Itsetyydytys homoseksuaaliseen vinkkejä miehille cute asian

...

: Itsetyydytys homoseksuaaliseen vinkkejä miehille cute asian

Itsetyydytys homoseksuaaliseen vinkkejä miehille cute asian A-katsastus raahe äitiä gay perseeseen
Itsetyydytys homoseksuaaliseen vinkkejä miehille cute asian Täytyy siinä olla ranteet lujilla. Ja ihmiset hurahtivat uskoon. Se on tyypillisesti 1. Vinkkini palstan teineille on oppia pitämään baareissa hauskaa myös vastakkaisen sukupuolen kanssa ilman sen suurempia suorituspaineita. Seurasiko keskustelua keskustelua, tai saiko ylläpito viestin "Ilmoita asiattomasta viestistä"? Seksuaalinen ihminen ilmentää rakkauttaan seksillä ja saa vastakaikua rakkaudelleen seksillä. Teinit on etuoikeutettuja nyt nuoruutensa takia opettelemaan nämä jutut.
HOMO PELTOLAN AMMATTIKOULU TURKU HIERONTA FORSSA 209
Itsetyydytys homoseksuaaliseen vinkkejä miehille cute asian Finland porno guntele chat homoseksuaaliseen

Itsetyydytys homoseksuaaliseen vinkkejä miehille cute asian

On aivan eriasia antaa jollekin salaista aineistoa, kuin puhua tällaisesta mahdollisuudesta". Juu varmaan on, mutta en käsitä mistä tässä nyt on kyse. Välitätkö henkilöön liittyviä salassa pidettäviä tietoja ilmaisemillasi ehdoilla? Jos et niin miksi tällaista lupaat? Salassa pidettäviä asiakirjoja ei saa välittää millään ehdoin. Minulla ei ole sinänsä mitään salattavaa yksityis- tai työelämästäni.

Kunnioitan kuitenkin ihmisoikeusperiaatteiden kantaa kansalaisen yksilöllisyyden kunnioittamisesta ja autonomiasta, ja pidän niitä oikeuksia myös itselleni annettuina. Siis taas uhkaillaan poliisilla. En ymmärrä tästä mitään. Aikaisemmin lupasit toimittaa materiaaleja, jos henkilö lupautuu sääntöihisi. En tiedä mitä ne olisivat. Nyt kiistät mitään tällaista sanoneesi. Katso nyt tuo posti, jonka minusta lähetit Roosin blogiin 7.

Mistä tässä oli kysymys? Omilla sivuillasi kiittelet Murasta siitä, että sait tiedon tästä KKO: Tää on nyt sitä, että kun ei ymmärrä oikeusperiaatteita, niin innostuu esittämään seuraavaa:. Olen kertonut faktoista, en sepitellyt tarinoita'. Mutta selitin ylempänä miten insestistä syytetyn isän oikeutta fair trial puolustautumiseen loukkaa se, että syyttäjällä on moninkertaiset mahdollisuudet todistaa syyllisyyttä. Vastaajalla ei samoja resursseja ole. Eikö tässä keskustelussa ollut alkuaan kyse juuri näistä asioista?

Nyt on eksytty ihan muuhun. Minun on kuitenkin pakko kiistää työnantajaani ja henkilööni liittyvät julkiset loukkaukset, joten joudun käyttämään tätä palstaa myös muuhun kuin olisi tarpeen, jos palstaa ei käytettäisi muihin kuin omiin tarkoituksiin. Anu Suomela kysyy minulta: Joskus on hyvä lukea myös rivienvälistä, tällöin tietää kenelle kirjoitus on suunnattu ja miksi.

Suomela, luuletko todella että lähettelisin salaista asiakirjoja ihmisille tuosta vain, en todellakaan. Mutta ne useat ihmiset joilta materiaalia olen saanut, he ovat ehkä kuvitelleet minut tuovan niitä julkisuuteen. Eräs pedofiili työskentelee tälläkin hetkellä HYKS: Aamulehden uusi keskustelualoitus -"Insesti todellinen, tai kuviteltu, mutta aina lapselle traumattinen" on poimittu tältä City- lehden keskustelupalstalta.

Aamulehden keskustelu Liittyy City lehden ja Iltasanomien viesteihin, jotka tässä keskustelussa ovat jääneet taka-alalle ja vähemmälle huomiolle. Kiität julkisesti Leena Murasta, joka on tuhonnut ehkä satojen lasten suhteet isiinsä perättömillä insestiväitteillä. Muranen on tuomittu jo 8 kertaa tällaisista teoista. En ymmärrä mitä julkista ihannointia ja kiitosta tällaisen taparikollisen toiminta ansaitsee. En etenkään jos joku organisaatio väittää edustavansa isiä, jotka ovat joutuneet väärämielisesti kohdelluksi sosiaaliviranomaisissa tai oikeuslaitoksessa.

Mitä hyvää Muranen on näille lapsille ja isille tuottanut perättömillä insestiväitteillään? Miksi näitä väitteitä pitää puolustaa ja vielä kiitellä laittomista teoista? En ymmärrä, mutta ehkä joku viisaampi voi minua valaista, ja tulkita minulle vielä perusoikeuksia ja ihmisen autonomiaa. Voisit ehkä selvittää myös sen, miltä osin Leena Muranen olisi ollutkin syytön, ja tuomioistuinlaitoksen uhri. Eli isät olivat syyllisiä ja Leena oikeassa heitä syyttäessään.

Media on kyllä tietoinen kyseisestä kaverista mutta vaikenee koska asia on erittäin arka, saattaisi terveydenhuollon ammatilaisilla olla selityksen paikka. Suomela hyvä, luehan kyseinen kirjeeni uudestaan ajatuksella, niin huomaat mistä Murasta kiittelen. Kiitän häntä hänen hyvistä teoistaan, siitä materiaalista jota hän on minulle toimittanut Kiitän tässä julkisesti Leena Murasta hänen Hyvistä teoistaan, kiitos!

Muranenko tällaisen väitteen on lähettänyt, vai Savolainen itse? Vääristelet asennettani Leena Muraseen, väität että hyväksyn ja puolustan hänen tekemisiään joista julkisuudessakin on uutisoitu. Kiitin vain Murasta materiaalista jota hän on minulle toimittanut, en siitä mitä hän on vuosia tässä maassa tehnyt.

Anu, fiksu veto sinulta, siirrät huomion vaivihkaa sinulle häpeällisestä aiheesta Leena Muraseen, jonka henkilöllä toivot sytyttäväsi rovion. Tämän tapauksen materiaalin olen saanut nimettömässä kirjeessä pari vuotta sitten. Joten kannattaa lukea ajatuksella mitä kirjoitan, usein huomaan kirjoitusvirheeni liian myöhään itsekin. Taisi rouva vetää överit kantapään kautta, tsiisus sentään mitä egoilua.

Evoluution viestikapula, se jonka olemme saaneet vanhemmiltamme ja he omiltaan jne. Meillä on vastuu luovuttaa tuo viestikapula eteenpäin, siinä on kaikkien meitä ennen eläneiden sukumme jäsenten, sekä meistä kaukaisempienkin elämänmuotojen tarina ja perimä.

Jos et lisäänny, tarinasi päättyy ja mikäli satut olemaan suvun ainoa jäljellä oleva edustaja, sammuu koko sinua edeltäneen sukusi sinussa elävä historia ja perintö mukanasi. Tämän päivän tiedekään ei tiedä vasta kuin murto osan siitä, mitä kaikkea meistä lapsiimme siirtyy ja välittyy, muutakin kuin ulkonäköön - ja luonteen piirteisiin liittyviä ominaisuuksia.

Puhumattakaan kulttuurihistoriallisesta perinnöstä, joka sekin monipuolistuu ja rikastuu aina jälkeläistemme käsissä ja ajatuksissa. Kyllähän tämä keskustelu on ollut erittäin valaisevaa. Jollakin tapaa ei ole enää ollenkaan vaikea ymmärtää, että Savolainen on kuvailemiinsa kahnauksiin joutunut.

Sääli itse asian suhteen. Lieneekö tääsä maassa yhtään ihmistä jonka kanssa hän tulisi toimeen. Nostan tämän mainitseman Aaamulehden keskustelun uudelleen esiin, koska jostain syystä se poistettiin kiireen vilkkaa.

Aamuleheden keskusteluun lähetty materiaali piti sisällään ainostaan materiaalia, jota on käsitelty julkisuudessa aikaisemmin, niin TV: Onko Aamulehden linja muuttut avoimesta tiedottamisesta samalle linjalle "Suomen Pravdan" kanssa. Seurasiko keskustelua keskustelua, tai saiko ylläpito viestin "Ilmoita asiattomasta viestistä"?

Kuuluiko kirjoituksen poistanut henkilö mahdollisesti "Naistoimittajat ry: Onko päätoimittaja Apunen tietoinen, mitä hänen johtamansa lehden toimittajat mahdollisesti sensuroivat keskusteluista "epäasiallisina. Aamu TVssä oli tänä aamuna eräänä aiheena -"Vanhempien ja isovanhenpien erimielisyydet kasvatuksessa". Katsokaa ohjelmauusinta tänään TV1 klo Tässä todistusaineisto siitä, että Aamulehden keskustelu poistettiin, koska se kertoi ehkä liikaa totuuksia.

Seuraan tapahtumia nuoren naisen silmin ja sekavin ajatuksin, näen Anu Suomelan olevan matkalla syvälle suohon. City-lehden informaation perusteella, insestisyytöksiä tehdään noin tuhat vuodessa. Onko sinulla informaatiota mitkä tahot eniten näitä syytöksiä kynäilevät?

Eli onko kyseessä yleensä esim. Kiinnostaisi myös tietää mitkä kaikki tahot ovat insestiepäilyjä ilmoittamassa. Savolainen saa Muraselta kirjeen jossa on materiaalia Anu Suomelasta, kiittää tästä Murasta. Mitä tekee Suomela saatuaan tästä tiedon, leimaa Savolaisen Murasen yhteistyökumppaniksi. Tieteelliset tutkimukset osoittavat älynmäärän katoavan iän myötä, päätelmästä ei ole enää epäilystäkään.

CCCC Kysyt ovatko insestisyytökset useimmiten ex-puolisojen tekemiä. Jorma Antikaisen väikkärin mukaan huolto- ja tapaamiskiistoissa esitetyt syytökset ovat kovinkin yleisiä. Tietysti pitää ottaa huomioon sekin, että kyseessä on aito tapaus, jonka johdosta on ajauduttu eroon. Mutta kuten alkuperäisessä jutussa esitin insestinen suhde omaan lapseen on erittäin harvinainen.

Tietysti on mahdollista, että ex-puoliso aidosti uskoo hyväksikäytön tapahtuneen. Tyypillinen tilanne on se, että lapsi käy isän luona viikonloppuna. Isä järjestää paljon kivaa ohjelmaa, valvotaan myöhään jne. Kotiin tultua lapsi nukkuu levottomasti, ikävöi isää, kastelee sänkynsä jne. Äiti huolestuu ja rupeaa kyselemään. Kun mediassa on annettu se kuva, että hyväksikäyttö on yleistä, äiti on epävarma ja kyselee sen suuntaisesti.

Saa lapselta jonkinlaisen vastauksen ja jatkaa kyselyä. Maallikot eivätkä monet 'asiantuntijatkaan' ymmärrä, miten johdattelevat kyselyt vaikuttavat, ja näin saadaan kokoon hyväksikäyttösoppa. Äiti ottaa yhteyttä lastensuojeluun ja esittää havaintonsa, jonka perusteella tehdään ilmoitus poliisille. Sitten äiti kertoo havaintonsa lastenpsykiatrille, joka sen perusteella haastattelee lapsen. Eli haastattelu sisältää ennakko-olettaman hyväksikäytön tapahtumisesta. Vaikkei lapsi mitään sanoisikaan, niin lausuntona on 'todennäköinen joutuminen hyväksikäytön kohteeksi' siis tuo ICD Tilanne on jonkun verran petraantunut Stakesin antamien ohjeiden jälkeen.

Jospa alkaisimme pohtimaan, mitä traumoja lapset ja puoliso mahdollisesti saavat ja kuinka he regoivat, mikäli perättömiä insestisyytöksiä esitetään. Joutuuko lapsi toisen osapuolen ja sossun uhriksi, ja isä ulkoruokintaan, tapaamis ja lähestymiskieltoon.

Uusi laastensuojelukaki lähtee periaaatteesta, että lasta on kuunneltava ja otettava huomioon hänen mieleipiteensä. Sirkka-Liisa Aaltio kertoo poliisille Sirkka-Liisa Aaltio sai potkut Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Stakes, tämäkin järjestö vetäytyy kaikessa hiljaisuudessa yhteistyö hankkeistaan Sirkka-Liisa Aaltion kanssa.

Raportissa Nurmi, Reet ja Helander, Reetta toim. Väkivalta ei tunne kulttuurisia rajoja. Naisiin kohdistuvan väkivallan ja prostituution ehkäisyhanke — Kuinkahan monen ulkomaalaistaustaisen isän Aaltio on valheillaan leimannut aikojen kuluessa, todennäköisesti usean. Belgialais-isä on tunnetuin Sirkka-Liisa Aaltion uhri.

Ruotsissa tuo homma lienee kuitenkin toiminut hieman erilailla, vaikka sanotaan että Suomi tulee jälkiunassa. Ruotsissa tuo on toiminut niin, että erilaiset muistipsykologit terapeutit ovat terapiassa löytäneet näitä "tukahdutettuja muistoja", normaalisti siis lapsuudessa tapahtunut insesti. Kysymyksessä olisi siis eräänlainen trauma, joka olisi niin vaikea käsitellä kognitiivisesti, että aivot tukahduttavat tämän tapahtuman.

Taitava muistipsykologi voisi siis kuitenkin kalastaa suggeroida tämän traumaattisen muiston. Alunperin ilmiö on lähtenyt Yhdysvalloista. Rantautui sekä Norjaan että Ruotsiin. Suomeen kai tämä ilmiö ei oikein ole saanut jalansijaa?

Guilloun mukaan Freud on syyllinen moneen oikeusmurhaan. Guillou on myös ottanut kantaa ilmiön tieteellisyyteen, toteamalla mm ettei sodissakaan tapahdu "tukahdutettuja muistoja" oli sitten miten hirveitä tapahtumia tahansa.

Tämä kiistelty tieteellinen ilmiö hyväksyttiin kuitenkin sellaisenaan ruotsalaisessa oikeusjärjestelmässä. Tukahdettu muisto riitti sitten samaan jonkun, miehen, syytteeseen. Nämä muistipsykologit ovat sitten vielä olleet asiantuntijoina oikeudessa.

Kuten Suomela, Guilloukin etsii vertauskuvia keskiajalta. Keskiajalla käytettiin lapsien kertomuksia todistusaineistona mitä tulee noitavainoihin - samaa on tapahtunut ruotsalaisissa tuomioistuimissa, joissa lasten utopistiset mielikuvituskertomukset ovat saaneet isät tai jonkun muun miehen telkien taakse.

Norjassa ilmiön tiimoilta tapahtui jopa jonkinlainen skandaali, kun poliisi ryhtyi laittamaan jonkun kaupungin miehiä telkien taakse, pikkulasten noitakertomuksien mukaan. Guilloun mukaan ruotsin vankiloissa on vieläkin yli kymmenen miestä jotka ovat tällaisen oikeusmurhan uhreja. Ensivaikutus itselläni oli jonkunlainen romahdus, shokki.

Myöhemmin syntyi hätääntynyt ja pelokas katse tulevaisuuteen. Iltaisin viimeiset ajatukseni pyöri tiukasti asiassa, aamulla herätessäni ensimmäinen ajatus oli sama kuin illalla nukahtaessa. Ikävää, itkua ja koston halun värittämiä ajatuksia aamusta iltaan, arki oli tällaista hyvin pitkään. Jossain vaiheessa fysiikkani alkoi reagoimaan jatkuvaan stressiin, verenpaineeni nousi pysyvästi korkealle, sydämeni alkoi reistailla jne. Tilanteen edetessä ystäväni alkoivat rekisteröidä muutoksia tunne-elämässäni, itse en huomannut mitään.

Myöhemmin ymmärsin että saatoin olla todellisessa vaarassa, jopa kuoleman vaarassa koska en ollut nukkunut moniin kuukausiin öisin kuin tunnin tai kaksi. Tällä kaikella oli musertava vaikutus minuun henkisesti ja fyysisesti, arvet ovat auki vielä tänäkin päivänä. Tällainen kokemus on elinikäinen seuralainen, sen kanssa on käveltävä käsikädessä kellon ympäri päivästä toiseen. Elämäni normalisoituu vasta sinä päivänä kun Espoon kaupunki pyytää anteeksi lapsiltani ja minulta tahallaan meille aiheuttamansa kärsimyksen, myös Valtion on pyydettävä meiltä anteeksi ja korvattava kokemamme vääryydet.

Maamme laillisesta järjestyksestä vastaavien tahojen tulee tunnustaa lapsen yhtäläiset oikeudet isään ja äitiin, lisäksi, tuomita ankariin rangaistuksiin kaikki ne "asennevammaiset" tahot jotka vastustavat lapsenoikeutta elää perhe-elämää kummankin vanhempansa kanssa. Ruotsin telaketjukot ampuisivat Guilloun, jos uskaltaisivat.

On meillä Suomessakin ollut näitä gruppojo, joissa toinen toistaan tukien muistellaan lapsuuden hyväksikäyttöjä, mutta oikeuteen asti eivät jutut ole menneet. Tutkimusmateriaalissani on yksi tapaus, jossa tytön äiti oli ollut tämmöisessä 'tyhmäterapiassa', ja keksinyt olevansa hyväksikäytetty. Niinpä hän keksi, että isä on hyväksikäyttänyt myös hänen tytärtään. Eli kyllä tautia meilläkin on.

Pari Jenkkilässä muistonsa palauttanutta naisihmistä yritti saada syyttäjän liikkeelle ehkä 15 vuotta sitten, mutta teot - jos niitä ikinä siis olikaan - olivat vanhentuneet vuosikymmeniä sitten. Löytyy melkoinen määrä tapauksia, joissa murkkuikäinen on kehitellyt terapeutin tai muun tukihenkilön avustuksella kauhutarinoita. Kun ei honeta käydä koulua, ja faija laittaa arestiin tupakanpoltosta ja ryyppäämisestä, niin hyväksikäyttöväite on aivan oiva vastaveto.

Pöydälläni on yksi tuore tapaus. Murkkuikäinen väittää isäpuolen raiskanneen häntä ainakin kerran viikossa päiväkoti-ikäisestä lähtien. Kuitenkin tyttö on virgo. Syyttäjää nainen tämä tieto ei näytä hätkähdyttäneen, ja terapeutti on vakuuttunut tytön kertomasta. Muistonpalautustapausten suhteen olemme siinä onnellisessa asemassa, että kun se hulluus alkoi jenkkilässä alussa, tiedeyhteisössä hälyytyttiin. Etenkin Elizabeth Loftus on työryhmineen tehnyt valtavan määrän tutkimusta.

Loftus toteaa, että täysin terveelle ihmiselle voi syöttää väärän muistikuvan hänen lapsuudestaan vähemmässä ajassa kuin vie omeletin paistaminen. Joku ihmetteli miksi toin esiin uskonnon historiaa. Ehkä nuoret lukijat eivät ole pohtineet sitä, miten nykyajan 'seksuaaliset noitavainot' liittyvät uskonnon tuhatvuotisiin käsityksiin siitä mikä on syntiä ja tuomittavaa. Kuolemansyntejä olivat ne, joissa miehen siementä estettiin hedelmöittämästä nainen munasolusta ei tuolloin ollut tietoa.

Tämän vuoksi sellaiset synnit kuin masturbointi ja homoseksuaalisuus olivat kaikkein pahimpia. Edes oman äidin kanssa makaaminen ei ollut näin paha juttu. Tämä ehkä johtui siitä, että Augustinuksella oli perin erikoinen riippuvuussuhde omaan äitiinsä. Noitavainojen yhteydessä kirkko uskoi, että ihmiset parittelivat itsensä Saatanan kanssa. Syntyi moraalinen paniikin aalto.

Erityisellä tappolistalla olivat naiset ja heistä erityisesti kätilöt, jotka tiesivät keinoja raskauden ehkäisyyn. Eli kyseessä oli seksi. Eli seksiin liittyvä moraalisen paniikin aalto. Eli seksiä ja paniikkia taas. Seksuaalisen hyväksikäytön moraalinen paniikki ei ole meillä juurikaan laantunut, vaikka sen kärki on muualla taittunut tieteellisen tutkimuksen myötä.

Siis ne käsitykset joita luotiin kristillisessä kirkossa runsaat vuotta sitten ihmisen seksuaalisuuteen liittyvänä syntinä, elävät tänä päivänä Suomessa seksuaalisuuteen liittyvänä moraalisena paniikkina. Nyt se vain on siirrännäinen USA: Siitä ovat hyötyneet erityisesti psykiatrit ja muut terapeutit.

Heiltä oli leipä loppua kun psykoanalyysi meni pois muodista uusien psyyken lääkkeiden myötä. Seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuli uusi tulolähde.

Meillä tämä historian prosessi ei ole ollut näin selvästi liittynyt omaan taloudelliseen etuun, vaan kyse on ollut sosiaali- ja terveydenhuollon tiedon puutteesta ja epätieteellisistä käsityksistä. Eli siis koulutuksen puutteesta. Edellisten kirjoitustesi mukaan sinulla on ilmeisesti kontaktipintaa "noitavaino- miesviha" historiaan. Voisitko valaista minua asiassa, johonka olen yrittänyt löytää vastausta omin toimin, mutta joku "avain johonkin porttiin" minulta vielä puuttuu.

Olen kerännyt jonkinlaisen yhteenvedon, jonka lähtökohtana on eräs kuulemani ja mieltäni askarruttanut toteamus. Ohjelman toimittajan näkemyksiä mielipidekirjotuksia ym ohjelman aiheesta.

MOT ohjelmassa "Epäilys ja rangaistus" väitettiin myös Tamperella olevan saatananpalvontaa. Helena Molander, Lapsi aikuisten armoilla. Miten suojella lasta joutumasta lapsiseksin uhriksi. Ranskan oikeusministeri pyysi anteeksi vanhemmilta, jotka olivat syyttöminä tuomittu lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Myös Ranskan oikeusministeri Pascal Cl'ement pysi anteeksi. Ranskan pääministeri Jacues Villepin puolestaan vakuutti että oikeusjärjestelmään on tulossa muutos, joka estää suuren luokan virheiden tekemisen.

Quetteraun kaikkia syytettyjä epäillessään. Belgiassa paljastunut marc Dutreaukasin tapaus oli saanut ranskalaiset pelkäämään, että peto oli saanut jalansijaa myös heidän keskuudessaan.

Syytettyjen penkille nostettiin jopa 17 aikuista, joista vain neljä on voitu varmuudella todeta syyllisiksi. Monille heistä tapahtumat ovat olleet liikaa Ovatko kaikki kyseenalaiset väkivalta, raiskaus, insesti ym tutkimukset ja niiden lobbaus mediassa " sukupuiolten sotaa,noitavainoa ja miesvihaa"?

Liittyvätkö myös MOT ohjelmat samaiseen ilmiöön? Materiaalia on tietenkin aivan posketon määrä. Minusta kiintoisa on tuo mediemordet. Sivustolla on suuri määrä perustietoa siitä, miten telaketjukot käyttivät Ruotsissa hyväkseen prostituoidun DaCostan kummallista murhaa. Tapaukseen liittyivät kahteen lääkäriin kohdistuvat väitteet tätä murhasta ja myös toisen lääkärin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tapaus alkoi Ruotsissa luvulla ja elää edelleen, ja sitä vahvempina telaketjukot.

Tämän linkin takana on dekkarin vertainen oikeuden päätös n. Siinä vaino levisi yhteen päiväkotiin. Kahden työntekijän väitettiin seksuaalisesti hyväksikäyttäneet noin 60 lasta.

Epäillyt joutuivat menemään maan alle, ja media julkaisi heidän kuvansa saadakseen heidät kiikkiin. Todistajana toimi kaupungin puolelta muuan amerikkalainen insestiguru. Hänestä Eady toteaa, ettei ollut ilmeisesti lukenut edes papereita.

Kantajien todistajana toimi muistin tutkija Elizabeth Loftus. Eady määräsi kantajille korkeimman mahdollisen korvauksen heille aiheutuneesta elämän tuhoamisesta.

Yksi erittäin merkittävä lähde on juuri Elizabet Loftuksen sivustot. Hän on seurannut sitä, miten tämä hulluus on levinnyt.

Lisäksi hänellä on 30 sivustoillaan vuoden ajalta tehtyä muistitutkimusta sekä Washingtonin että Irvinen yliopistojen psykologian ja myös oikeusopin professorina. Sivustoilta löytyy myös suomeksi kääntämäni Loftuksen artikkeli. Loftus joutui erityisesti terapeuttien hampaisiin osoittaessaan, miten terapia tuottaa vääriä muistoja.

Hän on tietenkin saanut tappouhkauksia. Tunnen syvää sympatiaa, minuun kohdistunut vaino on ollut minimaalista sen suhteen mitä kaikkea hän on kokenut. Jos joku haluaa aiheesta kääntämiäni artikkeleita lähetän mielelläni. Yksi kiintoisa lähde artikkeleihin on: Olen kääntänyt myös prof. Lennart Sjöbergin ja Max Scharnbergin tekstejä. Scharnberg on valehtelun tutkija.

Yksi kiintoisa lähde löytyy täältä http: Yksi kiinnostava lähde on Themostenes Lorandos. Hän on kirjoittanut paljon hyväksikäytön aihepiiristä ja mm. Paljon tieteellisiä artikkeleita löytyy IPT-journalista http: Toimitan käännöksiä asiasta kiinnostuneille anu.

Savolainen kirjoittaa minusta eilen Tähän ei voi sanoa mitään muuta kuin että sen koommin alkulähde eli Muranen, kuin viestin eteenpäin toimittaja Savolainen eivät ole käsittäneet mitä tuo KKO: Vastapuolena on syyttäjä, joka voi omalla kustannuksellaan hankkia määrän viranomais -lausuntoja jotka virasto voi lausujalle korvata omista varoistaan. Eli sellaista ei mistään saa. Sellaisia on Suomessa kourallinen. Itse kuulun tähän kategoriaan, ja olen ollut oikeudessa todistamassa runsaat kertaa näissä tapauksissa.

Tämä on asia jonka vein KKO: Eli vaadin että syytetyn ei tarvitse maksaa tällaisia puolustuksensa kuluja, vaan ne korvataan valtion varoin, jotta tasavertaisten aseiden periaate toteutuisi. Näin koska valtion varoista korvataan vain tuomioistuimen itse määräämät asiantuntijat.

Näitä ei yleensä koskaan määrätä lapsen seksuaalisen hyväksikäytön tapauksissa. Tuomitulla itsellään ei ollut tuossa elämänvaiheessa mitään mahdollisuutta itse maksaa Sexpon kuluja, eikä niitä edes yritetty häneltä periä. Minä en tiedä oliko tämä syytetty syyllistynyt tekoihin, koska sen arvioiminen ei minulle kuulu, vaan tuomioistuimelle.

Arvioin vain lapsen haastattelun metodeja ja sen perusteella annettuja lausuntoja. Murasen intohimot ja väärinkäytökset ovat tulleet vuosien varrella selviksi hänen saamiensa kunnianloukkaustuomioiden myötä viimeisin 8 kk ehdotonta. Savolaisen rooli tässä episodissa ihmetyttää. Miksi lähteä tällaisen ihmisen kelkkaan ja jakaa perätöntä tietoa KKO: Minä yritin pelastaa heitä, ja taata fair trial puolustuksen esim.

Missä siis on tukalassa tilanteessa olevien lasten ja vanhempien loisiminen ja hyväksikäyttö, josta Savolainen minut ja työnantajani syyllistää? Muranen laskutti lausunnoistaan yksityisiltä ihmisiltä. Työnantajani tai minä emme ole koskaan sellaista tehneet. Kaikki laskut on esitetty oikeudelle maksettavaksi valtion varoista. Ari otti kantaa aiheeseen "avioero miehen ja lapsen kokemana". Käsittääkseni City-lehden ja Arin rohkea avaus ja Arin ulostulo "kaapista" tuntevana ja vastuunsa ´kantavana isänä on merkittävä "askel" ja joilla on oletettavasti merkittävä vaikutus tulevaisuuden perhe- ja lapsi polittiikkaan..

Aivan samoin voisi todeta tästä City-lehden ja Arin rohkeasta askeleesta tiedostamaan ja käsittämään sen tosiasian, että myös isä ja lapsi ovat tuntevia ihmisolioita, eiväkä vain "lapsia ja ukkoja", joita "Naismafia Cosa Nostra" voivat käsitellä mennen tullen, kuinka haluavat.

Perimmäisenä tavoitteena oletettavasti on "Sateenkaariperheet", joidenka ideologian mukaan riittää, kun lapsella on kaksi toisiaan rakastavaa ätiä, tai kaksi toisiaan rakastavaa isää". Anu Suomelalla ja Arilla on käsittääkseni arvokasta historiatietoa siitä mitä "kulisseissa" on tapahtunut ja tapahtuu kaiken aikaa.. Raimo Mäkelän kirja "Naamiona terve mieli" paljastaa ehkä myös sen mahdollisuuden, että kysymyksessä olisi ainutlaatuisen historian kirjan syntyminen nimeltään "Lapsen oikeudet- lapsen parhaaksi"..

Muistaakseni Aune Flinck on tehnyt tutkimuksen "Avioero miehen kokemana" -Löytynee allaoevasta linkistä. En ole väittänyt sellaista että olisit puolustanut Tekoja, olet puolustanut henkilöä pedofiiliä tavoitellaksesi rahallista hyötyä. Valitit hovioikeuden päätöksestä olla maksamatta palkkiotasi korkeimpaan oikeuteen. Otatko vain asiakkaita joiden laskut maksaa valtio, takuu varma maksaja, mutta ei valtiokaan niin tyhmä ole että maksaa perusteettomia laskuja.

Anu Suomelan viimeinen oljenkorsi, hän yrittää epätoivoissaan yhdistää minut Leena Muraseen. Kuule Anu, sinulla ja Murasella on yhteistä historiaa pitkä pitkä taival, minulla vain sen verran mitä Muranen on kirjeitään minulle lähetellyt. Suomela hyvä, onneton yritys sytytellä rovioita, mutta sinulle niin tyypillinen tapa kääntää katseet muualle itsestäsi Millaisesta rautalangasta Savolaiselle pitää tätä palkkio-asiaa vääntää?

Savolainen on siis lukenut KKO: Miksi hän riemuitsee ja riekkuu siitä, että hyväksikäytöstä syytetyillä isillä ei ole equality of arms -periaatteen mukaista mahdollisuutta puolustautua syyttäjän 'asiantuntijatodistajia' vastaan???

Tämä oli minun huoleni ja siksi pyysin KKO: KKO totesi, että näin on, ei valtio maksa. Kuka sitten maksaa, kun syytetyiltä viedään näillä syytöksillä koko elämä, eikä varmuudella ole rahaa maksaa omille asiantuntijoilleen? Satojen tuntien työ jää Suomelan työnantajan kustannettavaksi. Toki on niin, että tätä satojen tuntien työmäärää ei ehdi muun työn ohella tehdä, vaan siihen on otettava myös oma vapaa-aika.

Voiko ihminen vääremmin asioita ymmärtää, syytellä niitä, jotka yrittävät tehdä jotain isien auttamiseksi, ja kiitellä Murasia, jotka tätä tuhoa aiheuttavat? Joko olen liian kouluttautunut tai naiivi, mutta ainakaan minä lukiessani KKO: Tuntuu joskus, että johtopäätöksiä näissä väännöissä tehdään intuition perusteella ja yksi palanen, joka ei sovi omaan viitekehykseen riittää leimaamaan koko ihmisen persoonan ja työn kelvottomaksi.

Äkkiä katsottuna toimiminen pedofiilin asiantuntijana saadaan kyllä näyttämään epäilyttävältä, mutta jos asiaa yhtään pysähtyy miettimään, on syytetyn oikeus puolustautua länsimaisen oikeuskäsityksen perusta.

Sekaan vielä sopivasti turvakotien rahoituksen aiheuttamaa epäluuloa, niin soppa on valmis. Leimakirveet heiluu ja jaottelu hyviin ja pahoihin tehdään melkoisella venäläisen ruletin meinigillä. Hyökkäys näyttää olevan paras puolustus ja koko Murasesta vouhkaaminen näyttää huvittavalta. Ihan kuin pelaisitte Mustaa Pekkaa ja pelkäisitte keneen käteen kortti jää. Kuten ihmiset taas kerran WinCapistasta oppivat, ei ole ilmaista juustoa kuin hiirenloukussa.

Muistuttaisin siis Aria, että Murasellakaan ei varmasti ole ollut täysin vilpitön mieli sinua muistaessaan asiakirjoilla. Tämän keskustelun aloitussivulla oli ja on kolmantena kirjoitus otsakkkeela "Joku Raja!

Kopioin kirjoituksesta MOT ohjelman "Eäilys ja rangaistus", osion, jossa mm. Leena Muranen oli asiantuntijana, koskien lapsen seksuaalisen hyväksikäytön epäilyä. Linkki ohjelmaan, sekä pari linkkiä jossa voi tutustua hänen henkilöhistoriaansa. Mikäli kopioiden linkit eivät jostainsyystä toimi, niin alkuperäisessä, eli tuossa mainitussa tämän viestiketjun kolmannessa otsakkeessa ne toimivat.

Lainauksia MOT ohjelmista,-lehtiartikkeleista,sekä Googlen kertomaa. Ohjelma käsittelee lasten huoltajuus- ja tapaamiskiistoja. Niiden yhteydessä esitetään joskus insestisyytöksiä, jotka osoittautuvat myöhemmin aiheettomiksi. Siitä huolimatta syytöksillä voi olla epäilyn kohteelle onnetomat seuraukset: Tässä käsikirjoituksessa haastatellaan Leena Murasta lotta. Liittyy osittain tuohon MOT ohjelmaan "Epäilys ja rangaistus".

Kupla on kuitenkin puhkeamassa. Nyt on selvinnyt, että Muranen pakoili oikeutta, hänet vangittiin ja tuotiin poliisin mustallaa maijalla käräjille. Siellä hänet tuomittiin sakkorangaistukseen kunnianloukkauksesta ja petoksesta". Googlen hauku " leena muranen ". Ettei tässä jäisi epäselvyyttä, niin minähän en tiedä, oliko tuomion saanut henkilö pedofiili vai ei. Sen arvioiminen ei kuulu tehtäviini, vaan pelkästään sen, miten lasta on haastateltu ja mitä psykologi tai psykiatri sen perusteella lausuu.

Suomi ei ole tässä asiassa poikkeus. Kun moraalinen paniikki iskee, ei terveelle järjelle jää tilaa. Ruotsissa on tuomioita purettu, kun alettiin ymmärtää miten ala-arvoisilla menetelmillä psykologit ja psykiatrit työtään tekevät lapsia haastatellessaan.

Siellä ei tietääkseni kuitenkaan käytetä käännösvirheestä johtuvaa 'diagnoosia', joka Suomessa saa tuomioistuimen vakuuttumaan rikoksen tapahtumisesta. On pelottavaa, että tuomiovalta on luovutettu tällaisille ammattikunnille. Tämä on Suomen oikeuslaitoksen synkkää historiaa.

On siis mahdollista että autat tietämättäsi pedofiilejä, eikä asia paljastu sinulle edes oikeudessa jossa asiaa käsitellään sinun läsnäollessa, melkoisen paksua tarinaa sanoisin. Olet tutustunut asiakastasi koskevaan aineistoon, etkä vielä tässäkään vaiheessa muka tiedä: A Suomela, mikä on roolisi tuomion salaiseksi julistamiseen, entä miksi valitit asiassa.

A Suomela, mitä tiedät varmuudella, senkö että rahaa tulee kun kehtaa pyytää. Jos ihmisellä on tämä taipumus, se ei kuitenkaan tarkoita että hän koskaan tekisi seksuaalirikosta. Oikeudenkäyntimateriaaleissa, jotka minulla on ollut käytössäni on vain muutama oikeuspsykiatrin arvio, jotka nekin ovat olleet vastaajan itsensä hankkimia.

Eli tutkimusrutiineihin ei kuulu väitetyn tekijän psykiatrinen tai psykologinen tutkiminen. Se on tyypillisesti 1. Olen kritisoinut toistuvasti sitä, että asiakirjat julistetaan salaisiksi, kun ne voitaisiin anonymisoida, kuten EIT tekee.

Löytyy muutama tapaus, jotka ovat julkisia juuri tällä menetelmällä. Nurmeksen käräjäoikeus julkaisi 2: Suomen oikeuslaitos ei toimi Equality of Arms -periaatteella sen suhteen, että vastaajalla olisi mahdollista kuulusteluttaa omia asiantuntijoitaan valtion kustannuksella. Syyttäjällä on tämä oikeus. Tämä siis syy miksi sain valitusluvan KKO: Yleensä minuun ottaa yhteyttä vastaajan asiamies, ja on poikkeuksellista, että olisin edes nähnyt vastaajaa ennen käsittelyä.

Se on toinen syy miksi asiasta valitin. Vastaajan kulut korvataan valtion varoista ei tosin lähimainkaan kaikkia silloin jos syyte hylätään. Kertaan nyt vielä senkin, että jos ihminen tuomitaan lapseen kohdistuneesta seksuaalirikoksesta, niin sekään ei varmuudella osoita, että hän on sekä pedofiili että seksuaalirikollinen.

Lisäksi on seksuaalirikollisia, jotka kohdistavat teon lapseen, mutta eivät ole pedofiileja, vaan tekoon on muu syy kuin tämä taipumus. Maailmalla tunnetaan satoja vääriä tuomioita. Suomessa niihin on syynä se, että lapsen haastattelut tehdään terapiatyöhön kehitetyillä menetelmillä, joilla ei voida selvittää aineellista totuutta.

Eli tuomio ei välttämättä todista, että henkilö olisi pedofiili tai että hän olisi seksuaalirikollinen. Terveydenhuollossa ei noudateta Stakesin antamia tieteelliseen tutkimukseen perustuvia virallisohjeita vaan asetetaan diagnoosi, joka sekin on väärä käännös englanninkielisestä tekstistä. Tuomioistuimet eivät valitettavasti tätä ymmärrä, vaan uskovat että psykiatri tietää mitä on tapahtunut.

Tällaiset kysymykset, joita Heinähattu esitti ovat hyvin valaisevia. Nuorilla tai vanhemmillakaan ihmisillä on kovin vähän tietoa siitä miten oikeusjärjestelmä toimii - kuten noistakin kysymyksistä kävi selväksi. Kysymyksistä näkyy myös se, että oikeusvaltion syvimmät periaatteet ovat jääneet ymmärtämättä. Oikeusvaltiossa ihminen on syytön, kunnes toisin todistetaan. Olen tuonut toistuvasti esiin sen, että myös syyttömiä ihmisiä on tuomittu moraalisen paniikin vuoksi. Se on oikeusvaltion kannalta erittäin vaarallinen tilanne: Tätä periaatetta on vaikea ymmärtää, jos moraalinen paniikki iskee, ja pelkää, että jotain kamalaa tapahtuu koko ajan.

Jotain vielä kamalampaa tapahtuu, jos oikeuslaitos ei tällaisessa tilanteessa pidä päätä kylmänä, vaan siirtää tuomiovallan 'asiantunteville' psykologeille ja psykiatreille. Edes termien merkitystä, saati kriteereitä niiden käyttöön ei tunneta. Eli mennään ihan vaan tunteella edes käsittämättä mitä mikäkin termi tarkoittaa. Tällaisen nimi on moraalinen paniikki. Kuvasin ylempänä millaiset paniikit ovat ravistelleet yhteiskuntaa menneinä vuosisatoina. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat menettäneet henkensä kanssaihmisten stereotyyppisten uskomusten vuoksi.

Euroopan ihmisoikeussopimus allekirjoitettiin estämään näitä menettelyjä, kun keskitysleireillä ja Stalinin vainoissa tuhottiin ihmisiä väärän mielipiteen, rodun tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella.

Ihmisoikeustyö on ihmiskunnan historiassa erittäin ohut ja vielä kovin lyhyt lanka. Sopimuksessa kansojen kesken sovitut periaatteet eivät toimi, vaan joudumme todistamaan mm. Siksi on hyvä että keskustellaan yhden asiakokonaisuuden seksuaalisen hyväksikäytön syytökset kautta siitä, mitä ihmisoikeudet ovat, ja miten ne saataisiin Suomessa toimimaan käytännössä oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin periaatteella EIS § 6.

Olisikohan miesten ja isien aika nousta barrikaadeille "Cosa Nostra" järjestelmää ja sen mielivaltaa vastaan? Niin kauan, kun annatte järjestelmän kyykyttää itseänne, niin sitä häikäilemättömämmäsi ja röyhkeämmäksi peli muuttuu. Lääkäriseura Duodecim -Lastenpsykiatrinen yhdistys. Kun puolustusasiatuntijat rupesivat syyttämään lastensuojeluviranomaisia, Työ kävi Taskisen mukaan erittäin raskaaksi.

Lainaus "Lääkärit tuomareina" ohjelman jälkikeskustelusta Eihän oikeusistuimella itsellään voi tämän erityisalueen asiantuntemusta olla. Kun asiasta oikeudelle lausuvat "asiantuntijat" eivät hallitse tieteellistä tutkimusmenetelmää ja tieteellisen päättelyn sääntöjä päädytään sellaiseen menettelyyn, joita Lääkärit tuomareina ohjelman kahdessa esimerkissä tuli julki.

Hyväksikäyttöä tutkitaan meillä edelleen suurimmissa keskussairaaloissa terapiatyöhön luoduilla metodeilla, joilla ei voida selvittää aineellista totuutta.

Muuan tapauksessa Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen asiantuntija todisti insestin tapahtuneen sillä perusteella, että syytetty oli shakin pelaajien huippua ja näinollen hän osasi kuulemma näytellä syytöntä ja ennakoida pelisiirrot. Tuomioistuimet luottavat tälläisiin tutkimusmetodeihin ja "asiantuntijalausuntoihin", koska eivät tietojen ja taitojen puutteen vuoksi osaa panna niiden tieteellistä pätevyyttä kyseenalaisiksi. On ilmeistä, että "tutkijalla" on ennakko-olettama, jota hän lähtee varmentaman esitietojen perusteella.

Aineistoa sen suhteen, että hyväksikäyttöä ei olisi tapahtunut ei oteta huomioon ja lapsia johdatellaan erittäin räikeällä tavalla. Kyse on koulutuksen puutteesta. Nyt meillä on uudet Stakesin ohjeet, joissa opastetaan oikeuspykologiseen haastatteluun. Tämän taidon omaksuminen vie vielä kuitenkin vuosia. Moni lapsi voidaan vielä traumatisoida erottamalla hänet vanhemmastaan pa syndrooma ja ihmisoikeusvaltion periaatteita loukata tuomitsemalla syytön ihminen, tai väärä tekijä vankilaan.

MOT ohjelmissa "Epäilys ja ragaistus ", sekä "Lääkärit tuomareina ". Epäilys ja rangaistus ohjelman epäiltyjen hastettelut ja asiatuntija haastattelut. Jospa tulisit, takaisin maan pinnalle välillä. Uskoisin lukijoita enemmän tuon vastuksen kiinnostavan kuin sekavat puheesi ja kinaamisesi asiasta kuin asiasta.

Ressukka, joka ei pysty itseään koskeviin suoriin kysymyksiin vastaamaan. Hyväksynnän kipeä narsistinen hylkiö ". Lopulta, kymmenien saamieni häiriintyneiden kommenttien jälkeen, vastasin tuolle ääliölle seuraavasti:. Sen sijaan koska lopetat itsesi myymisen, Hampurissa merimiehille ja autokauppiaille, viidellä eurolla, jossa siinäkin on ainakin euro ylihintaa.

Älä nyt iso poika suutu jos hiukan joku muukin jankuttaa. Enpä mä oliskaan uskonut, että olisit valehtelematta vastauksestasi selvinnyt. Paskanpuhuminenhan sulle oli jo nuorena miehenä kuin toinen luonto Antti. Sitten pyysin Aamulehden ylläpitoa ottamaan tuon kirjoittajan IP-osoitteen ylös, jotta voin halutessani ryhtyä asianmukaisiin toimenpiteisiin ja kääntyä poliisin puoleen. JOS, tuo ääliö olit sinä, arvoisa Ari Savolainen, niin ehdotan sinulle lepoa, keties juuri tuollaisessa laitoksessa joka tuossa mainittiin.

Itse olen joskus ollut sellaisessa - hoitajana. Voinen siis auttaa sinuakin. Entä sinä, sinäkö se olit joka itseään Hampurissa merimiehille viidellä eurolla tyrkytti. Uni loppui, ja pohdin vielä sitä mitä esitit, sekä Heinähatun kirjoitusta. Turvalliseksi kuvittelemassaan oikeusvaltiossa asuvat ihmiset eivät voi käsittää, että heidät voidaan perättömien väitteiden perusteella tuomita vankilaan lapsen seksuaalisen hyväksikäytön perusteella.

Tai että heiltä voidaan ottaa lapset huostaan, jos päivähoitaja tms. On turvallista ajatella, että ei minulle tai perheelleni voi näin tapahtua, jos jollekin muulle on tapahtunut, niin ei savua ilman tulta. Jotain vikaa siinä perheessä kuitenkin täytyy olla, jos viranomaiset asiaan kajoavat. On hyvä, että ihmiset uskovat oikeusvaltioon ja sen tuomaan turvaan.

Sellainen oikeusvaltion kansalaisen aseman tulee olla. Vaan sitten on tämä yksi asia, lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, jossa oikeusvaltion periaatteet kääntyvät ylösalaisin. En sano, etteikö vastaavaa tapahdu myös muualla oikeudenkäytössä. Mitään oikeusturvaa ei ole, koska moraalinen paniikki on iskenyt viranomaisiin, sossuihin, poliisiin, lasta haastatteleviin lastenpsykiatrian yksikköihin, syyttäjiin ja oikeuslaitokseen.

Mikä tahansa päivähoitajan tms. Järjestelmässä, joka on masinoitu lapsen edun ja 'varhaisen puuttumisen' aatteella ei ole mitään jarrupoljinta, jolla prosessin voisi pysäyttää, kun kuka tahansa polkaisee sen käyntiin.

Oikeusjärjestelmässämme ei ole mitään oikeussuojakeinoa, jolla epäilyn kohteeksi joutuneet saisivat välittömän avun. Näin etenkin jos sosiaaliviranomainen on sotkeutunut asiaan.

Lapsi otetaan huostaan varmuuden vuoksi, epäilyn perusteella http: Perhe joutuu käymään pitkän ja hintavan prosessin saadakseen lapsensa takaisin. Kun absurdi prosessi alkaa, ei heillä ole mitään tahoa, joka takaisi oikeusturvan.

Kansalaisten on turha luulla, että he ovat 'ihan tavallisia perheitä', joita tällainen ei koske. Insestiperusteinen huostaanotto voi iskeä ihan kehen tahansa, jos joku ulkopuolinen uskoo ja luulee, että seksuaalinen hyväksikäyttö on yleistä ja että lapsen jotkut oireet osoittavat, että siitä on kyse. Linkin takana olevassa Ben Furmanin käsittelemässä tapauksessa perhepäivähoitaja oli tehnyt pienellä paikkakunnalla lastensuojeluilmoituksen viidestä hoidossaan olleesta lapsesta.

Kaksi lapsista oli hyväksikäyttöväitteen perusteella pysyvästi sijoitettu hänelle ja vieroitettu vanhemmistaan. Ohjelmassa käsitelty lapsi palautettiin kotiin 8 kuukauden erotuskuurin jälkeen hallinto-oikeuden päätöksellä.

Palauttamista vastusti kunta Pelastakaa Lapset ry: Pelastakaa Lapset ry on erikoistunut tällaiseen oikeudelliseen neuvontaan, jota tarjotaan kilpailulainsäädännön vastaisesti vain kunnille.

Idean on masinoinut nyt STM: Perheillä on kovin vähän mahdollisuuksia kun vastassa ovat tällaiset virkamiehet, jotka vastaavan valtion puolesta myös EIT: Antti Heiskala, vedät jälleen sinulle tyypillisiä johtopäätöksiä minusta. Vainojesi kohde tai sinun vainooja, en ole minä, en myöskään ole luvannut asiakirjoja kenellekään sinusta, enkä ole nimennyt ketään muutakaan henkilöä. Antti Heiskala, mikäli vielä jatkat minun nimeämistä vainojesi yhteydessä, pyydän itse poliisia selvittämään asian ennen kuin syyllistyt kunniani loukkaamiseen laajemminkin.

Ehdotankin sinulle seuraavaa, otappa asioista ensin selvää ennen kuin liität henkilöitä heidän nimillään julistustesi yhteyteen. Ari Savolainen Ansatie 21 e 23 Espoo Noin 40 vaatii seksirikostuomioiden tiukentamista Vetoomuksen laittoi liikkeelle savonlinnalainen perhekoti-isä Kimmo Käärmelahti. Hän keräsi nettiadressiin nimet kolmessa kuukaudessa.

Oikeusministeri Tuija Brax vihr. Myös lasten houkuttelu netissä on tulossa rangaistavaksi. Käärmelahden kokoaman vetoomuksen allekirjoittajat kokevat, etteivät tuomiot seksuaalirikoksista ole oikeassa suhteessa uhrien kärsimysten kanssa.

Samassa tilaisuudessa ministeri sai myös Ilta-Sanomien keräämän adressin, jossa yli suomalaista vetosi turvallisen lapsuuden puolesta. Adressissa päättäjiä vaaditaan selvittämään, ovatko lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä annetut tuomiot linjassa muiden rikostuomioiden kanssa.

Allekirjoittajat toivovat myös lisää voimavaroja ehkäisevään työhön ja rikosten uhreiksi joutuneiden lasten terapiaan". Lainaus "Ministeriö on jo käynnistänyt tutkimuksen, jossa käydään läpi tällä vuosituhannella lasten hyväksikäytöstä annetut tuomiot".

Näitä tilastoja ja tutkimuksia valmistuu liukuhihnatahtiin "Arvovaltaisten ja luotrttavien cosa nostra tahojen toimesta". Googlen haulla - hs. Mainitsin aikaisemmin linkin Ruotsin vakavimmaksi nimettyyn oikeusskandaaliin nk. Siinä syytteeseen joutui kaksi lääkäriä.

Todisteena käytettiin 2½-vuotiaan lapsen 'kertomaa' siitä, että oli ollut paikalla kun lääkärit, joista toinen oli lapsen isä, söivät tappamansa naisen ruumiinosia. Tytön äiti oli kehitellyt lapsen kertomaksi myös sen, että isä oli seksuaalisesti hyväksikäyttänyt tytärtään. Isä ei ole tavannut nyt vuotiasta tytärtään 22 vuoteen. Lääkäreitä ei tuomittu murhasta, mutta he menettivät lääkärinoikeutensa, ja joutuivat yhteiskunnan ulkopuolelle.

Ruotsin oikeuskansleri myönsi viime lokakuussa heille oikeuden uuteen oikeuskäsittelyyn, ja he vaativat valtiolta 40 milj. Minusta kyse on tietämättömyydestä johtuvasta moraalisesta paniikista, mutta toivottavasti arvioni on väärä. Seksuaalista ahdistelua on kovin monen asteista Kanervan harrastamasta tekstailusta raiskaukseen, ja lapseksihan mielellään nimetään näissä yhteyksissä kaikki alle vuotiaat.

Kun oikeudenkäyntiasiakirjat ovat 40 vuotta salassa pidettäviä, ei kukaan voi tietää mistä teoista tuomiot on annettu, ja mikä oli näyttö rikoksesta. Soisi tietenkin että oikeusministeriössä havahduttaisiin ihmettelemään 'varmentunutta insestidiagnoosia' tuomion perustana. Kanervan tekstiviestien kohde Johanna Tukiainen on todennut, että koki nuo tekstiviestit huumooriksi ja hän itse tekstitti aktiivisesti Kanervalle, eikö kokenut viestejä millään tavoin häiritseviksi, päin vastoin. Onko todellakin tultu tähän.

Heteroseksuaalisesti suuntautuneen miehen heteronaiselle lähettämä teksitiviesti on aina seksuaalista häirintää. Suomessa ollaan näköjään jo Ruotsin siskoja pidemmällä. Ruotsissa siskot katsovat, että heteroseksuaalinen yhdyntä on aina naisen raiskaus. Ok, kiitos julkisesta selvennyksestä kummalliseen asiaasi - "salaisiin kansioihisi"- liittyen. Palstalla kun oli jo selvää epätietoisuutta kenestä tuossa mainitsemassasi "salaisessa kansiossa" sitten puhuttiin.

Ari, koitin keskustelun alkupuolella olla sinulle ystävällinen, annoin tunnustusta sinulle nimenomaan Aaltioon liittyen, sekä sinua Espoon kaupungin ylimmäksi lapsiasiamieheksi ehdottaen: Mutta mitäpä se auttoi, sama käsittämättömän vihamielinen asenne minua kohtaan se vaan jatkuu, jatkuu ja jatkuu.

Voisitko Ari valaista mitä ajat takaa asennoitumalla tuolla tavalla? Tähän keskusteluun en taida viitsiä sen toisiin keskustelijoihin kohdistuvan järjettömän sävyn vuoksi enää kirjoittaa. Herra Antti Heiskala, älä liitä jatkossa minua julistuksiesi negatiiviseen yhteyteen mutu tuntumalla. Ota ensin selvää kuka sinua missäkin yhteydessä parjaa, esitä nimiä vasta sitten olet varma henkilöstä, näin vältytään turhalta riitelyltä Kiitän edelleenkin Leena Murasta siitä Materiaalista "Asiakirjoja" joita hän on minulle toimittanut.

Kiitos myös teille muille ketkä olette nimettömillä kirjeillänne -ja paketeillanne minua muistanut, otan vastaan postia jatkossakin. Viittasin aikaisemmassa kirjoituksessani tutkimuksiin ja tilastoihin, joita tuotetaan cosa nostran toimesta. Olen tehnyt koosteita, joissa on selkeästi nähtävissä, että " hurmosliikkeen tutkimuksia ja tilastoja" tehdään tarkoitushakuisesti johonkin tarkoitukseen ja yleisen mielikuvan ja asenteiden luomiseen.

Yleensä näissä kampanjoissa "lobbauksissa"ei ole mitään posittivistä kerrottavaa miehistä ja lasten iseistä. Valitettavasti nämä "tutkimukset ja tilastot" ovat lietsoneet määrättyjä tahoja ylilyönteihin ja jopa suorastaan sukupuolisyrjintään ja rasismiin, sekä mies ja isävihaan. Nämä "tilaustyönä" tehdyt tutkimukset alkavat UTH tutkimuksesta, sekä siihen liittyvästä Daphne ohjelmasta, sekä niitä tukemaan rakennetuista massiivisesta mm.

Metrojulisteet, jossa hääpuvussa olevan morsiamen silmä oli meikattu mustaksi ja viesti -"Yksikin lyönti on liikaa. Vastaava TV kampanja hyytyi, kun " Naisiin kohdistuvan Väkivalta-animaation" esitykset hyllytettiin parin esityskerran jälken. Seksuaalinen häirintä eduskunnassa- tapaukset Ilkka Kanerva,, Matti Vanhanen, eduskunnan "mieshäirikkö kansaedustahat sekä aikoinaan Matti Ahde ym polittikot ja tuorein tapaus poliisiylijohtaja Markku Salmisesta tehty tutkintapyyntö liittyvät käsitteeseen "Naisen epäsuora aggressio- mutkan kautta vaikuttaminen".

Aiheesta lisää-löytyy Googlesta henkilöiden nimihauilla. Mielestäni kaiken huippu oli kansanehdokas vaalien ajankohtaan Turun Sanomissa julkaistu tutkimus, jossa veisattin "femistienn uutta suvi virttä". Liekkö tuossa kansanedustaehdokas vaaleissa ollut kysessä lobbaus ja viesti "Alkää äänestäkö miessikoja eduskuntaan, vaan äänestäkää naisia".

Kyselytutkimukset ovat vaikea tutkimusmetodi, mutta jostain syystä kaikki kuvittelevat osaavansa tehdä niitä. Tulokset ovat usein joko hölynpölyä tai sitten tutkijan toiveiden mukaisia. Kysymysten muotoilu vaikuttaa erittäin paljon tuloksiin, ja tutkija löytää lähes aina haluamansa ilmiön. Kyselytutkimuksilla pyritään yleensä vaikuttamaan päättäjiin ja yleisiin mielipiteisiin.

Julkisen sanan rooli on tässä ratkaiseva. Tiedotusvälineitten pitäisi tarkastuttaa kaikki kyselytutkimukset asiantuntijoilla ennen niiden julkaisemista.

Tutkimuksen mukaan 44 prosenttia aikuisista suomalaisista ei tiedä, mikä on korko, alle puolet osaa laskea halvimman lainavaihtoehdon, ja suomalaislapset turvautuvat muita useammin äidin apuun talousasioissa.

Minulla olisi neljä -viisi valmista koostetta, joissa on jäsenneltynä erilaisia asioita, ilmiöitä vuosien varrelta, mutta en ole viitsinyt tuoda niitä tähän keskusteluun ainakaan vielä.

Senjälkeen voisin harkita noiden koosteiden esilletuomista. Tässä yksi tapausselostus Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen tapauksista Julkaistu kirjassa Älkää säätäkö päätänne - häiriö on todellisuudessa:. Viisivuotias tyttö otettiin huostaan yksinhuoltajaisältään insestiepäilyn perusteella. Lastenpsykiatri oli haastatellut tyttöä vuonna käyttäen johdattelevaa, ennakko-olettamasta lähtevää menetelmää. Lapsi ei tuolloin tuonut esiin mitään insestiin viittaavaa, mutta lastenpsykiatri todisti oikeusistuimissa, että päivähoitajan sosiaalityöntekijöille kertoma masturbointi on merkki seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Haastattelut oli kuitenkin äänitetty, joten niistä oli mahdollista tehdä analyysi rikoskäsittelyä varten. Lasta tarkkailtiin ja tutkittiin, mutta yhdessäkään lausunnossa ei arvioida sitä, miten tytön käyttäytymiseen oli vaikuttanut se, että hänet oli erotettu isästään ja siirretty useita kertoja sijaisperheestä toiseen. Lapsella oli isästä erottamisen jälkeen lastenkodissa monenlaisia oireita.

Lastenpsykiatri tulkitsi niiden johtuvan siitä, että isä oli kaapannut lapsensa ja piilotellut häntä viranomaisilta liki vuoden. Psykiatrin käsityksen mukaan kaappauksen uhrit kärsivät posttraumaattisesta stressistä.

Tyttö itse ei ollut kokenut minkäänlaista kaappausta vaan vietti nuo kuukaudet isoäitinsä kanssa ilman stressitekijöitä. Rikostuomioistuimet eivät löytäneet näyttöä rikoksesta. Meni kuitenkin 8 vuotta, ennen kuin lastensuojelu palautti tytön vuotiaana isälleen.

EIT antoi tuomionsa siitä, ettei viranomainen ollut tehnyt valituskelpoista päätöstä siirtäessään tytön pois isältään, sekä siitä, ettei tapaamisrajoituksista annettu valituskelpoisia päätöksiä. Hyväksikäyttöön huostaanoton perusteena EIT ei ottanut kantaa vaan katsoi näiden toimien kuuluvan kansallisen viranomaisen harkintavaltaan. Haastattelin tytön, kun hän oli vuotias. Hän sanoi minulle pontevasti, ettei halua olla mikään lastenkotilapsi jonka on pakko käydä terapiassa, vaan hän haluaa asua kotonaan, eikä hänen päässään ole mitään vikaa.

Valtiovallan puolelta kuitenkin väitettiin EIT: Kohtuudella voidaan sanoa, että tytölle oli lastensuojelun toimin luotu terapian tarpeessa olevan lastenkotilapsen identiteetti, jota hän inhosi. Valillä tuntuu, että polttavassa terapian tarpeessa ovat nämä "terapeutit". Anu Suomela, väititte tuolla aiemmin, että "mitä enemmän huutaa sen vähemmän tulee kuulluksi", tarkoittaen sillä kirjoitettujen viestien määrää.

Nyt olette kuitenkin, sen jälkeenkin, itse huutanut täällä juuri tuolla paheksumallanne tavalla. Onko sinulla itselläsi jotain, jolla voisit edistää tätä keskustelua insestistä syytteeseen joutuneista isistä ja lasten huostaanotoista? Minä pohdin ruotsalaisten femojen vallan kehittymistä. Lennart Sjöberg on antanut seuraavan sosiologisen arvion , kirjoittaessaan ruotsalaisesta 'Paloittelumurhasta', joka oli ruotsalaisten femojen varsinainen esiinmarssi.

Annoin ylempänä osoitteen sivustoille, joilla tätä asiaa on käsitelty, mutta tässä uusiksi http: Mutta miten insestiin liittyvä raivo on selitettävissä?

Sitä voidaan tarkastella miehen ja naisen roolien muuttumisen ja perheen statuksen heikentymisen näkökulmasta. Nämä muutokset tapahtuivat ja luvuilla.

Naiset eivät enää olleet kotona pitämässä lapsiaan jatkuvasti silmällä, vaan heidän oli jätettävä lapset päiväkoteihin luodakseen omaa uraansa. Kotiäideille rypistettiin halveksien otsaa, ja uusi verolaki rankaisi siitä ankarasti.

Nämä suuret, pitkään voimassa olleiden normien muutokset ovat herättäneet syyllisyyden tunteita ja ahdistusta naisten keskuudessa erityisesti lasten tilanteen vuoksi. Tänä ajankohtana anti-insestinen liike oli aallon harjalla, eikä siitä ollut tehty kriittistä analyysiä, joka tuli vasta luvulla Öhrström, Monet ihmiset uskoivat, että insesti on erittäin laaja ongelma ja että varsin suuri osa kaikista lapsista, etenkin tytöistä, oli riskiryhmä.

Jopa syytökset satanistisista rituaaleista ja organisoiduista kulteista olivat rantautuneet Skandinaviaan USA: Nykyään on tietenkin lukuisia tarinoita satanistisista insestikulteista, jotka on osoitettu paikkansapitämättömiksi La Fontaine, Ruotsissa on ollut muutamia tapauksia. Norjassa oli Bjugnin tapaus, jossa pieni yhteisö sai kärsiä, kun laajalle levinneet syytökset alkoivat esikoulusta ja levisivät yhteisön johtohahmoihin Kringstad, Bjugnin tapauksessa ketään ei tuomittu, mutta kunnanhallitus ilmaisi uskonsa ainakin joidenkin epäiltyjen syyllisyyteen tai ehkä vain yhden , myöntämällä lapsille taloudellisia korvauksia.

Jotkut Bjugnin lapsista, mutta eivät kaikki, ovat sittemmin peruneet syytöksensä. Nimettömänä pysytelleen asiantuntijan mukaan fyysiset tutkimukset, joka olivat lääketieteen asiantuntijoiden mukaan kaikkein vahvin todiste siitä, että hyväksikäyttöä oli tapahtunut, eivät olekaan enää luotettavia'.

Voin toimittaa halukkaille koko käännökseni Sjöbergin artikkelista. Käänsin sen hänen luvallaan ja se on vapaasti jaossa. Käytän ilmaisuja "cosa nostra ja hurmosliikkeet", koska olen yhä vakuuttuneempi siitä, että tilannetta voisi verrata Jim Jonesin uskonlahkon joukkoisemurhaan Guyanassa, josta TV 1 esitti ainutlaatuisen dokumenntpirojektin- Jim Jonesin kannattajaa tekivät joukkoitsemurhan totellessan "johtajaa".

Olen viitannut aikaisemmin valemuistosyndroomaan, istutettuihin muistoihin, saatanapalvontaseromioihin ja rituaaleihin, Evin Rubanin tuottamaan TV ohjelmaan Könskriget.

Olen viitannut MOT ohjelmiin, pedofilia ja insestihysteriaan, naisiin kohdistuvan väkivallan uutsointiin, UTH tutkimukseen. Nyt kirjailijaa syytetään naisasian kavaltamisesta.. Olivat he kuinka typeriä, sivistymättömiä ja ilkeitä tahansa heidän sallitaaan syyllistää ja tuomita miehiä, vaikka nämä olisisivat ystävällisiä valistuneita ja älykkäitä.

Kukaan ei esitä vastalausetta. Miehet näyttävät niin alistuneilta, ettei heistä ole puolustautumaan. Eikä se paljoa edes auta, sillä nytkin itähuoria on maassamme. Mitä tekemistä afkikan pojilla on tässä yhteydessä? Myyvätkö he itseään täällä? Mitä tiedät romanialaisten "keikoista"? Ei siis mitään legendaa, vaan kylmää faktaa, jonka voi tarkistaa. Poliisi ja lehdistökin ovat useampaan otteeseen tiedottanut Uudellamaalla ja nyttemmin koko Suomessa keikkailevista romanialaisista varkaista.

Googlaa vaikka sanoilla "romanialaiset varkaat. Se on jännä miten se paljonpuhuttu naisten määräysvalta omaan ruumiiseensa loppuu kuin seinään heti kun on kyse ruumiin myymisestä huomattavaa rahasummaa vastaan seksuaalisesti.

No, vedäppä vaikka vagina päähäs. Ei kuulu sulle tippaakaan, eikä sulla ole oikeutta määrätä muiden päätöksistä. Mitään ongelmaa ei ole nähty esimerkiksi siinä, kun Heather Mills rahasti avioerossa Paul McCartneylta n.

Juu aivan vapaasti saa puolestani huorata -jos nainen haluaa. Tosin epäilen, että mielummin venakot perkaisivat kaloja mielummin sillä alapäällään, jos siitä maksettaisiin sama, mikä näiden lapin jätkien pumppaamisesta, tumppaamisesta jne. Joo, mutta pointtihan on se että huoraamisen sosiaalinen stigma ja työnkuvan yleinen epämielyttävyys suurimmalle osalle naisista tarkoittaa juurikin sitä että "hyödyke" voidaan hinnoitella huomattavasti kalanperkausta korkeammalle.

Enemmän rahaa ja osassa tapauksia varmasti myös vapaus vs. Ironiaa tulee siitä, että feministien prostituution ja prostitutoitujen demonisointi lisää sosiaalista stigmaa ja varmasti vähentää naisten halukkuutta ryhtyä alalle, mikä taas pitää rahallisen hyödyn tässä ammatissa korkealla tasolla.

Itse en huorissa ole käynyt enkä varmaan tule koskaan käymäänkään, mutta mun mielestä ihmiset saa myydä itseään jos ne niin haluaa, ja siihen ei suomalaisilla femakoilla ole paljon sanomista, vaikka kuinka olis naama norsunvitulla. Ihmisillä tulee olla oikeus tehdä itseään ja omaa ruumistan koskevia valintoja riippumatta siitä, mitä ideologiahihhulit haluaa.

Jos haluaisi säilyttää yhteiskunnassa moraalin, niin onko se hihhulointia? Onko siis kaikki se, jonka tarkoitus olisi suojella ihmistä itseltään, huonoa ja päinvastoin? Oletatko että käänteinen logiikka voisi johtaa muuhun kuin rappioon ja lopulta tuhoon? Se on ehdottomasti hihhulointia. Mä en jaa sun moraalikäsitystäsi, vaan mä arvostan vapautta.

Mun näkökulmasta toisten vapauden rajottaminen SUN kapean moraalikäsityksen takia on moraalisesti kestämätöntä. Sun ei tarvitse pitää prostituutiosta, se on tarpeeksi että sä pidät tahmaiset moralistinäppisi erossa muiden ihmisten oikeuksista. Ehkä näiltä naisilta loppuivat matkarahat Norjaan? Siellä on kalatehtaita, joissa on huimat palkat, ei kielivaatimuksia ja ihan käsillä saa perata turskaa Ja haista kalalta, asua "kalatehtaan" vieressä, syödä kalaa jne.

Ja jos on pervo ja tykkää hampaattomista takkuisista poromiehistä enemmän kuin ns rehellisestä työstä, niin siitä vaan Ja vastineeksi v gambialaismiehiä suomalaisiin vanhainkoteihin tyydyttämään vigran avulla vanhoja mummoja ja vaihtamaan vaippoja ja nostelemaan näitä, ettei sairaanhoitajat rasitu liikaa.

Sehän on tasa-arvoa ja seksi on ihmisoikeus? Nämä venakkonaisethan ovat ottaneet käyttöön uuden version sanonnasta: Jos seksipalvelu ennen on saattanut olla ilmaista, se on nyt maksullista.

Mitä sitä nyt maailman vanhimpia duuneja yhtäkkiä kieltämään. Meinaan, mitä siitäkin tulis jos nyt yhtäkkiä vaikka omenakauppiaan toimi joutuisi ei-hyväksyttävien listoille? Maikkari menis koputtelemaan ihmisten oville: Viime talvena ihmettelin Idän huolettomia naisia Taivalkoskella. Ja nyt uutisia keminmaalta. Eikö business luistaisi kirjaimellisesti paremmin Levillä, Rukalla, Pyhällä, Ylläksellä..

Vaan sittenpä muistin viime syksyisen ruskaretken naisten seksuaalisen emansipaation pyhättöön. Kun lähestyt unelmiesi naista tee se hellävaroen, mutta määrätietoisesti Kohdenna päättäväisesi katseesi ja tiivistä sanasi muutamiin lausekimppuihin Olet matkalla kohti suurta johdatinta, joten kumarra naista kuin luontoa Älä teeskentele, ripaus romantiikkaa riittää, niin että nainen saa kontaktin sinun sisällä olevaan eroottisuuteesi.

Muista, että nainen ei ole esine, eikä objekti vapaasti kenen tahansa käytettävissä ja hän voi olla jopa sinusta hieman kiinnostunut Hän haluaa, että olet fiini, joten älä öykkäröi, äläkä nostele hattua Vältä klovnin ensivaikutelmaa. Sinulla voi olla enemmänkin aikaa antaa naiselle itsestäsi hyvää kuvaa Naisen voi olla vaikea ilmaista, että hän on erityisen kiinnostunut sinusta Siksi hän saattaa kertoa tarinoita muista miehistä ja miten ihania he ovat Kuuntele niitä tarinoita kaikessa rauhassa, ja kun nainen viimein kysyy sinulta, onko hänen jalkansa mielestäsi kiihottavat tai onko kynsilakasta iloa miehen silmälle pyydä häntä esittelemään jalkansa tai kätensä lähempää, niin että voit runkata hänen edessään.

Poliisi on sanonut sanansa. Ja lisään tähän, että aikuiset ihmiset sopivat keskenään, mitä tekevät samassa asunnossa neljän seinän sisällä. Tämäntyyppistä toimintaa demoisoivat ainoastaan ne, joiden käsitys elämästä on rajoittunut ja tekopyhä. Seksin myyminen siis on hyväksyttävää silloin kun asiakas on mies, joka saisi myyjältä ilmaiseksikin. Vastenmielisellä miehellä tulee olla sankarivaimo, joka tekee sen hänen kanssaan koska näkee pintaa syvemmälle.

Jos prostituoidut kulkevat lasten leikkipuiston ohi, heistä ei aiheudu mitään vaaraa lapsille. Ainakaan ei ole ollut yhtäkään rikosuutista, tyyliin "huora pahoinpiteli lapsia". Lisäksi lapsi ei voi traumatisoitua heistä, koska lapsi ei edes osaa tunnistaa prostituoitua. Itse asiassa kuka muka osaisi?

Vaikka toki osa prostituoiduista on valittanut saaneensa "työstään" henkisiä ongelmia, ei toimintaa voida kieltä tällä perusteella.

Muussa tapauksessa nimittäin jouduttaisiin kieltämään aikamoinen määrä ammatteja mäkkärin myyjästä, vanginvartioihin ja suuryritysten johtajista poliitikkoihin rikospaikkatutkijoista sotilaisiin jne Huonommuuden tunnettakin esiintyy monessa vähän arvostetussa ammatissa. Jos suominainen haluaa rakastella maahanmuuttajamiehen kanssa, hän menee Esim.

Helsingin keskustassa trendikkäisiin etnoyökerhoihin. Tilanne on ihana ja monikulttuurinen kohtaaminen. Kumpaakaan tahoa ei saa missään nimessä tuomita tai tulee rasistin leima. Jos taas suomimies haluaa rakastella maahanmuuttajanaisen kanssa, hän on likainen irstas luuseri ja nainen ihmiskaupan uhri. Toimintaan pitää puuttua poliisivoimin. Suomimies pitää pistää vankilaan ja ulkomaalainen nainen on heti palautettava kotimaahansa siitäkin huolimatta, että tällä on paljon väkivaltarikoksia tehneitä mamuja, joita ei palauteta.

Vanhimmat seksituristit ovat yli vuotiaita isoisomummoja joilla on jälkipolvea neljän sukupolven verran ,mutta se ei menoa haittaa Gambian rannoilla. Mummot käyvät Gambiassa pari-kolme kertaa vuodessa ja yhteyttä pidetään netin-ja etanapostin kautta, kuvat lumisesta Suomesta herättävät ihastusta ja ihmetystä Gambiassa.

Eräs ystäväni yli kymppinen nainen jolla on lapsia, lapsenlapsia ja lapsenlapsenlapsia kertoi nolon jutun ensimmäisestä Gambian matkastaan. Hän ja samaa ikäluokkaa oleva naisystävänsä saivat ilman omaa aloitettaan heti nuorta ja komeaa poikaseuraa olen matkakuvat nähnyt ja poikaystävät ovat niin komeita, että jos tänne Suomeen pääsisivät niin saisivat muistakin naisista vuotiaista ylöspäin kuin mummoista yllinkyllin seuraa.

Joka tapauksessa saivat seuraa, omat poikaystävät pariksi viikoksi jotka esittelivät paikkoja ja omat asuntonsakin esittelivät, tosin Gambiassa poikaystävillä on varaa vain yhteisasumiseen, esim. Hauskuus alkoi viimeisenä lomapäivänä kun mummot tekivät lähtöä ja pojat ihmettelivät milloin mummot alkaa kaivaa kuvetta maksaakseen parin viikon seurasta.

Ystäväni ei minulle sanonnut luuliko hän poikien viettäneen pari viikkoa hänen ja matkakaverinsa kanssa pelkästä ystävällisyydestä. Joka tapauksessa lopulta rantapojat tajusivat suomalaismummojen aikovan lähteä maksamatta seurasta ja alkoivat vaatia kovin ottein rahaa. Mummot eivät heti tajunneet mistä oli kyse kun rakkaat rantapojat ottivat kovat otteet käyttöön ja alkoivat ravistella mummoja, tarvittiin hotellin henkilökunnan ja matkaoppaan apua ennen kun asiat järjestyivät, pojat saivat palkkionsa ja pöllämystyneet mummot pääsivät kotimatkalle.

Onhan tuosta prostituutiosta selvästi haittaa. Se saa miehet ja naiset riitelemään keskenään, niin täällä kuin tosielämässäkin. Ei kukaan mies oikeasti kunnioita huoraavaa naista, eikä kukaan nainen kunnioita huorissa käyvää miestä. Ei tarttis kenenkään mennä huoriin.

Ylipäänsä mihin tahansa tyydyttävään liikesuhteeseen ryhtyminen vaatii molemminpuolista kunnioitusta ja luottamusta. Jos tuntiliksa on kolminumeroinen, niin ei seksityöläisellä ole mitään tarvetta jatkaa saati aloittaa asiakassuhdetta huonon ja epäkunnioittavan asiakkaan kanssa. Noin muutoin ylipäänsä moinen asenne väärän ammatin ihmisiä kohtaan on jotain, jonka voi ihan hyvin olla välittämättä ympäristölle ja jälkipolvilleen.

Annetaan kaikkien toteuttaa itseään ja unelmiaan. Itsehän kunnioitan hyvin harvaa ihmistä ylipäänsä. Ammatilla, ulkomuodolla, iällä tai kansalaisuudella ei siinä ole mitään tekemistä. Haiseva, likainen lapinäijä voi ihan hyvin olla hienoin mies ikinä, jos kohtelee läheisiään oikein. Sinulla sen sijaan tuntuisi olevan vielä melkoisesti opittavaa käytöstavoissa.

Onhan siitä prostituutiosta kuitenkin hyötyäkin. Miehet pääsevät purkamaan seksuaalisia paineitaan. Katolinen kirkko ja sen papit on hyvä esimerkki siitä miten käy, jos seksuaalisten tarpeiden tyydyttäminen kielletään. Ja jos olet lukenut Laasasen tekstejä pariutumisen markkina-arvoteoriasta, ymmärrät miksi emme naiskentele keskenämme. Se olisi tietysti ideaalitilanne. Pitääkö se paikkansa, että vain miehen pitää osoittaa pystyvänsä elättämään jos tuo kumppanin ulkomailta ja naisia ei tämä sääntö koske ja jos näin on niin olisi taas tekemistä sen tasa-arvon kanssa.

Tuntiansiota vertaamalla voi tuonkin ratkaista. Mitenkäs pillun saaminen liittyy siihen kirjoittaako miehuuden epäreiluudesta. Itseäni ärsyttää tämä kaksinaismoralismi mikä tässäkin asiassa löyhkää kuin mätä kukko. Mistä näitä Läskisen blogin otoksia tulkitaan: Harva jaksaa tuhlata nuoruuttaan jonkun vanhan pullean pukin elatukseen Ehkä se pornon katsominen ja tumputtaminen on vääristänyt mielikuvat siitä mikä on seksiä kummallekin.

Ei nainen ala laueta heti kun se "pikku sarvi" on laitettu sinne Ei viitsitä edes ottaa selvää toisen anatomiasta tms. Ja nörteillä noin yleisesti on huono ryhti ja tihrusilmät. Juu pojjat kansan urhokkaan, unelmoikaa statuksesta, ehkä joku Tuksu suostuu tai Julia tai ehkä se Jasmine Pienimunainen läski on iljettävä ilmeisesti tämän kommentoijan mielestä, mutta itkupotkuraivareissa mesoava pissaliisa on yhtä vastenmielinen tapaus.

Siis sori nyt, mutta ketä itseäänkunnioittavaa naista kiinnostaisi seksi löllön ja pullean miehen kanssa, oli se status mikä hyvänsä? Vaikea ymmärtää tuollaista itsepetosta. Ihan kuin millään muulla ei olisi väliä kuin rahalla. Se nainen sitten varmaan mielummin runkkaisi rullaan seteleitä kuitenkin loppujen lopuksi.

Ei naiset kuitenkaan tunnottomia tai halvaantuneita tai edes sokeita ole. Tai sitten vain tiukasti simmut ummessa ja parempaa miettien ja prinsessaunelmiin paeten. Ja siltikin se setelirulla varmaan olisi parempi. Tää on ilman jääneiden miesten lohdutusblogi. Noin ei käy, että saisitte haluamanne jos se status joskus nousee. Joudutte tyytymään niihin harvoihin huoriin jossain sedun porttoloissa ja niistäkin kilpailemaan.

Onni tulee harvoin saalistaen, mutta usein sattumalta. Siis laskekaa rimaa, pillua tulee, jos on tullakseen. Researchers find marriages tend to be more satisfying for both spouses when the wife is thinner than the husband. Tässä puhutaan harhaanjohtavasti laihuudesta, vaikka miehen korkea BMI voi tarkoittaa myös lihaksikasta, rotevaa ja kookasta ruumista.

Eli voi olla että nuortenparien suuri BMI-ero tarkoittaa: Nyt on alkanut se vuodenaika, jolloin kaikki pulleat naiset laihduttavat. Laihdutuksessa on vain se ongelma, että tutkimusten mukaan pysyvä laihtuminen on käytännössä mahdotonta, sillä paino palaa aina takaisin.

Kyse laihduttamisessa on vain siitä, että laihdutusteollisuus, johon kuuluu osana naistenlehdet, ansaitsee miljardeja myymällä ihmisille mielikuvaa siitä, että pysyvä laihtuminen olisi mahdollista. Liikalihavuus on maailman toiseksi vakavin terveysongelma, ja siksi sitä on tutkittu laajasti, mutta tieteen tulos laihdutuksesta on tyly, se ei onnistu millään ruokavaliolla tai liikunnan avulla.

Ainoa toimiva keino on leikkaushoito. Laihdutuksen vakavista haitoista ei sen sijaan puhuta. Yksi vakava haittatekijä laihdutuksessa on se, että laihdutus tekee ihmisestä ärtyisän ja masentuneen.

Kausilaihduttava nainen on ärtyisä, väsynyt ja huonolla tuulelle, mikä heijastuu mm. Jos useampia naisia on dieeteillä samassa työpaikassa, voi masentuneisuus ja ärtyisyys johtaa työpaikkakiusaamiseen ja työuupumukseen, joskus vakavimpiin stressireaktioihin ja enneaikaiseen eläköitymiseen. Ylipaino ei sinänsä aiheuta haittaa avioliitoille, vaan avioliiton tuhoaa naisen usko laihdutusteollisuuden huijaustietoon, ja siitä johtuva aivan turha jokakeväinen laihduttaminen ja siitä seuraava ärtyneisyys ja masennus.

Lihavuus sinänsä ei tee naisista rumempia ja miehen silmissä vähemmän vetovoimaista. Ainoastaan silloin, kuin eräillä naisten kehotyypeillä rasva kerääntyy perinnöllisistä syistä hartianseutuun ja yläselkään sillä on esteettinen haittavaikutus. Toinen esteettinen haitta on se, että vaihdevuosien jälkeen osalla naisista estrogeenituotannon vähennyttyä rasva siirtyy pakaroista ja reisistä vatsaan.

Lihavuudesta on naisille myös hyötyä vanhetessaan, sillä kasvojen rypistyminen johtuu suurelta osalta siitä, että kasvojen rasvakerros ohenee iän myötä ja aiheuttaa näin kasvojen kurtistumista. Tukeva kerros rasvaa pitää kasvojen ihon kireänä ja kasvot nuorekkaampina. Naisella ei ole mitkään kanan- tai linnunluut. Itse asiassa miltei kaikkien luusto on samankaltainen ja sukupuolensisäiset erot voivat olla suuria,jopa raadosta päätellään lähinnä lantion luista, onko kyseessä nainen vai mies.

Rasva on pahaksi sekä miehelle, että naiselle. Nainen ei tosin pärjää ilmankaan. Ja on aika yksilökohtaista kehittyvätkö treenatessa ja millaisessa treenissa.. Aika eri kroppa maratoonarilla ja ja m pikajuoksijoilla. Sama joillain naispainonnostajilla ja esim. Ja se on ihan geeniperäistä, tosi moni tanssija lopettaa v, kun huomaa, että tulee liikaa lihaksia, joita baletin estetiikka ei hyväksy.

Mitäs vikaa lapin jätkissä on? Mukavia ja joviaaleja kavereita. Rumia, haisevia vanhoja ukkoja puliukkoja on kyllä enmmän siellä etelässä johtuen ihan vaan väestön määrästä yleensäkkin. Hyvin tuntuu varsinkin keväisi kelpaavan poromakkara etelän tytöille esim Levin firmaviikoilla. Kaljatkin tarjotaan vielä päälle. Mua ainakin inhottaisi sekaantua aviopakolla johonkin joka iljettää mua seksuaalisesti. Kai noitakin nollatutkimuksia on tehty joskus 30v sitten Kai se vaimokin voi olla huora jos sen osaa ostaa "oikeilta" markkinoilta "oikeisiin" tarpeisiin eli palkinnoksi vanhan ukon omaa statusta nostamaan ja vastaavasti antamaan seksiä, ehkä synnyttämään ja siivoamaan jne.

Vanha mies saa jatkuvasti vahtia jos saa sen nuoren naisen. Pysykää omassa sarjassanne, v ei ole tuollaisia varten. Miksi juttua ei tehty täältä Helsingistä esim. Taitaa olla kulmat liian lähellä MTV 3: Seuraavaksi aiot varmaan sitten jollain toisella nimimerkillä kirjoitella ympäri nettiä, että Laasanen pitää naisia hyödykkeinä.

Jokainen jota joku Laasanen kiinnostaa voi mielestäni tulla lukemaan hänen kirjoituksiaan itsekin. Ehkä Lapistakin löytyy hyvännäköisiä ukkoja, mutta vastoin yleistä käsitystä tämä jokseenkin on on.

Ehkä se huoran ammatti ei niinkään eroa tanssijasta tai näyttelijästä. Tasovaatimukset on tietty eri ko. Ehkä sun Laasanen pitäisi päättää mitä mieltä loppujen lopuksi olet seksuaalisesta vallasta? Saako sillä rahastaa suoraan, välillisesti trophy wife vai pitäisikö pyrkiä johonkin syvempään suhteeseen ihan kummankin osapuolen eduksi? Itse olen tiukka esteetikko ihan itseni ja seksikumppanieni suhteen ja ikää on 19v.

Tanssija tästäkin tytöstä tulee ihan oman päätöksen takia, mutta se ei kai ihan niitä huoran vaatimuksia täytä useimmilla miehillä, jotka ovat katsoneet Baywatchia liikaa 20v sitten.

Kai tän kisun täytyy kiemurrella itsensä uneen, vaikka kuinka panettaisi. Ja olen iloisesti hiprakassakin. No, kyllä naikkonen saa olla kyllä mielestäni just niin lutka kuin haluaa, kunhan pitää sen omana tietonaan. Ja joo, tän blogin kommentointi ei ole ehkä tämän ikäisen asia. Kai kokemusten myötä kaiketi kasvaa Ja me balettitanssijat taidetaan muutenkin olla aika rajoituneita, siis fyysisesti lahjakkaita ja koko elämä siihen laitettu jne.

Mutta ehkä se homma on myös jostain aika rankasti pois. D- ihan kuin me myöhäisteinit. Tutkijan on vähän arveluttavaa muodostaa omia mielipiteitään tutkittavien ilmiöiden moraalisesta oikeutettavuudesta.

Tosin Henry suhtautuu täällä blogissa tutkijanpositioonsa aina välillä vähän skitsofrenisesti. Toisaalta muistuttaa, ettei ole poliitikko tai muutoinkaan voi sanoa miten voisi olla, mutta toisaalta kärkkäimpiä väitteitä puolustaa "tämä on blogi, eikä mitään tutkimusta" -argumenteilla. Itsehän olen sitä mieltä, että hyväksikäyttäköön seksuaalista valtaa jos sitä on. Vallan mukana tulee kuitenkin aina vastuu toiminnastaan. Jos vallalla alkaa leikkimään, niin sormet palaa väärässä seurassa hyvin nopeasti Tällä miehellä huoran määritelmä on kytköksissä juuri sen vastuullisen puutteeseen seksuaalielämästään.

Seksityöläisyys tai ammatti ei sinänsä vielä anna ainakaan negatiivissävytteistä leimaa ko. Jos sulla on morkkis aamulla paneskelun jälkeen, olet huorannut.

Jos näin käy useasti, olet huora. Kumpi näistä on ratkaisevaa? Tietenkin, jos ottaa rahaa monelta mieheltä, niin ei ole mitään epäselvää, mutta jos ajatellaan tässä naisen sisäistä elämää, niin missä järjestyksessä kynnykset ylitetään? Hyväksyykö nainen ensin istelleen sen, että hän voi maata monien miesten kanssa, ja sitten, vasta seuraavana askeleena hyväkysyy ajatuksen maksun ottamisesta?

Vai onko niin, että nainen ensin sisimmässään ajattelee, että ei ole monien eri miesten kanssa makaava huora, mutta ottaa ensin askeleen: Toinen kysymys on se, onko nainen huora, jos on kymmenen vuotta sitten käynyt Suomessa myymässä viikon seksiä, ja tehnyt hommat seitsemän suomalaisen miehen kanssa? Kuinka kauna nainen on huora, jos ei enää myy seksiä? Tai onko nainen koko ikänsä huora, jos hän on nuoruudessaan maannut 20 eri miehen kanssa yhden kuukauden aikana erottuaan poikaystävästään?

Sinne pääsevillä miehillä ei ole niin tiukkaa karsintaa kuin naisilla. Ja kyllä,kyllä, juuri miestanssijat saavat piukkaa pimppaa tanssijatytoiltä. Kummasti se sama maailma yhdistää. Tietty saa varautua myös tiukkaan itsekuriin. Riittää kun sen pojan pistää balettiin joskus 8v. Ei ne suuret rahat ja siipeily, vaan se, mistä tulee onnelliseksi.

Minulla on ystävänä pari balettitanssijamiestä, ja äärimmäisen kovaa urheilua se on, mutta eipä niitä piukka pimppi tunnu kiinnostavan. Ehkä sellaisikin tanssijoita on joita piukat pimpit kiinnostavat, mutta ei kovin montaa, ainakaan baletissa. Siis kerropa Henkka, mikä vika on sitten miestanssijoissa? Paitsi se että ovat lähinnä statisteja lavalla Ehkä tämä raskas ja karski miehen rooli todellakin pitäisi purkaa. Kukaan ei sellaista halua, paitsi miehet ehkä. Ja aika vieras ajatus ainakin mun ikätovereille noin yleensä.

Ja kauneuden takia pitää kärsiä, mikään ei tule ilmaiseksi edes naisille, tuskin miehillekään. Jollei baletti jo sanana ole myrkkyä, katso seuraava video. Ei paljon kerro, mutta, mikäköhän noitakin naisia ja minua motivoi?

Aiheeseen liittyen Henrylle ja lukijoille vinkiksi uusin Apu-lehti: Voi hitto, ilmeisesti tämänkin tytön täytyy lähteä turhaan baariin katsomaan kaljamahaisia ääliöitä.

Hki-Tku voisi olla liikaa tänä iltana jopa sille ns. Sinne vaan, baareihin, tuhlatkaa rahanne löysiin naisiin. Ja siis aikuisten oikeasti mallitkin ovat löysiä verrattuna tanssijoihin. Joillakin tarvitaan taitoja ja kehon hallintaan, joillakin isoja löllöjä tissejä, stringejä ja 2h jossain crosstrainerisssä , kuten joillain pitkillä, mutta saamattomilla vain luustoa. Onneksi, mulla on kaikki ja saan ruusuja jopa kadulla kulkiessani aika sairasta, nostin ensimmäisiestä kerrasta kunnon metelin , treffejä ehdotellaan bussissa, junassa, kadulla sic!

Siis Hra Laasanen kerro, miten tälläinen jopa vähän riettaannäköinen 19v kissansilmä, voisi maksimida ns. Ainut varma keino päästä kaikista ahdistelijoista, olisi lihottaa itseään yli 35kg.

On se varmaan tosi katkeraa, että nainen voi päättä mitä haluaa ja uravalinnan vuoksi todennäköisesti hyvinkin pitkään Helsingissä saisin todella hyvää seksiä alle puolessa tunnissa. Mutta tanssijat on harvassa, bodarit ym kamalia, löllöä en huoli, siskoni miestä en saa ja muuten se on sen maili, ei mun , eiköhän meistä jokainen ole omien kriteeriensä uhri? Mä luulen, ettei mun seulaa läpäise yksikään tänään Voisit riettaannäköinen kissansilmä maksimoida ainakin sen, että kehittäisit itseäsi henkisesti.

Kirjoituksesi kuulostaa pikkutytön tuherrukselta, ja tuskin kovinkaan moni laadukas aikuinen mies haluaa suhteeseen pikkutytön kanssa. Tietysti on niin, että seksuaalisesti jne. Kyllä minäkin herutan helposti kaikkia panettavannäköisiä ihmisiä, mutta tämä ei välttämättä tarkoita mitään sen enempää. Riippuu mitä tarkoitat siedettävällä. Ulkonäöltään parhaat ovat, kuten hyvinkin tiedät, yleensä urheilijoita.

Itse olen viehtynyt ratsastajiin Tanssipiirit ovat varmasti heikkoja miesten määrän suhteen, joten ehkä timmikroppaisia sankareita kannattaisi etsiä futistreeneistä tai rinteestä? Laskettelijoista löytyy poikkeuksellisen paljon kiinteitä miehiä. Kannattaa tosiaan etsiä se siippa mäen päältä. Afterski on aina vähän: Jos taas etsit aviomiesmateriaalia jonka kanssa puhua välillä henkeviäkin ja josta saisi esim.

Mutta onneksi se tapahtuu lähes automaattisesti. Aikuisten ja kypsien, liikunnallisten miesten saalistaminen on myös ihan hyvä aloittaa urheilukentiltä. Kattelet vähän minkälaisilla nimillä salit on varattu ja sen kuin valitset sopivan firman sählyvuoron saalistusta varten.

Puheidesi perusteella markkina-arvossasi ei sinänsä ole paljoa vikaa. Ongelmat lienevät lähinnä kalaisten vesien löytämisessä. Ei henkinen kehitys todellakaan tapahdu "lähes itsestään". Henkisesti teini-ikäiseksi on jäänyt esim. Tanja Vienonen, Karpela, Saarela, Karpela - mikä hän nyt onkaan.

Hänen ei ole tarvinnut ilmeisesti kehittää itseään henkisesti, koska on saanut yllinkyllin huomiota miehiltä ja vaihtanut aina lennossa.

Jep, jep, kusi on noussut hattuun. Mutta omien ilmeidensä konrollointtiiin kyllästyy muutenkin, ainakin parin vuoden jälkeen. Minkä minä sille voin,että kuulemma näytän siltä, kun en muusta kun riettaasta panosta tykkäisi? Samaa toitotettu monta vuotta, ja hra jeesus, olin sentään alaikäinen Ja kissamainen olemus, lähinnä siamilainen. Pitäisikö lukita itseni jonnekin koppiin? Ja naiset vihaavat, miehet tykkäävät.. Ei kuule ole ihan helppoa.

Sain jäät viime keikalla joltain akalta päähäni baarissa ja torjumiltani ukoilta huora-läppää. Seurustelin viimeiset 2 vuotta kuitenkin ja kävin SKO: Ilmeiseisesti ensimmäinen korkkaus sen ukon kohdalla ja extra-mustis sen takia joka asiasta Vitut kirjeet, kännykkä ja ym.

Miksi puheidesi perusteella kuulostat siltä kuin et välittäisi miehen henkisistä ominaisuuksista pätkän vertaa? Miksi joku sivistynyt ja kypsä mies haluaisi sivistymättömän ja epäkypsän naisen? Kouluttajia voi tietysti löytyä, mutta rajansa kaikella. Tanssijat on muuten tiukempia kuin ratsastajat,ja tanssijat eivät edes saa harrastaa ratsastusta loukkaantumisvaaran takia.

Kukaan ei hallitse kroppaansa kuten balleriina, oli sitten ylösalaisin tai miten tahansa. Se on salaisuus 16v treenaamisessa. Kuten Waltari totesi, ovela nainen kääntää miehen nurin kuin hansikkaan. Ja tanssijamiehillä on ehdottomasti tiukin ja kestävin kroppa. Niinno, eipä kyl noin yli huolehtiva asenne kroppaankaan kauheasti kiihota. Kroppa on kuitenkin tanssijalle tärkein työväline ja varmasti paljon tärkeämpi osa minuutta, kuin meille kuolevaisille.

Tuskin osaamme koskaan edes arvostaa sen eteen tehtyä työtä. Eipä kovin moni osaa arvostaa mun kymmenien vuosien harrastuneisuutta ja työskentelyä ydinfysiikan hallitsemiseksikaan. Mutta se on aina kaikkien huipulla olevien kirous. Kärki on terävä ja siellä on yksinäistä.

En kyllä varsinaisesti usko, että mun puusilmät osaisi kropan perusteella erottaa tanssijaa balleriinasta saati kolmiottelijasta. Itse asiassa haluan tänään vain hyvän panon, en sen kummempaa.

Siihen ehdottoman hoikka kroppa pakko, muuten ei huolita yhtään mihinkään tanssin pariin , pitkät hoikat tai laihat käsivarret, pieni luusto ja siro olemus ja suhteellisen pitkät ja vahvat, mutta hoikat jalat. Ja tanssijat kun lähtevät liikkeelle, niin todellakin haluavat seksiä, mikään ei rentouta paremmin. Tänään jos löytyisi joku, joka osaisi esteettisesti sitoa mut ja harrastaa seksiä sitten yhä olisi unelma.

Katoinpahan tuhman leffan ja sain taas ideoita Ja tästä tiedätte, ettei nainen feikkaa Se min ei vaan riitä Kun täällä nyt niin kovasti prostituoituja ja heidän työtään puolustellaan, niin esitänpä kysymyksen.

Eli mikä olisi ensireaktiosi, jos saisit tietää tyttöystäväsi tai vaimosi toimineen aikaisemmin prostituoituna ja naineen satojen miesten kanssa ennen sinua? Meinaan, jos nämä prostituoiodut nyt kerran ovat kaikkien miesten unelmien naisia kuten ilmeisesti blogiteksitin ja kommenttien perusteella asia pitäisi ymmärtää niin kyllä sitä nyt varmaan heillä on jo innokas joukko Suomalaisia miehiä oven takana kosimisaikeissa. Onhan näitä naisia, jotka ovat naineet satojen miesten kanssa ilman prostituutiotakin.

Siinä tapauksessa ajattelisin, että pidänpä varmaan itsekin hetken hauskaa, mutta tuskin kannattaa kovin paljoa resursseja suhteen eteen kantaa.

On todennäköisempää jäädä yhdeksi sadoista, kuin sadasta yhdeksi. Prostituutio olisi sikäli hyvin lieventävä asianhaara, että silloin kyseessä ovat olleet liikesuhteet.

Liiketoiminnan voi lopettaa ja omalla tavallaan se kertoo ko. Monestakaan syystä en seurustelisi aktiivisesti prostituoituna toimivan kanssa, mutta taaksejäänyt toiminta tuskin olisi kovinkaan iso juttu.

Paljon pienempi este kuin esim. Ingenieur, sä oot itse asiassa aika kiihottava jopa näin lukiota käyvästä tytöstä Olisko sittenkin pitänyt valita se mut korkannut DI ja kestää sen jatkuvaa kontrolllointia ystävät, koulu, duuni, puhelin, posti, tietsa jne vai etsiä oman elämäni suuntaa? Ehkä olen huora sitten, kun on terveet halut, mutta noin muuten? Siis mutta oikeasti,saisin joka päivä monta miestä, jos edes kaupassa katsoisin silmiin Muuten olen toki suhteellisen viaton ja kiltti vielä.

Ihan alkuun; älä kysele tämmöisiä kysymyksiä anonyymeiltä ihmisiltä Internetissä. Tulee helposti paha mieli ja lähinnä kerjää herjaa. Noin muutoin jos sun ylipäänsä pitää kysyä moista, niin mun korviin se kuulostaa just siltä, ettet itse ole sinut oman seksuaalisuutesi kanssa.

Jos susta tuntuu pahalta, niin todennäköisesti teet jotain mitä sinun ei kannattaisi tehdä. Sanoo sitä miksi itse haluaa. Huoraksi nimittely on epäkohteliasta eikä nykymaailmassa tarkoita enää mitään. Hyvät uutiset on siinä, että lopulta toi kuulostaa melko tavallisilta ton vaiheen kasvavan naisen kasvukivuilta. Seksuaalinen epävarmuus tai "huoruus" ei ole mikään leima, josta ei pääsisi eroon.

Ja aikuiseksi kasvaminen on prosessi, joka tapahtuu monta kertaa. Ei ole yhtä tai kahta oikeaa tapaa olla nuori. Pitää vain pystyä olemaan itse tyytyväinen toimintaansa. Jos haluaa lähinnä datailla himassa, niin sitten datailee. Turha rikkoa omaa päätään yrittämällä täyttää minkään kolmannen osapuolen haaveita ja ihanteita täydellisestä ihmisestä. Tämä on minulle se tärkein syy, miksi liberaalisti kannatan prostituutiota, vastustan feminismiä yms.

Jos ihan oikeasti haluaa toteuttaa itseään olemalla maailman paras Escort, niin onnea matkaan. Ja siksi musta on tosi siistiä lukea bmadin kommentteja, miten perhe pystyy jeesaamaan vaikka koko maailma on sun toiveita vastaan. Mä näen, et nykyfeministit eivät ole niitä, jotka kuuskytluvulla olisivat antaneet lapsensa juosta pride-kulkueessa. Mielestäni he eivät kunnioita yksilön itsemääräämisoikeutta ruumiiseensa ja ajatteluunsa.

Kokeileppas makustella jotakin uusia ulottuvuuksia elämässä. Nytkin puhuit vain miehen ulkonäöstä "pyöräilijä" tai ammatista "DI". Yritäpäs nyt etsiä jotain vähän vähemmän pinnallisia aiheita elämällesi. Onko sinulla arvoja, aatteita, mielipiteitä elämästä, maailmasta? Kaikki tällaiset seikat voivat mukavassa parisuhteessa jaettuna liittyä todelliseen rakkauteen.

Kuulostaa siltä, ettet rakkautta ole edes koskaan kokenut. Itse kuulin naisystäväni prostituutiosta ja huumekaupoista kaukomailla jo vaiheessa, jolloin en hänen kanssaan seurustellut. Hän toimi hollantilaisen välitystoimiston kirjoilla luksusseuralaisena, eikä liiemmin notkunut kaduilla. Eikä halpuudesta ole merkkejä, vaan on edelleen korkeatasoinen, todella hyvännäköinen ja mukava, ja ainutlaatuinen nainen, johon voi luottaa kuin suomalaiseen peruskallioon.

Kummityttöni aloittaa pian tämän ammatin ja naisystäväni on alkanut opettaa hänelle kaikenlaisia juttuja. Bmad, sori, mutta tunnut olevan jopa mua infantiilimpi ja olen vasta 19v. Joo, ja luin nää Laasasen palstat viime yönä kaikkine kommentteineen, mutta ehkä oot jossain major Tom kiertoradalla avaruudessa tai sitten oot vaan pahasti häiriintynyt. Eniten huolta aiheutti sen mielikuvituspanosi mahdollinen lääkäriksi "siirtyminen" - oh my god.

Siis jos tuollainen mahdollisesti olemassa oleva- "sorinytvaan" narkkarihuora- päättää ruveta lääkäriksi, eikö edes sulla ala kellot soimaan?

Tai ihan kuin vaan. Ei huoraaminen ja huumekauppa tms. On se sitten abortti,leikkaus tai joku vitun antibiottikuuri? Tarkoitat että luit tämän blogin henrylaasanen.

Tuo lista on 18 sivua. Noita merkintöjä on näköjään melkeen joka päivälle. Kuinka paljon näitä on, sitä ei suoraan näe. Mutta vaikuttaa epäuskotttavalta että komentteja olisi muuta kuin vilkaistu yhden yön aikana. Toki tuossa ei ole vielä kaikki Henry Laasasen blogit: Ihmissuhteet ja tasa-arvo Naisten seksuaalinen valta. Eikös aina välillä ole juttuja näistä miehistä, jotka ovat rakastuneet ilotyttöön. Mitenkäs tämä sitten on selitettävissä? Ihmisiä ne ovat ilotytötkin.

Ihan hellyyttävää, että joku on ylpeä huorastaan. Bmad vaikuttaa aika tai siis suoraan sanottuna hullulta. Mutta siis joku järki käteen. En haluaisi mahdolliseksi gynekseni sen akkaa, vaikka maksettaisi mitä. Ja pelkästään tälläisen sekopää narkkarihuoran sori leimaus Siis kaikkea voi toki haluta, mutta kaikkeen ei tosiaankaan kaikki ihmiset sovi!!!! Siis kai tä sun Annasi mielihalu oli lähinnä sun vitsi? En vaan millään usko, että ex-huorasta, narkista ym.

Voi olla ihan hyvä ihminen jne, mutta ei saatana lääkäriksi ikinä!!!! Kukaan ei sellaista halua, ja tausta voi aina tulla selville jälkeenpäinkin Tais kuitenkin olla lähinnä vitsi.

Ei tietenkään kaikki, mutta huomattava osa näistä avioliitoista on siis solmittu naisen kanssa, jonka entinen ammatti on ollut esimerkiksi baarityttö. Tästä kokemusperäisestä aineistosta voimme päätellä, että naisen entinen ammatti ei haitta todellisuudessa pohjoismaisia miehiä heidän avioitumispreferensseissään.

Väite, että seksiammattilainen ei kelpaa miehille aviopuolisoksi, vaikuttaa siis sellaiselta väitteeltä, joita naiset kertovat toisille naisille, jotta nämä eivät alkaisi myymään seksiä tai käyttäytyisi muuten seksuaalisesti liian vapaamielisesti. Kuten omaa itseäsi tarkkailemalla, ja muita naisia tarkkailemalla huomaat, niin naisilla on automaattinen taipumus yrittää hillitä toisten naisten seksuaalisuutta, ja etenkin promiskuiteettista seksuaalisuutta. Naiset kokevat tehtävänään, velvollisuutenaan olevan sen, että muita naisia kannustetaan kieltäytymään mahdollisimman paljon irtoseksistä.

Lisäksi niitä naisia, jotka eivät kannusta muita naisia kieltäytymään irtoseksistä rangaistaan jo siitä, että eivät osallistu tähän naisten yhteisen velvollisuuden täyttämiseen.

Samalla tavoin, kun naiset ahkerasti toistavat tarinaa toisilleen: Naiset katsovat, että tällainen irtoseksin vastainen toiminta on täysin oikeutettua toimintaa, ja intuitiivisena perusteluna oikeutukselle on se, että ilman irtoseksin tukahduttamista avioliitot ja perheet olisivat vaarassa. Heteroperhettä on oikeus puolustaa, niin kuin sitä puolustetaan homoliittoja vastustettaessakin. Kuitenkin yhteiskunta on muuttunut, ja yksieläjien määrä on noussut ja nousee tulevaisuudessa. Herää eettis-moraalinen kysymys siitä, onko oikein kieltää sinkuilta mahdollisuus nauttia seksistä elämässään?

Pitäisikö sinkkujen elää selibaatissa sen vuoksi, että perheellisten ihmisten elämä olisi jonkin verran turvatumpaa? Jos haluttaisiin, että myös sinkuilla saa olla seksielämää, niin irtoseksin kieltävistä sosiaalisista normeista tulisi luopua. Näin naisten tulisi luopua kertomasta toisilleen kauhutarinoita siitä, miten kävi naiselle, joka makasi liian monen miehen kanssa. Miehethän ajattelevat tätä asiaa lähinnä niin, että seksuaalisuus on hyvä ja nautinnollinen asia elämässä, ja elämässä tulisi pyrkiä mahdollisuuksien mukaan maksimoimaan seksuaalisuuden tuomat ilot.

Selibaatissa eläminen on miesten asenteiden mukaan hukkaan heitettyä elämää, turhaa kieltäytymistä. Miehet eivät myöskään kannusta toisi miehiä kieltäytymään seksistä, tai irtoseksistä, vaan kehottavat myös sinkkumiehiä parhaansa mukaan etsimään tilapäistä seksiseuraa.

Mutta on muistettava, että avoliitot ja avioliitot hajoavat, ja sinäkin voit olla taas jonain päivänä eronnut sinkku. Oletko valmis luopumaan seksielämästäsi eron jälkeen, ja pidättäytymään selibaatissa elämiseen tukeakseen solidaarisesti vielä avo- tai avioliitossa elävien naisten perhe-elämän turvallisuutta?

Millähän sanoilla kuvailisivat toimittajat näitä somalimiehiä, jotka käyvät pistämässä paksuiksi eristettyjä yksinhuoltaja-jalkavaimojaan, joita saa kätevästi kotimaasta lisää lennätettämällä valtion piikkiin seuraavassa perheenyhdistämiskuormassa? Jos tälle linjalle lähdetään niin turvakodin asukeista nykyään on melkein puolet maahanmuuttajia.

Mistä tämä mahtaa johtua, en ota siihen sen enempää kantaa ja itseasiassa eipä paljon edes kiinnosta jos totta puhutaan. Nykypolitiikassa tarvitaan aina uhri, jota halutaan puolustaa. Maahanmuuttajanainen, joka joutuu miehen hakkaamaksi, on tällainen hyvä uhri.

Sama teema toistuu myös ns. Kyse on kuitenkin rasismista, joka naamioidaan hyväntahtoiseksi huolenpidoksi uhrin kohtalosta. Globalisaatio ja maahanmuutto aiheuttavat pelkoja ja ahdistusta, syntyy tällaista "loiskiehuntaa", johon jotkut surkeat poliitikot menevät mukaan.

Maailmankirjallisuudessa on lukuisia kertomuksia siitä, kuinka ilotytön asiakas rakastuu tyttöön. Vauhtivuosinani usein ilotyttöjen palveluksia käyttäneenä voin tunnustaa, että pari kertaa teki mieli kosia. Venäjällä aiheesta on tehty hieno filmi, "Valuuttatyttö", joka kertoo, kuinka kaikki tapahtuu.

Ilotytön suurin etu vaimona on monen kirjoittajan mielestä se, että hänen ei tee mieli vierasta. Hän tietää jo miehistä tarpeeksi ja osaa arvostaa turvattua elämää yhden miehen kanssa. Miehet taas arvostavat uskollista vaimoa. Elina Moustgaardin kysymystä sietää miettiä. Meikäläisiä feministejä ei tosiaan kiinnosta pätkääkään alistettujen musliminaisten hirviömäinen asema jonkun ahmedin jalkavaimona.

He eivät edes opi maan kieltä puhumatakkaan siitä että oppisivat jonkin ammatin. Ja jos he vilkaisevatkaan johonkin muuhun mieheen he saattavat vahingossa pudota viidennen kerroksen parvekkeelta Jalkavaimoista puhuminen on femakkojen mielestä kuitenkin rasismia. Sen sijaan venäläisten reilua kauppaa käyvien kaunottarien huorittelu on normaalia feministikieltä. Tein uteliaisuuttani ja omaksi iloksi matkanjohtajantöitä NL: Moni valuuttatyttö tuli tutuksi, toin heille merkkivaatteita ja italialaisia kenkiä huom.

Yksinhuoltajia suurin osa oli, eikä varsinaisia huoria. Lähes poikkeuksetta hakivat aviomiestä. Pitivät suomalaisia miehiä reiluina tyyppeinä. Liittoja syntyi paljonkin, toiset jopa onnistuivat. On myös parinkymmenen vuoden kokemus yksinhuoltaja-somalinaisista. Lohdutonta elämää, poikalapset eivät äitiä tottele, isää näkyy harvoin. Sosiaalinen elämä rajoittunut tiiviisti kotiin.

On niitäkin, jotka uskaltavat irtautua ja uhmata yhteisön sääntöjä. Monika-maahanmuuttajien naisjärjestö tekee ihan hyvää työtä, mutta nämä kielitaidottomat ja hyväksikäytetyt jalkavaimot tarvitsisivat yhteiskunnan huomiota. Muutakin kuin järjestämällä miehille uudet ja pilaantumattomat tilalle. Jotenkin musta vain tuntuu, että se ikivanha Pretty woman on kaikkien aikoijen valheellisin leffa. Ehkä nää vosut on katsonut sen liian monta kertaa?

Prostituutiota vastaan taistelevat oikeuttavat itsensä irrationaalisilla tekosyillä, moralisoinnilla ja ad homniemilla. Miksi tarvitsee edes todistella jos myy tai ostaa. Mitähän väliä sillä edes on.

Hän ei palannut sen koommin sijaisperheeseen tai isälleen. Tietenkään ei voida tietää, miten pojan elämä olisi mennyt, jos hän olisi saanut asua isänsä kanssa. Se ei olisi kuitenkaan missään nimessä voinut mennä tätä huonommin, vaikka hänet oli otettu valtiovallan hyvään huomaan.

EIT katsoi, että viranomainen oli loukannut ihmisoikeussopimusta päättäessään, ettei lasta pyritä kotiuttamaan. Tuomio tuli myös tapaamisten laittomasta rajoittamisesta. Isä ei hyväksynyt sitä, että valtio velvoitetaan maksamaan hänelle kompensaatiota perhe-elämän menettämisestä, vaan totesi sellaisen vain muistuttavan häntä vääryyksistä, joiden kohteeksi hän oli joutunut. Yritin ottaa yhteyttä isään Tarja Öönin kuoleman jälkeen, mutta hän ei ole vastannut.

Suomessa on tehty kansalaisaktiivisuudella ja myös viranomaispuolella erinomaista työtä perättömien insestisyytösten suhteen. Finland on huikea esimerkki viranomaisen ansiokkaasta työstä. Tunsin Tarjan läheisesti, tiedän, että hän mm. Tuntuu tosi ilkeältä kuulla, että tällä työllä voisi 'kuoria kermat'.

Jos tapaus hyväksytään käsittelyyn otettavaksi, asiamiehet saavat noin euron palkkion siihen asti tekemästään työstä. Jos se hylätään, kuten tapahtuu Siis siitä vaan hoitamaan kanteluita EIT: Voin luvata, että sillä ei kukaan rikastu. Mutta jos asia epäilyttää kannattaa lukea EIT: Siitä saa jonkun kuvan työmäärästä. Opas lapsiin kohdistuvien vaikutusten arvioimisesta Lapsen etu otettava huomioon lainsäädännössä ja hallinnossa". Miksi te parjaatte tätä lapsenoikeusmiestä, kunnon mieheltähän tuo vaikuttaa.

Pitäisikö hänen olla kun muutkaan ei puhu. Nää keskustelut on mielenkiintosia ja ainakin minä olen oppinut paljon uutta tästä yhteiskunnasta juuri Heiskalan kirjoituksista, ja Suomelankin.

Mikä ihmeen vaiennut kylä tämänpitäisi olla? Etenkään tämän Savolaisen asennetta en ymmärrä millään, en sitten millään. Hän on vaatinut koko keskustelun ajan muita vaikenemaan.

On sitten itse spämmännyt aivan turhaa juttua ja muiden haukkumista. Miksi riidellä, syytellä, solvata, kun nämä energiat voisi hyödyntää rakentavaan keskusteluun. Kirjoittajilla on usealta osa-alueelta runsaasti tietoa ja käytännön kokemusta "rikollisesta Cosa Nostra" toiminnasta. Olisiko aivan mahdoton ajatus, että kirjoittajilla oleva valtavan tieto- ja kokemusmäärän voisi ottaa hyötykäyttöön.

Tehdä konkreettinen kartoitus ongelmista ja yhtenveto siitä millä osa-alueella ja missä tapahtuu pahimpia ylilyöntejä, laiminlyöntejä, lakien rikkomista jne. Helsingin Sanomat kirjoitti eilen Syrjäytyneiden määrä kasvaa koko ajan" -"Katutyöntekijät etsivät autettavia nuoria, vaikka maan alta" - "Kun äitiys ahdistaa". Ilmiö yleistynyt Suomessa- teinit myyvät seksipalveluja.

Kukaan ei tee mitään asoiden hyväksi. Kaikki vastuulliset tahot sallivat lapsia kohdeltavan kuin toisen luokan kansalaisia- ilmaa. Onko niin, että lasten ja nuorten on otettava ohjakset omiin käsiinsä, kuten Helsingin kaupungin nuoret "Katuluotsit" ovat tehneet. Myös vastuulliset tahot voisivat alkaaa pohtimaan, minkälaisia "jätejoonaksia" he tuottavat toiminnallaan. Rahaa näyttää riittävän kaikenlaisiin Daphne 1. Nämä sadat miljoonat eurot menevät "Naisiin ja lapsiin kohdistuvan väkivallan ehkäisytyöhön".

Jatkuvasti keksitään ja tuotetaan liukuhihnatahtiin tutkimuksia "miessioista". Herää kysmys, onko kaiken takana ja tavoitteena "Sateenkaariperheet"?

Jokohan olisi korkea aika lopettaa "akateeminen pelleily" ja palata arkirealisnmiin? Äidin kertomaa voidaan pitää ehdottomana tietolähteenä: Taidan olla ainoa esiintyjä tällä foorumilla joka esittää faktoja näyttöjä "asiakirjoja jne" tukemaan pääaihetta, todistaen näin itseäni ja lapsiani kyykyttäneiden viranomaisten teot todellisiksi tapahtumiksi.

Miksi olen kriittinen samaa asiaa ajavia tahoja kohtaan: Osaa heistä motivoi rahan haju ja julkisuuden nälkä. Yhteisön jäsenet tukevat toisiaan ja uusia jäseniksi liittyneitä eroperheen vanhempia aidosta auttamisen halusta. Tietääkseni valtion toimiin hyvin kriittisesti suhtautuvista henkilöistä kukaan ei ole tienannut euroakaan toiminnallaan.

Niin ikään en tiedä kenellekään valtion toimia rikollisena pitävälle henkilölle koituneen mitään positiivista julkisuudesta. Pelkkää kuraa on kaadettu niskaan. Kenenkään en ole kuullut koskaan saaneen ilmaisesta ihmisoikeustyöstään kiitosta. Ari voisitko vähän perustella tuota näkemystäsi? Minusta se ei ole oikein looginen. Vastineeksi saat muutaman asiakirjan edellytyksellä että sitoudut vaikenemaan saamastasi tiedosta julkisuudessa, sekä olemaan ottamatta yhteyttä henkilöihin joista asiakirjat kertoo.

Tapaamme ja saat materiaalin allekirjoitettuasi vastuulausekkeen, jossa sitoudut edellä mainittuihin ehtoihin. Sinulla on siis "asiakirjoja" Heiskalasta? Sivuilta löytyy Espoon turvakoti ry: Huomiota herättävää on se miten sosiaaliviranomaisten ammattijärjestö Talentia tuo asiaa esille, suojelee näitä asennevammaisia eroperheen lapsi- isä suhteen kyykyttäjä sosiaaliviranomaisia. Onko sinulla negatiivisia kokemuksia maamme viranomaisista ja haluaisit keskustella niistä? Kertomalla avoimesti kokemuksistasi julkisuudessa todistat viranomaismielivallan olemassaoloa.

Todistat myös sitä, että maamme päättäjät eivät välitä, miten eriarvoisesti viranomaiset kansalaisia kohtelevat. Eroperheen lapset ja isät ovat räikeimmin erottuva kansanryhmä, jonka oikeuksia perhe-elämään loukataan joka päivä. Vanhempien erotessa lapsen ja isän suhde yleensä päättyy. Sen päättäjinä ovat maamme pirullisimmat virkamiehet - sosiaali- ja terveysvirastojen työntekijät ja mistään mitään ymmärtämättömät nais tuomarit läpi koko tuomioistuinlaitoksen, joissa ei ihmisoikeuksia eikä Suomen lakeja noudateta.

Eniten tästä puolueellisuudesta kärsivät eroperheen lapset ja isät, sekä heidän isovanhemmat. Mikä tällä Savolaisella nyt oikein on agendana ja motiivina mustamaalata esim. Tuskin Heiskala hänen ongelmiinsa syypää on. Lasten tapaamisoikeuden toteutuminen tulee turvata myös tilanteessa, jossa vanhemmat ovat pahasti riitaantuneet.

Suomalaislapsista jopa kolmanneksen arvioidaan asuvan jossain vaiheessa elämäänsä yhden vanhemman perheessä. Näistä valtaosa liittyy tilanteeseen, jossa vanhemmat ovat eronneet. Tällöin toinen vanhemmista toimii lapsen lähihuoltajana tai yksinhuoltajana ja toinen vanhemmista on ns. Valitettavan usein erotilanteissa vanhemmat käyttävät lasta taisteluvälineenä toisiaan vastaan yrittäen kaikin keinoin estää tapaamiset toisen vanhemman kanssa.

Tällöin vaihtoehdoksi jää ainoastaan ratkaisun hakeminen käräjäoikeudesta. Suomela, Heiskala ja Tarkkonen mikäli asia on lähelläkään sydäntänne, allekirjoittanette mielellänne edellisen adressin. Anu Suomelalle erikseen vielä tämä: Asiaa on tiedusteltu Elimäen sosiaaliviraston johtajan Asta Saarion sijaiselta Olli Mäkeläiseltä, tämä löi luurin korvaan kun tiedustelija ei kertonut nimeään hänelle.

Antti Heiskala se jaksaa jatkaa postailujaan muka "monien" eri kirjoittajien toimesta. Voin omalta kohdaltani vastata Arilta tivaamaasi kysymykseen: Jos sun tyyli ja pelleily käy ihan ulkopuolisenkin hermoille pilatessasi kaikki netin keskustelut mielenhäiriöisellä tavallasi, lienee ymmärrettävää Arinkin tuohtumus.

Hän sentään toimii omilla sivuillaan samalla asialla kanssasi ja kärsinee aiheuttamastasi halveksunnasta asioiden netissä käsittelyä kohtaan. Sinä Antti olet elävä esimerkki siitä, ettei vapaa internet ole hyvä asia.

Hoitotakuun ulottamista myös mielenterveyspotilaille tuolla Aamulehden palstalla läpimästi kannatettiin. Tämä Savolainenko on se henkilö joka terrorisoi kaikkia näistä asioista asialliseen keskusteluun tähtääviä keskusteluja. Mikä on motiivisi Ari Savolainen? Etköhän sinä Antti ihan hyvin ymmärtänyt mitä kommentissani kirjoitin keskusteluiden tuhoamisesta. Ymmärtääkseni Ari kirjoittaa omalla nimellään.

Sinun tekstisi ja tyylisi on helppo tunnistaa kirjoitit sitten nimellä tai monilla nimimerkeillä. Yrityksesi provoilla, multinikkeillä, johdatella keskustelua ja mitä tahansa keskutelun tuhoavaa on melko helppo tunnistaa kun olen 15 vuoden ajan seurannut nettikeskusteluja lieveilmiöineen aina sf.

Lasten suusta kuule totuuden: Olen pohtinut, milloin isästä tulee turvaton lastensuojelun näkökulmasta ja kuka tämän määrittelyn tekee. Turvaton isä on sellainen, jolle lastensuojelu tarjoaa valvottuja tapaamisia, isän luota lapset voidaan huostaanottaa vaikkapa kesäloman aikana tai pahimmassa tapauksessa hänelle määrätään lähestymiskielto lapsiin.

Valvotut tapaamiset ovat selkeä viesti lapselle, että isässä on jotain pahasti vialla ja näin varmistetaan lapsen vieraantuminen isästään. Huostaanotto on vieläkin kovempi toimenpide, sillä viimeistään poliisien läsnäolo antaa signaalin myös naapureille ja lapsille, että isä on vähintään rikollinen. Lähestymiskielto kielii jo jostain vieläkin pahemmasta eli isän lähelle ei voi edes mennä, koska hän on vaarallinen.

Asian tekee mielenkiintoiseksi se, että lastensuojelua eivät kiinnosta avio- ja avoliitossa olevat lapset ja heidän suojelemisensa isältä esimerkiksi isän pitkän ulkomaankomennuksen jälkeen. Esimerkiksi vuoden tai kahden työkomennuksen jälkeen isä on lapsille vähintään yhtä vieras kuin muutaman kuukauden kuluttua avio- tai avoerosta. Sillä komennuksella tai työkeikalla isät eivät pysty osallistumaan lastensa arkeen. Ilmeisesti isät, jotka ovat keikkatyössä vaikkapa öljylautalla ovat sosiaalitoimen mielestä turvallisia.

Kenties isä, josta pitää ottaa ero on jo riittävä merkki siitä, että isälle voidaan antaa turvaton —leima. Mistä lastensuojelun tarve huolehtia vain erolapsista johtuu? Onko kyseessä yksi keino työllistää lastensuojelun henkilöstöä ja edistää äitien yksinhuoltajuutta? Tiedossani on useita tapauksia, joissa kolmea edellä kuvattua toimenpidettä on toteutettu menestyksellisesti äidin kertomuksen perusteella, tapaamatta lasten isää.

Perheneuvolan ja lastensuojelun objektiivisuus tulee kiistämättä kyseenalaiseksi kun lasten ja isän suhteeseen vaikuttavia toimenpiteitä voidaan käyttää vailla näyttöjä väkivallasta tai muustakaan lapsiin kohdistuvasta haitallisesta toiminnasta. Perheneuvoloilla ja lastensuojelulla olisi mahtava uusi työsarka kun keikkatyöläisten ja ulkomaankomennuksella olevien isien lapset määrättäisiin valvottuihin tapaamisiin.

Tuhannet sosiaalityöntekijät ja psykologit saisivat lisää työtä ja lasten hyvinvointi lisääntyisi kun isän ja lapsen suhdetta rakennetaan ammattimaisesti valvotuissa tapaamisissa tai huostaanottamalla aika ajoin nämä lapsiparat. Viestit joita olen sinulta saanut yksityiseen postiini, käsittelee tätä aihetta, ne on tallessa! Ovatko nämä ne 'salaiset kansiot', joita hän jakaa henkilöllisyystodistusta vastaan? Minä en ole Savolaiselle mitään salassa pidettävää koskaan lähettänyt - enkä lähettäisi.

Alkuperäisessä jutussa haastateltiin Savolaista ja sitten kerrottiin, mitä tuhoa Leena Muranen on isille ja lapsille aiheuttanut. Savolainen on kuitenkin postaillut minua koskevia Murasen levittämiä loukkaavia väitteitä mm.

Muranen on taparikollinen, jolla on tähän mennessä 8 tuomiota isiin kohdistuvista perättömistä insesti-ilmiannoista ja kunnianloukkauksista.

Minä en usko mihinkään mitä hän sanoo, enkä ehdottomasti lähettäisi omissa nimissäni hänen väitteitään julkisille sivustoille, kuten Savolainen on tehnyt. Joku vuosi sitten Muranen ilmestyi työnantajani järjestämään julkiseen keskustelutilaisuuteen silmät kiiluen lääkkeet jääneet ottamatta. Vaati saada minut paikalle: Sen jälkeen työnantaja joutui työturvallisuuteni vuoksi pitkään pitämään suoraa hälytyslinjaa vartiointiliikkeeseen.

Nyt Muranen näyttää vaienneen. Ehkä viimeisen, eli ehdoton vankeustuomio palautti jonkin asteisiin realiteetteihin siinä, että jos vielä syyllistyy samoihin tekoihin, niin tuomio on ankara. Muranen on elämäntehtävänään lähettänyt satoja herjakirjeitä kaikille mahdollisille viranomaisille, ja meidän 'syyllisten' lista on ollut laaja. En ryhtyisi yhteistyöhön tällaisen henkilön kanssa mistään hinnasta. Ettei jää väärinkäsitystä siitä mistä toiminnassani on ollut kyse.

Olen ollut puolustuksen kutsumana asiantuntijana seksuaalisen hyväksikäytön syytteissä runsaat kertaa. Teen työtä työnantajani lukuun, joten itselleni näistä en saa mitään palkkiota. Onnetonta näiden vastaajien kannalta on se, että heidän pitää kyetä itse kustantamaan puolustuksensa, jos häviävät juttunsa syyttäjää ja 'virallisia asiantuntijoita' vastaan siis psykiatreja ja psykologeja, jotka tutkivat hyväksikäytön metodilla, joko on peräisin luvun Junttilan talon tapauksessa käytetyistä 'asiantuntijoista.

Huoleni on ollut se, että syyttäjä saa kutsua omalla kustannuksellaan ihan keitä tahansa psykologeja ja psykiatreja 'asiantuntijoina' todistamaan oikeuteen, eli valtiovallan mahdollisuudet syyllisyyden todistamiseen ovat loputtomat suhteessa vastaajaan.

Hain eräässä tapauksessa muutosta korkeimmalta oikeudelta tämän asian selvittämiseen, ja muutoslupa myönnettiin. Jos minulla olisi ollut mahdollisuus käyttää tässä maksullisia asianajajia, niin ehkä KKO olisi päättänyt toisin. Hävisin jutun, koska KKO päätyi siihen, että vain tuomioistuimen määräämän asiantuntijan palkkio voidaan korvata valtion varoista. On äärimmäisen harvinaista, että tuomioistuin määräisi tällaista asiantuntijaa.

On minut toki joissain tapauksissa sellaiseksi määrätty, ja työnantajani kulut maksettu. Yleensä ei, ja tämä on vastaajan oikeusturvan kannalta edelleen huolestuttava tilanne. Nyt kuitenkin onneksi on tuo KKO: Silti on ongelmallista, että hyväksikäytöstä syytetyt ovat todistelun suhteen todella surkeassa asemassa - oikeusvaltio ei toimi.

Savolaiselta puuttuu asiantuntemus sen ymmärtämiseen mitä oikeuden päätös tarkoittaa. Sen tiedon hänelle syötti Muranen. Totta tässä asiassa on se, että en ollut tuossa tapauksessa oikeuden vaan vastaajan määräämä asiantuntija. Ehkä joku innostuisi tutkimaan, miten usein oikeus on itse määrännyt asiantuntijaa.

Muranen ja Savolainen ovat riemuinneet eri sivustoilla väitteellä että tuomioistuin on todennut, että en ole asiantuntija. Siinä vain tulkittiin palkkioiden maksamista tilanteissa, joissa tuomioistuin ei ollut itse määrännyt asiantuntijaa. Koko teksti löytyy Finlexistä, mutta Savolainen on muuttanut nimeni Tuomelaksi ja työnantajani Seppo-säätiöksi:. Oikeudenkäymiskaaren 17 luvun 44 §: Saman luvun 55 §: Tuomela on lähinnä tällainen asianosaisen käyttämä asiantuntija, jonka palkkio määräytyy todistajaa koskevien säännösten mukaan.

Niiden mukaan valtion varoista ei ole mahdollista saada Tuomelan vaatimaa palkkiota. Näillä perusteilla Korkein Oikeus katsoo, ettei ole perusteita Hovioikeuden todistajanpalkkiota koskevan ratkaisun muuttamiseen. Kyse on pelkästään sen määrittelemisestä, onko tuomioistuin määritellyt henkilön omaksi asiantuntijakseen, vai onko hänet kutsunut vastaaja tai syyttäjä. Luulisin että Savolaisen erityisessä intressissä olisi puolustaa isien oikeutta omaan puolustautumiseen insestisyytteitä vastaan.

Sen sijaan minä, joka olen analysoinut miten lapsia on haastatellut, joudun hänenkin tappolistalleen ja julkisen parjauksensa kohteeksi yhdessä Murasen kanssa. Tässä kohtaa Anu esittää omiaan: On aivan eriasia antaa jollekin salaista aineistoa, kuin puhua tällaisesta mahdollisuudesta. Huomasitko tässä kenties mahdollisuuden loata minua, ja pelastaa itsesi kuiville häpeämästä menneitä? Haluatko Anu kammarille todistamaan mitä olen jakanut ja kenelle, en nimittäin ole jakanut kenellekään yhtään mitään.

Mutta jollen nyt aivan väärin muista, sinulle olen jotain saattanut postittaa, sellaista mikä koskee sinua itseäsi eikä ketään muuta. Vaiko se, että asiakkaasi sai tuomion lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Kerropa meille Anu, mikä tuossa asiassa loukkaa sinua.

Olen kertonut faktoista, en sepitellyt tarinoita. Eroperheiden vanhempien riitaisa- ja tukala tilanne houkuttelee erilaisia järjestöjä tekemään rahaa vanhempien hädällä, epätietoisuudella oikeuksistaan, hyväuskoisuudellaan ja luottavaisuudellaan tarjottuun apuun. Lähes poikkeuksetta tämä apu tulee erittäin kalliiksi avunsaajalle, mutta myös valtiolle.

Valtiota rahastetaan härskisti perheoikeudellisten lausuntojen yhteydessä, esitän tässä yhden tosi tarinan joka on kirjoitettu Hovi- ja Korkeimman Oikeuden pöytäkirjojen ym, materiaalin pohjalta.

Osa materiaalista on peräisin Leena Muraselta saamastani joululahjasta. Tässä asiassa Muranen kiillottaa kilpeänsä tavalla joka saa hattuni nousemaan kunnioittavasti häntä kohtaan. Kyseisenä asiantuntijana itseään pitävä Tuomela nimi muutettu otti minuun aikoinaan yhteyttä ja haukkui Leena Murasen valehtelijaksi, jonka jälkeen vaisusti pyytäen esitti saada itseään koskevat asiakirjat nähtäväkseen.

Todistajana kuultu Tuomela on hovioikeudessa pyytänyt valtion varoista, paitsi päivärahaa ja matkakuluja, palkkiota asiaan valmistautumisesta 38 tunnilta à 67 euroa eli 2 euroa. Tunnit olivat koostuneet pääosin asiakirjoihin tutustumisesta, videoitujen kuulustelujen nauhoituksiin tutustumisesta sekä niiden paperille kirjoittamisesta ja analysoinnista.

Hovioikeus on määrännyt Tuomelalle maksettavaksi päivärahan ja kulukorvauksen, mutta, koska oikeus ei ollut määrännyt Tuomelaa asiantuntijaksi, hylännyt hänen palkkiovaatimuksensa. Valituslupa on myönnetty Tuomela on vaatinut, että hänelle suoritetaan vaaditut 2 euroa asiantuntevan todistajan palkkiona. Tuomela nimi muutettu , joka toimii Seppo säätiön nimi muutettu tutkimuspäällikkönä ja on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri- ja sosiaalipsykologi, on ollut hovioikeudessa törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä ynnä muuta koskevassa jutussa vastaajan nimeämänä todistajana.

Häntä on kuultu erityisesti asianomistajan kertomuksen luotettavuuteen ja uskottavuuteen vaikuttavista seikoista. Tuomela on pitänyt itseään niin sanottuna asiantuntevana todistajana. Tuomelaa ei ole pyydetty kuultavaksi oikeuden määräämänä asiantuntijana, eikä oikeus häntä ole sellaiseksi määrännyt. Todistajien tehtävänä oikeudenkäynnissä on kertoa käsiteltävänä olevaan asiaan liittyvistä tosiseikoista.

Asiantuntijaa taas kuullaan silloin, kun jutussa joudutaan harkitsemaan kysymystä, jonka arvostelemiseen tarvitaan erityisiä ammattitietoja. Laissa ei mainita erikseen asiantuntevia todistajia. Hovioikeuden päätöksen lopputulosta ei muuteta, tätä kaikki asianomaiset noudattakoot.

Tämmöinen tukalassa tilanteessa olevien vanhempien ja heidän lastensa loisiminen, on iljettävää ja halventavinta hyväksikäyttöä johon ihminen voi syyllistyä ahneudessaan. Vaasan Hovioikeus antaa vastauksen valitukseen Törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä pedofiilia puolusti aiheessa mainittu Tuomela nimi muutettu , joka toimii Seppo säätiön nimi muutettu tutkimuspäällikkönä ja on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri- ja sosiaalipsykologi.

Alkuperäiset asiakirjat on julistettu salaisiksi 40 vuodeksi, niiden viimeinen salassapitopäivä on Tämä tarkoittaa myös sitä että tällaisten asiakkaiden ympärillä pyörivät asiantuntijoina itseään markkinoivat "hyväksikäyttäjät" voivat jatkaa rauhassa toimiaan, eli valtion rahojen pumppaamista taskuihinsa.

Julkisuudessa nämä "pumppaaja" hyväksikäyttäjät esiintyvät lastenetua ajavina asiantuntijoina, kulissien takana he toimivat kuitenkin pedofiilien asiamiehinä valtion piikkiin, tämän mahdollistaa asiakirjojen salassapito määräykset jotka estävät tiedon leviämisen suurelle yleisölle.

Mitä kaikkea viranomaisrikollisten ja muiden hyväksikäyttäjien tekemisistä lapsenedun nimissä! Leena Muranen on lähetellyt minulle käräjä- ja Hovi sekä Korkeimman oikeuden päätöksiä viimevuosina, mitä pahaa siinä on?

Tiedän kyllä miten ilkeitä temppuja Leena Muranen on eroperheen isille tehnyt aikoinaan, senkin että tällä ihmisellä on sydän siinä kuin meillä muillakin. Murasen tekemiset eivät sulje pois mahdollisuutta, etteikö hän ymmärtäisi tehdä myös hyviä tekoja tällä alalla.

Kuka nyt Murasen hyvistä teoista viitsisi ääneen mainita, nolaa vaan itsensä, eikö niin Anu Suomela: Siis taas mentiin sivuun itse asiasta. Henkilöni on edelleen määräävä, eikä asiaan vastaaminen. Tunnustan, etten jaksa lukea lukutikulla kaikkea mitä väität Savolainen, mutta etkö tuolla luvannut, että henkilö saa salassa pidettäviä tietoja tietyillä ehdoilla?

Olenko siis ihan väärässä? Kirjoittiko tämän joku muu? On aivan eriasia antaa jollekin salaista aineistoa, kuin puhua tällaisesta mahdollisuudesta". Juu varmaan on, mutta en käsitä mistä tässä nyt on kyse. Välitätkö henkilöön liittyviä salassa pidettäviä tietoja ilmaisemillasi ehdoilla? Jos et niin miksi tällaista lupaat? Salassa pidettäviä asiakirjoja ei saa välittää millään ehdoin.

Minulla ei ole sinänsä mitään salattavaa yksityis- tai työelämästäni. Kunnioitan kuitenkin ihmisoikeusperiaatteiden kantaa kansalaisen yksilöllisyyden kunnioittamisesta ja autonomiasta, ja pidän niitä oikeuksia myös itselleni annettuina.

Siis taas uhkaillaan poliisilla. En ymmärrä tästä mitään. Aikaisemmin lupasit toimittaa materiaaleja, jos henkilö lupautuu sääntöihisi. En tiedä mitä ne olisivat. Nyt kiistät mitään tällaista sanoneesi. Katso nyt tuo posti, jonka minusta lähetit Roosin blogiin 7. Mistä tässä oli kysymys? Omilla sivuillasi kiittelet Murasta siitä, että sait tiedon tästä KKO: Tää on nyt sitä, että kun ei ymmärrä oikeusperiaatteita, niin innostuu esittämään seuraavaa:.

Olen kertonut faktoista, en sepitellyt tarinoita'. Mutta selitin ylempänä miten insestistä syytetyn isän oikeutta fair trial puolustautumiseen loukkaa se, että syyttäjällä on moninkertaiset mahdollisuudet todistaa syyllisyyttä. Vastaajalla ei samoja resursseja ole. Eikö tässä keskustelussa ollut alkuaan kyse juuri näistä asioista? Nyt on eksytty ihan muuhun. Minun on kuitenkin pakko kiistää työnantajaani ja henkilööni liittyvät julkiset loukkaukset, joten joudun käyttämään tätä palstaa myös muuhun kuin olisi tarpeen, jos palstaa ei käytettäisi muihin kuin omiin tarkoituksiin.

Anu Suomela kysyy minulta: Joskus on hyvä lukea myös rivienvälistä, tällöin tietää kenelle kirjoitus on suunnattu ja miksi. Suomela, luuletko todella että lähettelisin salaista asiakirjoja ihmisille tuosta vain, en todellakaan.

Mutta ne useat ihmiset joilta materiaalia olen saanut, he ovat ehkä kuvitelleet minut tuovan niitä julkisuuteen. Eräs pedofiili työskentelee tälläkin hetkellä HYKS: Aamulehden uusi keskustelualoitus -"Insesti todellinen, tai kuviteltu, mutta aina lapselle traumattinen" on poimittu tältä City- lehden keskustelupalstalta.

Aamulehden keskustelu Liittyy City lehden ja Iltasanomien viesteihin, jotka tässä keskustelussa ovat jääneet taka-alalle ja vähemmälle huomiolle. Kiität julkisesti Leena Murasta, joka on tuhonnut ehkä satojen lasten suhteet isiinsä perättömillä insestiväitteillä. Muranen on tuomittu jo 8 kertaa tällaisista teoista. En ymmärrä mitä julkista ihannointia ja kiitosta tällaisen taparikollisen toiminta ansaitsee.

En etenkään jos joku organisaatio väittää edustavansa isiä, jotka ovat joutuneet väärämielisesti kohdelluksi sosiaaliviranomaisissa tai oikeuslaitoksessa. Mitä hyvää Muranen on näille lapsille ja isille tuottanut perättömillä insestiväitteillään? Miksi näitä väitteitä pitää puolustaa ja vielä kiitellä laittomista teoista? En ymmärrä, mutta ehkä joku viisaampi voi minua valaista, ja tulkita minulle vielä perusoikeuksia ja ihmisen autonomiaa.

Voisit ehkä selvittää myös sen, miltä osin Leena Muranen olisi ollutkin syytön, ja tuomioistuinlaitoksen uhri. Eli isät olivat syyllisiä ja Leena oikeassa heitä syyttäessään. Media on kyllä tietoinen kyseisestä kaverista mutta vaikenee koska asia on erittäin arka, saattaisi terveydenhuollon ammatilaisilla olla selityksen paikka.

Suomela hyvä, luehan kyseinen kirjeeni uudestaan ajatuksella, niin huomaat mistä Murasta kiittelen. Kiitän häntä hänen hyvistä teoistaan, siitä materiaalista jota hän on minulle toimittanut Kiitän tässä julkisesti Leena Murasta hänen Hyvistä teoistaan, kiitos! Muranenko tällaisen väitteen on lähettänyt, vai Savolainen itse? Vääristelet asennettani Leena Muraseen, väität että hyväksyn ja puolustan hänen tekemisiään joista julkisuudessakin on uutisoitu.

Kiitin vain Murasta materiaalista jota hän on minulle toimittanut, en siitä mitä hän on vuosia tässä maassa tehnyt. Anu, fiksu veto sinulta, siirrät huomion vaivihkaa sinulle häpeällisestä aiheesta Leena Muraseen, jonka henkilöllä toivot sytyttäväsi rovion. Tämän tapauksen materiaalin olen saanut nimettömässä kirjeessä pari vuotta sitten.

Joten kannattaa lukea ajatuksella mitä kirjoitan, usein huomaan kirjoitusvirheeni liian myöhään itsekin. Taisi rouva vetää överit kantapään kautta, tsiisus sentään mitä egoilua.

Evoluution viestikapula, se jonka olemme saaneet vanhemmiltamme ja he omiltaan jne. Meillä on vastuu luovuttaa tuo viestikapula eteenpäin, siinä on kaikkien meitä ennen eläneiden sukumme jäsenten, sekä meistä kaukaisempienkin elämänmuotojen tarina ja perimä. Jos et lisäänny, tarinasi päättyy ja mikäli satut olemaan suvun ainoa jäljellä oleva edustaja, sammuu koko sinua edeltäneen sukusi sinussa elävä historia ja perintö mukanasi.

Tämän päivän tiedekään ei tiedä vasta kuin murto osan siitä, mitä kaikkea meistä lapsiimme siirtyy ja välittyy, muutakin kuin ulkonäköön - ja luonteen piirteisiin liittyviä ominaisuuksia. Puhumattakaan kulttuurihistoriallisesta perinnöstä, joka sekin monipuolistuu ja rikastuu aina jälkeläistemme käsissä ja ajatuksissa.

Kyllähän tämä keskustelu on ollut erittäin valaisevaa. Jollakin tapaa ei ole enää ollenkaan vaikea ymmärtää, että Savolainen on kuvailemiinsa kahnauksiin joutunut. Sääli itse asian suhteen. Lieneekö tääsä maassa yhtään ihmistä jonka kanssa hän tulisi toimeen.

Nostan tämän mainitseman Aaamulehden keskustelun uudelleen esiin, koska jostain syystä se poistettiin kiireen vilkkaa. Aamuleheden keskusteluun lähetty materiaali piti sisällään ainostaan materiaalia, jota on käsitelty julkisuudessa aikaisemmin, niin TV: Onko Aamulehden linja muuttut avoimesta tiedottamisesta samalle linjalle "Suomen Pravdan" kanssa.

Seurasiko keskustelua keskustelua, tai saiko ylläpito viestin "Ilmoita asiattomasta viestistä"? Kuuluiko kirjoituksen poistanut henkilö mahdollisesti "Naistoimittajat ry: Onko päätoimittaja Apunen tietoinen, mitä hänen johtamansa lehden toimittajat mahdollisesti sensuroivat keskusteluista "epäasiallisina. Aamu TVssä oli tänä aamuna eräänä aiheena -"Vanhempien ja isovanhenpien erimielisyydet kasvatuksessa". Katsokaa ohjelmauusinta tänään TV1 klo Tässä todistusaineisto siitä, että Aamulehden keskustelu poistettiin, koska se kertoi ehkä liikaa totuuksia.

Seuraan tapahtumia nuoren naisen silmin ja sekavin ajatuksin, näen Anu Suomelan olevan matkalla syvälle suohon. City-lehden informaation perusteella, insestisyytöksiä tehdään noin tuhat vuodessa. Onko sinulla informaatiota mitkä tahot eniten näitä syytöksiä kynäilevät? Eli onko kyseessä yleensä esim. Kiinnostaisi myös tietää mitkä kaikki tahot ovat insestiepäilyjä ilmoittamassa. Savolainen saa Muraselta kirjeen jossa on materiaalia Anu Suomelasta, kiittää tästä Murasta.

Mitä tekee Suomela saatuaan tästä tiedon, leimaa Savolaisen Murasen yhteistyökumppaniksi. Tieteelliset tutkimukset osoittavat älynmäärän katoavan iän myötä, päätelmästä ei ole enää epäilystäkään. CCCC Kysyt ovatko insestisyytökset useimmiten ex-puolisojen tekemiä. Jorma Antikaisen väikkärin mukaan huolto- ja tapaamiskiistoissa esitetyt syytökset ovat kovinkin yleisiä. Tietysti pitää ottaa huomioon sekin, että kyseessä on aito tapaus, jonka johdosta on ajauduttu eroon.

Mutta kuten alkuperäisessä jutussa esitin insestinen suhde omaan lapseen on erittäin harvinainen. Tietysti on mahdollista, että ex-puoliso aidosti uskoo hyväksikäytön tapahtuneen. Tyypillinen tilanne on se, että lapsi käy isän luona viikonloppuna.

Isä järjestää paljon kivaa ohjelmaa, valvotaan myöhään jne. Kotiin tultua lapsi nukkuu levottomasti, ikävöi isää, kastelee sänkynsä jne. Äiti huolestuu ja rupeaa kyselemään. Kun mediassa on annettu se kuva, että hyväksikäyttö on yleistä, äiti on epävarma ja kyselee sen suuntaisesti. Saa lapselta jonkinlaisen vastauksen ja jatkaa kyselyä. Maallikot eivätkä monet 'asiantuntijatkaan' ymmärrä, miten johdattelevat kyselyt vaikuttavat, ja näin saadaan kokoon hyväksikäyttösoppa.

Äiti ottaa yhteyttä lastensuojeluun ja esittää havaintonsa, jonka perusteella tehdään ilmoitus poliisille. Sitten äiti kertoo havaintonsa lastenpsykiatrille, joka sen perusteella haastattelee lapsen. Eli haastattelu sisältää ennakko-olettaman hyväksikäytön tapahtumisesta.

Vaikkei lapsi mitään sanoisikaan, niin lausuntona on 'todennäköinen joutuminen hyväksikäytön kohteeksi' siis tuo ICD Tilanne on jonkun verran petraantunut Stakesin antamien ohjeiden jälkeen.

Jospa alkaisimme pohtimaan, mitä traumoja lapset ja puoliso mahdollisesti saavat ja kuinka he regoivat, mikäli perättömiä insestisyytöksiä esitetään. Joutuuko lapsi toisen osapuolen ja sossun uhriksi, ja isä ulkoruokintaan, tapaamis ja lähestymiskieltoon. Uusi laastensuojelukaki lähtee periaaatteesta, että lasta on kuunneltava ja otettava huomioon hänen mieleipiteensä.

Sirkka-Liisa Aaltio kertoo poliisille Sirkka-Liisa Aaltio sai potkut Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Stakes, tämäkin järjestö vetäytyy kaikessa hiljaisuudessa yhteistyö hankkeistaan Sirkka-Liisa Aaltion kanssa.

Raportissa Nurmi, Reet ja Helander, Reetta toim. Väkivalta ei tunne kulttuurisia rajoja. Naisiin kohdistuvan väkivallan ja prostituution ehkäisyhanke — Kuinkahan monen ulkomaalaistaustaisen isän Aaltio on valheillaan leimannut aikojen kuluessa, todennäköisesti usean.

Belgialais-isä on tunnetuin Sirkka-Liisa Aaltion uhri. Ruotsissa tuo homma lienee kuitenkin toiminut hieman erilailla, vaikka sanotaan että Suomi tulee jälkiunassa.

Ruotsissa tuo on toiminut niin, että erilaiset muistipsykologit terapeutit ovat terapiassa löytäneet näitä "tukahdutettuja muistoja", normaalisti siis lapsuudessa tapahtunut insesti.

Kysymyksessä olisi siis eräänlainen trauma, joka olisi niin vaikea käsitellä kognitiivisesti, että aivot tukahduttavat tämän tapahtuman. Taitava muistipsykologi voisi siis kuitenkin kalastaa suggeroida tämän traumaattisen muiston. Alunperin ilmiö on lähtenyt Yhdysvalloista. Rantautui sekä Norjaan että Ruotsiin.

Suomeen kai tämä ilmiö ei oikein ole saanut jalansijaa? Guilloun mukaan Freud on syyllinen moneen oikeusmurhaan. Guillou on myös ottanut kantaa ilmiön tieteellisyyteen, toteamalla mm ettei sodissakaan tapahdu "tukahdutettuja muistoja" oli sitten miten hirveitä tapahtumia tahansa.

Tämä kiistelty tieteellinen ilmiö hyväksyttiin kuitenkin sellaisenaan ruotsalaisessa oikeusjärjestelmässä. Tukahdettu muisto riitti sitten samaan jonkun, miehen, syytteeseen. Nämä muistipsykologit ovat sitten vielä olleet asiantuntijoina oikeudessa. Kuten Suomela, Guilloukin etsii vertauskuvia keskiajalta. Keskiajalla käytettiin lapsien kertomuksia todistusaineistona mitä tulee noitavainoihin - samaa on tapahtunut ruotsalaisissa tuomioistuimissa, joissa lasten utopistiset mielikuvituskertomukset ovat saaneet isät tai jonkun muun miehen telkien taakse.

Norjassa ilmiön tiimoilta tapahtui jopa jonkinlainen skandaali, kun poliisi ryhtyi laittamaan jonkun kaupungin miehiä telkien taakse, pikkulasten noitakertomuksien mukaan. Guilloun mukaan ruotsin vankiloissa on vieläkin yli kymmenen miestä jotka ovat tällaisen oikeusmurhan uhreja. Ensivaikutus itselläni oli jonkunlainen romahdus, shokki.

Myöhemmin syntyi hätääntynyt ja pelokas katse tulevaisuuteen. Iltaisin viimeiset ajatukseni pyöri tiukasti asiassa, aamulla herätessäni ensimmäinen ajatus oli sama kuin illalla nukahtaessa. Ikävää, itkua ja koston halun värittämiä ajatuksia aamusta iltaan, arki oli tällaista hyvin pitkään.

Jossain vaiheessa fysiikkani alkoi reagoimaan jatkuvaan stressiin, verenpaineeni nousi pysyvästi korkealle, sydämeni alkoi reistailla jne. Tilanteen edetessä ystäväni alkoivat rekisteröidä muutoksia tunne-elämässäni, itse en huomannut mitään.

Myöhemmin ymmärsin että saatoin olla todellisessa vaarassa, jopa kuoleman vaarassa koska en ollut nukkunut moniin kuukausiin öisin kuin tunnin tai kaksi. Tällä kaikella oli musertava vaikutus minuun henkisesti ja fyysisesti, arvet ovat auki vielä tänäkin päivänä. Tällainen kokemus on elinikäinen seuralainen, sen kanssa on käveltävä käsikädessä kellon ympäri päivästä toiseen. Elämäni normalisoituu vasta sinä päivänä kun Espoon kaupunki pyytää anteeksi lapsiltani ja minulta tahallaan meille aiheuttamansa kärsimyksen, myös Valtion on pyydettävä meiltä anteeksi ja korvattava kokemamme vääryydet.

Maamme laillisesta järjestyksestä vastaavien tahojen tulee tunnustaa lapsen yhtäläiset oikeudet isään ja äitiin, lisäksi, tuomita ankariin rangaistuksiin kaikki ne "asennevammaiset" tahot jotka vastustavat lapsenoikeutta elää perhe-elämää kummankin vanhempansa kanssa.

Ruotsin telaketjukot ampuisivat Guilloun, jos uskaltaisivat. On meillä Suomessakin ollut näitä gruppojo, joissa toinen toistaan tukien muistellaan lapsuuden hyväksikäyttöjä, mutta oikeuteen asti eivät jutut ole menneet. Tutkimusmateriaalissani on yksi tapaus, jossa tytön äiti oli ollut tämmöisessä 'tyhmäterapiassa', ja keksinyt olevansa hyväksikäytetty. Niinpä hän keksi, että isä on hyväksikäyttänyt myös hänen tytärtään. Eli kyllä tautia meilläkin on.

Pari Jenkkilässä muistonsa palauttanutta naisihmistä yritti saada syyttäjän liikkeelle ehkä 15 vuotta sitten, mutta teot - jos niitä ikinä siis olikaan - olivat vanhentuneet vuosikymmeniä sitten. Löytyy melkoinen määrä tapauksia, joissa murkkuikäinen on kehitellyt terapeutin tai muun tukihenkilön avustuksella kauhutarinoita. Kun ei honeta käydä koulua, ja faija laittaa arestiin tupakanpoltosta ja ryyppäämisestä, niin hyväksikäyttöväite on aivan oiva vastaveto.

Pöydälläni on yksi tuore tapaus. Murkkuikäinen väittää isäpuolen raiskanneen häntä ainakin kerran viikossa päiväkoti-ikäisestä lähtien. Kuitenkin tyttö on virgo. Syyttäjää nainen tämä tieto ei näytä hätkähdyttäneen, ja terapeutti on vakuuttunut tytön kertomasta. Muistonpalautustapausten suhteen olemme siinä onnellisessa asemassa, että kun se hulluus alkoi jenkkilässä alussa, tiedeyhteisössä hälyytyttiin. Etenkin Elizabeth Loftus on työryhmineen tehnyt valtavan määrän tutkimusta.

Loftus toteaa, että täysin terveelle ihmiselle voi syöttää väärän muistikuvan hänen lapsuudestaan vähemmässä ajassa kuin vie omeletin paistaminen. Joku ihmetteli miksi toin esiin uskonnon historiaa. Ehkä nuoret lukijat eivät ole pohtineet sitä, miten nykyajan 'seksuaaliset noitavainot' liittyvät uskonnon tuhatvuotisiin käsityksiin siitä mikä on syntiä ja tuomittavaa.

Kuolemansyntejä olivat ne, joissa miehen siementä estettiin hedelmöittämästä nainen munasolusta ei tuolloin ollut tietoa. Tämän vuoksi sellaiset synnit kuin masturbointi ja homoseksuaalisuus olivat kaikkein pahimpia. Edes oman äidin kanssa makaaminen ei ollut näin paha juttu.

Tämä ehkä johtui siitä, että Augustinuksella oli perin erikoinen riippuvuussuhde omaan äitiinsä. Noitavainojen yhteydessä kirkko uskoi, että ihmiset parittelivat itsensä Saatanan kanssa. Syntyi moraalinen paniikin aalto. Erityisellä tappolistalla olivat naiset ja heistä erityisesti kätilöt, jotka tiesivät keinoja raskauden ehkäisyyn. Eli kyseessä oli seksi. Eli seksiin liittyvä moraalisen paniikin aalto.

Eli seksiä ja paniikkia taas. Seksuaalisen hyväksikäytön moraalinen paniikki ei ole meillä juurikaan laantunut, vaikka sen kärki on muualla taittunut tieteellisen tutkimuksen myötä. Siis ne käsitykset joita luotiin kristillisessä kirkossa runsaat vuotta sitten ihmisen seksuaalisuuteen liittyvänä syntinä, elävät tänä päivänä Suomessa seksuaalisuuteen liittyvänä moraalisena paniikkina. Nyt se vain on siirrännäinen USA: Siitä ovat hyötyneet erityisesti psykiatrit ja muut terapeutit. Heiltä oli leipä loppua kun psykoanalyysi meni pois muodista uusien psyyken lääkkeiden myötä.

Seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuli uusi tulolähde. Meillä tämä historian prosessi ei ole ollut näin selvästi liittynyt omaan taloudelliseen etuun, vaan kyse on ollut sosiaali- ja terveydenhuollon tiedon puutteesta ja epätieteellisistä käsityksistä.

Eli siis koulutuksen puutteesta. Edellisten kirjoitustesi mukaan sinulla on ilmeisesti kontaktipintaa "noitavaino- miesviha" historiaan. Voisitko valaista minua asiassa, johonka olen yrittänyt löytää vastausta omin toimin, mutta joku "avain johonkin porttiin" minulta vielä puuttuu.

Olen kerännyt jonkinlaisen yhteenvedon, jonka lähtökohtana on eräs kuulemani ja mieltäni askarruttanut toteamus. Ohjelman toimittajan näkemyksiä mielipidekirjotuksia ym ohjelman aiheesta. MOT ohjelmassa "Epäilys ja rangaistus" väitettiin myös Tamperella olevan saatananpalvontaa.

Helena Molander, Lapsi aikuisten armoilla. Miten suojella lasta joutumasta lapsiseksin uhriksi. Ranskan oikeusministeri pyysi anteeksi vanhemmilta, jotka olivat syyttöminä tuomittu lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Myös Ranskan oikeusministeri Pascal Cl'ement pysi anteeksi. Ranskan pääministeri Jacues Villepin puolestaan vakuutti että oikeusjärjestelmään on tulossa muutos, joka estää suuren luokan virheiden tekemisen. Quetteraun kaikkia syytettyjä epäillessään.

Belgiassa paljastunut marc Dutreaukasin tapaus oli saanut ranskalaiset pelkäämään, että peto oli saanut jalansijaa myös heidän keskuudessaan. Syytettyjen penkille nostettiin jopa 17 aikuista, joista vain neljä on voitu varmuudella todeta syyllisiksi.

Monille heistä tapahtumat ovat olleet liikaa Ovatko kaikki kyseenalaiset väkivalta, raiskaus, insesti ym tutkimukset ja niiden lobbaus mediassa " sukupuiolten sotaa,noitavainoa ja miesvihaa"?

Liittyvätkö myös MOT ohjelmat samaiseen ilmiöön? Materiaalia on tietenkin aivan posketon määrä. Minusta kiintoisa on tuo mediemordet. Sivustolla on suuri määrä perustietoa siitä, miten telaketjukot käyttivät Ruotsissa hyväkseen prostituoidun DaCostan kummallista murhaa.

Tapaukseen liittyivät kahteen lääkäriin kohdistuvat väitteet tätä murhasta ja myös toisen lääkärin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tapaus alkoi Ruotsissa luvulla ja elää edelleen, ja sitä vahvempina telaketjukot. Tämän linkin takana on dekkarin vertainen oikeuden päätös n.

Siinä vaino levisi yhteen päiväkotiin. Kahden työntekijän väitettiin seksuaalisesti hyväksikäyttäneet noin 60 lasta. Epäillyt joutuivat menemään maan alle, ja media julkaisi heidän kuvansa saadakseen heidät kiikkiin. Todistajana toimi kaupungin puolelta muuan amerikkalainen insestiguru.

Hänestä Eady toteaa, ettei ollut ilmeisesti lukenut edes papereita. Kantajien todistajana toimi muistin tutkija Elizabeth Loftus. Eady määräsi kantajille korkeimman mahdollisen korvauksen heille aiheutuneesta elämän tuhoamisesta.

Yksi erittäin merkittävä lähde on juuri Elizabet Loftuksen sivustot. Hän on seurannut sitä, miten tämä hulluus on levinnyt. Lisäksi hänellä on 30 sivustoillaan vuoden ajalta tehtyä muistitutkimusta sekä Washingtonin että Irvinen yliopistojen psykologian ja myös oikeusopin professorina. Sivustoilta löytyy myös suomeksi kääntämäni Loftuksen artikkeli. Loftus joutui erityisesti terapeuttien hampaisiin osoittaessaan, miten terapia tuottaa vääriä muistoja.

Hän on tietenkin saanut tappouhkauksia. Tunnen syvää sympatiaa, minuun kohdistunut vaino on ollut minimaalista sen suhteen mitä kaikkea hän on kokenut. Jos joku haluaa aiheesta kääntämiäni artikkeleita lähetän mielelläni. Yksi kiintoisa lähde artikkeleihin on: Olen kääntänyt myös prof.

Lennart Sjöbergin ja Max Scharnbergin tekstejä. Scharnberg on valehtelun tutkija. Yksi kiintoisa lähde löytyy täältä http: Yksi kiinnostava lähde on Themostenes Lorandos. Hän on kirjoittanut paljon hyväksikäytön aihepiiristä ja mm.

Paljon tieteellisiä artikkeleita löytyy IPT-journalista http: Toimitan käännöksiä asiasta kiinnostuneille anu. Savolainen kirjoittaa minusta eilen Tähän ei voi sanoa mitään muuta kuin että sen koommin alkulähde eli Muranen, kuin viestin eteenpäin toimittaja Savolainen eivät ole käsittäneet mitä tuo KKO: Vastapuolena on syyttäjä, joka voi omalla kustannuksellaan hankkia määrän viranomais -lausuntoja jotka virasto voi lausujalle korvata omista varoistaan. Eli sellaista ei mistään saa.

Sellaisia on Suomessa kourallinen. Itse kuulun tähän kategoriaan, ja olen ollut oikeudessa todistamassa runsaat kertaa näissä tapauksissa. Tämä on asia jonka vein KKO: Eli vaadin että syytetyn ei tarvitse maksaa tällaisia puolustuksensa kuluja, vaan ne korvataan valtion varoin, jotta tasavertaisten aseiden periaate toteutuisi.

Näin koska valtion varoista korvataan vain tuomioistuimen itse määräämät asiantuntijat. Näitä ei yleensä koskaan määrätä lapsen seksuaalisen hyväksikäytön tapauksissa. Tuomitulla itsellään ei ollut tuossa elämänvaiheessa mitään mahdollisuutta itse maksaa Sexpon kuluja, eikä niitä edes yritetty häneltä periä. Minä en tiedä oliko tämä syytetty syyllistynyt tekoihin, koska sen arvioiminen ei minulle kuulu, vaan tuomioistuimelle. Arvioin vain lapsen haastattelun metodeja ja sen perusteella annettuja lausuntoja.

Murasen intohimot ja väärinkäytökset ovat tulleet vuosien varrella selviksi hänen saamiensa kunnianloukkaustuomioiden myötä viimeisin 8 kk ehdotonta. Savolaisen rooli tässä episodissa ihmetyttää. Miksi lähteä tällaisen ihmisen kelkkaan ja jakaa perätöntä tietoa KKO: Minä yritin pelastaa heitä, ja taata fair trial puolustuksen esim.

Missä siis on tukalassa tilanteessa olevien lasten ja vanhempien loisiminen ja hyväksikäyttö, josta Savolainen minut ja työnantajani syyllistää? Muranen laskutti lausunnoistaan yksityisiltä ihmisiltä. Työnantajani tai minä emme ole koskaan sellaista tehneet. Kaikki laskut on esitetty oikeudelle maksettavaksi valtion varoista.

Ari otti kantaa aiheeseen "avioero miehen ja lapsen kokemana". Käsittääkseni City-lehden ja Arin rohkea avaus ja Arin ulostulo "kaapista" tuntevana ja vastuunsa ´kantavana isänä on merkittävä "askel" ja joilla on oletettavasti merkittävä vaikutus tulevaisuuden perhe- ja lapsi polittiikkaan..

Aivan samoin voisi todeta tästä City-lehden ja Arin rohkeasta askeleesta tiedostamaan ja käsittämään sen tosiasian, että myös isä ja lapsi ovat tuntevia ihmisolioita, eiväkä vain "lapsia ja ukkoja", joita "Naismafia Cosa Nostra" voivat käsitellä mennen tullen, kuinka haluavat.

Perimmäisenä tavoitteena oletettavasti on "Sateenkaariperheet", joidenka ideologian mukaan riittää, kun lapsella on kaksi toisiaan rakastavaa ätiä, tai kaksi toisiaan rakastavaa isää". Anu Suomelalla ja Arilla on käsittääkseni arvokasta historiatietoa siitä mitä "kulisseissa" on tapahtunut ja tapahtuu kaiken aikaa.. Raimo Mäkelän kirja "Naamiona terve mieli" paljastaa ehkä myös sen mahdollisuuden, että kysymyksessä olisi ainutlaatuisen historian kirjan syntyminen nimeltään "Lapsen oikeudet- lapsen parhaaksi"..

Muistaakseni Aune Flinck on tehnyt tutkimuksen "Avioero miehen kokemana" -Löytynee allaoevasta linkistä. En ole väittänyt sellaista että olisit puolustanut Tekoja, olet puolustanut henkilöä pedofiiliä tavoitellaksesi rahallista hyötyä. Valitit hovioikeuden päätöksestä olla maksamatta palkkiotasi korkeimpaan oikeuteen. Otatko vain asiakkaita joiden laskut maksaa valtio, takuu varma maksaja, mutta ei valtiokaan niin tyhmä ole että maksaa perusteettomia laskuja.

Anu Suomelan viimeinen oljenkorsi, hän yrittää epätoivoissaan yhdistää minut Leena Muraseen. Kuule Anu, sinulla ja Murasella on yhteistä historiaa pitkä pitkä taival, minulla vain sen verran mitä Muranen on kirjeitään minulle lähetellyt. Suomela hyvä, onneton yritys sytytellä rovioita, mutta sinulle niin tyypillinen tapa kääntää katseet muualle itsestäsi Millaisesta rautalangasta Savolaiselle pitää tätä palkkio-asiaa vääntää?

Savolainen on siis lukenut KKO: Miksi hän riemuitsee ja riekkuu siitä, että hyväksikäytöstä syytetyillä isillä ei ole equality of arms -periaatteen mukaista mahdollisuutta puolustautua syyttäjän 'asiantuntijatodistajia' vastaan??? Tämä oli minun huoleni ja siksi pyysin KKO: KKO totesi, että näin on, ei valtio maksa.

Kuka sitten maksaa, kun syytetyiltä viedään näillä syytöksillä koko elämä, eikä varmuudella ole rahaa maksaa omille asiantuntijoilleen? Satojen tuntien työ jää Suomelan työnantajan kustannettavaksi. Toki on niin, että tätä satojen tuntien työmäärää ei ehdi muun työn ohella tehdä, vaan siihen on otettava myös oma vapaa-aika. Voiko ihminen vääremmin asioita ymmärtää, syytellä niitä, jotka yrittävät tehdä jotain isien auttamiseksi, ja kiitellä Murasia, jotka tätä tuhoa aiheuttavat?

Joko olen liian kouluttautunut tai naiivi, mutta ainakaan minä lukiessani KKO: Tuntuu joskus, että johtopäätöksiä näissä väännöissä tehdään intuition perusteella ja yksi palanen, joka ei sovi omaan viitekehykseen riittää leimaamaan koko ihmisen persoonan ja työn kelvottomaksi. Äkkiä katsottuna toimiminen pedofiilin asiantuntijana saadaan kyllä näyttämään epäilyttävältä, mutta jos asiaa yhtään pysähtyy miettimään, on syytetyn oikeus puolustautua länsimaisen oikeuskäsityksen perusta.

Sekaan vielä sopivasti turvakotien rahoituksen aiheuttamaa epäluuloa, niin soppa on valmis. Leimakirveet heiluu ja jaottelu hyviin ja pahoihin tehdään melkoisella venäläisen ruletin meinigillä. Hyökkäys näyttää olevan paras puolustus ja koko Murasesta vouhkaaminen näyttää huvittavalta. Ihan kuin pelaisitte Mustaa Pekkaa ja pelkäisitte keneen käteen kortti jää.

Kuten ihmiset taas kerran WinCapistasta oppivat, ei ole ilmaista juustoa kuin hiirenloukussa. Muistuttaisin siis Aria, että Murasellakaan ei varmasti ole ollut täysin vilpitön mieli sinua muistaessaan asiakirjoilla.

Tämän keskustelun aloitussivulla oli ja on kolmantena kirjoitus otsakkkeela "Joku Raja! Kopioin kirjoituksesta MOT ohjelman "Eäilys ja rangaistus", osion, jossa mm. Leena Muranen oli asiantuntijana, koskien lapsen seksuaalisen hyväksikäytön epäilyä. Linkki ohjelmaan, sekä pari linkkiä jossa voi tutustua hänen henkilöhistoriaansa. Mikäli kopioiden linkit eivät jostainsyystä toimi, niin alkuperäisessä, eli tuossa mainitussa tämän viestiketjun kolmannessa otsakkeessa ne toimivat.

Lainauksia MOT ohjelmista,-lehtiartikkeleista,sekä Googlen kertomaa. Ohjelma käsittelee lasten huoltajuus- ja tapaamiskiistoja. Niiden yhteydessä esitetään joskus insestisyytöksiä, jotka osoittautuvat myöhemmin aiheettomiksi.

Siitä huolimatta syytöksillä voi olla epäilyn kohteelle onnetomat seuraukset: Tässä käsikirjoituksessa haastatellaan Leena Murasta lotta. Liittyy osittain tuohon MOT ohjelmaan "Epäilys ja rangaistus". Kupla on kuitenkin puhkeamassa. Nyt on selvinnyt, että Muranen pakoili oikeutta, hänet vangittiin ja tuotiin poliisin mustallaa maijalla käräjille. Siellä hänet tuomittiin sakkorangaistukseen kunnianloukkauksesta ja petoksesta". Googlen hauku " leena muranen ". Ettei tässä jäisi epäselvyyttä, niin minähän en tiedä, oliko tuomion saanut henkilö pedofiili vai ei.

Sen arvioiminen ei kuulu tehtäviini, vaan pelkästään sen, miten lasta on haastateltu ja mitä psykologi tai psykiatri sen perusteella lausuu. Suomi ei ole tässä asiassa poikkeus.

Kun moraalinen paniikki iskee, ei terveelle järjelle jää tilaa. Ruotsissa on tuomioita purettu, kun alettiin ymmärtää miten ala-arvoisilla menetelmillä psykologit ja psykiatrit työtään tekevät lapsia haastatellessaan. Siellä ei tietääkseni kuitenkaan käytetä käännösvirheestä johtuvaa 'diagnoosia', joka Suomessa saa tuomioistuimen vakuuttumaan rikoksen tapahtumisesta.

On pelottavaa, että tuomiovalta on luovutettu tällaisille ammattikunnille. Tämä on Suomen oikeuslaitoksen synkkää historiaa. On siis mahdollista että autat tietämättäsi pedofiilejä, eikä asia paljastu sinulle edes oikeudessa jossa asiaa käsitellään sinun läsnäollessa, melkoisen paksua tarinaa sanoisin. Olet tutustunut asiakastasi koskevaan aineistoon, etkä vielä tässäkään vaiheessa muka tiedä: A Suomela, mikä on roolisi tuomion salaiseksi julistamiseen, entä miksi valitit asiassa.

A Suomela, mitä tiedät varmuudella, senkö että rahaa tulee kun kehtaa pyytää. Jos ihmisellä on tämä taipumus, se ei kuitenkaan tarkoita että hän koskaan tekisi seksuaalirikosta. Oikeudenkäyntimateriaaleissa, jotka minulla on ollut käytössäni on vain muutama oikeuspsykiatrin arvio, jotka nekin ovat olleet vastaajan itsensä hankkimia.

Eli tutkimusrutiineihin ei kuulu väitetyn tekijän psykiatrinen tai psykologinen tutkiminen. Se on tyypillisesti 1. Olen kritisoinut toistuvasti sitä, että asiakirjat julistetaan salaisiksi, kun ne voitaisiin anonymisoida, kuten EIT tekee. Löytyy muutama tapaus, jotka ovat julkisia juuri tällä menetelmällä. Nurmeksen käräjäoikeus julkaisi 2: Suomen oikeuslaitos ei toimi Equality of Arms -periaatteella sen suhteen, että vastaajalla olisi mahdollista kuulusteluttaa omia asiantuntijoitaan valtion kustannuksella.

Syyttäjällä on tämä oikeus. Tämä siis syy miksi sain valitusluvan KKO: Yleensä minuun ottaa yhteyttä vastaajan asiamies, ja on poikkeuksellista, että olisin edes nähnyt vastaajaa ennen käsittelyä.

Se on toinen syy miksi asiasta valitin. Vastaajan kulut korvataan valtion varoista ei tosin lähimainkaan kaikkia silloin jos syyte hylätään. Kertaan nyt vielä senkin, että jos ihminen tuomitaan lapseen kohdistuneesta seksuaalirikoksesta, niin sekään ei varmuudella osoita, että hän on sekä pedofiili että seksuaalirikollinen. Lisäksi on seksuaalirikollisia, jotka kohdistavat teon lapseen, mutta eivät ole pedofiileja, vaan tekoon on muu syy kuin tämä taipumus.

Maailmalla tunnetaan satoja vääriä tuomioita. Suomessa niihin on syynä se, että lapsen haastattelut tehdään terapiatyöhön kehitetyillä menetelmillä, joilla ei voida selvittää aineellista totuutta.

Eli tuomio ei välttämättä todista, että henkilö olisi pedofiili tai että hän olisi seksuaalirikollinen. Kyse on kuitenkin rasismista. Koska hyväksymme täysin sen, että Suomalainen nainen menee rikkaamman miehen kanssa naimisiin kohentaakseen elinolojaan, niin silloin meidän tulee hyväksyä kansainväliset avioliitot samoin motiivein.

Jos emme näin tee, olemme selkeästi rasisteja. Puolet maapallon asukkaista on naisia, ja maapalloistuminen koskee sekä miehiä, että naisia.

Meidän on vain opittava hyväksymään se, että ravintolassa on ja tulee olemaan suuri joukko ulkomaalaisia miehiä, jotka iskevät suomalaiset naiset nenämme edestä, ja vastaavasti kadulla tulee vastaan yhä useammin suomalainen mies thaimaalainen tai afrikkalainen nainen käsipuolessaan. Et voi asialle mitään, vaan on parempi jo tänään astua pois rasistien riveistä, jotta suhteesi lapsesi puolisoon ja lastenlapsiin tulevat olemaan hyvät.

Niinpä, kuinkahan paljon sitäkin on. Tulihan tässä jonkun aikaa sitten joku dokkari kuinka äijät kehuskelivat kaataneensa tuhansia naisia näissä lomakohteissa ja heillä oli joku kilpailu keskenään kuinka monta naista kaatuu lomasesongin aikana.

Joiltakin naisilta saa lahjoja tai rahaa, mutta joidenkin kanssa ollaan ihan ilmaiseksi. Herää kysymys ovatko suomalaiset naistoimittajat mustasukkaisia suomalaista miehistä vai ulkomaisista naisista? Toimittajien miesviha on niin standardinomainen asenne maassamme, että otamme sen annettuna emmekä helposti näe toimittajan motiiveja.

Mites muuten Alepan myyjät? Paljonko maitolitran pitäisi maksaa, että naismyyjä sais hyvän liksan? Etkö sinä tiedä, että ihmiskauppa on Suomessa laitonta? Sutenöörit ovat Suomen lain mukaan rikollisia! Myös ihmiskaupan kohteilta seksin ostaminen on Suomen lain mukaan kiellettyä. Miksi tuollaista toimintaa muka pitäisi jotenkin ymmärtää? Lainrikkomus on lainrikkomus ja poliisin on siihen puututtava.

Eihän tässä sen kummemmasta ole kyse. Seitsemän uutisten mukaan poliisi oli tutkinut asiaa, mutta parituksesta tai ihmiskaupasta ei ollut merkkejä. Tiedät Henry varmaan itsekin, että vuokra-aviomiespalvelu tarjoaa apua kodin töihin. Seksuaalipalvelut eivät niihin kuulu.

Ei tietenkään kuulu seksipalvelut kuka nyt niin tyhmä olisi, että tässä maassa sen ääneen sanoisi jos noita hommia tekee tai palveluja käyttää. Kyllä kyseessä on pakko olla jotain laitonta, josta ei vain uutisoida.

Hannele Pokka vetosi julkisesti siihen, että seksin ostaminen tukee järjestäytynyttä rikollisuutta, ja kehotti miehiä sen vuoksi välttämään seksin ostoa. Pokka on valtion korkea virkamies ja hän ei syyttä ala syyttämään jotain etnistä ryhmää rikoksiin sekaantuneeksi, jos hänellä ei ole siihen perusteita. Jos valtion korkea virkamies syyttäisi jotain etnistä ryhmää rikollsiksi, vaikka siitä ei olisi mitään näyttöä, niin valtion virkamies syyllistysi rasistiseen lausumaan. Valtion korkeilla virkamiesten kohdalla rasismiin on nollatoleranssi.

Ohjelmassa haastateltu Pia Skaffari on tehnyt muuten väitöskirjansa pohjoisen itäprostituutiosta:. Kyllä yrittämisen vapauksiin kuuluu parittaminenkin, joten parittamisen kieltävä laki on ristiriidassa perustuslain kanssa.

Kyllähän tietysti kaikkia yrittäjiä voidaan pitää pahoina työnantajien riistäjinä. Fakta vaan on se, että toisen leivissä työskentely opastaa aloittelijaa aika tavalla, ja amatöörit ei valtaa planeettaa. Onneksi lait ovat sellaisia, että niitä ei kumota. Muuten vaikkapa homoseksuaaliseen suhteeseen ryhtyminen saattaisi olla laillista. Sellaisia monet nuoretkin naiset on: Ja vaikkei nyt lanta haisiskaan, niin omahyvä ja väärät hoitoaineet kyllä tekevät sen.

Tämän päivän NYTin kolumnista sai lukea, miten suomalaiset miehet ovat "ulosteelta haisevia urpoja. Kun terroristit lensivät kaksi lentokonetta WTC: Luvut olivat päivän mittaan epävarmoja, ja kaikki toivoimme luvun olevan virheellinen, liian suuri arvio, ja halusimme sisimmässämme voimakkaasti, että uhreja olisi lopulta odotettua vähemmän.

He olivatkin misojenkkejä, USAvihaajia. Olen kuitenkin ihmetellyt sitä, että nämä ihmiset, jotka vaativat seksin oston kieltoa jostain syystä ovat onnellisia, kun he kuulevat korkeita lukuja esimerkiksi naisten pahoinpitelyjen määrästä seksin myyjien joukossa. Mitä korkeampi luku, sitä tyytyväisemmäksi radikaalifeministi tuntee itsensä. Tietenkin tavoitteen, seksin ostokiellon kannalta korkeat luvut ovat hyvä asia, mutta tunteenomaiselta kannalta alhaisin mahdollisin luku olisi paras.

Tämä kummallinen asenne tulee esille selvästi siitä, että lukuja ei tarkisteta, vaikka niiden tarkistaminen olisikin helppo asia. Jos verrataisiin asiaa esimerkiksi lesboaktivistiin, joka kuulee, että homoseksuaaleja on tapettu Mexikossa, niin tunteenomaisesti lesboaktivisti ei haluaisi missään nimessä uskoa korkeita lukuja, vaan etsisi kaikkia lähteitä, jotka osoittaisivat, että luku on liioiteltu tai laskettu väärin.

Mutta kun kyseessä ovat ilotytöt, niin korkeita lukuja ei kauhistuta, niitä ei tarkasteta, vaan niistä iloitaan: Kyseessä on misogynia, joka kohdistuu osaan naisista, seksuaalisiin kapinallisiin, jotka "saivat ansionsa mukaan". Kuka muu kuin misogyyni voi iloita uutisesta: Sisintäsi tutkiskellen saat ehkä selville, voiko misogynia olla lähtöisin naisista itsestään, ja älyllisellä tasolla vain projisoidaan miehiin.

Ilman misogynaa, vihaa joitakin naisrymiä kohtaan ei voi syntyä systemaattista virhettä, jatkuvia liiotteltuija mielikuvia siitä, että seksuaalisesti kapinallisia naisia on hakattu, tapettu ja raiskattu.

Lempikehitysmaassani Nepalissa ovat sikäläiset kertoneet kauhistuneina ja halveksien suomalaisista naisista, jotka heiluvat kännissä ja antavat kaikille. Minun lempikehitysmaani on Absurdistan! Harvemmilla miehillä on oikeutta seksiin, josta on tällä planeetalla muodostunut rikkaiden tai muutoin näennäisesti pätevien miesten ja naisten keskeinen seurapiirihuvi.

Toisilla planeetoilla naiset jonottavat nörttien alushousuille, mutta tällä planeetalla nörtit ja vanhat äijät naulataan seinään, sanotaan, että syö vellis, tee työs ja maksa veros, ja piä turpas kiinni meitä ei kuule kiinnosta! Varmaan ihan samassa määrin kuin vanhoilla naisilla on oikeus seksiin. Luulen kyllä ettei noi Murmanskin naiset mitään erityisiä ruusuja ole, en usko että huoran yleensä tarvitsee siivota.

Vaihtelu näköjään virkistää pohjoisessa, siinähän se toimii prostituoiduilla kun näillä asiakkaillakin. Vanhan, haisevan ukon luota toisen vanhan haisevan ukon luo. Voi jessus mitä elämää: Joskus törmää siihen, että mies ei oikein saisi kommentoida naisia. Mutta jos lukee, miten naiset kommentoivat toisia naisia, tai miehiä, voisi tällaisen kiellon laajentaa koskemaan kaikkia kommentoijia.

Eikö tämä täytä sen paljon kokkareitten mainostaman kotitalous vähennyksen kriteerit. Siivoavat, kokkaavat ja tekevät muitakin töitä sen viikon aikana. Menikö siitä herne nenään että siinä samalla saa "pesääkin". Täällä Ultima Thulessa kerrotaan vieläkin juttua torkkotulilla istuttaessa siitä bussilastillisesta reippaita ja iloisia Murmanskilaisia tyttöjä jotka päättivät taannoin tehdä bisnestä Saaristonselällä, nomenklatuuran taivaassa.

Parin päivän päästä olivat palaamassa jo takaisin Venäänmaahan. Joku tipusista totesi paikalliselle vonkaajalle Ivalon S-marketissa: Mutta olisipa kiva nähdä ohjelma jossa analysoitaisiin huoraamista yhteiskunnan kaikilla tasoilla, siis taloudellisilla tasoilla.

On se muuten kummaa, miten vääristyneet moraalikäsitykset vallitsevat Suomessa. Kun on kyseessä huorat, niin puuttuminen siihen on "jeesustelua" ja liioittelua. Huorat ovat pyhiä joillekin suomalaisille miehille. Niihin ei saa koskea. Mutta miten kohdeltiin romanikerjäläisiä? Keksitiin kaikki syyt ja tekosyyt, sisäministeriä ja poliisin ylintä johtoa myöten, että heidät sataisiin pois, ei vain katukuvasta, vaan koko maasta.

Käytiin läpi lainsäädäntöä ja yritettiin saada uusi laki, jotta eivät enää tänne tulisi. Miesten omat intressit tässäkin asiassa ovat niin vahvat, ettei asioita osata nähdä oikeudenmukaisesti. Miksi sisäministeri ja poliisin ylin johto ei puutu huorista aiheutuviin ongelmiin? Siihen, että leikkikentän vieressä asuva kukkahattutäti on nähnyt prostituoidun? Ongelmia tuntuu olevan lähinnä vihaisilla naistutkijoilla ja naistoimittajilla, jotka eivät varsinaisesti ole missään tekemisissä prostituution kanssa, paitsi etsimällä etsien.

Ehkä kuitenkin siihen että ne leikkivät lapset näkee huoria, eihän sen ihan normielämää pitäisi Suomessa olla, vai pitäisikö? Samaa mieltä tuosta aiemmasta ihmettelystä miksi romanikerjäläiset ärsyttävät monia äärimmäisellä tavalla kun huorien roudaaminen Suomeen on kuitenkin ihan ok? Uskomatonta ettei poliisi puutu, kaipa hekin saavat vähän pesää siinä sivussa kun antavat homman jatkua, eihän tuosta voi muuhun johtopäätökseen tulla.

Ei ihme ettei poliisi suostunut Keminmaalla haastatteluun. Harvemmin sitä korruption yhteydessä haluaa naamaansa esiin. Onko tuon haitallisuudesta olemassa tutkimuksia? Kun Jani-Petteri näkee prostituoidun, hän kasvaa kieroon ja alkaa viiltelemään itseään.

Minun kokemukseni huorista rajoittuu vain tietoon siitä pikkuriikkisestä rikollisuudesta, joka huorien mukana on tullut. Suosittelen silmien avaamista sinullekin, mutta vain siinä tapauksessa, jos et pelkää todellisuutta.

Mistä se lapsi tietää asiasta mitään? Ongelma on taas kerran moralisoivan aikuisen korvien välissä. Eivätpä ole seksipalveluiden kauppaajat pahemmin käyneet kaduilla häiritsemään, kerjäläiset sitäkin useammin. Eikä se ole edes kaikkien kohdalla vain kerjäämiseen jäänyt, vaan rahaa on pumpattu vastaantulijoista ulos huomattavasti aktiivisemminkin ottein.

Ero on siis massiivinen. Tälläisten kommenttien jälkeen olen sitä mieltä, että naisille pitäisi tehdä joku testi, ennen kuin heille annetaan äänioikeus. Mistä se lapsi tietää, että täti on huora ja ennen kaikkea keneltä lapsi sen on kuullut. Kun siinä kesken leikkiensä lapsi sitten muka kiinnittää jostain kuvitellusta syystä huomionsa tähän huoraan josta hänellä ei periaatteessa pitäisi olla mitään käsitystä, niin mitä tämä leikkivä lapsi tästä tädistä ajattelee? Tuolla se vitun huora häiritsee meidän hiekkakakun rakennusta irstailemalla haisevien ja vanhojen miesten kanssa.

Näinkö kuvittelet sen lapsen ajattelevan? Kateelliset ämmät ovat kurtisaanien pahimpia vihollisia. Heidän ainoa aseensa vaikuttaa on vaarassa ja he eivät voi käsittää, että sille aseelle kelpaa koteloksi vaatimattomampikin ulkokuori, sillä aniharva pitää ainaisesta sotatilasta.

He eivät myöskään ymmärrä sitä tosiasiaa, että heidän määrittelemänsä oikean oloinen ja näköinen ulkokuori on vain heidän määrittelemänsä. Journalismi näyttää Suomessa olevan todellista roskajournalismia, kuten suurin osa tutkimuksistakin joita siellä teetetään. He palaavat kyllä, muuttolintujen lailla, ja tuovat vielä kaverinsakin mukanaan, joten ihan turhaan huolit.

Eivätkä kaikki ole edes lähteneet. Kerjäämisen ja seksipalvelujen myymisen rinnastus muuten ontuu pahemman kerran: Silloin rinnastuskohdaksi kelpaisi vain se, jos rahan antaminen kerjäläiselle kriminalisoitaisiin. No esimerkiksi siihen, että maassamme elää miljoona sinkkua, ja mitä sitten tapahtuu, jos sosiaaliset normit sallisivat heillekin seksin harrastamisen?

Nykyisinhän sinkut eivät harjoita seksiä, vaan elävät selibaatissa. Vaikka itse muuta väittävät. Suomalaisilla on uusimman tutkimuksen mukaan elämänsä aikana 14 seksipartneria ja jos elät koko elämän sinkkuna, taas tasaisen tahdin taulukon mukaan seksiä kerran neljässä vuodessa. Ero on kuin yöllä ja päivällä. Toinen tekee työtä saadakseen rahaa, toinen pummaa. Kun suomalainen nainen käy Gambiassa, Egyptissä, Intiassa ym. Suomalainen mies tehdessään samaa vain huoraa.

Missäs noin on väitetty, kyllä se käsittääkseni nähdään ihan yhtä tuomittavassa valossa, Gambiassa on ne mieshuorat. Dokumentti Bumsters kertoo siitä, kuinka tänä päivänä myös suomalaisnaiset matkustavat lomaromanssin toivossa Gambiaan rikasta länttä ja köyhää kolmatta maailmaa jakavan elintasokuilun ylitse. Ohjaaja Johanna Enäsuo kokosi paljastavan dokumentin aiheesta.

Länsimaalaisten naisturistien seuraa etsiviä rantapoikia kutsutaan bumstereiksi. Dokumentti seuraa nuoria rantapoikia, jotka kertovat suomalaisista tyttöystävistään, unelmistaan ja taistelustaan irti köyhyydestä. Pojat opettelevat suomea ja pitävät itsensä hyvässä fyysisessä kunnossa.

He ovat huomanneet, että useat länsimaalaiset naiset viehättyvät nuoresta, treenatusta vartalosta. Dokumentti kertoo myös toisenlaisen tarinan suomalaisten naisten kertomana. Useat naiset kertovat, etteivät he olisi etukäteen uskoneet matkalle lähtiessään, että heille tulisi matkan aikana lomaromanssi gambialaisen miehen kanssa. Toisin kuitenkin kävi, ja he ihastuivat paikalliseen mieheen.

Samalla tavoin on käynyt myös monelle muulle Gambiassa lomailevalle naiselle. Suomalaisnaiset kertovat, kuinka Gambiassa ihmisten kohtaaminen on täysin erilaista kuin Suomessa. Haastatellut naiset väittävät, että Suomessa ihmiset ovat vetäytyviä ja elävät mielellään omissa oloissaan.

Naisten mukaan Gambiassa kaikki on toisin. Yhtään naisten seksimatkailua kritisoivaa lehtikirjoitusta ei ole osunut silmiin, kun taas miesten seksimatkailua parjataan jatkuvasti. Naisten osalta matkailun tarve on laskussa, kun naisten seksimatkakohteiden nuoret miehet voivat nykyisin muuttaa yhteiskunnan antoisalla tuella Suomeen.

Kuinka monta sellaista naista tunnet tosielämässä, jotka ovat maksaneet miehille seksistä? Kerro tarkemmin, olisi hauska kuulla. Sitten kun Maa-planeetalle palataan, niin minun on vaikea ylipäätään kuvitella tilannetta, jossa mies tai nainen lähtisi tällaista vastakkaiselle sukupuolelle kertomaan. MTV pyrkii aina saamaan kunnon sensaation aiheesta, eihän noin pitkää keikkaa kannata tehdä ja todeta, että eihän tässä nyt mitään niin erityistä ollut.

Pia Skaffari sai esitellä yksipuolisesti juttuaan, vaikka varmaan haastattelussa sanonut asiasta monipuolisemmin, mutta sitten leikattu juttuun sopivaksi. Riskejä aiheuttavat yksilölliset tekijät, prostituution toimintaympäristö sekä erilaiset ulkopuolelta tulevat uhat.

Edellä luetelluilla myönteisillä kokemuksilla on kuitenkin huomattavasti vähäisempi merkitys kuin rahalla, joka on suurin toimintaan motivoiva tekijä. Tutkitut naiset olivat kaikki ryhtyneet tietoisesti ja omasta tahdostaan myymään seksiä. He eivät pitäneet itseään uhreina. Tuon esittelyn perusteella toimittajat vääristelivät Skaffarin tutkimusta. Kun kyse ei ole naiskaupasta, ei toiminnassa ole mitään laitonta.

Siksi, että femakot saavat sairasta mielihyvää muiden ihmisten elämän terrorisoimisesta ja pilaamisesta. Perverssiä porukkaa, alusta loppuun. Oman kokemukseni mukaan suomalaiselta naiselta saa varsin helposti myös ilmaiseksi.

Mutta jos ei ole lähialueilla riittävästi naisia, kuten Lapissa tai maaseuduilla. Kaupungissakin se jonkinlaista panostusta vaatii, ei onnistu ilman uhrauksia. Joten, onko seksi aina palkkio jostakin? Eikö sen pitäisi olla kaikkien oikeus? Myös haisevien ja vähemmän suulaiden ja hurmaavien? Nämä naistutkijat voisivat tutkia sitä, miten paljon kansantaloudellista tappiota tyydyttämättömät läheisyydentarpeet aiheuttavatkaan.

Siinä minun lääkkeeni tuottavuuden nousuun: Tutkikaa siis, miten saadaan miehille lisää seksiä ja läheisyyttä. Jos naistutkijoille ei kelpaa tämä viikkovaimo-malli, esittäkööt jonkin vaihtoehtoisen mallin.. Miten tutkija takaa syrjäseudun miehen oikeuden seksiin, jos ainoa vaihtoehto eli ostopalvelut stigmatisoidaan? Ostopalveluita käytetään yleisesti muussa terveydenhuollossa, jopa lasten huostaanotossa ja vastaavissa.

Seksuaaliterveydessä ostopalvelu siis on tuomittavaa? On May 5, he started a thread titled "Talk, Talk, Talking about Rejection," asking gamers for stories of rejection by the opposite sex. The following day, he wrote: Mihinkäs naisten esineellistäminen ja seksin pitäminen miehen vääjäämättömänä oikeutena sitten johtaa? Sai kyllä nauraa kun näytettiin noita rumia Lapin ihmisiä, tollasia ne oikeestikin on, helvetin rumia ja törkyisiä.

Itse en hyväksy parittamista enkä seksibisnestä, se on orjakauppaa. Outoa että täällä niin monet tukevat tätä bisnestä. Poliisin paikoilu ihmetyttää myöskin, pitäisi varmaan jonkun laittaa noiden miesten nimiä nettiin, niin poliisille tulisi kiire tuomita ne jotka laittavat nimiä nettiin: Myös Thaimaan seksikauppaa pitäisi puuttua, itse uskon suurin osa suomalaisten matkoista Thaimaahan on seksiturismia.

En toki laske lapsiperheitä tai eläkeläisiä tähän seksiturismiin. Ensi viikon tiistaina tulee ohjelma naisten seksimatkoista Gambiaan. Mielenkiintoista katsoa, kuinka aihetta käsitellään. Ovatko seksiä hakevat naiset vanhoja ja haisevia? Anna-lehdessä oli taannoin iso juttu afrikkalaismiesten naisille ylläpitämästä bordellista Helsingissä. Jutussa kehuttiin miehet maasta taivaaseen. Eivät kuulemma roiku perässä samalla lailla kuin suomalaiset miehet.

Ei kai, kun naiset roikkuvat perässä. Ja vielä maksavat hyvin. Näissä asioissa jos missä kaksoisstandardi kukkii. Venäjän naista kuksiva suomalaismies on haiseva luuseri mutta mustaa poikaa kuksiva suomalaisnainen voimaantunut, hyväntuoksuinen, kansainvälisesti orientoitunut rohkea feministi.

Vaikuttaa siltä, että ongelmana on se, että olemme Suomessa likaa vapautuneet seksin alueella ja etääntyneet siveyttä kunnioittavista normeista. Sekä naiset ja miehet ovat yliseksualisoituneet maassamme. Voisimme ottaa esimerkiksi USAn ja sen kansalaisten moraalin. Ehkä ongelma ei olekaan siinä, että rajavartiosto ei tee työtään kunnolla, tai poliisi lepsuilee, vaan siitä, että me kaikki suomalaiset olemme antaneet likaa periksi lihan himolle?

Eikö meillä kaikilla ole vastuu yleisestä ilmapiiristä? Jos me sallimme omalle itsellemme pornoajatukset ja itsetyydytyksen, emmekä ole sisäisesti siveitä, niin lepsu asenteemme välittyy kanssaihmisiimme ja antavaa kaikille sen käsityksen, että masturbointi, internetporno ja lopulta seksikauppakin ovat OK, homoseksuaalisudesta puhumattakaan? En toki laske lapsiperheitä Minusta on vielä pahempi asia, jos joku on niin pihi, että lähtee Thaimaan matkalle ja on oma lapsi mukana.

Ylen nettisivujen mukaan paikalliset poliisit eivät nähneet toimintaa seksikauppana. Jos se on sitten "kotitöitä", saako niistä palvelumaksuista venakoille lappilaiset äijät tehdä kotitaloustyön verovähennyksen? Miksi aikuinen ihminen ei saisi tehdä keholleen mitä itse haluaa, esimerkiksi tarjota seksipalveluita? Koska siskot nyt ei vaan tykkää siitä, että miehet saa.

Teoreettiset perusteet keksitään tarpeen mukaan naistuukimuksessa, joka sitten antaa ammuksia naispoliitikoille. Etelän rajanylityspaikoilla käännytetään jo rajalta takaisin satoja "prostituutiosta epäiltyjä" venäläisiä naisia joka vuosi. Jos venäläisnaiset ovat suomalaismiehille "pyhiä", mitä on sanottava afrikan pojista täällä? Ovatko he kukkahattutädeille ja muille puutteenalaisille myös "pyhiä. Romanialaisia ei käännytetän rajalla, vaikka hyvin tiedetään heidän tekevän "pientä keikkaa" täällä.

Mistä tällaisen tilston voi tarkistaa? Eikä se paljoa edes auta, sillä nytkin itähuoria on maassamme. Mitä tekemistä afkikan pojilla on tässä yhteydessä? Myyvätkö he itseään täällä? Mitä tiedät romanialaisten "keikoista"? Ei siis mitään legendaa, vaan kylmää faktaa, jonka voi tarkistaa.

Poliisi ja lehdistökin ovat useampaan otteeseen tiedottanut Uudellamaalla ja nyttemmin koko Suomessa keikkailevista romanialaisista varkaista. Googlaa vaikka sanoilla "romanialaiset varkaat. Se on jännä miten se paljonpuhuttu naisten määräysvalta omaan ruumiiseensa loppuu kuin seinään heti kun on kyse ruumiin myymisestä huomattavaa rahasummaa vastaan seksuaalisesti.

No, vedäppä vaikka vagina päähäs. Ei kuulu sulle tippaakaan, eikä sulla ole oikeutta määrätä muiden päätöksistä. Mitään ongelmaa ei ole nähty esimerkiksi siinä, kun Heather Mills rahasti avioerossa Paul McCartneylta n.

Juu aivan vapaasti saa puolestani huorata -jos nainen haluaa. Tosin epäilen, että mielummin venakot perkaisivat kaloja mielummin sillä alapäällään, jos siitä maksettaisiin sama, mikä näiden lapin jätkien pumppaamisesta, tumppaamisesta jne. Joo, mutta pointtihan on se että huoraamisen sosiaalinen stigma ja työnkuvan yleinen epämielyttävyys suurimmalle osalle naisista tarkoittaa juurikin sitä että "hyödyke" voidaan hinnoitella huomattavasti kalanperkausta korkeammalle.

Enemmän rahaa ja osassa tapauksia varmasti myös vapaus vs. Ironiaa tulee siitä, että feministien prostituution ja prostitutoitujen demonisointi lisää sosiaalista stigmaa ja varmasti vähentää naisten halukkuutta ryhtyä alalle, mikä taas pitää rahallisen hyödyn tässä ammatissa korkealla tasolla. Itse en huorissa ole käynyt enkä varmaan tule koskaan käymäänkään, mutta mun mielestä ihmiset saa myydä itseään jos ne niin haluaa, ja siihen ei suomalaisilla femakoilla ole paljon sanomista, vaikka kuinka olis naama norsunvitulla.

Ihmisillä tulee olla oikeus tehdä itseään ja omaa ruumistan koskevia valintoja riippumatta siitä, mitä ideologiahihhulit haluaa. Jos haluaisi säilyttää yhteiskunnassa moraalin, niin onko se hihhulointia?

Onko siis kaikki se, jonka tarkoitus olisi suojella ihmistä itseltään, huonoa ja päinvastoin? Oletatko että käänteinen logiikka voisi johtaa muuhun kuin rappioon ja lopulta tuhoon? Se on ehdottomasti hihhulointia. Mä en jaa sun moraalikäsitystäsi, vaan mä arvostan vapautta. Mun näkökulmasta toisten vapauden rajottaminen SUN kapean moraalikäsityksen takia on moraalisesti kestämätöntä. Sun ei tarvitse pitää prostituutiosta, se on tarpeeksi että sä pidät tahmaiset moralistinäppisi erossa muiden ihmisten oikeuksista.

Ehkä näiltä naisilta loppuivat matkarahat Norjaan? Siellä on kalatehtaita, joissa on huimat palkat, ei kielivaatimuksia ja ihan käsillä saa perata turskaa Ja haista kalalta, asua "kalatehtaan" vieressä, syödä kalaa jne. Ja jos on pervo ja tykkää hampaattomista takkuisista poromiehistä enemmän kuin ns rehellisestä työstä, niin siitä vaan Ja vastineeksi v gambialaismiehiä suomalaisiin vanhainkoteihin tyydyttämään vigran avulla vanhoja mummoja ja vaihtamaan vaippoja ja nostelemaan näitä, ettei sairaanhoitajat rasitu liikaa.

Sehän on tasa-arvoa ja seksi on ihmisoikeus? Nämä venakkonaisethan ovat ottaneet käyttöön uuden version sanonnasta: Jos seksipalvelu ennen on saattanut olla ilmaista, se on nyt maksullista.

Mitä sitä nyt maailman vanhimpia duuneja yhtäkkiä kieltämään. Meinaan, mitä siitäkin tulis jos nyt yhtäkkiä vaikka omenakauppiaan toimi joutuisi ei-hyväksyttävien listoille? Maikkari menis koputtelemaan ihmisten oville: Viime talvena ihmettelin Idän huolettomia naisia Taivalkoskella.

Ja nyt uutisia keminmaalta. Eikö business luistaisi kirjaimellisesti paremmin Levillä, Rukalla, Pyhällä, Ylläksellä.. Vaan sittenpä muistin viime syksyisen ruskaretken naisten seksuaalisen emansipaation pyhättöön. Kun lähestyt unelmiesi naista tee se hellävaroen, mutta määrätietoisesti Kohdenna päättäväisesi katseesi ja tiivistä sanasi muutamiin lausekimppuihin Olet matkalla kohti suurta johdatinta, joten kumarra naista kuin luontoa Älä teeskentele, ripaus romantiikkaa riittää, niin että nainen saa kontaktin sinun sisällä olevaan eroottisuuteesi.

Muista, että nainen ei ole esine, eikä objekti vapaasti kenen tahansa käytettävissä ja hän voi olla jopa sinusta hieman kiinnostunut Hän haluaa, että olet fiini, joten älä öykkäröi, äläkä nostele hattua Vältä klovnin ensivaikutelmaa. Sinulla voi olla enemmänkin aikaa antaa naiselle itsestäsi hyvää kuvaa Naisen voi olla vaikea ilmaista, että hän on erityisen kiinnostunut sinusta Siksi hän saattaa kertoa tarinoita muista miehistä ja miten ihania he ovat Kuuntele niitä tarinoita kaikessa rauhassa, ja kun nainen viimein kysyy sinulta, onko hänen jalkansa mielestäsi kiihottavat tai onko kynsilakasta iloa miehen silmälle pyydä häntä esittelemään jalkansa tai kätensä lähempää, niin että voit runkata hänen edessään.

Poliisi on sanonut sanansa. Ja lisään tähän, että aikuiset ihmiset sopivat keskenään, mitä tekevät samassa asunnossa neljän seinän sisällä. Tämäntyyppistä toimintaa demoisoivat ainoastaan ne, joiden käsitys elämästä on rajoittunut ja tekopyhä. Seksin myyminen siis on hyväksyttävää silloin kun asiakas on mies, joka saisi myyjältä ilmaiseksikin.

Vastenmielisellä miehellä tulee olla sankarivaimo, joka tekee sen hänen kanssaan koska näkee pintaa syvemmälle. Jos prostituoidut kulkevat lasten leikkipuiston ohi, heistä ei aiheudu mitään vaaraa lapsille. Ainakaan ei ole ollut yhtäkään rikosuutista, tyyliin "huora pahoinpiteli lapsia". Lisäksi lapsi ei voi traumatisoitua heistä, koska lapsi ei edes osaa tunnistaa prostituoitua. Itse asiassa kuka muka osaisi? Vaikka toki osa prostituoiduista on valittanut saaneensa "työstään" henkisiä ongelmia, ei toimintaa voida kieltä tällä perusteella.

Muussa tapauksessa nimittäin jouduttaisiin kieltämään aikamoinen määrä ammatteja mäkkärin myyjästä, vanginvartioihin ja suuryritysten johtajista poliitikkoihin rikospaikkatutkijoista sotilaisiin jne Huonommuuden tunnettakin esiintyy monessa vähän arvostetussa ammatissa. Jos suominainen haluaa rakastella maahanmuuttajamiehen kanssa, hän menee Esim. Helsingin keskustassa trendikkäisiin etnoyökerhoihin. Tilanne on ihana ja monikulttuurinen kohtaaminen. Kumpaakaan tahoa ei saa missään nimessä tuomita tai tulee rasistin leima.

Jos taas suomimies haluaa rakastella maahanmuuttajanaisen kanssa, hän on likainen irstas luuseri ja nainen ihmiskaupan uhri. Toimintaan pitää puuttua poliisivoimin. Suomimies pitää pistää vankilaan ja ulkomaalainen nainen on heti palautettava kotimaahansa siitäkin huolimatta, että tällä on paljon väkivaltarikoksia tehneitä mamuja, joita ei palauteta. Vanhimmat seksituristit ovat yli vuotiaita isoisomummoja joilla on jälkipolvea neljän sukupolven verran ,mutta se ei menoa haittaa Gambian rannoilla.

Mummot käyvät Gambiassa pari-kolme kertaa vuodessa ja yhteyttä pidetään netin-ja etanapostin kautta, kuvat lumisesta Suomesta herättävät ihastusta ja ihmetystä Gambiassa. Eräs ystäväni yli kymppinen nainen jolla on lapsia, lapsenlapsia ja lapsenlapsenlapsia kertoi nolon jutun ensimmäisestä Gambian matkastaan.

Hän ja samaa ikäluokkaa oleva naisystävänsä saivat ilman omaa aloitettaan heti nuorta ja komeaa poikaseuraa olen matkakuvat nähnyt ja poikaystävät ovat niin komeita, että jos tänne Suomeen pääsisivät niin saisivat muistakin naisista vuotiaista ylöspäin kuin mummoista yllinkyllin seuraa. Joka tapauksessa saivat seuraa, omat poikaystävät pariksi viikoksi jotka esittelivät paikkoja ja omat asuntonsakin esittelivät, tosin Gambiassa poikaystävillä on varaa vain yhteisasumiseen, esim. Hauskuus alkoi viimeisenä lomapäivänä kun mummot tekivät lähtöä ja pojat ihmettelivät milloin mummot alkaa kaivaa kuvetta maksaakseen parin viikon seurasta.

Ystäväni ei minulle sanonnut luuliko hän poikien viettäneen pari viikkoa hänen ja matkakaverinsa kanssa pelkästä ystävällisyydestä. Joka tapauksessa lopulta rantapojat tajusivat suomalaismummojen aikovan lähteä maksamatta seurasta ja alkoivat vaatia kovin ottein rahaa.

Mummot eivät heti tajunneet mistä oli kyse kun rakkaat rantapojat ottivat kovat otteet käyttöön ja alkoivat ravistella mummoja, tarvittiin hotellin henkilökunnan ja matkaoppaan apua ennen kun asiat järjestyivät, pojat saivat palkkionsa ja pöllämystyneet mummot pääsivät kotimatkalle. Onhan tuosta prostituutiosta selvästi haittaa. Se saa miehet ja naiset riitelemään keskenään, niin täällä kuin tosielämässäkin. Ei kukaan mies oikeasti kunnioita huoraavaa naista, eikä kukaan nainen kunnioita huorissa käyvää miestä.

Ei tarttis kenenkään mennä huoriin. Ylipäänsä mihin tahansa tyydyttävään liikesuhteeseen ryhtyminen vaatii molemminpuolista kunnioitusta ja luottamusta. Jos tuntiliksa on kolminumeroinen, niin ei seksityöläisellä ole mitään tarvetta jatkaa saati aloittaa asiakassuhdetta huonon ja epäkunnioittavan asiakkaan kanssa.

Noin muutoin ylipäänsä moinen asenne väärän ammatin ihmisiä kohtaan on jotain, jonka voi ihan hyvin olla välittämättä ympäristölle ja jälkipolvilleen. Annetaan kaikkien toteuttaa itseään ja unelmiaan. Itsehän kunnioitan hyvin harvaa ihmistä ylipäänsä.

Ammatilla, ulkomuodolla, iällä tai kansalaisuudella ei siinä ole mitään tekemistä. Haiseva, likainen lapinäijä voi ihan hyvin olla hienoin mies ikinä, jos kohtelee läheisiään oikein.

Sinulla sen sijaan tuntuisi olevan vielä melkoisesti opittavaa käytöstavoissa. Onhan siitä prostituutiosta kuitenkin hyötyäkin. Miehet pääsevät purkamaan seksuaalisia paineitaan. Katolinen kirkko ja sen papit on hyvä esimerkki siitä miten käy, jos seksuaalisten tarpeiden tyydyttäminen kielletään.

Ja jos olet lukenut Laasasen tekstejä pariutumisen markkina-arvoteoriasta, ymmärrät miksi emme naiskentele keskenämme. Se olisi tietysti ideaalitilanne. Pitääkö se paikkansa, että vain miehen pitää osoittaa pystyvänsä elättämään jos tuo kumppanin ulkomailta ja naisia ei tämä sääntö koske ja jos näin on niin olisi taas tekemistä sen tasa-arvon kanssa.

Tuntiansiota vertaamalla voi tuonkin ratkaista. Mitenkäs pillun saaminen liittyy siihen kirjoittaako miehuuden epäreiluudesta. Itseäni ärsyttää tämä kaksinaismoralismi mikä tässäkin asiassa löyhkää kuin mätä kukko. Mistä näitä Läskisen blogin otoksia tulkitaan: Harva jaksaa tuhlata nuoruuttaan jonkun vanhan pullean pukin elatukseen Ehkä se pornon katsominen ja tumputtaminen on vääristänyt mielikuvat siitä mikä on seksiä kummallekin. Ei nainen ala laueta heti kun se "pikku sarvi" on laitettu sinne Ei viitsitä edes ottaa selvää toisen anatomiasta tms.

Ja nörteillä noin yleisesti on huono ryhti ja tihrusilmät. Juu pojjat kansan urhokkaan, unelmoikaa statuksesta, ehkä joku Tuksu suostuu tai Julia tai ehkä se Jasmine Pienimunainen läski on iljettävä ilmeisesti tämän kommentoijan mielestä, mutta itkupotkuraivareissa mesoava pissaliisa on yhtä vastenmielinen tapaus.

Siis sori nyt, mutta ketä itseäänkunnioittavaa naista kiinnostaisi seksi löllön ja pullean miehen kanssa, oli se status mikä hyvänsä? Vaikea ymmärtää tuollaista itsepetosta. Ihan kuin millään muulla ei olisi väliä kuin rahalla. Se nainen sitten varmaan mielummin runkkaisi rullaan seteleitä kuitenkin loppujen lopuksi.

Ei naiset kuitenkaan tunnottomia tai halvaantuneita tai edes sokeita ole. Tai sitten vain tiukasti simmut ummessa ja parempaa miettien ja prinsessaunelmiin paeten. Ja siltikin se setelirulla varmaan olisi parempi. Tää on ilman jääneiden miesten lohdutusblogi. Noin ei käy, että saisitte haluamanne jos se status joskus nousee. Joudutte tyytymään niihin harvoihin huoriin jossain sedun porttoloissa ja niistäkin kilpailemaan.

Onni tulee harvoin saalistaen, mutta usein sattumalta. Siis laskekaa rimaa, pillua tulee, jos on tullakseen. Researchers find marriages tend to be more satisfying for both spouses when the wife is thinner than the husband.

Tässä puhutaan harhaanjohtavasti laihuudesta, vaikka miehen korkea BMI voi tarkoittaa myös lihaksikasta, rotevaa ja kookasta ruumista. Eli voi olla että nuortenparien suuri BMI-ero tarkoittaa: Nyt on alkanut se vuodenaika, jolloin kaikki pulleat naiset laihduttavat. Laihdutuksessa on vain se ongelma, että tutkimusten mukaan pysyvä laihtuminen on käytännössä mahdotonta, sillä paino palaa aina takaisin. Kyse laihduttamisessa on vain siitä, että laihdutusteollisuus, johon kuuluu osana naistenlehdet, ansaitsee miljardeja myymällä ihmisille mielikuvaa siitä, että pysyvä laihtuminen olisi mahdollista.

Liikalihavuus on maailman toiseksi vakavin terveysongelma, ja siksi sitä on tutkittu laajasti, mutta tieteen tulos laihdutuksesta on tyly, se ei onnistu millään ruokavaliolla tai liikunnan avulla. Ainoa toimiva keino on leikkaushoito.

Laihdutuksen vakavista haitoista ei sen sijaan puhuta. Yksi vakava haittatekijä laihdutuksessa on se, että laihdutus tekee ihmisestä ärtyisän ja masentuneen. Kausilaihduttava nainen on ärtyisä, väsynyt ja huonolla tuulelle, mikä heijastuu mm. Jos useampia naisia on dieeteillä samassa työpaikassa, voi masentuneisuus ja ärtyisyys johtaa työpaikkakiusaamiseen ja työuupumukseen, joskus vakavimpiin stressireaktioihin ja enneaikaiseen eläköitymiseen.

Ylipaino ei sinänsä aiheuta haittaa avioliitoille, vaan avioliiton tuhoaa naisen usko laihdutusteollisuuden huijaustietoon, ja siitä johtuva aivan turha jokakeväinen laihduttaminen ja siitä seuraava ärtyneisyys ja masennus. Lihavuus sinänsä ei tee naisista rumempia ja miehen silmissä vähemmän vetovoimaista. Ainoastaan silloin, kuin eräillä naisten kehotyypeillä rasva kerääntyy perinnöllisistä syistä hartianseutuun ja yläselkään sillä on esteettinen haittavaikutus.

Toinen esteettinen haitta on se, että vaihdevuosien jälkeen osalla naisista estrogeenituotannon vähennyttyä rasva siirtyy pakaroista ja reisistä vatsaan. Lihavuudesta on naisille myös hyötyä vanhetessaan, sillä kasvojen rypistyminen johtuu suurelta osalta siitä, että kasvojen rasvakerros ohenee iän myötä ja aiheuttaa näin kasvojen kurtistumista.

Tukeva kerros rasvaa pitää kasvojen ihon kireänä ja kasvot nuorekkaampina. Naisella ei ole mitkään kanan- tai linnunluut. Itse asiassa miltei kaikkien luusto on samankaltainen ja sukupuolensisäiset erot voivat olla suuria,jopa raadosta päätellään lähinnä lantion luista, onko kyseessä nainen vai mies.

Rasva on pahaksi sekä miehelle, että naiselle. Nainen ei tosin pärjää ilmankaan. Ja on aika yksilökohtaista kehittyvätkö treenatessa ja millaisessa treenissa.. Aika eri kroppa maratoonarilla ja ja m pikajuoksijoilla. Sama joillain naispainonnostajilla ja esim. Ja se on ihan geeniperäistä, tosi moni tanssija lopettaa v, kun huomaa, että tulee liikaa lihaksia, joita baletin estetiikka ei hyväksy.

Mitäs vikaa lapin jätkissä on? Mukavia ja joviaaleja kavereita. Rumia, haisevia vanhoja ukkoja puliukkoja on kyllä enmmän siellä etelässä johtuen ihan vaan väestön määrästä yleensäkkin. Hyvin tuntuu varsinkin keväisi kelpaavan poromakkara etelän tytöille esim Levin firmaviikoilla. Kaljatkin tarjotaan vielä päälle. Mua ainakin inhottaisi sekaantua aviopakolla johonkin joka iljettää mua seksuaalisesti.

Kai noitakin nollatutkimuksia on tehty joskus 30v sitten Kai se vaimokin voi olla huora jos sen osaa ostaa "oikeilta" markkinoilta "oikeisiin" tarpeisiin eli palkinnoksi vanhan ukon omaa statusta nostamaan ja vastaavasti antamaan seksiä, ehkä synnyttämään ja siivoamaan jne. Vanha mies saa jatkuvasti vahtia jos saa sen nuoren naisen. Pysykää omassa sarjassanne, v ei ole tuollaisia varten. Miksi juttua ei tehty täältä Helsingistä esim.

Taitaa olla kulmat liian lähellä MTV 3: Seuraavaksi aiot varmaan sitten jollain toisella nimimerkillä kirjoitella ympäri nettiä, että Laasanen pitää naisia hyödykkeinä. Jokainen jota joku Laasanen kiinnostaa voi mielestäni tulla lukemaan hänen kirjoituksiaan itsekin.

Ehkä Lapistakin löytyy hyvännäköisiä ukkoja, mutta vastoin yleistä käsitystä tämä jokseenkin on on. Ehkä se huoran ammatti ei niinkään eroa tanssijasta tai näyttelijästä. Tasovaatimukset on tietty eri ko. Ehkä sun Laasanen pitäisi päättää mitä mieltä loppujen lopuksi olet seksuaalisesta vallasta?

Saako sillä rahastaa suoraan, välillisesti trophy wife vai pitäisikö pyrkiä johonkin syvempään suhteeseen ihan kummankin osapuolen eduksi? Itse olen tiukka esteetikko ihan itseni ja seksikumppanieni suhteen ja ikää on 19v.

Tanssija tästäkin tytöstä tulee ihan oman päätöksen takia, mutta se ei kai ihan niitä huoran vaatimuksia täytä useimmilla miehillä, jotka ovat katsoneet Baywatchia liikaa 20v sitten.

Kai tän kisun täytyy kiemurrella itsensä uneen, vaikka kuinka panettaisi. Ja olen iloisesti hiprakassakin. No, kyllä naikkonen saa olla kyllä mielestäni just niin lutka kuin haluaa, kunhan pitää sen omana tietonaan. Ja joo, tän blogin kommentointi ei ole ehkä tämän ikäisen asia.

Kai kokemusten myötä kaiketi kasvaa Ja me balettitanssijat taidetaan muutenkin olla aika rajoituneita, siis fyysisesti lahjakkaita ja koko elämä siihen laitettu jne. Mutta ehkä se homma on myös jostain aika rankasti pois. D- ihan kuin me myöhäisteinit. Tutkijan on vähän arveluttavaa muodostaa omia mielipiteitään tutkittavien ilmiöiden moraalisesta oikeutettavuudesta. Tosin Henry suhtautuu täällä blogissa tutkijanpositioonsa aina välillä vähän skitsofrenisesti. Toisaalta muistuttaa, ettei ole poliitikko tai muutoinkaan voi sanoa miten voisi olla, mutta toisaalta kärkkäimpiä väitteitä puolustaa "tämä on blogi, eikä mitään tutkimusta" -argumenteilla.

Itsehän olen sitä mieltä, että hyväksikäyttäköön seksuaalista valtaa jos sitä on. Vallan mukana tulee kuitenkin aina vastuu toiminnastaan.

Jos vallalla alkaa leikkimään, niin sormet palaa väärässä seurassa hyvin nopeasti Tällä miehellä huoran määritelmä on kytköksissä juuri sen vastuullisen puutteeseen seksuaalielämästään.

Seksityöläisyys tai ammatti ei sinänsä vielä anna ainakaan negatiivissävytteistä leimaa ko. Jos sulla on morkkis aamulla paneskelun jälkeen, olet huorannut.

Jos näin käy useasti, olet huora. Kumpi näistä on ratkaisevaa? Tietenkin, jos ottaa rahaa monelta mieheltä, niin ei ole mitään epäselvää, mutta jos ajatellaan tässä naisen sisäistä elämää, niin missä järjestyksessä kynnykset ylitetään?

Hyväksyykö nainen ensin istelleen sen, että hän voi maata monien miesten kanssa, ja sitten, vasta seuraavana askeleena hyväkysyy ajatuksen maksun ottamisesta? Vai onko niin, että nainen ensin sisimmässään ajattelee, että ei ole monien eri miesten kanssa makaava huora, mutta ottaa ensin askeleen: Toinen kysymys on se, onko nainen huora, jos on kymmenen vuotta sitten käynyt Suomessa myymässä viikon seksiä, ja tehnyt hommat seitsemän suomalaisen miehen kanssa? Kuinka kauna nainen on huora, jos ei enää myy seksiä?

Tai onko nainen koko ikänsä huora, jos hän on nuoruudessaan maannut 20 eri miehen kanssa yhden kuukauden aikana erottuaan poikaystävästään? Sinne pääsevillä miehillä ei ole niin tiukkaa karsintaa kuin naisilla. Ja kyllä,kyllä, juuri miestanssijat saavat piukkaa pimppaa tanssijatytoiltä. Kummasti se sama maailma yhdistää.

Tietty saa varautua myös tiukkaan itsekuriin. Riittää kun sen pojan pistää balettiin joskus 8v. Ei ne suuret rahat ja siipeily, vaan se, mistä tulee onnelliseksi. Minulla on ystävänä pari balettitanssijamiestä, ja äärimmäisen kovaa urheilua se on, mutta eipä niitä piukka pimppi tunnu kiinnostavan. Ehkä sellaisikin tanssijoita on joita piukat pimpit kiinnostavat, mutta ei kovin montaa, ainakaan baletissa.

Siis kerropa Henkka, mikä vika on sitten miestanssijoissa? Paitsi se että ovat lähinnä statisteja lavalla Ehkä tämä raskas ja karski miehen rooli todellakin pitäisi purkaa. Kukaan ei sellaista halua, paitsi miehet ehkä.

Ja aika vieras ajatus ainakin mun ikätovereille noin yleensä. Ja kauneuden takia pitää kärsiä, mikään ei tule ilmaiseksi edes naisille, tuskin miehillekään. Jollei baletti jo sanana ole myrkkyä, katso seuraava video. Ei paljon kerro, mutta, mikäköhän noitakin naisia ja minua motivoi? Aiheeseen liittyen Henrylle ja lukijoille vinkiksi uusin Apu-lehti: Voi hitto, ilmeisesti tämänkin tytön täytyy lähteä turhaan baariin katsomaan kaljamahaisia ääliöitä.

ILMAISET SEKSI ANIME GAY PORN MOVIES