Meis kiinostaa homoseksuaaliseen wilma sotkamo

Viihdeteollisuuden mogulit voivat päättää kenen tahansa uran tuosta vaan. Totuus siitä kuinka nämä viihdeteollisuuden mogulit voivat päättää kenen tahansa viihdetaiteilijan uran tuosta vaan pitää paikkaansa. Kävihän täällä Suomessakin muutama vuosi sitten se, että kun erään Mamba nimisen yhtyeen solisti Tero Vaara erehtyi julkisilla kotisivuillaan kritisoimaan näitä työhaluttomia maahanmuuttajia sekä islamia, jota hän ei toivota tervetulleeksi Suomeen. Niin sen seurauksena hyvin monet Suomessa toimivat kaupalliset radiokanavat Yleä myöten laittoivat koko Mamba yhtyeen kappaleet soittokieltoon poliittisista syistä.

Joten syystäkös kyseinen Mamba yhtye ilmoitti tuolloin vuonna jäävänsä pitkälle tauolle. Joten mitä tällainen kertoo Suomen nykyisestä sananvapaudesta, jos edes julkisella viihdetaiteilijalla ei ole oikeutta kritisoidan jotain ulkomaalaista maahanmuuttajataustaista muuttoliikettä, jonka salainen ja poliittinenkin tarkoitus on tuhota kaikki Suomen kansallisidentiteetit. Sillä tämä maailmassa salaista valtaa pitävä valtaeliitti keksi jo Neuvostoliitossa Lev Troskin kuvassa johdolla tällaisen taikasanan rasismi , jolla estetään kaikki sananvapaus ja luodaan sen johdolla fasistinen valtio.

MV-lehteä vastaan tämä sama eliitti hyökkäsi alusta lähtien tuolla rasismi sanalla ja MV-lehteä syytettiin myös vihajulkaisuksi. Mutta mitä tämä vihapuhe oikein sitten on, jota ei eliitin mukaan tule sallia yhdellekään kansalaiselle? Se vihapuhe on oikeasti juuri sitä valtiollista vastarintaa johon sinä olet Suomen perustuslaissakin oikeutettu. Mutta kun tähän asiayhteyteen tuodaan tämä taikasana " rasismi " mukaan, niin silloin sinulta viedään kaikki perustuslailliset oikeudet mielipiteen ilmaisuun, uskonnonvapauteen jne.

Sen sijaan tämä poliittisesti vaikutusvaltaisista rikollisista koostuva valtaeliitti ei ole vieläkään uskaltanut tuoda tähän EU: Englannissa vielä luvulla jokainen Englannin kuningatarta julkisesti solvannut joutui lain mukaan julkisesti hirtettäväksi.

Vaan mielummin tämä kabineteissa piilotteleva eliitti keksii yhä järjettömimpiä lakeja, joilla se yrittää tukahduttaa kokonaan tämän länsimaisten sivistysvaltioiden sananvapauden ja tuoda tilalle brutaalin ja fasistisen liittovaltiomallin koko Euroopan unionin alueelle. Lähettänyt Against NWO klo 3: Novartiksen kilpailijayhtiö teki tutkintapyynnön kilpailijastaan vuonna Lääkeyhtiö Novartiksen kilpailijana Suomessa toimiva Paranova oy teki Novartiksesta tutkntapyynnön vuonna , kun se pyysi kilpailija- ja kuluttajavirastoa KKV selvittämään että syyllistyykö Novartis Finland Suomessa Euroopan unionin sopimukseen perustuvaa kilpailunrajoituslakia, jolloin se käyttäisi laittomasti hyväkseen saavutettua markkina-asemaa.

Nykyinen maailmanpankin johtaja Robert Zoellick on taas kertonut että pääsyy elintarvikkeiden hinnan nousuun maailmalla on biopolttoaineet joita valmistetaan ruuasta ja tämän agendan takana on elintarvikejätti MONSANTO. Tällä CO2-sopimuksella ei ole alkuunkaan tarkoitus mitään ilmastoa pelastaa vaan sen tarkoituksena on taata ja turvata tulevan maailmanhallituksen valta.

Missä euroopan unionista tehdään lopulta yhtenäinen liittovaltio. Tämä valuutan romuttaminen toteutetaan tutulla hallitse massoja kaavalla missä ensin luodaan ongelma. Sen jälkeen reaktio ja lopulta ratkaisu. Luodaan ongelma romutetaan dollari ja euro hyperinflaatiolla 2. Syntyy reaktio pankit kaatuu eri puolin maailmaa ja ihmiset odottavat että millä tämä kaikki korjataan 3. Luodaan ratkaisu perustetaan yksi maailmanhallitus ja tuodaan sen piiriin maailmanvaluutta Tämä maailmanhallitus on tarkoitus näillä näkymin julkistaa lopullisesti vasta sen jälkeen kun dollarin valuutta on syöksynyt hyperinflaatioon ja ennusmerkit viittaisivat vuoden kohdalle.

Lähettänyt Against NWO klo Kohteen lähettäminen sähköpostitse Bloggaa tästä! Ei ole vaikea arvata minkä vuoksi FBI sekä CIA auttoivat lavastamaan surkean lentokoneen räjäyttämisyrityksen Amsterdam - Detroit lennolla kun syntipukiksi valittu nigerialaismies yritti lehtitietojen mukaan räjäyttää lentokonetta.

Koneessa olleiden mukaan nigerialaismiehen laukaiseman räjähteen ääni muistutti kuin jotain ilotulitetta esim. Nigerialaismiehen auttoi koneeseen ilman passia silminnäkijöiden mukaan hyvinpukeutunut intialainen mieshenkilö. CNN kertoo sen jälkeen että tulevaisuudessa voitaisiin estää lentokoneeseen pääsy räjähteiden kanssa tuomalla käyttöön matkustajien läpivalaisu vaatteiden läpi esim.

Tätä ollaan jo tuomassa yhdysvaltojen lentoasemien käyttöön. Kyseessä kuitenkaan ei ollut aito terrori-isku, sillä jos ns. Kaikki tämänlainen sotapolitiikka perustuu false-flag terrori-iskuihin, jotka toimivat näiden hyökkäys-suunnitelmien provokaatioina. Afghanistanissa oli ooppiumia ja sen viljelytuloihin oli päästävä käsiksi ja Irakissa oli taas öljyä. Mutta tiedotusvälineille tätä ei tietenkään kerrota vaan medialle kerrotaan että Jemenissä majailee osa Al-Qaidasta ja Nigerialainen kaappari kertoi näin.

Joten ei muuta kun USA: Nämä öljyvarat kiinnostavat illuminati-eliitin öljymiljardöörejä jotka myös käskyttävät USA: Samalla kuitenkin on yritetty käydä ennen tätä neuvotteluja Jemenin presidentti Ali Abdullah Salihin sekä pääministeri Abdulqadir Bajamalin kanssa. Mutta ne eivät ole päätyneet illuminatin öljymiljardöörejä tyydyttävään lopputulokseen ja kun Jemenin valtion johtajat eivät sallineet monikansallisten mm.

Irakissa tämä toteutettiin jo kokonaisuudessaan. Vaikka Jemen on muuten yksi maailman köyhimpiä valtioita niin sieltä löytyy kuitenkin öljyä jonka omistavat lähi-idän öljysheikit. Lähettänyt Against NWO klo 1: Etyylielohopea on ympäristö- ja hermomyrkky. Tiomersaali heikentää elimistön omaa immuunisuojaa. Pandemrixissa on myös formaldehydia 50 mg. Formaldehydi on syöpää aiheuttava sekä mutageeninen. AS03, rokotteen mukana tuleva skvaleeni tulee elimistöön vieraana skvaleenina.

Rokotteen skvaleeni ainesosineen laukaisee elimistön immuunijärjestelmän yrittämään tuhota elimistössä olevaa skvaleenia, niin rokotteessa olevaa kuin myös elimistössä olevaa luonnollista skvaleenia. Skvaleeni on tarpeellinen hermoston oikealle toiminnalle. AS03 -adjuvantissa on polysorbaatti 80 jauhoparanne 4,86 milligrammaa, joka on erittäin myrkyllinen aine.

Ihokontaktikin voi aiheuttaa vaurioita. Pistoksena injektiona annettuna aine heikentää immuunijärjestelmää ja joissakin tapauksissa se aiheuttaa jopa kuoleman. Se aiheuttaa myös hedelmättömyyttä naisille todettu rottakokeilla.

Polysorbaatti 80 injektiona voi aiheuttaa mm. Sikiölle polysorbaatti 80 on adjuvantin eli tehosteaineen kanssa todella vaarallista.

Ongelmat saattavat ilmetä vasta pitkän aikavälin päästä. Novartiksen Celtura sisältää mm. MF59aa, joka kiellettiin Persianlahden sodan jälkeen vaarallisena neurologisia oireita aiheuttavana hermomyrkkynä ja on määritelty bioaseeksi. Novartis alkoi kehittää tätä H1N1-rokotetta elokuussa Silti terveyden ja hyvinvoinnin laitos lobbaa edelleen että tämä testaamaton erittäin myrkyllinen rokote on turvallinen.

Keväällä alkaa sitten sikainfluenssan toinen aalto ja lobataan jo aiemmin rokotteen saaneet ottamaan jo toinen rokote. Eli kehon immuunijärjestelmää pommitetaan taas kovalla kädellä heikommaksi ja kun lopulta se saadaan näiden rokotteen sisältämien myrkkyjen johdosta heikennettyä totaalisesti ei keho tarvitse sitten enää kuin tavallisen flunssan, joka riittää sitten lopulta tappamaan.

Siitä ei silti ole vielä näyttöä kauanko tämän kehon immuunijärjestelmän totaalinen tuhoutuminen kestää pandemrix-rokotteen saaneilla. Lääketeollisuuden rokotelobbareiden mielestä kun nämä väitteet ovat täysin tuulesta temmattuja ja niiden kertojat pitäisi Puskankin mielestä vastuuseen. Jos ja kun alkaa massiivinen määrä kuolemaan ihmisiä rokotteista saatuihin komplikaatioihin ei omaiset saa oikeutta mistään.

Täytyy nyt tehdä selväksi että mitään sikainfluenssan ensimmäistäkään aaltoa ei ole ollut ja tämä tuleva toinen aalto on yhtälailla keksittyä propagandaa kuin ensimmäinenkin. WHO maailman suurimpana sikainfluenssa-epidemian lobbausjärjestönä yrittää tehdä kaikkensa jotta saisi lietsottua keväällä ihmisiä hyväksymään toiset sikainfluenssarokotukset.

Heille maksetaan tästä lobbaustyöstä useita miljoonia vuodessa. Omituista on vielä tämän WHO World Health Organization maailman terveysjärjestön logo jossa on spiraalin muotoinen käärme. Spiraali symboloi meidän DNA: Tämä sauvan ylin osa taas symboloi jokaisen meidän päälaen kohdalla olevaa kruunuchakraa, joka hallitsee käpylisäkettä, joka ottaa ja varastoi valoa.

Valo sisältää henkistä informaatiota ja tietämystä. Kruunuchakra sijaitsee päälaessa, sen korkeimmassa kohdassa. Tämä henkinen keskus auttaa meitä kehittämään taiteellisuuttamme ja rakkautta elämään.

Se auttaa meitä olemaan ystävällisiä ja ottamaan toiset paremmin huomioon. Kun tämä chakra alkaa avautua, alamme kiinnostua mystisistä ja yliluonnollisista asioista ja opetuksista. Kun se on tasapainossa, tulemme avoimiksi universaaliselle energialle ja meillä on pääsy tietoiseen ja alitajuiseen mieleemme. Kun chakrassa on liikaa energiaa kun chakra pyörii liian nopeasti se voi aiheuttaa turhautumista ja migreeniä.

Kun chakrassa on liian vähän energiaa kun chakra pyörii liian hitaasti se voi aiheuttaa päättämättömyyttä ja puutteellista fyysistä ilonkipinää.

Kun kruunuchakra avautuu, hajoavat muiden chakrojen viimeisetkin tukkeumat ja niiden energiat alkavat värähdellä korkeimmalla mahdollisella taajuudella. Joten ei ole yhtään ihmeellistä miksi erityisesti tämän chakran olemassaoloa ja aktiivisuutta ollaan pyritty pitämään salassa kautta aikojen.

Sillä jos ja kun se salaisuus murtuu niin illujen peli on pelattu ja lopullisesti tämä tulee tapahtumaan siinä vaiheessa kun valon ja varjon joukot ovat ottaneet viimeisen kerran yhteen. Tämän jälkeen varjon puolen voimat eivät enää ulotu tänne. Lähettänyt Against NWO klo 2: Eli tästä taas näemme kuinka suuri valta on henkimaailman puolen varjon joukoilla kun pystyvät ujuttamaan nuo piiloviestit yhdysvaltojen presidentin puheisiin, jotka porautuvat jokaisen alitajuntaan.

Youtubessa on video missä eräs henkilö oli laittanut Obaman presidentinvaalien kiitospuheen tietokoneohjelmaan ja pari sanaa "Let me express" oli tuottanut takaperin toistettuna selvän "serve satan" palvele saatanaa. Tämän jälkeen äänenmuokkauksen tehnyt henkilö yritti päästä samaan tulokseen mutta ei onnistunut tuntienkaan jälkeen saamaan siitä "serve satan" sanoja. Monethan mieltävät tämänlaiset takaperintoistetut sanat puhtaiksi sattumiksi.

Mutta eivät ymmärrä sitä että tämänlaisten viestien tarkoitusperä on ennenkaikkea tarkoitettu syötettäviksi ihmisten alitajuntaan ja meidän alitajunta vastaanottaa takaperin syötetyt piiloviestit.

Obama ja illuminatin jäsenten kesken tunnettu tervehdysele Pirunsarvet ja tätä merkkiä myös muu illujen porukka on käyttänyt kautta vuosien Bushista lähtien. Led Zeppelinin levyllä kuultu "Stairway to Heaven" säkeet takaperin: The one whose little path would make me sad, whose power is Satan. He will give those with him There was a little tool shed where he made us suffer, sad Satan. Kyse on siis ollut koko ajan henkimaailman asioista ja sieltä vaikuttavista voimista ja näissä tapauksissa puhutaan pimeyttä edustavista voimista mitkä myös toimivat mm.

Natsi-Saksan johtaja Adolf Hitler taas itse tiesi olevansa varjon puolen lähetti ja harjoitti myös toistuvasti satakulttia ja mustaa magiaa tehostaakseen voimiaan. Pimeyden puolen porukasta voisin sen verran valottaa että se ei koostu mistään yhdestä saatanaksi ristitystä henkiolennosta, vaan sitä palvelee myös hyvin suuri määrä harhautuneita sieluja joita elää henkimaailman puolella toinen osa.

Nykyinen pimeyden voimia edustava osa illuminatista harjoittaa satanismia juuri siitä syystä että he haluavat säilyttää voimansa ihmiskunnan alistamiseksi. Sillä nykyinen pimeyden ja valon voimien valtataistelu alkoi aikanaan lucifer nimisen henkiolennon heittäydyttyä ns. Minkä jälkeen hänet karkoitettiin täältä, jonka jälkeen tämä alkoi vannoa kostoa ja kohdisti sen erityisesti maa planeetalle tellus. Mutta kerrottakoon vielä sekin että tämä koko illuminati-eliitin ympärille kasattu agenda on täysin samojen pimeyttä edustavien voimien aikaansaannos.

Illuminati-eliitin yksi tunnetuimpia satakultteja on Bohemian Grove missä jokavuoden heinäkuussa joukko maailmaneliitin edustajia kokoontuu Yhdysvalloissa San Fransiscon metsään. Jos Jyrki Katainen olisi noihin kemuihin osallistunut niin sanoisi niistä varmaan samaan tyyliin kuin Infosota-ryhmän haastattelussa että; "kyseessä on pelkkä kansalaisfoorumi suljetuin ovin".

No tämän Bohemian Groven suhteen ei voida enää tätä sanoa kun tunnettu radioshow juontaja Alex Jones pääsi laukkuun piilotetun videokameransa kanssa sinne vuonna ja kuvasi koko satakultti-riitin mitä Bohemian Grovessa nimitetään "Cremation of Care" nimiseksi näytelmäksi. Sen aikana estraadille tuodaan usein elävä lapsi joka poltetaan elävältä. Alex Jonesin kuvaama video vuoden Bohemian Groven satakultti-rituaalista.

Vuoden jälkeen Bohemian Groven turvajärjestelmiä tehostettiin ja sen jälkeen sinne ei tiettävästi ole enää kukaan onnistunut livahtamaan mutta Jonesin kuvaamaa videonauhaakaan ei enää onnistuttu sensuroimaan.

Salainen maailmaneliitti oli siis jo onnistunut kusemaan omille kengilleen todella pahasti. Alex Jones vielä hieman myöhemmin haastatteli Bohemian Grovessa itse ollutta David Gergeniä vuonna ja kysyi häneltä Bohemian Grovesta.

Gergen vastaa että hän pitää Bohemian Grove tapahtumasta ja on ollut siellä useita vuosia. Mutta siinä vaiheessa kun Jones kysyy häneltä "Cremation of Care" rituaalista, niin Gergen vastaa että; "tästä aiheesta en saisi oikein puhua kenellekään". Tämän jälkeen Jones paljastaa hänelle että hän pääsi livahtamaan sinne vuonna ja kuvasi nauhalle koko "Cremation of Care" satanistisen rituaalin.

Tästä sitten Gergen vetää herneet nenään ja suuttuu Tästä näkee mitenkä arka aihe tämä on jos poliitikoilta kysyy näistä salakerhoista jotain ja niiden toiminnasta. Bush , illuminati , nwo , obama , pirunmerkki , pirunsarvet , reverse , satan , säkeet , takaperin. David Wilcockin mukaan norjassa äsken nähty valoilmiö heijastettin H. Tässä projectcamelot radion haastattelussa hän kertoo että kyseisen spiraalin muodostamiseen tarvitaan äärimmäisen paljon useiden gigawattien teho.

Wilcockin mukaan myös UFO-disclosure taistelu on parhaillaan käynnissä ja sitä yritetään tuoda julkisuuteen kaikista estelyistä huolimatta. Hänen mukaansa sitä yritettiin jo Bill Clintonin hallinnon aikana. Mutta silloin tilannetta vaikeutti se, että Clintonilla ei itsellään ollut pääsyä silloisiin salaisiin ufo-arkistoihin joita USA: Puhumattakaan sitten vieläkin salaisemmista dokumenteista, missä kerrotaan Jenkkien armeijan ja harmaisiin kuuluvan humanoidirodun suorittamista sieppauksista afo-abduktio.

Missä siepattuihin ihmisiin laitetaan aina implantti seurantaa varten ja osa heistä siepataan täysin kirjaimellisesti johonkin USA: Amerikassa jo aivan vuosittain katoaa yli lasta, joista lähes kaikki ollaan siepattu mm. Montaukin tukikohtaan joka on taas otettu käyttöön. Swerdlow on yksi joka aikanaan siepattiin pohjois New Yorkissa sijaitsevaan Montaukin armeijan tukikohtaan. Siellä hänelle ja muillekin siepatuille suoritettiin monenlaisia sekä psykologisia että henkisiä kokeita.

Osa koehenkilöistä joutuivat harmaisiin kuuluvien avustajien kanssa mm. Swerdlowin mukaan hänetkin lopulta yritettiin hypnoosin avulla aivopestä ja pyyhkiä kaikki jäljet muistista että hän ei muistaisi sitä kaikkea mitä Montaukissa tapahtui mutta hänelle muistukuvat palautuivat myöhemmin. Tällä videolla Al Bielek kertoo kokemuksistaan mm. Lähettänyt Against NWO klo 5: Sen sijaan Goren henkivartijat vetivät piuhan pois McAleerin mikrofonista ja Goren edustaja sanoi että Al Gore ei ota nyt vastaan haastatteluja.

Tämänlainen grillaus tulee olemaan Al Goren kohtalo, sillä ne journalistit joilla on rohkeutta nostaa herra Goren edessä ne kaikki epämiellyttävät kysymykset epämiellyttävästä ilmastomuutoshuijauksesta. Ilmastogate tulee kyllä aivan varmasti olemaan illuminati globalistien alamäki ja jos käykin niin että kööpenhaminan ilmastokokous menee puihin niin siinä tapauksessa globalistit joutuvat jäämään nuolemaan haavojaan ja kenties yrittämään jotain lavastettua terrori-iskua.

Kun Norjassahan jo kokeiltiin bluebeam-teknologiaa ja hyvin näytti ELF-pulssin spiraali heijastuvan taivaalle. Stewart Swerdlowin mukaan illuminati eliitti suunnittelee nyt hyvin lähiaikoina toteuttavansa tämän lavastetun alien invaasion ja kyseessä olisi ikään kuin tämän ilmastomuutoksen lisäksi toinen veruke jolla maailman kansat halutaan yhdistää yhden maailmanhallituksen alle.

Eli ilmastovero ei pelkästään riitä verukkeeksi vaan täytyy saada lavastettua suuri ja kauhistuttava alien invaasio, missä Al-Qaidan tilalle tuodaankin jo avaruuden ulkopuolinen uhka. Mitä vastaan sitten perustettaisiin yksi maailmanhallitus ja sen sisäiset poliisivoimat ja näitä gestapo tyylisiä joukkoja ollaan jo kaikessa hiljaisuudessa suunniteltu YK: Al Gore , climategate , EU , gestapo , illuminati , ilmastomuutoshuijaus , interpol , konferenssi , Kööpenhamina , nwo , Phelim McAleer , skandaali , Waco.

Suomen terveyden ja hyvinvoinninlaitos jatkaa siihen mihin jäi. Eli sikainfluenssaepidemialla kansalaisten pelotteluun. He vielä tarkoituksellisesti vääristelevät normaaleihin pitkäaikaissairauksiin kuolleiden kuolleen "ehkä" sikainfluenssaan hyödyntäen sitä sikainfluenssalla pelotteluun, jotta saataisiin nyt yli vuotiaista riskiryhmistä mahdollisimman moni ottamaan rokote sikainfluenssan pelossa.

Suomen terveyden ja hyvinvoinnin laitos sai tänä vuonna sikainfluenssarokotteen valmistajalta GlaxoSmithKlinelta 6 miljoonan euron rahoituksen THL: Se edellyttää sitä että terveyden ja hyvinvoinnin laitos pelottelee sikainfluenssalla kansalaisia median välityksellä ja pitää tästä tavallista kausiflunssaa vastaavasta taudista jatkuvaa propagandaa yllä.

Se mitä THL ei kerro eikä tämän maan poliittiset päättäjätkään että pandemrix-rokote on väestönvähennykseen tarkoitettu bioase ja vielä nanorokote.

Tämän vuoksi rokotteen valmistaja GlaxoSmithKline on uhmannut julkisuuslakia ja ei ole suostunut luovuttamaan valmistamansa pandemrix-rokotteen kaikkia asiakirjoja. Samoin myös teki ilmastomuutoshuijauksen takana ollut tutkimusryhmä CRU: Mutta syy olikin selvä sillä jos pandemrix-rokotteen asiakirjat näytettäisiin julkisuudessa, niistä kävisi ilmi että kyseessä on bioase ja nanorokote.

Kyseisen rokotteen asiakirjoista osa on jo vuotanut julkisuuteen ja sieltä käy ilmi että pandemrix-rokote on nanorokote ja tämä käy ilmi sen adjuvanttiliuoksen sisällöstä. Michael Mannin ja CRU: Jouduttiin poistamaan salista YK: Tässä näkee sen kuinka arka asia on tämä ilmastogate huijausteema että siitä ei lehdistönkään anneta tuoda esille. Videolla esiintyvä vapaa juornalisti Phelim McAleer on jo aiemmin päässyt esittämään epämiellyttäviä kysymyksiä Al Gorelle jolloin hänen mikrofoninsa suljettiin.

Tällaisia journalisteja tarvitaan näinä aikoina joilla on rohkeutta lähteä nostamaan globalisteille arkaaa ja vaikeaa aihetta eli ilmastomuutoshuijausta pöydälle. Lähettänyt Against NWO klo 6: Al Gore , ilmastogate , ilmastohuijaus , ilmastokokous , ilmastomuutos , journalismi , Kööpenhamina , media , Phelim McAleer , sanavapaus , sensuuri , YK.

Oli jo aikakin että saatiin vähän toimintaakin tuonne kööpenhaminaan sillä siellä on parhaillaan yli ihmistä mielenosoittamassa parhaillaan olevaa ilmastokokousta vastaan. He kutsuvat kokouksen osallistujia ilmastorikollisiksi ja ovat siinä täysin oikeassa koska kyseiset kokoukseen osallistuvat globalistithan ovat tämä koko ilmastomuutoshuijauksen takana.

Poliisilla olikin nyt sitten suuri työ pidättää yli 75 mielenosoittajaa joita sitten syytetään laittomuuksista. Kenties totuuden kertominen ilmastomuutoshuijauksesta lukeutuu illujen globalistien mielestä laittomuuden asteelle.

Mutta on tietenkin selvää että tuolla köpiksessä on niitäkin idiootteja kyltteineen jotka vaativat EU-eliittiä estämään ilmastomuutoksen. Mutta ei siinä silti mitään tuomittavaa ole saahan sitä uskoa vaikka joulupukkiin aikuisella iällä jos helsingin-sanomat ja tiede-instituutio kertoisi kyseisen valkopartaukon olevan tieteellisesti todistettu olevan olemassa sekä asuvan Rovaniemellä ja kyseistä tutkimusta oltaisiin salattu vuotta salaisella tutkimuksella jonka dataa ei suostuttaisi luovuttamaan kenellekään ulkopuoliselle.

Illut saattaa suunnitella parhaillaan ydinaseiskua USA: Pisti silmään tuore uutinen jossa kerrottiin että Obamalla olisi ollut yli kiloa painava ydinsalkku Nobelin palkinnonjakojen yhteydessä lähellä josta hän olisi voinut painaa napin painalluksella vastaiskun.

Ydinsalkussa on pieni antenni ja siinä on koodit, joilla presidentti voi käyttää ydinaseita. Aftronbladetin mukaan salkussa on myös musta kirja, joka mahdollistaa vastahyökkäyksen käynnistämisen, jos Yhdysvallat joutuu iskun kohteeksi. Lista salaisista paikoista, jonne presidentti voi hakeutua suojaan katastrofitilanteissa.

Kahdeksansivuinen kartta, joista selviää miten amerikkalaiset tiedotusvälineet voivat jatkaa lähetyksiään hätätilanteissa. En nyt edelleenkään halua leikkiä mitään ennustajaa mutta tässä saattaa nyt olla kyseessä illujen kostoaikeet jos kööpenhaminan kokous menee puihin. Sillä jos nämä globalistit eivät onnistu saamaan aikaan ilmastohuijausta, eli vietyä läpi kööpenhaminan ilmastosopimusta ja maailmanhallitusta.

Niin illuminatin porukalla voi olla takataskussa varsinainen kosto ja ihan täysi ydinaseilla suunniteltu false-flag isku USA: Tai sitten toinen vaihtoehto on että ydinaseisku toteutetaan siitäkin huolimatta vaikka ilmastosopimus ja maailmanhallitus menee läpi. Koska sillä vain yritettäisiin entistäkin enemmän tehostaa vielä jo massoissa heikentynyttä terrorismin pelkoa.

Mutta silti massojen hallintakaava ei ole edelleenkään minnekään muuttunut. Se on edelleen aivan sama kuin jopa sata vuotta sittenkin eli: Luodaan ongelma Sikainfluenssa epidemia 2. Syntyy reaktio Pelkoa ja paniikkia 3.

Matalapalkkatuki osoittautui täysin toimimattomaksi systeemiksi. Pisti silmään tänään uutinen hesarin uutisoinnissa , jossa kerrottiin viimeisen kahden vuoden ajalta kokeillusta matalapalkkatukijärjestelmästä. Sinä aikana ollaan onnistuttu tuhlaamaan valtion varoja yli 86 miljoonaa euroa jolla on onnistuttu työllistämään väliaikaisesti vain henkilöä. Tämän kun vielä jakaa kahdella vuodella se tarkoittaa henkilöä per vuosi. Tuohon kun tekee karkean laskelman siitä paljonko kustantaa yhden matalapalkkaisen ihmisen rekrytointi mukaan lukien työeläkemaksut jne.

Tehdään siis laskutoimitus missä arvioidaan kustannusten olevan n. Jää vain kysymys että minne ne loput 50 miljoonaa euroa sitten hävisivät? Sillä tuolla 86 miljoonalla eurolla työllistäisi todellisuudessa tuon edellisen laskukaavan mukaan n. Mutta eihän maailmaneliitin globalisti-rikollisten mielestä työllisyyttä kuulu lisätä vaan sitä kuuluu heidän mukaansa vähentää.

Koska työllisyyden poistaminen lisää ennen kaikkea sosiaalisia ongelmia niin henkisellä kuin fyysisellä puolella ja tämän vaikutukset nähdään nyt kovalla teholla erityisesti suurissa teollisuusmaissa. Illuminati-eliitin kolmensadan komitean committee of suunnitelmana on koko ajan pyörinyt tehokkaasti tämä ns. Näin saadaan heikennettyä työttömien moraalia ja rohkaistua heidät käyttämään päihteitä ja myöhemmin jopa kovempia huumeita ja näin lopulta jokainenkin ydinperhe saadaan hajotettua ja tämä illujen suorittama bruaali väestön hallinta toimii.

Ei tarvitse mitään muuta kuin kontrolloida ihmisten köyhyyttä ja lisätä sitä kaikilla mahdollisilla keinoilla. On silti lähes uskomatonta että Helsingin-sanomat julkaisee tämän koko 86 milj. Ja jos 86 miljoonalla eurolla saadaan luotua vain työpaikkaa ja suomessa on työttömiä jo yli kpl. Eli vain onnekasta näistä ihmisestä voi päästä nauttimaan alipalkkaisesta orjatyöstä.

. Arkistosta löytyvät lehdet helmikuusta alkaen. Tämän jälkeen äänenmuokkauksen tehnyt henkilö yritti päästä samaan tulokseen mutta ei onnistunut tuntienkaan jälkeen saamaan siitä "serve satan" sanoja. Poimintoja keskusta ehdokkaat häme ronnie james dio matkaseuraa gay lappiin kalinowski jarosław biuro poselskie toyota corolla hb teknik özellikleri youtube film izle full düğün dernek tommy hilfiger kengät koot. Mutta kuitenkin Novartiksen toimia KKV luonnehti vain kyseenalaisiksi eikä se katsonut yhtiön rikkovan kilpailunrajoituslakia. AS03 on pandemrix-rokotteen adjuvanttiliuos ja sillä saadaan syöpägeenit siirrettyä rokotteen saajaan ja näin väestönvähennys voi alkaa. Poimintoja königin silvia deutschlandbesuch juárez fc vs chivas kettensäge stihl gemisch kauppatieteet pääsykoe keskustelu lähimmäisen auttaminen raamattu lorna'nın sessizliği türkçe dublaj full izle.

THAI HIERONTA VAASA THAI HIERONTA LAUTTASAARI HOMOSEKSUAALISEEN

Meis kiinostaa homoseksuaaliseen wilma sotkamo

Wilcockin mukaan myös UFO-disclosure taistelu on parhaillaan käynnissä ja sitä yritetään tuoda julkisuuteen kaikista estelyistä huolimatta. Katso myös Salon Seudun Sanomat - liitteet. Muuten ilmastomuutoshuijareiden peli on täysin pelattu. Poimintoja yleistynyt ahdistuneisuushäiriö testi humina päässä verenpaine grüne soße frankfurt kaufen nokia näppäimistö alfredito olivas biografia wikipedia en español veikkaus voitonmaksu päivät. A Love Story" saa ensi-iltansa suomessa