Homoseksuaaliseen poika nai äitiä haetaan seksiseuraa

Jos vastaat meille tähän viestiin, käytäthän -merkintää niin löydämme viestisi helposti ja pääsemme vastaamaan sinulle.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Samaa mieltä e-kontaktista - huono ja kiero palvelu. Ja yleensäkin nuo nettideittipalstat ovat täyttä fuulaa, täynnä joko sitoutumiskammoisia ja narsistisia tai vaihtoehtoisesti ressukkamiehiä. Nettitreffipalveluiden aika on vääjämättä mennyt ohi jo vuosia sitten. Valitettavasti luvun mittaan netin käyttäjäkunnassa on tapahtunut sellainen muutos, että netti on tullut yhä suuremman käyttäjäkunnan temmellyspaikaksi ja nykyään kaikki huumeidenkäyttäjät ja ammattirikolliset pyörivät keskustelupalstoila ja treffipalstoilla.

Jopa sivustojen ylläpitäjissä on paljon noihin ihmisryhmiin kuuluvia henkilöitä. Käytin nettiä seuranhakupaikkana noin seitsemän vuotta ja huomasin, että välisenä aikana tapahtui jyrkkä muutos nettipalveluiden käyttäjäkunnassa. Netissä kohtaamani naiset ovat sen jälkeen olleet lähes kaikki päihdeongelmaisia, ammattijuoppoja. Useat naisista ovat olleet myös vaikeasti häiriintyneitä. He valehtelevat itsestään lähes kaiken, pyörittävät kymmeniä miehiä samaan aikaan ja tulevat jopa vuosien päästä kovistelemaan joidenkin huumejengiläisten kanssa niskaan.

Mitään oikeusturvaa ei ainakaan miespuolisella uhrilla näissä tapauksissa ole. Olen todella ihmeissäni, että joku jaksaa vielä markkinoida nettiä seuranhakupaikkana näinä aikoina, kun netti on täydellisesti rikollisten ja päihdeongelmaisten hallussa. Kirjoitin yllä lähinnä naisista mutta miehet ovat oma lukunsa. Tälläkin hetkellä miehen ympärillä näyttää pyörivän iso katras naisia, joita hän tapailee. Muutoin olen netin treffipalveluista sitä mieltä, että ne ovat lähinnä naisille suunnattuja lihatiskejä, joista nainen voi satojen eri vaihtoehtojen lomasta shoppailla kiinnostavan oloisia miehiä todella pinnallisin perustein.

Siinä kärhämässä tietenkin ne pinnallisuuteen panostavat pelimiehet vievät helposti voiton. Miehille vastaava seuranhakupaikka on kadunkulmassa ja sillan alla. Kun tilanne on tämä, väistämättä netin seuranhakupalvelut täyttyvät myös niistä heikoimman moraalin omaavista naisista. Yleistä on sekä naisissa, että miehissä, että netin seuranhakupaikoissa pyörii suurimmaksi osaksi varattuja henkilöitä, jotka antavat mm.

Timo Naara fani 5. Turhaa nyt miehiä syyttää Teille ei kelpaa se turvallinen kiltti mies Tarjolla voi olla siisti ja selvin päin oleva hauska mies Tuo on naisten käytös Ja sitten ihmetellään perään kun kaveri ei olekaan unelmien prinssi. Miten se voisi olla? Aluksi tylsältä tuntuva mies voi olla aarre arvaamaton. Mutta se ei kelpaa Valitettavasti tämä on totta.

Harrastan urheilua pääasiassa punttisalia mutta muutakin liikuntaa tulee harrastettua esim. Viinaa käytän kerran vuodessa ja tupakkaan en koske.

Mielestäni pidän itseäni rehellisenä. Mutta jos en tällaisena kelpaa niin olkoon sitten niin. Toki toivon että löydän jonkun ihanan naisen elämääni. Jos joku haluaa tähän kommentoida niin toivon asiallista kommenttia ja kritisoidakin saa asiallisesti. Petollinen jonne ei kannata liittyä. Valitetttavan usein ne siistit ja selvinpäin olevat hauskat miehet istuvat naama norsunvitulla baarinnurkassa ja tuijottelevat ylimielisesti muita ihmisiä kieriskellen siinä omassa kunnollisuudessaan: Ja vakavasti puhuen, minä en henk koht halua olla missään tekemisissä ihmisen kanssa joka syyttelee vastakkaista sukupuolta siitä että valitsevat "vääränlaisia" miehiä, eivätkä kelpuuta tätä nimenomaista tyyppiä.

Katkeroitunut, kateellinen jurputtaja siis kyseessä. Joka kuvittelee olevansa itse se unemien prinssi, mutta kun tyhmät naiset ne vaan valitsee niitä retkuja.

Kaikella kunnioituksella, kaltaistasi tyyppiä ei huoli kukaan juuri siitä syystä että sinä pidät itseäsi parempana kuin muut ja tämän lisäksi vielä syytät naisia siitä että sinä et vetoa heihin. Katsopa hetki peiliin ja mieti sitä omaa asennoitumistasi oikein tarkasti ja yritä sitten uudestaan. Tulee myös äkkiseltään mieleen että oletko itse yrittänyt niitä ensialkuun tylsiltä tuntuvia tavallisia naisia vai kyttäätkö katkerana tanssilattian reunalla kun missukat tanssii muskelimasojen kanssa?

Minä olin pari kuukautta Suomi24 treffisivuilla. Naisissa oli monta sellaista jotka lopettivat yhteyden pidon kun kuulivat etten omista mitään ja olen tavallinen duunari. Meinasin jo lopettaa koko homman kun minuun otti yhteyttä ikäiseni nainen. Hänhän se osoittaitui ihanaksi ihmiseksi.

Ei haihatellut mammonan perässä ja oli itsekin ihan tavallinen ihminen. Olemme olleet nyt yhdessä jonkin aikaa ja olemme molemmat tosi tyytyväisiä. Niin että kyllä sieltä treffisivuiltakin löytää ihanaa seuraa. Ilmeisesti se on vain harvinaista. Ei tämä pidä paikkaansa. Meitä vapaita, koulutettuja, kunnollisia ja vähintään kohtalaisia miehiä on treffipalstoilla varmasti enemmän kuin baareissa keskimäärin.

Emme me jaksa juosta baareissa ryyppäämässä. Joten nainen, ole aloitteellinen ja rohkea, viestittele ensin tarpeeksi, ennenkuin annat henkilötietosi. Fiksun ihmisen tunnistaa sekopäästä kyllä viesteissä. Narsistit ym on sitten vaikeampi juttu, mutta se ei ole pelkästään treffipalstojen ongelma. Rohkeutta ja tervettä varovaisuutta! Olen tehnyt alotteita paljon mutta ei naiset haluu tutustua ja sitten ne kuselta haisevat juopot kelpaa jotka juovat joka viikonloppu.

En tosiaan ole mikään komistus mutta en etsi mitään palvelijaa vaan teen ruokani ja pesen itse vaatteeni. Baareissa en ole käynyt 4 vuoteen.

Suomalaiset naiset on valitettavan usein arkoja ja ujoja. Alkuun pääsee kun siirtää katseen omista kengistä toisen ihmisen kenkiin. Niin se valitettavasti, että naisia kiinnostavat "jännittävät" miehet. Miehen pitää olla vähän renttu, jotta se naisia kiinnostaisi. Hyviä miehiä on olemassa, mutta ne eivät pidä itsestään suurta meteliä eikä niitä naiset muutenkaa huomaisi, vaikka sylissä istuisivat. Taksinkuljettajan ammatissa on hyvin tullut tämä kuvio tutuksi ja välillä mieleen tulee ajatus kyyditettävistä, että miksi ihmeessä noin fiksun oloinen nainen on lähtenyt tämän retkun matkaan, jonka taksikuski tuntee vanhastaan?

Moderoiko tätä palstaa e-kontaktin yhteyshenkilö? Siltä tuntuu kun kaikki hyvät suosittelut vaihtoehtoisista treffipalstoista katoaa kuin tuhka tulee. Täällä on mainitu mm seuraavat treffipalvelut: Mistä sinä tiedät siellä baarissa onko mies mukava kun näet hänet? Mistä tiedät vaikka se olisi narsisti, ja näyttää ja kuulostaa mukavalta. Ei ketään opi tuntemaan ennenkuin aikojen päästä. Siksipä suhteeseen ei kannata mennäkään kauheella tohinalla, mitä hitaampaa tutustuminen on sen varmemmin opit tuntemaan toisen ja ennestään vieraan ihmisen.

Ei se tee ihmisiä tutuiksi jos on tavannut ja aijotaan alkaa seurustelemaan, siitä on vielä pitkä matka tuntemiseen. Jotku näyttävät luonteensa vasta sitten kun ovat olleet aviossa tai avossa vuosia, kunnes alkaa tapahtumaan. Mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma. Ehkä sinun pitäisi lukea viestit loppuun asti, sillä minä olen kyllä mies ja kirjoitin naisten tapailusta miehen näkökulmasta.

Ja minä en kirjoittanut tapailusta ylipäätään, vaan kirjoitin siitä, miten internetin käyttäjäkunta on muuttunut kolme-viisi vuotta sitten huonompaan suuntaan. Ja netissä noita retkumuijia ei tunnista kyllä riittävän hyvin, koska moni on vuosia hionut huijaustaitojaan kirjoittamalla. Varattuja naisia on netissä tullut aina vastaan Yleensä homma on ollut niin, että nainen on avoliitossa ja paljastanut olevansa varattu joko ennen ensitreffejä, tai ensitreffeillä.

Jos asia on paljastunut vasta ekoilla treffeillä, on nainen yrittänyt vikitellä minua sänkyyn, mutta olen kieltäytynyt. Toisinaan kuitenkin varatuissa on niin ovelia tapauksia, että sinkkuuden kulisseja on pystytty pitämään yllä pitkäänkin. Hanellä oli vuokrattuna toiselta paikkakunnalta asunto, jolla piti yllä näytelmää sinkkuudestaan. Heh, mistä noin mustavalkoinen asenne? Minä olen ainakin mielestäni kunnollinen mies ja olen baareissa varsin sosiaalinen ja iloinen.

Lisäksi käyn aina tanssimassa. Mulla ei ole kuitenkaan tapana harrastaa yhdenyönjuttuja, jotka eivät oikeasti johda mihinkään. Ei ole ihme jos ei uskalleta alkaa seurustelemaan, kun pitää varoa, että mitä voi puhua ja miten olla, ettei kuvitella , jaa tässä taas yksi niitä kyttääjiä. Ihmiset sairastuvat noihin rahajuttuihin puolin ja toisin, ettei viedä häneltä ja jos se luulee, vaikeeta on.

Miehetkin alkaneet kyttäämään naisen rahoja, ei haittaa vaikka mummo-ikäisen saa avokseen, ajat muuttuvat eskoseni! Mikä sinun mielestäsi tarkoittaa noita asioita? Kun sairastuin vakavasti, mutta sairauteen, mistä toipuu, niin naisten mielestä olinkin jo loinen, tyhjäntoimittaja ja peräkammarin poika.

Tuo on status, mistä en pääse eroon, koska sairausvuodet näkyvät cv: Mä kirjoitin, että tapailen naisia ja olen kyllä mies. Ja fiksua ihmistä ei kyllä välttämättä tunnista viesteistä. Huumeita käyttävä psykopaattinainen pystyy kirjoittamaan jopa paljon fiksumpaa tekstiä, kuin korkeasti koulutettu nainen. On myös otettava huomioon, että netin treffikanavien naiskäyttäjäkunnasta jopa puolet on narsisteja. Myös duunarille totean, että sama ongelma se on meillä nk.

Ja sitten jos vielä tykkää satsata esim. Eikö kaksi tylsää voi keksiä yhteistä tekemistä? Tuskin se nyt siitä kii onko toinen tylsä kun et aluksi edes tunne miestä. Naiset nyt yleensä päättää ulkonäön perusteella että onko mies mukava vai ei.

Oma ulkonäköni tuskin miellyttää kovin montaa naista ja siksi ei kukaan haluakkaan tutustua. Enkä taatusti ole juoppo narsisti. Mistäpäin olet ja minkäikäinen?

Naiset ootte salaperäisiä , siksi niin ihania.. Kyllä valitettavasti asia menee juurikin näin. Työelämässä on kehuttu tapaani toimia työnjohtajana työntekijöiden puolelta, jossa mua on pidetty ihmisläheisenä johtajana. Lisäksi naispuoliset tutut ovat ihmetelleet miksei mies seurustele ollenkaan, mikä keskustelussa liittyi silloin omiin harrastuksiin ja sen tuomaan kroppaan sekä jopa persoonana kehuttu usein isä tyypiksi.

Baareissa on omana itsenään tullut yritettyä aikoinaan iskeä naisia heikolla lopputuloksella, mutta insinöörin aivoilla olen osannut astua ulos laatikosta ja on tullu koitettua myös niin sanottua pahan pojan tyyliä, joka hämmästyksekseni toimi täydellisesti eli itsekkäästi käyttäytymällä natsas ja naisia sai. Tämä tyyli ei kuitenkaan tuntunut hyvältä, sillä se ei ollut mua itseäni ja se tulikin pikaisesti dumbattua.

Netissä kokemukset on samoja, mutta kuitenkaan siellä en ole koittanut tuota itselleni sopimatonta tyyliä. Tunnistinkin itseni tuosta tekstistä sillä olen alkanut "erakoitumaan" sekä viimeajat olen tosiaan miettinyt, että pitää totuttautua matkustamaan yksin, kun samanhenkisen naishenkilön löytäminen seuraksi on melkein mahdotonta. En toki ole katkera, vaan etsin vieläkin seuraa eräällä treffipalstalla tänäkin päivänä.

Mitä tässä tarkoitetaan narsistilla? Omat kokemukseni nettitreffailusta sijoittuvat En tavannut ainuttakaan alkoholistia, narkomaania, rikollista tai psyykkisesti sairasta.

Kaikki tapaamani miehet olivat ihan asiallisia, sekä ammatti koulu pohjaisia että korkeasti koulutettuja. Noin 5 prosenttia määrästä johti johonkin enempään. Seurustelin kolmen kanssa noin vuoden, yhden kanssa 3,5 vuotta ja nyt tän viimeisen kanssa olen ollut yli 6 vuotta. Nykyinen mieheni löysi minut netistä. Minä olin ensimmäinen nainen, jonka hän tapasi. Mieheni on hyvännäköinen, täysin päihteetön, varakas, keskustelutaitoinen, älykäs ja paljon muuta hyvää.

MInä olen päihteetön, kaunis, liikunnallinen, omaan syvän arvomaailman ja paljon muita hyviä ominaisuuksia. Tiedän monia ihmisiä, jotka ovat tavanneet seurustelu tai elämänkumppanin netissä. Miksi netistä ei voisi löytää?? Sinun näkemyksesi perustuu sinun kokemukseen.

Sinun kokemus on totuus sinulle, mutta ei monelle muulle. Miksi pidät tietoa aiemmasta rikollisuudesta tai päihdeongelmasta sivuseikkana ja sen huomioonottamista tuomitsemisena?

Nehän juuri viittaavat siihen, että ihminen todennäköisesti ei ole tasapainoinen. Kuvitteletko, että tuollaisiin ongelmiin johtavat syyt ovat jotenkin ohimenevää tai itsestään ajan kanssa parantuvaa laatua?

Että yksi ja sama ihminen on yhtenä päivänä päihdeongelmainen tai rikollinen ja toisena päivänä ongelmaton tyyppi? Valitan, mutta kuvitelmasi on paha harha. Päihdeongelma, väkivaltaisuus ja rikolliset taipumukset ovat juuri niitä, jotka eivät IKINÄ mene ohi itsestään eikä niitä voi hoitaa pois myöskään rakkaudella.

Ihminen muuttuu ja paranee vain, jos itse haluaa tehdä kovan työn sen eteen. Hyvin moni ei halua. Tulkaa kaikki rikolliset ja päihdeongelmaiset tutustumaan minuun, minä en tuomitse, vaan haluan tutustua teihin. Miksi aloitat niistä, joiden kanssa riskit ovat suurimmat? Pelkäätkö, että et kelpaa ongelmattomille, joiden kanssa olisit turvassa? Kehitä omanarvontuntoa niin, että uskallat valita oikeasti hyvää etkä huonoa, jonka turhaan kuvittelet pelastavasi.

Perustotuus on kiveen hakattu ja muuttumaton: Kukaan ei voi muuttaa toista. Onneksi miehet eivät koskaan päättele naisten ulkonäöstä mitään tai sellaista Lopettakaa tuo lapsellinen miehet vs. Olen kyllä sitä mieltä että on parempi yksin kuin huonossa seurassa. Tuon itse niin paljon suhteeseen että olen joutunut pettymään monesti. Ihmissuhteet on kuitenki vuorovaikutusta ja jos itse antaa ja toinen vain ottaa niin se ei ole ok.

Itselleni itsenäisyys on tärkeämpi juttu,jos ei löydy tasaveroista kaveria,niin parempi näin! Alkoi tuo viestisi aika huonosti, esim. Kannabiksen kieltäminen alunperinkin oli niin suuri moka että lasken sen kristinuskon jälkeen pahimmaksi rikokseksi ihmiskuntaa vastaan mitä on koskaan tehty. Nyt jos sitten jossain treffipalveluissa on alkanut näkymään enemmän avarakatseisia ja valveutuneita nuoria aikuisia jotka osaavat itse ottaa asioista selvää eivätkä usko ihan kaikkea propagandaa mitä viralliset tahot ovat aikojen saatossa suoltaneet, minä näen sen vain HYVÄNÄ asiana.

Mutta loppuosa viestistäsi oli täyttä asiaa. Se mikä koski miesten ja naisten erilaista suhtautumista deitti- ja parisuhdemaailmaan. Näissä kuvioissa on nykyään sekin pielessä että tasa-arvo puuttuu. Miehiä ihaillaan sekä miesten että naisten puolelta jos he ovat seksuaalisesti aktiivisia - naisia halveksutaan kummaltakin suunnalta.

Herää kysymys, että mistä miehet kuvittelevat löytävänsä niitä naisia? Kannattaisiko ehkä muuttaa pikkuhiljaa ASAP niitä asenteita? Mä taas olen luopunut toivosta. Maa ilma on täynnä tyhjäpäämimmejä mitkä tsiigaavat tositv: Ilmankos sitten aina hairahtuvatkin pelimiesten yms. Voisit säkin lukea viestini hieman tarkemmin.

Mä harrastin nettitreffeilua vuosina ja olen siis mies. Pari pidempää juttua mäkin netistä löysin, mutta joukossa oli mm. Netissä pyöri minun mielestä vielä silloin ihan normaalihkoa sakkia sillain 90 prosenttisesti. Tuossa aikavälillä kuitenkin tapahtui muutos huonompaan suuntaan ja alkoi tuntumaan siltä, että naiset ovat joko niitä usean miehen pyörittäjiä, tai sitten oikein kunnolla narkkareita.

Sä voisit ottaa huomioon tuosta omasta käytöksestäsikin, että jos olet tavannut netistä yli sata miestä, niin kyllä säkin silloin menet noihin usean miehen pyörittäjiin, joihin en koske pitkällä tikullakaan.

Sitäpaitsi sä et voi tietää yhden tapaamisen perusteella, mitä sä tapasit. Sä olet juuri niitä sekopäänaisia, joihin netissä törmää tuontuostakin, jotka luulee, että parin viestin ja yhden tapaamisen perusteella tietää toisesta kaiken.

Et tiedä toisesta yhtään mitään, vaan sä luot itsellesi mielikuvan henkilöstä. Hän käyttää päivätyönään huumeita. Ne, joita hän ei ole raiskauttanut, ovat olleet siinä uskossa, että tuo mies on ihan tavallinen "hyvä mies". Jos ihminen katsoo vain ensivaikutelmaa, hän ei tiedä tapaamastaan yhtään mitään. Ensivaikutelmaan vaikuttaa paljon myös ihmisen oma subjektiivinen maailmankatsomus ja huijarit ja narkkarit ovat keskittyneitä juuri hyvän ensivaikutelman luomiseen, koska se on ainoa, mitä heillä on tarjota.

Kyllä minä viittasin sellaisiin huumeidenkäyttäjiin, jotka käyttävät niin kannabista, kuin suonensisäisiäkin. Aika usein muuten ne kannabiksenkäyttäjät käyttävät myös kovaa kamaa. Kannabis on terveellistä käyttää joissain sairauksissa, jos sitä käytetään pieninä annoksina, mutta päihteenä en sitä kovin terveelliseksi sanoisi. Säännöllinen kannabiksen käyttö aiheuttaa sen käyttäjiltä kuulemieni tietojen mukaan riippuvuuden vuoden kuluessa käytön aloittamisesta.

Alkoholi ei aiheuta riippuvuutta, kuin kymmenelle prosentille ihmisistä. On myös huomattavaa, että aina, kun kannabiksen terveyshaittojen pienuutta esitellään, vertauksissa on yksi kaannabissätkä vastaan koppa kaljaa. Vertauksien mukaan on terveellisempää vetää yksi sätkä kannabista viikossa, kuin juoda koppa kaljaa kerran viikossa. Jokainen varmasti tajuaa tuon asian maalaisjärjelläkin, mutta kumpi on terveellisempää, juoda sixpack viikossa, vai polttaa sätkä kannabista viikossa Juu, ja sitten siihen asiaan, että mitä kannabiksella tekee viihdekäytössä?

Kannabissätkän polttanut jätkä istuu perseellään kusilammikossa ja keskustelee oman varjonsa kanssa. Kopan kaljaa juonut jätkä on kolme päivää tiedottomana sairaalassa. Kuusi kaljaa juonut jätkä bilettää muijien kanssa tanssilattialla. Olenkin huomannut, että kannabiksen ja ateismin puolesta puhuvat yleensä samat henkilöt.

Noiden henkilöiden mielestä kannabis ja ateismi on älykkyyden merkki; kun ei älyä oikeasti ole, niin keksitään älylle uudet mittarit. Psykopaattien hommaa niin kannabis, kuin ateismikin, sanon minä. Miesten seksuaalisesta aktiivisuudesta olen sitä mieltä, että ei miehet niitä seksuaalisesti aktiivisia miehiä arvosta. Naiset kyllä arvostaa, mutta miehistä niitä arovstaa vain ne seksuaalisesti aktiiviset miehet itse.

Kyllä pelimies- ja panomiespalvonta juontaa sieltä heistä itsestään ja naisista. Hei Nähtyjä on, kirjoitat aika rajusti jostain tapauksesta joka tekee ikäviä asioita netissä tapaamilleen naisille. Jos tiedät jotain tällaista, ilmoitathan ko.

Eli kunnollinen mies pitäisi löytää? Ja olet jo todennut, että baareista sellaista ei löydä. Eli silloin varmaan pitäisi katsella muualtakin, esim harrasteista, vaikkapa noista sporttiharrasteista. Ja totta kai myös kaveripiirin kautta, että onko sitä kautta vapaita miehiä liikkeellä. Mutta millaista miestä olet hakemassa muuta kuin, että kunnollinen? Kyllähän tätä palstaakin lukee joukko miehiä, joista varmaan osa on ihan potentiaalisia. Olet vain nirso eikä sulle kelpaa sii mikään tavis.

Melkein kaikki naiset on samanlaisia, etsivät komeaa rikasta miestä ja valittavat kun kukaan ei huoli tai löydy. Tässä voi olla vähän perääkin. Mullakin oli naistuttava joka valitti että kukaan ei ole kiinnostunut. Samaan aikaan tiesin ainakin 5 äijää jotka oli siihen ihastuneita itse olin niistä yksi ja hän oli silläkin viikolla saanut useamman treffipyynnön.

Kun naiset sanovat etteivät löydä miehiä, se tarkoittaa että ei ole olemassa miehiä jotka täyttäsivät heidän kohtuuttomat vaatimuksensa. Koska jos hän itse painisi samassa sarjassa mistä haluaa miehen, ongelmaa ei olisi. Anteeksi nyt vaan, mutta jos esim.

Naisilla on oikeasti täysin kohtuuttomat vaatimukset miesten suhteen. Ne joilla ei ole, ovatkin olleet parisuhteessa jo pitkään. Harva se mieskään kelpuuttaa jokaikistä naista Saamasi miinukset todistavat sinun olevan oikeassa. Naisilla on yksi vika. He osaavat valittaa, ts, lätkiä peukkuja alaspäin tai mennä henkilökohtaisuuksiin mutta he eivät osaa ratkaista ts. Naisista ei ole johtajiksi, koska he ovat hyviä neuvonantajia, mutta huonoja päättäjiä.

Valitettavasti tuo "hyvä neuvonantajakin" pätee vain osaan naisista. Suurin osa naisista ei tunne itseään, joten he eivät voi antaa myöskään päteviä neuvoja. Juuri tuollaiset naiset jotka eivät tunne itseään valittavat kun eivät saa kunnollista miestä, vaikka sopivia ja ihastuneita miehiä parveilisi heidän ympärillä mistä poimia se kunnon mies.

Vasta sitten kun nainen tulee siihen ikään että lapsia pitäisi alkaa tosissaan tekemään jos meinaa joskus onnistua, eli 35 vuotiaana, tulee naiselle hätä ja hän tajuaa että nirsoilulla ei pärjännytkään. Ei niin, mutta miehille ei ole mikään ongelma "tyytyä" omaan tasoon. Itämaan kameli puhuu viisaita sanoja.

Juuri näinhän se menee. Mielummin ilman kuin Hillman. Hyvä "kameli2,asia on juuri näin. Jos nainen esittelee profiilissa itseään viiden rivin verran ja vaatimuslista on 50 riviä ,on jossain vikaa. E-kontaktissa on hyvin paljon naisia joilla ei ole aikomustakaan tutustua miehiin tai korkeintaan käydään syömässä miehen piikkiin hyvä ravintolaillallinen. Monille nettideittailu on ajankulua kun ei ole oikein muutakaan Pidätkö sinä siis lapsia ja vähäistä koulutusta miinuksena parisuhdemarkkinoilla?

Tai ylipäätään jaatko sinä ihmisiä eri luokkiin? Että akateemisesti koulutettu on arvokkaampi parisuhdemarkkinoilla kuin ammattikoulun käynyt? Eikö se parisuhde nyt kuitenkin perustu hieman muille asioille kuin kouluttautuneisuudelle? Tiedäthän että älykkyys ei riipu koulujen käymisestä? Minä olen henkilökohtaisesti aina ajatellut että rakastuminen ei ole kiinni varallisuudesta, kouluttautuneisuudesta, automerkistä, ammatista tai iästäkään.

Sitä rakastuu ihmiseen, ei statukseen. Se on sitten eri asia jos perustaa parisuhteen sille statukselle ja rahalle sun muulle, silloin kyseessä on kulissi eikä rakkaus.

Kukin toki tavallaan, mutta minua ällöttää nämä ihmisten luokittelemiset. Ja se, että haluaa löytää juuri sen ihmisen joka saa sydämen hakkaamaan kuin villihevoslauma, naaman jämähtämään typerään hymyyn ja koko maailman satamaan täyteen punaisia sydämiä ei ole mikään kohtuuton vaatimus: Se tavallinen peruspertsa ei ehkä aiheuta niitä tunteita naapurin tavistainalle, mutta saattaa hyvinkin saada maisterimarian sydämen sekoamaan.

Rakkaus kun ei tarkista mistä koulusta sitä on valmistuttu eikä sitä kuinka paljon tilillä on käyttövaroja, vaan se iskee ihan odottamatta. Olen ollut nyt neljä kertaa treffeillä ja olen joka kerta kuullut mieheltä, että olen kaunis, älykäs ja mukava, mutta mies ei omasta mielestään ole minulle oikea tai meillä on liian erilaiset kiinnostuksen kohteet. Kerran sovittiin toiset treffit, jotka mies perui tekstarilla.

Lupasi ottaa uudestaan yhteyttä eikä ottanut. Kohtuutonta on olettaa, että miehellä on hampaat tallella ja ne on jopa hoidetut. No, tuo hiukan vitsillä, mutta jos teillä nuoremmilla on vaikeuksia löytää sopiva kumppani, niin aina vain vaikeammaksi menee kun ikää tulee.

Rikkaita on kyllä löytynyt, mutta ei rakasta. Mammona ei tee onnelliseksi ainakaan tätä naista. Sait minut hyvälle tuulelle. Olen itse aivan samaa mieltä.

Koska kuulun itsekin niihin ihmisiin, jotka ajattelee noin. Rakastuminen, kuvailemallasi tavalla, on juuri sitä. Minusta on oikein mukavaa ajatella, jos joku vieras mies kirjoituksellaan saa naisen hymyilemään keskustelupalstalla, niin kyllä se elämä heittää eteen juuri samanmoisesti ajattelevan ihmisen jossain muuallakin. Mikäs sen mukavampaa, kun rakastuminen muuttuu ihanaksi arjeksi ja saa elämäänsä sen ihmisen rinnalle, kenen kanssa on se jokin, Kiitos kiitos.

Se on se luonnonvalinta. Tottakai naiset pyrkivät saamaan itselleen sen parhaan mahdollisen kandidaatin. Aivan kuten monessa sosiaalisessa eläinlaumassakin se vahvin alfauros astuu kaikki lauman nartut. Sama käyttäytymismalli toistuu myös ihmisillä, joskaan ei niin vahvasti ja valinnat ovat usein tiedostamattomia, mutta vastaava kuvio kuitenkin näkyy taustalla ihmistenkin pariutumisessa. Tietyillä alfa-yksilöillä on mahdollisuus haaremiin, loput sitten ottavat mitä saavat.

Osalle naisista on hämärää mikä on se oma taso ja miten on realistisia mahdollisuuksia saada se oma Johnny Depp Tietyt ominaisuudet omaavat miehillä pyörii ympärillä naisia valittavasti asti ja monet tilannetta härskisti hyödyntävätkin ja pyörittävät naisia miten tahtovat, mutta tämä on hyvin pieni joukko, kärjessä ne joilla on karismaa, rahaa ja kuuluisuutta tai sopiva kombinaatio noista kolmesta. Keskiverto ok näköinen nainenkin saa kuitenkin vonkaus- ja lähestymisyrityksiä paljon helpommin kuin vastaava mies.

Olkoonkin että suurin osa on vain "sen" perässä tai muuten reppanoita naisen mielestä, niin naiselle kuitenkin syntyy täysin perusteltu kuva siitä että hän on haluttava ja kysyntää löytyy. Ja siinä vaiheessa ruvetaan sitten etsimään sitä parasta tarjousta ja omasta mielestä huonot jätetään tylysti hyllyyn. Aivan kuten jos ihminen on tilanteessa että hänen kysyntänsä työmarkkinoilla on sitä luokkaa että hänen ei tarvitse etsiä töitä, vaan hänelle tarjotaan niitä useammastakin paikasta.

Epäilemättä suurin osa ihmisissä tuollaisessa tilanteessa alkaisi työpaikkashoppailemaan ja miettimään mikä on se paras vaihtoehto, sopivin itselle, paras palkka jne. Suurimmalle osalle naisista tuo vaihe kestää teini-iästä ehkä noin parinkympin loppupuolelle, sitten ikä alkaa tehdä pikkuhiljaa vääjäämätöntä tehtäväänsä ja homma ei olekaan enää niin helppoa ja valinnanvara hupenee rapistuvan ulkonäön ja uusien nuorempien naisten astuessa kentälle.

Yleensä siinä 30 ikävuoden korville monelle tulee se alen loppurysäys ja on täysin pakko alkaa miettimään asettumista, kun varteenotettava valinnanvara on vähennyt jatkuvasti eikä huomion saaminen olekaan yhtä taattua kuin nuorempana.

Aika moni sitten tuossa vaiheessa alkaa tyytymään. Keskivertomiehelle moista harhakuvaa ei synny, koska hän ei ole koskaan tilanteessa, että naisia olisi tarjolla valittavaksi asti, vaan kaiken jalkatyön joutuu tekemään itse. Siinä vaiheessa kun ikää ja ehkä varallisuutta tulee lisää ja jos elämäntavat ovat säntilliset ja ulkonäkö siedettävä, niin huomiota voi alkaa tulemaan näiltä nuoruutensa hurjastelleilta naisilta, jotka ovat huomanneet että omat huippuvuodet menivät jo ja nuoremmat kilpasiskot kääntävätkin miesten päät.

Kohtuuton ei ole myöskään vaatimus saada ruokaa päivittäin ja katto pään päälle, mutta kaikilla ei ole sitäkään.

Jos se oma sydämen pajavasaran heiluttaja ei ole kohdalle tullut tai silloin kun on tullut, niin kohde on ollut tavoittamaton, niin jossain vaiheessa joutuu miettimään onko moisen tunteen tavoittelu tärkeämpää kuin ihan ok yhdessäolon, vaikka se ei ilotulitetta vatsanpohjassa räjäyttäisikään.

Vaihtoehtona voi olla vanheta yksin, mutta sitä eivät kovin monet naiset näytä kestävän. Eivät välttämättä monet miehetkään, mutta naisilla näin pääsääntöisesti länsimaissa on jonkinlaista valinnavaraa tuossa tilanteessa.

Ehkä olet oikeasti kaunis, älykäs jne. Niin, no juu ja ei. Olen jälkikäteen kuullut itse olleeni tuon kaltaisessa tilanteessa, mutta syy ei ollut lainkaan se, että ei olisi kelvannut. Kun kaverini vuosia jälkikäteen asiasta minulle kertoi, olin aidosti ymmälläni.

Ei kukaan ollut minulle mitenkään ilmaissut olevansa kiinnostunut. Yhtä näistä miehistä yritin itse lähestyäkin esim. En todellakaan kulje elämääni kuvitellen, että olen kaikkien haluama prinsessa ja tyrkky en ole.

Itsekeskeiset prinsessat näyttävät miehiä saavan helpommin, kun he uskovat olevansa taivaan lahja kenelle miehelle tahansa, mutta sellaista itseluottamusta oli varsinkaan nuorempana vaikea kehittää, jos ei sitä sattunut olemaan. Pikemminkin rankkaa yksinkertaistamista kuin relismia, kun vertaa minun kokemukseeni.

Jos kumppaninhakua tarkastelee vain yleistäen parisuhdemarkkinoina, kuva vääristyy. Toivon, että kukaan ei annna markkina-ajattelun yleistysten masentaa ja johdattaa itseään harhaan. Noista markkinakuvauksistahan puuttuu monen monia yksilötasolla todellisuudessa ratkaisevasti vaikuttavia tekijöitä Minusta on koomista että olette selittävinänne naisten mahdollisuuksia parisuhteeseen sillä, miten kaunis nainen on missäkin iässä ja ikäpolvikilpailulla.

Kenen näkökulmasta silloin katsellaan? Itsestään paljon luulevan häntäheikin ahtaasta näkövinkkelistä, jossa ei oikeasti olekaan kyse parisuhteesta vaan käyttösuhteesta: Naista etsitään tietyin välein vaihdettavaksi. Kiinnostuneita miehiä ilmaantui kypsyyden myötä aina vain lisää: Kyselijöistä ei ollut todellakaan pulaa kolmenkympin iästä viiteenkymppiin.

Pulaa oli aina vakaata perhe-elämää etsivistä miehistä. Olen aina etsinyt sielun rikkautta, en mammonaa. Onhan se ihanaa, kun on mies, jossa on kaikki hyvät ominaisuudet..

Eikö tasa-arvon luulisi olevan jo niin pitkällä ettei kukaan mies enää maksaisi paitsi ehkä pelimiehet taka-ajatuksineen kumppaninsa laskua, ylipäätään missään?

Vanhanaikaisista käyttäytymisnormeista on vain lyhyt hyppäys sovinismiin Mutta ehkä tuo piti kirjoittaa ääneen tähän näkyville kun joillain tuntuu olevan ne perusasiatkin hukassa. No sinunlaisiasi fiksuja mutta ilmeisen lämminsieluisia naisia on kyllä hyvin pieni vähemmistö. Tilastot ovat kumminkin olemassa. Ja se kuuluisa harmaa massa.

Kiittäisin realististia erityisesti tarkasta huomiosta liittyen siihen harhakuplaan missä nuoret naiset elävät. Kupla muodostuu niistä jotka lähtevät "peliin" mukaan, erityisesti ns. Ne kauniit ja seksikkäät naiset kun kasvavat siihen todellisuuteen missä lähes kaikki miehet tekevät mitä tahansa saadakseen näiden huomion, varsinkin jos antaa jonkun onnettoman ymmärtää että tällä olisi jotain mahdollisuuksiakin Nämä sitten tottuvat siihen että miehet vonkaavat ja mielistevät heitä jatkuvasti.

Kehuvat heidän muitakin ominaisuuksiaan jne. Onneksi kaikki loppuu aikanaan niin kuin realisti toikin esiin. Mikään ei ole niin hienoa ja lohduttavaa kuin ajatus siitä että se sama pissis joka joskus aiemmin tottui mielistelyihin ja saamaan kaiken helpolla, ikään kuin myötätuulessa, joutuukin pikkuhiljaa näkemään yhä enemmän vaivaa sen saman ihailevien katseiden kautta tulevan itsetunnon pönkityksen eteen kuin ennen. Itseltäni ei ole kysytty puhelinnumeroa aikoihin, ts.

Mutta eihän miehiltä niitä kysytäkään koska ihan liian monen naisen mielestä nimenomaan miehen pitää edelleenkin tehdä aloite ja ottaa se itsensä nolaamisen riski. Näette sitten maailman muut ihmiset ja heidän suhtautumisensa sellaisena kuin me muutkin.

Welcome to the real world. Mistä tiedät kuka baarissa on kunnollinen? Ihan samat henkilöt siellä käy joita näet missä tahansa muuallakin. Jos odottamalla ei löydy niin kannattaa varmaan alkaa aloitteelliseksi. Nainen päättää naaman perusteella että kuka on kunnollinen. Ei naiset viitsi tutustuaa luonteeseen eikä varsinkaan sitte jos mies on tavis tai ruma. Ruma ei voi olla kunnollinen. Pahinta on miesten katkeruus, tuskimpa se ulkonäkö, ei olla käsitelty pettymyksiä joita elämässä jokaiselle tulee, mennään vaan kohti uutta naista ja odotetaan sen täyttävän kaikki omassa päässä luodut odotukset Ja taas tulee lisää pettymyksiä, täytyy itse voida hyvin ennen kuin voi hyväksyä toisen sellaisena kuin on, ketään ei voi muuttaa, kaikki sen tietää, mut yrittää kuitenkin ja lyö päätä seinään Rehellinen peiliin katsominen olis hyvä aloitus.

Aloittajalle, komppaan edellisiä, mutta minkälainen on kunnollinen, sinun kriteerisi täyttävä mies? Miten voit tietää, jos et ole edes tutustunut lähemmin? Omat mieheni olen löytänyt kadulta sosiaalisempia, netistä peräkammarin poikia, baareista biletyshenkisempiä. Kyllä niitä löytyy liiaksikin, täytyy vain itse olla aloitteellinen ja mennä juttelemaan, jos mielenkiintoisen uroksen näkee.

Tässä vaiheessa kannattaa unohtaa tyttökaverit ja niiden kommentit, valinta on vain sinun. Ruma mies oon 5. Miehen ulkonäkö on erittäin tärkeä ja merkittävä tekijä naiselle. Ei rumalla miehellä ole mitään toivoa naisten suhteen, oli kuinka lahjakas tahansa, taitava kokki, leipuri ja muutkin kotityöt tekee, ettei naisen kotitöitäkään tarvi tehdä, niin sillähän ei ole yhtään mitään merkitystä, jos ulkonäkö ei naiselle kelpaa.

Varmana aloittajalle olisi useita kumppaniehdokkaita ja menis vaan jutteleen häntä kiinnostavan miehen kanssa vaikka ihan kaupassa, niin voit yllättyä, että mies on asiasta hyvin otettu. Itse olen senverran ruma mies, että naiset pelästyy, jos menisin juttelemaan. Tässä kävin postilaatikolla ja tiellä tuli kaksi tyttöä vastaan ja toinen kirkaisi toiselle ja sanoi, että hui kun säikähdin.

Eihän se mitään muuta voinu säikähtää, kuin minua. Joten meikäläisen on ihan turha edes ajatella aloitteen tekemistä, ruma kun olen. Mutta te muut kauniimmat miehet, tehkää te aloitteita, koska kelpaatte naisille. Kyse ei ole siitä, että olisin muuten sosiaalisesti rajoittunut, mutta naisten kohdalla aloitteen tekeminen rinnastuu siihen, että korkanpaikan kammoinen valmistautuu benjihyppyyn. Minä vain katselen, ja jos nainen ei lähesty millään tavalla, tee minkäänlaista selvää signaalia kiinnostuksesta, homma jää siihen.

Minä en kykene ottamaan riskejä, jossa joutuisin nolatuksi. Naiset, jotka ovat tottuneet aloitteiden sateeseen, eivät siis tietenkään koskaan tee aloitetta. Tai no, on tehty, mutta ei koskaan tyttöystäväpotentiaaliselta taholta, joten ei ole kiinnostanut. Naiset monesti julistaa, että jos mies ei tee aloitetta ei naista ansaitsekaan. Aika surullista vaan, jos sattuisi yhteensopimaan, mutta toinen jättää lähestymättä periaatteen takia.

Onneksi netissä on helpompi lähestyä, mutta siellä on tosiaan saanut kohdata näitä naisia, joille ei mikään kelpaa. Teini-ikäisenä vielä kelpas helpommin. Kun sen "aloitteen" on jossain ravitsemuslaitoksessa muutaman kerran tehnyt, eikä se ole edes meinannut tuottaa toivottua tulosta, niin normaali järjellä varustettu henkilö osaa kyllä vetää johtopäätökset ja siirtyy plan B: Ja vastaavasti - jos jossain yökerhossa joku tuhanne päissään oleva 45 puuma tulee tekemään ehdotuksiaan niin ei tasan vois vähempää kiinnostaa ellei itsekin ole vähintään 4 promillen kaasuissa.

Kelpaatko rumille naisille kun itsekin olet ruma. Olet nirso itsekin eli sitä mistä syytät naisia. Ruman saat tai sitten olet ilman, valinta on omasi.

Turha kerjätä sääliä ja valittaa marttyyrina, se ei auta mitään. Tuossa puuma 45 jutussa se mikä halventaa on se että nainen tulee iskemään miehen vain panopuuksi. Naisella ei ole mitään tarkoitustakaan tutustua mieheen. Tuo on vielä tuossa vaiheessa ihan okei, koska seksi ei ole pahasta, mutta kun nuo naiset metsästävät kokemuksia erikoisista miehistä, eli esimerkiksi sellaisista reppanoista joiden poikuuden saavat viedä.

Eli käyttää poikasta hyväksi ja sen jälkeen unohtaa ja rehvastella sillä naisten kesken. Tuo on varma selitys silloin kun mies on yrittänyt monia naisia ja saanut aina torjuntoja.

Jos silloin viisikymppinen puuma iskee kiinni, kyse on vain siitä että nainen saa edes kerran elämässään antaa säälipillua kokemattomalle pojalle. Näin siksi että säälipillun antaminen naissukupuolelta on erittäin pervoa ja lähes luonnotonta koska naiset pyrkivät aina naimaan ylöspäin, eli hankkimaan jatkuvasti parempaa seuraa. Nuoremmat naiset kolmivitosesta alaspäin eivät koskaan anna säälipillua, mutta sen jälkeen kun he huomaavat että lapsia ei ole tullut hankittua, tai lapset ovat jo aikuisia, voi alkaa kokeilemaan pervompiakin tapoja harrastaa seksiä, eli metsästää kokematonta tai saamatonta ressukkaa ja sen jälkeen heittää kaveri ulos.

Älä nainen selitä kun et mistään mitään ymmärrä. Naiset eivät koskaan nai alaspäin. Toisinsanoen nainen joka on esimerkiksi tasolla 3, eli ruma, ei koskaan tule naimaan tason 2 miestä vaikka mies olisi viimeinen maailmassa, vaan tyytyy vähintään tasoon 3, mutta todennäköisesti saa vielä sitäkin paremman miehen koska miehet voivat naida alaspäin.

Rumallakin naisella on siis mahdollisuus esimerkiksi keskinkertaiseen tason 5 mieheen. Jos tuo mies on tason 3 rumilus, hänellä ei ole käytännössä mitään jakoja löytää tason 2 naista, koska hekin ovat löytäneet melkoisella varmuudella tason 4 miehen.

Olen ruma mutta en kelpaa edes rumille naisille kun rumilla naisilla on kovemmat vaatimuksen kuin kauniilla naisilla. Tämä on muuten totta. Sitten osallistujien piti valita mielestään itselleen sopivin eli ulkonäöllisesti "tasoisensa" seuralainen ulkonäön perusteella. Miehet lähes poikkeuksetta rankkasivat ulkonäkönsä samaksi kuin miksi sen muutkin arvioivat.

Jos heittoa oli, yleensä alempaan suuntaan. Samoin he hakivat tasoistaan seuraa. Naiset rankkasivat säännönmukaisesti oman ulkonäkönsä pykälää paremmaksi kuin se muiden mielestä oli, ja jokainen halusi miehen joka oli selvästi paremman näköinen kuin hän itse.

Ilmiö toistuu samanlaisena kaikissa länsimaissa tutkijoiden mukaan. Ja tämä on siis tosi juttu, mulla ei ole mitään syytä valehdella. Enkä ole katkera mistään vaan ihan onnellisesti naimisissa, tulee 12 vuotta täyteen pian.

Outoa on että naiset väittävät että heillä on valtavasti komplekseja ulkonäöstään. Silti he järjestelmällisesti pitävät itseään huomattavasti paremman näköisinä kuin todellisuudessa ovat.

Luulen että harhakäsitys tulee siitä että ruminkin nainen löytää helposti seuraa jos haluaa. Sen voi jokainen testata itse: Sille ei tule yksikään nainen juttelemaan illan aikana mitään. Mitä pidemmälle ilta ehtii, sitä useampi äijä käy yrittämässä. Näin se ego vahvistuu.

Naiset eivät kuitenkaan käsitä että vaikka kapakan jokainen urpo haluaisi panna häntä, se ei johdu välttämättä siitä että hän on niin tolkuttoman "hot". Vaan siitä että a usein hän on ainoa vapaa nainen kyseisessä kapakassa jolla on omat hampaat ja b useimmat miehet naivat tarpeeksi kännissä mitä tahansa elävää joka edes etäisesti muistuttaa naista.

Katsokaa avoimin mielin ympäristöänne puolueettomasti: Koska nainen kuvittelee silloin saaneensa tasoisensa tai vähän paremman jonka hän oikeastaan ansaitsee koska on niin "hot" omasta mielestään.

Tarkoitus ei ole loukata ketään vaan todeta asia niin kuin se on. Silloin asetelma kääntyy jostakin syystä päälaelleen, mutta se onkin sitten toinen juttu. Minä näen pilvin pimein rumia tavismiehiä rumien tavisnaisten kanssa liikkumassa, kun kaupungilla kuljen.

Osuit ainakin yhden naulan kantaan kuvaamalla todella hyvin yhden yleisimmistä ongelmista.! Muistan, miten vuosia kuvittelin, että naisen ei sovi tehdä aloitetta, vaan pitää odottaa. Eipä ihme, että vuosiin ei tapahtunut mitään! Sitten ihka ensimmäinen treffeille pyytänyt nuorimies pelästyi ja lähti tiehensä aika nopeasti, kun näkyvästi tärisin jännityksestä enkä saanut oikein järjen sanaa suustani.

Puolessavälissä kolmeenkymppiin itsevarmuutta oli kertynyt sen verran, että uskoin jo pystyväni tekemään asialle jotakin. Kävin tansseissa usein ja annoin joidenkin tanssittajien saattaa kotiovelle. Tuli selväksi, että useimmiten saattaja olisi halunnut vain suoraan samojen vällyjen alle, mikä minusta on pettämätön tosityhmän merkki.

Älykkäämpikin löytyi ja päätin kokeilla seurustelua. Älyä oli, mutta sitä käytettiin vain töissä. Ei kiinnostusta tai ymmärrystä ihmissuhteista, eikä mitään ymmärrystä naisesta, vaikka häntäheikiksi paljastui.

Naisia, miehiä ja rakastelua koskevat käsitykset pornosta opiskeltua itsekeskeistä ja alkeellista machoilua. Pitkä parisuhde alkoi kolmenkympin korvilla, kun ystäväpiiriin ilmaantui uusi mies. Netti on iso etu harkiten käytettynä. Tunnen itse useita sitä kautta puolison löytäneitä ja kuvittelen, että oma etsintäni olisi ollut ihan toista, jos väline olisi jos illoin ollut käytössä.

Ja muistakaa, että jos pakit saadessaan tietää itse käyttäytyneensä ja kohdelleensa toista hyvin, ei ole perustetta vetää sitä johtopäätöstä, ettei ylipäätään muille kelpaisi. Harrastusten kautta vähän vaikeeta koska käyn salilla joka on vaan naisille suunnattu. Uimassa tulee myös käytyä ja siellähän niitä miehiä on mutta uinti on yksilölaji ettei hirveesti oo tullu uimahallissa juteltua ja en oo siellä edes törmänny kehenkään potentiaaliseen.

Ja mitä miehen ulkonäköön ja varallisuuteen tulee niin en nyt mitään rikasta miestä etsi. Enemmänkin painottaisin tässä koulutusta eli pitäisi olla joko amk tai yliopistotutkinto. Ulkonäkö sitten merkkaa enemmän mutta en tässäkään ole aivan ehdoton. Ei tarvii olla mallipoju mutta pilkettä silmäkulmasta tulisi löytyä ja tietty sporttinen pitää olla kun itsekin olen. No mitäs jos kävisit vaikka väliaikaisesti sekasalilla? Siellä voisi päästä miehen kanssa juttuun, kun jo jotain yhteistä josta lähteä liikkeelle.

Ja omalta kohdalta tuo koulutus löytyy kyllä ja ulkonäkökin on ok. Ja tykkään käydä salilla ja se näkyy myös kropassa. En tosiaan ole mallipoju, mutta sporttinen muutenkin kuin salilla käynnin suhteen. Eli pitäisi olla korkeasti koulutettu, sporttinen jne. On olemassa paljon hienoja miehiä joilla ei ole kunnon koulutusta ja voivat olla jopa työttömiä.

Etsipä itsellesi vaikka hieman henkisesti sairas mies. Hän voi olla monta kertaa parempi, sosiaalisempi, romanttisempi, komeampi kuin joku mukamas unelmavävy. Riittää vain että on mies joka on komea ja hyvä koulutus. Oispa omatkin toivomukset tuota luokkaa niin eipä tarvitsisi sinkkuna pyöriä. Noin nuori mies ja ajattelet niin fiksusti, samantyyppisen viiskymmppisen kun löytäis.

Pitäisi oppia luottamaan ja tosiaan hyväksymään itsensä ja ajatella, että joku tosiaan voi pitää minusta. Enpä pelkäis, antaisin mennä vaan.

Ei kannata jättää elämää elämättä, minäkin tapailen alle kolmekymppistä kundia, joka on hyvännäköinen ja ikäisekseen harvinaisen ajattelevainen.

Suhteessa ei aihetta mihinkään vakavampaan, mutta meillä on hauskaa yhdessä. On sovittu, jos baareissa tulee tuttuja vastaan, minä olen "kummitäti".

Olen monien mielestä hemmetin mukava mies, ja tienaan ihan keskikoulupohjalla ATK-alalla 50K vuodessa. Sua kaipaisin mutten nyt ehdi lukioon, kas kun pitää töissäkin käydä. Mitä yhteistä on kunnollisuudella ja koulutuksella, ei niin yhtikäs mitään. Nuorena , nättinä ja kokemattomana lähdin sporttisen insinööriopiskelijan kelkkaan, valmistui vähän ennen kun menimme naimisiin ja muutaman päivän ehkä teki jotain insinöörin hommii ja siit eteenpäin oli työtön.

Onneks älysin erota, 8 yhteisessä vuodessa jokainen tunti oli liikaa. Nykyinen mieheni on käynyt keskikoulun ja piste. Ei ole sporttinen, tosin en minäkään, mutta töitä tekee joskin palkka ei mikään huikee, oman maatilan pieni ja talon kuitenkin saanut palkallaan maksettua, viihtyy kotona ja meillä on paljon yhteisiä harrastuksia. Ei nyt ihan peräkammarin poika ollut kun tavattiin mutta ujo, hiljainen ja arka.

Joskus miehiä täytyy hiukan rapsuttaa pinnalta ennen kuin se kultainen sydän löytyy ja pitää naisen olla se aktiivinen osapuoli sillä läheskään kaikki miehet ei uskalla edes haaveilla puhumisesta kauniille, sporttiselle naiselle pakkien ja nolaantumisen pelossa.

Vai tarkoititko kunnollisella että pitää olla hyvä kuntoinen? Jotenkin kylmä ja raadollinen kuva jäi sinusta antamiesi tietojen perusteella: Eihän tuolla elä mitenkään! Jos vielä pitäis nainen rahoista elättää nii huh huh! Vedä sää vaa kätees nii tulee halvemmaks eikä tuu pettymyksiä-.

Kun hyväksyy sen että kaikki naiset on lopulta maksullisia niin mikään ei enää yllätä naisissa. Teit siis ratkaisun rahan ja omaisuuden perusteella. Valitsit siis palkan vaikkakin on pieni. Maatila ja talo siis valinnan perusteena. Tämä on yksi monista kummallisen katkeruuden helpotukseksi kehitellyistä oljenkorsista, johon takertumisella omaa oloa ja tilannetta voi vain pahentaa.

Kummassa tapauksessa asioihin voi vaikuttaa ja tilannetta muuttaa: Etsimällä muutettavaa toisesta vai itsestä? Mikään ei tapa tehokkaammin naisen mielenkiintoa kuin ruikuttaminen. Ruikuttava mies ei naisen silmisssä ole oikeastaan ole mies, koska nainen etsii miehekkyyttä ja ruikuttava mies on mahdollisimman EPÄmiehekäs.

Nainen, joka ei valikoi kumppaninsa laatua vaan suostuu sänkyyn ensitreffeillaä kenen kanssa vain tai valitsee ilmiselvän "rentun", on luonnehäiriöinen. Tasapainoista naista kiehtoo miehen vakaus ja turvallisuus. Mies, joka ruikuttaa, että naiset eivät pidä hänestä. Mies, joka anelee naisen rakkautta. Mies, joka on epätoivoinen ja teke mitä tahansa naisen mieliksi..

Miten toi nyt tähän liittyy? Ei oo eikä tuu. En minä osaa kertoa mistä sinä löytäisit hyvän miehen. Kun en ole keksinyt mistä minä löytäisin hyvän naisen. Meillä on siis samankaltainen ongelma. Jos haluat löytää miehen, niin ei kai sen pitäisi siihen kaatua, että yksi toimiva tapa kumppanin löytämiseen on jo nähty? Vai onko vika siinä että se ei ollut toimiva tapa?

Mikä siinä oli sitten vikana mielestäsi? Selattuaan kaikki profiilia hän joutui toteamaan, ettei löytynyt tarpeeksi täydellistä. Tekstistäsi näkee jo, ettei sellainen perustason asia, kuin välimerkit ole hallussa.

Mutta ei pidä yleistää, siinä olet oikeassa. Eipä tuo sinun pilkunkäyttösi näytä yhtään paremmalta. Kirjalliset lahjatko ne määrittelevät ihmisen arvon? Voisi olla elämä tuskaa tollasen pilkunnussijan kanssa. Ei kai nyt käytännön työssä pilkkujen paikalla ja kirjallisella taidoilla ole samaa merkitystä kuin ns. Sillä nyt ei vaan ole sen ihmisyyden kanssa mitään tekemistä. Eipä se reaalielämässä paljon lohduta, jos valkokaulustyöntekijällä on peukalo keskellä kämmentä ja mitään hajuakaan käytännön töistä.

Kyllä kunnon käytännönmies ja käsistään kätevä vetää kirkkasti sellasesta voiton. Valkokaulusmiehellä pitää olla täpäkkää taskussa ostaa palveluja ja sitä nyt vaan harvalla on niin paljon kuitenkaan, jos ajatellaan käytännön elämän asioiden hoitamista. Kyllä pienempituloinen, käytännön taidoilla varustettu ammattimies vetää voiton poropeukalosta. Siinä ei remonttihommissa ja auton kojauksessa tai asennustöissä paljon pilkunpaikkojen tietäminen auta, jos ymmärry ei siirry päästä käsiin. Ja olen samaa mieltä duunarin kanssa että nykyaikana monella ammattimiehellä pitää olla tietotaitoa todella paljon omasta alastaan, jos meinaa hommansa hoitaa.

Kehitys menee niin nopeasti eteenpäin, ja asiat muuttu yhtenään nykypäivänä. No kyse on lähinnä siitä että jos miehellä on amk tai yliopistokoulutus niin ollaan enemmän samalla aaltopituudella ja mitä oon treffaillu niin kyllä se koulutus vaikuttaa aika paljon.

En väitä että duunarit olis huonompia mutta itellä ainakin synkkaa enemmän koulutettujen ihmisten kanssa. Jaa, itse tapasin puolisoni netissä. Vaimollani on ylempi korkeakoulututkinto, itse olen perusduunari. Olen sivistyneempi kuin hän tai kaikki hänen kaverinsa yhteensä. Ja tämän sanon vain siksi, että käsittäisit, että ei se koulutus sinänsä mitään vielä kerro.

Mutta haaveile sinä akateemisesta urheilevasta komistuksestasi, sillä aikaa muut perustavat perheitä ja elävät elämää.

Voit sitten vanhana leuhkia että mulle ei ruma duunari kelvannut: Samalla koulutustaustalla ja siten samalla aaltopituudella olevia miehiä on vaikea löytää ja kun yrittää freffailla ns. Ei oikein ota onnistuakseen.

Kerrotko mitä nämä sinun arvostamasi tiedot ovat? Luettele vaikka ihan ranskalaisin viivoin että mitä miehen pitää tietää.

Älä höpise mitään epämääräistä että "uskonto, politiikka" tms. Usko pois, mielenkiinnon kohteet eivät käytännössä koskaan kohtaa. Tietenkin voi olla että sinulla ja tapaamallasi miehellä on yksi mielenkiinnon kohde. Esimerkiksi jokin bändi, sarjakuvat tai vaikkapa kukka-asetelmien teko, mutta siihen ne yhtäläisyydet jäävätkin.

Huomaatko mikä on ongelmasi? Sinä et ole kiinnostunut miehestä, mutta miehen pitäisi olla kiinnostunut sinusta. Sellainen yhtälö ei vaan toimi että sinä vaadit mutta et anna mitään.

Arvomaailman erot ovat sellaisia jotka muuttuvat ja muokkautuvat, varsinkin jos osaa keskustella eli kommunikoida.

Minä väitän että sinä et osaa keskustella. Sinä olet henkilö joka julistaa ja jos toisen mielipiteet tai näkemykset poikkeavat, sinun mielestä tuo henkilö on väärässä Todellisuudessa sinä pelkäät erilaisia ihmisiä koska he osoittavat sinulle kuinka heikko sinä todellisuudessa titteleistäsi huolimatta olet.

Toisinsanoen sinä haluaisit miehen joka läähättää vieressäsi kuin koira ja nyökyttelee kun julistat omaa erinomaisuuttasi ettei sinun tarvitsisi koskaan haastaa omia uskomuksiasi ja oletuksiasi tai kohdata ihmistä jolle sinun pitäisi perustella omia näkökulmiasi. Parisuhde ei ole alistussuhde jossa sinua palvellaan.

Parisuhde perustuu molemminpuoliselle arvostukselle ja kunnioitukselle, mutta sinä et suostu olemaan oma itsesi. Luulenpa että teidän pitäisi ykkösmiehen kanssa käydä testaamassa parisuhdejooga, parisuhdeterapia sekä seksiterapia. Jälkimmäiseen suosittelen miltei sellaista huuhaa terapeuttia enemmänkin, muistaakseni hesarissa kirjoitettiin tällaisestä ihan vasta tässä keväällä!

Sellaisesta marttamaisesta tädistä joka oli aivan toista kuin ne thai-hierojat. Työpaikan taukotilassa luin lehteä jossa psykologi Luukkala kertoi että koetinkiviä on se että parisuhteeseen panostetaan liian vähän aikaa tai se että siltä vaaditaan liikaa.

Liikaa tunteista puhuminen ei ole välttämättä hyväksi suhteelle, niistä on hyvä puhua silloin kun määritetään suhteen odotukset, arvot ja tavoitteet. Sen jälkeen pitää olla tekoja niiden saavuttamiseksi. Suhteen peruspilarit olisivat nämä: Sopivasti erilaiset, ei tarvitse olla aina samaa mieltä ja toisen eriävää mielipidettä tulisi myös kunnioittaa - eikä toista saa muuttaa liikoja nimittäin jos toinen alkaa toimia samalla tavalla kuin itse niin molemmista tulee kovin samanlaisia ja suhteen jännite katoaa, sitten ollaan kuin sisko ja veli.

Tarpeeksi yhdessä - riittävästi erossa, parisuhteessa pitää olla yhteisiä juttuja mutta myös omia juttuja, pitää kannustaa toista menemään viettämään 'poikien tai tyttöjeniltaa' ja luopua siitä sairaalloisesta mustasukkaisuudesta.

Elinikäinen oppiminen, on tärkeää löytää ne omat juttunsa josta saa kicksejä elämäänsä koska positiiviset asiat heijastuu positiivisena suhteeseenkin. Itse muuten olen ollut kahdesti sellaisessa suhteessa missä on haluttomuutta esiintynyt. Ensinnä olin suhteessa Bernoul-fanin kanssa jonka kanssa asuimme yhdessä ja naimme kuin kanit.

Sitten häntä lakkasi tekemästä mieli. Hajosin miltei joka kosketuksesta koska olin niin puutteessa. Mietin pettämistä, saatoin masturboida 10krt päivässä mutta se ei korvaa siltikään toisen kosketusta. Lopulta erosimme koska hän ei syttynyt tarpeeksi minusta. Toisessa suhteessa minä olin se haluton sen jälkeen kun mies antoi itsensä lihoa 35kg. Hän ei ollut mielestäni se mies johon rakastuin, se joka kävi salilla, hoiti itseänsä.

Vaikka parisuhdeterapeutti sanoi että jos rakastaa toista niin lihoaminen ei vaikuta haluavuuteen oli mielestäni terapeutti väärässä siitä.

Oma libidoni kuoli tyystin. Miten toisin olisit toiminut - oletettavasti - jos teillä olisi lapsia? Entä miten kehottaisit puutteessa elävää perheenäitiä toimimaan? Ehkä mä äitinä olisin asettanut lasten "turvallisuuden" siis siinä mielessä, että pettämisestä kiinni jäädessä on aina riski, että se on parisuhteen loppu oman intohimoni edelle; ja ehkä mulla olisi ollut myös vähemmän aikaa ja tilaisuuksia pettää; tai ehkä mä vaan olisin ollut niin poikki lasten hoidosta, etten olisi jaksanut edes ajatella seksiä: Mä kehottaisin puutteessa olevaa perheenäitiä toimimaan samalla tavalla kuin neuvoisin muitakin vakituisessa suhteessa olevia puutteessa eläviä toimimaan.

Eli ei tietenkään ole mitään yleispätevää neuvoa, vaan ratkaisu on tehtävä ihan itse. Parisuhteelle voi tulla loppu ilman sitä pettämistäkin, joko seksin toimimattomuuden tai kymmenien muiden syiden vuoksi. Voihan sitä "lasten hyvinvointia" ajatellen olla pettämättä, mutta ei se silti sitä takaa, että lapset saisivat elää hyvässä turvallisessa kahden vanhemman perheessä koko lapsuutensa. Kenties seksittömyys tekee toisesta hyvin onnettoman ja lapset saavat katsella masentunutta vanhempaa päivästä toiseen onko se hyvä?

Tai seksittömyys aiheuttaa yleisestikin tyytymättömyyttä parisuhteeseen ja siitä mennään kohti eroa joka tapauksessa. En tietenkään silti suosittele pettämistä kenellekään. Parisuhteessa toiseen tulisi voida luottaa ja pettäminen rikkoo pahasti tämän luottamuksen. Jos hommaa ei saa toimimaan esim. Monet eivät tietenkään ole valmiita jakamaan kumppaniaan toisen kanssa avoimen suhteen muodossa, vaikka eivät itse olisi seksistä kiinnostuneita.

Tämä on aika epäreilua, sillä eiköhän se ole oletus jos ei muuta ole sitten sovittu , että kumppanin kanssa on tarkoitus harrastaa seksiä. Jos rakastaa toista, eikö halua hänen olevan tyytyväinen? Tästä pääseekin sitten tällaiseen tilanteeseen kuin Puuman tapaus on.

Pettääkö jos avoimesta suhteesta ei saada sovittua vai lopettaako suhde, vaikka parisuhde muuten tuntuu toimivan? Se on sitten ihan jokaisen oman mietinnän alla.

Onko parisuhde oikeasti toimiva, jos toiselle joutuu koko ajan valehtelemaan jne. Meikä päätti just suhteen tänään kun just toi tunne puuttui kokonaan vaikka suhde toimi muuten hyvin ja mies oli kaikkea mitä olisi voinut kumppanista toivoa Sitä tunteen puutetta ei edes hyvä seksi korvannut. Ihmisillä on myös periaatteita arvoja ja etiikkaa. Periaatteet ovat niitä sisäisiä rajoja, joita ihminen EI ylitä.

Kuten enemmistö ei petä, ja periaate on: Periaatteen ihminen ei riko omia lupauksia itselle, kuten hän ei petä edes seksittömyyden vuoksi, vaan ratkaisee ongelmansa muulla keinoin. Toinen, aika yleinen periaate on: Periaatteistaan ihminen vastaa vain itselle. Paitsi jos muut tulevat loukatuksi, on jo toisin. Jos oma moraali on sitä, että suo itselle enemmän oikeuksia kuin suo toiselle, oma moraali on sitä, että päätti olla tasa-arvoisempi kuin muut.

On yleinen moraali, laki perustuu siihen. Lain taustalla on jokaisen ihmisen tasa-arvoisuuden periaate. Kuten, on olemassa laki toisen yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisen rangaistavuudesta ja kunnianloukkauksesta. En jaksa kommentoida viestiäsi muuten, mutta eikös sitä ole useampia kyselytuloksia, että puolet pettää jossain vaiheessa suhdetta.

Tiedä sitten, mikä lopulta on totuus, mutta siis ei-pettäjät eivät välttämättä ole sinänsä enemmistö. Käytännössä siitä periaatteesta monet kuitenkin luopuvat, ainakin yhdeksi kerraksi. Hienoa pohdintaa - ja upea kuva. En ymmärrä, miksi toimitus yhä julkaisee, ja edelleen levittää postauksia, kun tiedossa on, että blogistin henkilöllisyys olisi tullut ilmi.

Kyllähän ne julkaisee ja levittää sellaisiakin blogikirjoituksia, joita ihmiset kirjoittaa ihan rehdisti omalla nimellään ja kuvallaan. Miksi tämä olisi eri asia? Eihän Lilyn toimitus ole Cougarille tai hänen miehelleen mistään vastuussa; kuinka voisikaan, sillä valtaosalle meistä tämä on edelleen anonyymi blogi, jonka totuudellisuudestakaan ei ole mitään takeita. Pahoin pelkään, että huijaat itseäsi.

Luulen näet, ettei sinulle tässä ensisijaisesti ole kysymys seksistä vaan henkisfyysisestä kihelmöinnistä, jonka touhuilisi kokonaisuudessaan tuottaa. Saattaisit jaksaa kotiseksiä aikasi, mutta lopulta hakisit mausteita muualta. Vällyn alla pompottava tuttu ukko on tusinatavaraa verrattuna kiihottavaan tilanteenkehittelyyn ja sen täyttymykseen vieraamman kumppanin kanssa. Ikääntyminen voi muuttaa tilannetta, mutta toinen vaihtoehto on se, että sinä et vain kertakaikkiaan sovi yksiavioiseen parisuhdemalliin.

Minä olen ollut suhteessani kokonaan seksittä ei kättä, suuta eikä yhdyntää yli kolme vuotta. Seksin puutetta lukuun ottamatta suhteeni on hyvä. Meillä on jakava riidaton arki ja vastavuoroista tukemista. Seksittömyyden vuoksi olen välillä suunnitellut pettämistä ja löytänyt siihen netistä kanssani samassa tilanteessa olevia kelpo ehdokkaitakin, mutta en ole pystynyt vieraan pillun päälle ylitsevuotavasta kiimastani huolimatta nousemaan, vaikka mieli on tehnyt.

En tahdo ottaa sitä riskiä, että kumppanini saisi tietää ja joutuisi kärsimään sen minkä joutuisi. Tällä en tarkoita, että olisin ylevämpi ihminen kuin sinä. Kerroin tämän siksi, jotta pohtisit toiminnan ja käytännön valintojen merkitystä ihmisen selittäjänä. Usein ihminen on sitä mitä hän tekee eikä sitä mitä hän puhuu. Kun teet valintojasi, mieti, kannattaako sinun selittää ne joksikin muuksi kuin mitä ne oikeasti ovat. Ja se on ihan fine, jos pystyt ratkaisemaan tilanteen jollain tavoin moraalisesti.

Jotta voisin tehdä mainitsemasi valinnan, pitäisi olla ensin sitä tavan seksiä edes sen kerran viikossa Huomioipa, että tässä on nyt mennyt yli puoli vuosikymmentä parhaimmillaan "kuivan" kauden alkuaikoina seksiä tyyliin kerran kuussa, ja silloinkin sitä perussettiä. Ja sekin riitti minulle vuosissa mitattavan ajan. Vasta, kun seksi mitattiin ensin kvartaaleittain, ja nyt näköjään puolivuosittain, tuli tarve etsiä sitä muualta.

Ei valinnassasi ole inhimillisesti katsoen mitään kummallista. Moni tekisi saman valinnan kuin sinä. Kuitenkin valintasi kertoo jotain sinusta, ovatpa taustamuuttujat mitä hyvänsä. Minä näen niin, että jos olisit yksiavioinen, luopuisit seksin harrastamisesta tai eroaisit miehestäsi. Jos taas tahtoisit tavoitella rehellisyyttä, yrittäisit sopia miehesi kanssa avoimesta suhteesta. Näiden valintojen sijaan kellut määrittelemättömässä välitilassa, jossa miehesi vähän kuin aavistaa mutta ei kuitenkaan tiedä.

Et uskalla ottaa askelta eteenpäin katsoaksesi itseesi ja myöntääksesi, mitä oikeasti olet ja mitä oikeasti tahdot. Sanasi muodostavat yhtä totuutta, joka on ristiriidassa tekojesi muodostaman totuuden kanssa.

Mikä on motiivisi blogin kirjoittamiseen? Sekin vain lisää todennäköisyyttä miehesi satuttamiseen. Yhtenä päivänä juttu laukeaa ja miehesi käy lukemassa blogin. Jotainhan sinusta tämä kirjoittamistekokin kertoo. Motiivi on kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että tämä on mun ainut paikka, jossa voin ns.

Mikäs sinun motiivisi omalle blogillesi on? Näissä pettämiskuvioissa on mielenkiintoista se, että pettävä mies on sika, jonka toimintaa ei tule ymmärtää laajemmassa kontekstissa, mutta pettävälle naiselle on aina ymmärtäjiä.

Sinäkin saat tässä blogissa huomattavan määrän ymmärrystä tai vähintään myötämielisyyttä. On hyvä, ettei mies osaa suomea. Se tekee tästä blogista vähemmän tuomittavan. Jos mä ajattelen itseni sun miehen tilalle, niin kaikkein pahinta mulle kuviossa olisi tämä blogi. Itse pettäminen olisi tämän blogin rinnalla pieni juttu, koska tämä blogi on mitä syvintä miehen häpäisemistä, petoksen tuotteistamista yhteiseksi omaisuudeksi.

Muista nyt sinäkin, että puuman mies oli se joka peti ensin. Ja sen jälkeen kehtaa vielä pihdata! Niin - se on aina yhtä jännittävää miettiä itselle täysin tuntemattoman bloggaajan motiiveja; jotkut saavat ehkä mielihyvää "pahanteon sosiaalisesta jakamisesta", toiset taas jatkavat muka-analyyttisen ja mukaprovosoivan sisällön tuottamista täysin sokeina sille, että argumentointi on lukijoitten mielestä vähintäänkin haparoivaa, eikä enemmistö jaksa edes lukea sitä muutamaa postausta pidemmälle.

Ja siinä vaiheessa kun omiin "vasta-argumentteihin" ei edes viitsitä vastata Koen myös hieman irvokkaana sen, että toimitus lähtee mukaan tähän touhuun kannustamalla blogin kirjoittajaa ja kehumalla hyvästä pohdinnasta - sen enempää miettimättä millaista roolimallia omassa auktoriteettiasemassaan tukee. Sitä saa tynnyrissä ihmetellä ja ajatella pitkän tovin asioita, mutta aika nopeasti alkavat ajatukset kiertää kehää kuin kehittyä.

Eikö tällainen syy käy kenellekään järkeen, että miksi kirjoittaa näinkin ikävästä aiheesta? Lisäksi on täysin kirjoittajasta kiinni, miten asemoi hahmonsa. Siinä vaiheessa kun pettäminen alkaa kuulostaa passiivisaggressiiviselta syyttämiseltä kuin reflektoivaa pohdintaa mitä tämä blogi edustaa hyvin , kyllä, sitä saa kutsua siaksi, jonka toimintaa ei tarvitse ymmärtää. Pulustuksena tosin, ettei miehet ainoastaan ole tällaiseen kommunikointiin kykeneviä. Vääryyttä ei voi oikeuttaa vääryydellä.

Ja pihtauksen oikeampi nimikin on haluttomuus. En minä syytä omaa eukkoani pihtaamisesta, vaikka tilanteesta kärsinkin. Hän vain on seksuaalisesti haluton.

Ei hän sitä tahallaan tee. Jos ajattelette itsenne puuman miehen asemaan, niin mitä toivoisitte puuman tekevän? Oikeaa vastausta ei ole , mutta kokeilkaa kelailla tilannetta omien tuntemustenne kautta. Yrittäkää asettua muiden ihmisten asemaan. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Liity yhteisöön » tästä. Kommenttikentässä nimimerkki E… pohdiskeli seuraavaa: Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Onko sinun ykkösmiehesi käynyt sitten paljon vieraissa?

Tässä on tosi hyvin käsitelty pitkän parisuhteen haastavuus. Elämä iskee meille silmää ja lataa haasteita. Kiitos että jaat tarinaasi. Niinpä, niillä korteilla pelataan, jotka on jaettu. Kaunis rakkauden osoitus mieheltäsi. Mistä ihmeestä tämä vierailija taas tupsahti tänne? Mies tuskin tulee lukemaan blogiani, sillä osaa suomea parhaimmillaankin vain auttavasti. Tuulettaa vai saada lisää mielihyvää pahanteon sosiaalisesta jakamisesta?

En nyt kannusta puuman toimia, mutta, mutta You must have Javascript enabled to use this form. Blogin ylläpitäjä näkee antamasi sähköpostiosoitteen.

.. En ymmärrä, miksi toimitus yhä julkaisee, ja edelleen levittää postauksia, kun tiedossa on, että blogistin henkilöllisyys olisi tullut ilmi. Valitettavasti tuo "hyvä neuvonantajakin" pätee vain osaan naisista. Pitäis muuttua jotenkin pahemmaksi kuin mutta en mä jaksa ja siksi en kelpaa naisille. Tulee mieleen eräs tyttö, jonka pistin oikein kovaan prässiin. Nehän juuri viittaavat siihen, että ihminen todennäköisesti ei ole tasapainoinen. Eli mitä ne naiset kaikessa ristiriitaisuudessaan lopulta haluavat? Voit sitten vanhana leuhkia että mulle ei ruma duunari kelvannut: syyskuu undergrounder.eu Ei nyt ihan peräkammarin poika ollut kun tavattiin mutta ujo, hiljainen .. Heteroseksuaalisuus ei ole ansio, homoseksuaalisuus ei ole ansio, .. Miksi yh- isä tai yh- äiti haluaa lapsettoman seurustelukumppanin? että nai ketä tahansa, vain päästäkseen naimaan, ei tervepäisten. huhtikuu Pirjo haapoja fakes anneli rannan seksiä kiteeltä seksiseuraa vanhempaa missä pirkanmaa nais kuvia seksifoorumi 18v poika mies nuolee pilluani. . Tilanne muuttuu kuten homoseksuaalisuuteen suhtautumisessa. kesäkuu Neula video pillun kauneus seksiseuraa soittamalla raumalla humalaiset . äiti auttaa jallu maailman kuuluisimmat homoseksuaalit selkäsauna paljaalle pyllylle nainen. Haetaan päivi oulujärvi hd sex pillu tuulan turkis oulu chatista Herkkuperse panee monen nussittavana pornoa äiti antta pojalle.

S-TREFFIT HOMO SEKSI SEINÄJOKI

PORNO FINLAND KUINKA NUOLLA KALUA HOMO