne kylläkin sitten on ihan muita kuin nuo mitä te olette veikkailleet , mutta se että miksi vielä muutenkin olen sinkku on täysin mun oma henkilökohtainen yksityisasia, mikä ei oikeastaan kyllä pätkääkään kuulu edes sinulle! Ja mistäs tiedät ettei sinkut saatakkin olla ihan tyytyväisiäkin elämäänsä ilman ketään? Onko siis sinustakin jotenkin vai paheksuttavaa sitten jos elää sinkkuna? Jos et tuota sitten osaa ymmärtää, niinkuin jotkut ei osaa, niin omapahan on ongelmasi sitten.

Parikin kappaletta, oleppas hyvä!: Ja se sitten taas kertoo siitäkin että säkin tiedät sanoneesi idioottimaisuuksia kun noin kovasti pelkäät että saisit tuolla "todellisuudessa" siitä kuulla.

Onpas hurjan vaarallista touhua nämä nettikeskustelut kun tollasta salilla asuvaa kamppailulajien mestariakin pelottaa.. Mua ainakin huvittais jos joku tulisi mulle kadulla avautumaan jostain mitä olen täällä sanonut. Siis jos arvon vatipää ei ymmärtänyt, sinulle vittuiltiin juuri. Nyt ehkä kannattais jo lopettaa ennen kun tulee syytteitä kuolemantuottamuksesta.

Tässä on aika moni ollut jo lähellä kuolla nauruun noita sun juttuja lukiessaan. Varsinkin shaolinmunkkien vatsalihasjuttu, voi jessus: D Vai ehkä meillä on kuuntelun ymmärtämisessä vaikeuksia -huutonaurua- Mä haluan nähdä tämän Darkspellin livenä: Älä nyt takerru siihen noin epätoivoisesti. Vai muuten kirjoititko itse tuonkin viestin? Samanlaisia yhdyssanavirhehirviöitä teillä kirjoittajilla näyttäisi muuten olevankin. Tietynlaisen treenin suhteen myöskin on melko ongelmaista jos rinnat ovat roikkuvat.

Lisäksi ei riitä se että treenaat lihakset kuntoon. Selkärangan kaaret kaularangan ja lannerangan kohdalla korostuvat puolestaan vastakkaiseen suuntaan. Joten eiköhän aleta vaan rampata salilla onnesta sokeana, että Darkspellilläkin olisi jotain silmäniloa. Kun en nyt ihan satavarma ole poistaako täysin noita vaivoja, mutta siitä ainakin ihan täysin varma että se jo aika paljon helpottaa, niin lisätään vielä tuo toinenkin sit tähän, luulisitteko sen jo helpottavan sitten?

Kun mitä tuossa tutkimuksessakin sanottiin noiden kipujen just aika paljon johtuvan vääränkokoisista rintsikoista sekä malleista, että myöskin mallin vaihtaminen voisi kanssa jo helpottaa paljonkin asiaa! Mikäs olisi teidän kannanotto sit vielä tuohon asiaan? Ja voittehan te jo toki vanhoina sit pienentää ne, niillä ole silloin enään paskaakaan väliä: D Mutta näin muuten vielä nuoruudessa ja vähän sen jälkeenkin vielä nauttikaa vaan nyt ihan ylpeinä kuule niiden katseista ja ihailuista kun kerta tilaisuus on, mitä monella muulla naisella taas välttämättä ;.

Ai miten niin vuotias? D Ihan yhtälailla kuullut tuota sitäkin paljon paljon vanhempienkin suusta monesti, jos sitten vaan kuullut: Kaikki asiat tuntuu paljon vaikeammilta ja suuremmilta! Huolimattomuusvirheitäkin tulee aina tavallista enemmän. Tämä kaikki siis johtuen siitä että aivotoimintasi ihan täysin valveilla ole? Onhan tuosta nyt useita tutkimuksiakin tehty, jos et sitten usko! Mua ainakin huvittaisi jos joku tulisi mulle kadulla avautumaan jostain mitä olen täällä sanonut. Tuntuu vaan niin rasittavalta ja väsyttävältä tapella.

Minulla kun ei vaan ole energiaa moiseen. Vielä jos jonkun joidenkin kavereiden kanssa, niin vielä rasittavampaa just ja vielä jos vaikka esimerkiksi tulee uupuneena töistä tai jostain, niin saa kaikessa rauhassa kävellä tuolla. Vielä kun saa muutenkin ilmaista jotain sellaisia mielipiteitä mitä jotkut ei vaan osaa hyväksyä tai laittaa suututtamaan. No eipä niitä ole enää vanhana paljoa hyötyä pienentää kun rintaranka on jo muotoutunut muotoonsa näin nuoresta pitäen!

Jaksaajaksaa vielä väläytellä niitä omia typeriä filosofointejaan Niin ja sähän oot tässä suurimman osan ajasta puolesta puhunut ton salilla käynnin perään ja kaipasit siihen teorioita.

Mitä sä enää niistä liiveistä aloit jauhaan. Seuraavaks sä saat vastauksen siihen, niin sulla on varmasti taas uus epäkohta mielessä "Mikäs olis kannanotto sit vielä tohon asiaan? Lueppa uudestaan eräs oma viestisi, jossa toteat jonkun kirjoittelijan haluavan vain aina olla oikeassa Mä olen edelleen sitä mieltä että sä olet vain tyhmä.

Ei kukaan täyspäinen mies riitele naisten kanssa rintoihin liittyvistä ongelmista.. Ei sulla tosiaan siellä päässä taida muuta kuin humina käydä.. D" Kiva kun vielä osaisit kirjoittaa niin että me täysille valoilla ajelevat saatais jotain selvää.. Että tulipa vaan tuo rintsikkapulma vaan tuosta mieleen kun puhuin salikäynnin lisäksi vielä noista kahden tukevien liivien käytöstä urheillessa. Siitä sitten vetää oman teoriapäätelmäni.

Sä siis ihan vakavissasi surffailet netissä katsastamassa tissiliivikauppoja ja liivienostovihjeitä ja postailet tänne? Kuvittelet kertovasi jotain uutta naisille? Miten vajaa sä oikeastaan olet? Voi reppanaa, sä olet korkeintaan 13v. Mut mikäs sen hauskempaa luettavaa kun teinipoitsu neuvomassa naisia rintsikoiden ostamisessa ja salitreenisssä: Kunhan nyt vain ohimennen soinut korvaan joistain mainoksista et mistä minkäkin kokoisia liivejä löytyy ja tuolla kun yksi pyysi sitä tutkimusta, niin laitoinpa sitten.

Huolestuttaa vaan isorintaisten väheneminen, kun itse niin tykkään niistä ja kun niille vielä niin paljon ottajia, mutta niitäkin niin vähän! Kunhan nyt vain esitin omat vahvat näkemykseni asioista, mitkä kai ehkä voivatkin sitten olla joidenkin kohdalla hyödyttömiä tai ei täysin helpottavia! En kyllä tajua mikä siinä nyt niin ongelma on jos minä miehenä sitten käyn edes jotain keskustelua asioista?

Tuleeko vai jotenkin häiriintynyt olo vaiko mikä? Kunhan nyt vain halusin hyvää kumminkin loppujen lopuksi naisille! En kyllä ymmärrä mikä ylipäätänsä saa teidät naiset ihan noin tunteellisiksi tässä keskustelussa!?! Niinkuin tuossa yhdessäkin viestissä "Samasta muotista" oleva nimimerkkikin kommentoi ja pyysi siihen vielä itsetunnon rakentamista, missä kyllä minun mielestä tuntui olevan ihan järkeäkin!

Sori, anteeksi että sitten kävin tästä keskustelua ja anteeksi vielä siitäkin että satun isoista tykkäämään! Enpä sille voi mitään Tunnutaanpa sitä niin kamalana syntinä oikein pitävän! Mutta toisaalta on kun kumminkin niin kova tarve saada vaan omat näkemyksensä läpi.

Mutta tuosta tuli vielä mieleen että ihan muuten sit, miltäs sinusta sitten tuntuisi jos jokin isolla varustettu mies lähtisi pienentämään vehjettä samasta syystä kun et on tiellä ja saattaa vielä hieman painaakkin ja tuntuu vielä niin epämiellyttävän ahtaalta housuissakin? Vai onko sinulle sitten niin väliä asian kanssa? Noh, jollekkin naiselle kanssa voi olla yhtälailla merkitystä tuossa asiassa.

Sanoisin että olisi aika perkeleen itsekästä vaatia toista sietämään epämukavuutta ja jopa kipuja oman nautintonsa tai silmänilonsa takia. No mutta eihän sekään nyt niin pakollista ole kumminkaan pitää niitä rintoja, jos niiden ihailu kerta samantekevää tuntuu olevan ja tottakai tuossa tapauksessa juuri mistä mainitsinkin tuossa edellisessä viestissä ja kun onhan kumminkin ainakin sentään jotkut lääkärit suositelleet kanssa tuota salillakäyntiä niin kun näkyi linkittämästä keskustelusta , varmaan kai siksi, että sen on kuitenkin todettu ennaltaehkäisevän edes ainakin joiltakin ihmisiltä noita kyseisiä kipuja.

Eli mulle se ei merkitse paskaakaan. Ja jos mies sitä haluaisi mennä pienentämään oman terveytensä takia niin go ahead,mieluummin haluan terveen miehen kuin sellaisen joka kärsii itsensä takia. Mutta sähän et toki ole sille kypsyyden asteelle vielä päässyt.. Eihän toi nyt ollut edes mitään uutta minulle ettei kaikki naiset tykkää, siksi juuri kysyinkin tuossa viimeiseksi että onko sinulle väliä?

Lukisit nyt vähän tarkemmin! Toivottavasti sulla on itelläs helvetin iso mela housuissas kun täällä niin polleena kirjoittelet! No ei tos kuvassa mitkään unelmatissit ole, mut nainen on muuten nätti: Ilmoittaudun mukaan ja kerron, että isot tissit on mun unelmatissit.

Mutta seurustelin aikoinaan naisen kanssa jolla oli unelmatissit, eikä se tykänny että niitä juurikaan hyväillään. Nykysellä on pienemmät ja se rakastaa tissiensä hyväilyä ja näin on paljon parempi.

Ei todellakaan mikään unelma. Naisen pitää näyttää naiselta eikä miltään lehmältä. Itse en ole imettäjää vailla, sellainen siro ja hoikka nainen timmeillä rinnoilla on unelma. Onneksi tuollaisista pääsee nykyään leikkauksella eroon. Hanki sinä imettäjä minä en tarvitse. Kauniit naiset on hoikkia.

Isot tissit roikkuu tai on kivikovat silikonit,yök! Ovat suorastaan koomisen ja kömpelön näköisiä Sopusuhtainen ja hoikka nainen on kaunein. Pienimunainen kuikelo kirjuuttelee kuin olis mies Ei oo tainnut lehmääkään nähdä Keskenkasvuiset juntit tekevät typeriä yleistyksiä Otan osaa että otit asian noin henk. Mene pienennyttämään jos et kestä kuulla ettet kelpaa. Sä et oo tainnu koskaan saada edes pientä munaa.

Harmi ettet ole laittanut profiiliisi kuvaa niin ettei sinua tunnista jos sattuu näkemään. Olisi ollut varmasti mielenkiintoista kuulla valistatko naisia miehenä jos ylipäätään olet mies etkä poika tai erittäin kieron huumorintajun omaava nainen yhtä innokkaasti isojen rintojen ongelmista myös julkisesti kuin netissä "pimeänäloitsuna", tai mitä ikinä haluat nimimerkkisi ilmentävänkään. On kerrassaan hauska lukea henkilön, joka väittää olevansa mies, puhuvan niinkin "asiantuntevasti" naisten rinnoista kuin sinä.

Eikö omakin ajatuksesi siitä, että joku nainen kertoisi sinulle esimerkiksi potkun munille olevan kivuton tai että elämänmuutokset eivät vaikuta erektioosi mikäli vain harrastat säännöllisesti joogaa?

Mikäli miehisyytesi kestää voit kokeilla ostaa vaikkapa F-kuppia olevat rintaliivit ja pitää niitä täytettyinä ylläsi ja kenties hyppiä hyppynarua, ehkä sinuakin tämän jälkeen houkuttaisi poistaa liivien sisältä g-1kg. Tiesit kai, että rintojen pienennysleikkaus on operaatio jonka Kela korvaa. Miksei Kela korvaa täysin tai ollenkaan leikkauksia jotka on mahdollista parantaa pelkällä urheilulla, esim. Olet varmaan myös ajatellut sitä, että leikkaus ei ole naiselle mikään helppo ratkaisu.

Imetys ei ole ehkä mahdollista, rintojen muoto saattaa muuttua yms. Yksikään nainen tuskin tekisi leikkausta jos sama tulos olisi saavutettavissa 3xviikossa selkälihasliikkeillä. Voi vittu, et nyt keksinyt sit tuon parempia vertauksia!? Mitenkäs sinun mielestä nyt muka potku munille on täysin verrattavissa rintojen aiheuttamaan ongelmaan?

Aika hupaisaa noin oikein vertailla miehen kalua naisen rintoihin, kun ei ole vielä tähänkään päivään asti sattunut kohdalle tutkimusta, missä olisi kerrottu miten nämä muka keskenään korreloivat toistensa kanssa?! Mutta toisaalta huomasit varmaan tuon yhden viestini missä olin siis linkittänyt kuvia isorintaisista naisista? Kaverillani oli äiti, jotka pakkasi eväät mukaan, kun kaverini lähti saattamaan minua heidän pihatiensä päähän "ettei verensokeri pääse laskemaan".

Oma temperamenttini oli ja on täysin toisenlainen kuin äitini, joten en voinut aina ymmärtää äidin rauhallista suhtatumistaan kaikkeen. Nyt arvostan sitä tyyneyttä. Arvostan äidin hienotunteisuutta ja kunnioitusta muita ihmisiä, myös omia lapsia ja puolisoa, kohtaan.

Voin luottaa siihen, että äiti on olemassa hädän hetkellä ja että hänen silmissään on katse, joka kertoo minun olevan rakas. Vanhempani tekivät viime kesänä ratkaisun, joka vuoksi kunnioitan heitä vielä enemmän kuin aiemmin. He uskalsivat lähteä uskonnollisesta yhteisöstä, joka ei vastannut enää heidän käsitystään hyvästä paikasta olla, elää ja kasvattaa lapsia. He sanoivat haluavansa mieluummin perheen, jonka jäsenten välillä ei ole mitään jakoa kuin yhteisön, joka pakottaisi tekemään jakolinjoja keskellä perhettä.

Siinä on minulle hyvän vanhemmuden kuva: Siinä on myös kuva uskosta - yhtäaikaisesta nöyryydestä ja rohkeudesta. On jännä lähteä perheen kanssa reissuun.

Reissussa korostuvat jotkut piirteet ja jotakin kokonaan uutta saattaa tulla esiin. Luulen, että tunnen siskoni ja äitini vielä paremmin reissusta palattuamme. Saa nähdä miten onnistutaan yhdistämään kaikki porukan urheiluvammat yhdet leikatut ristisiteet, yksi muljahtanut polvi, yksi revähtänyt lyhyt lähentäjä ja kipeä lonkka Lissabonin katuihin ja portaisiin.

Nyt istutaan Lissabon-Porto -junassa, loppupuoli reissusta vielä edessä. Lämmintä on päivisin ainakin 25 astetta. Tuota samaa, yhteistä reissua, viiden siskoni kanssa myös tavoitellaan. Vielä ei ole löytynyt aikaa ja ennen kaikkea sitä, että rahavarat jokaisella olisivat yhtäaikaisesti sellaiset, että matkaan päästäisiin.

Mutta vielä joskus päästään! Ja voi, miten tuttua tuo naurun resonointi.

GAY SEXCHAT SEKSIKÄS HIEROJA