Pojat fuck homo tullintorin parkkihalli

Biletystä Tampereella tai Lempäällä. Bluukkari, Manu ja pari Raahen räkälää.. Bon Jovi Helsinki, Olympia Stadioni Brinkkalan sisäpiha, Vanha Suurtori, Turku. Bullet For My Valentine Tavastia Cafe Europa, Galagxi, Tillikka ja Onnela.

Children of Bodom Club Teatria, Children of Bodom Pakkahuone 9. Children of Bodomin keikka 9. Chillout-ambient,polkka ja räkäset hevi mestat! Christmas is heavy -Uriah Heep, Dio. Club Colors 7th birthday event with Tiêsto and Judge Jules. Club Colors 8th birthday event with Tiësto and Judge Jules. CLubi,hesari,baarikätpänen, kunkku,kaivo, onnela, lux, studio Cradle of filth sauna open air Dansk - København- Vester Farimagsgade Diecell Ilokivi, Jyväskylä Dimmu Borgir Kulttuuritalo 1.

Disney On Ice Ihanat Prinsessat Dog's home pub, Klubi, ym. Eastside hardcore nights - klubi: Eesti päivä risteilylle shoppailee viunaa ja röökii. Ei haittaa jos ulkona on pimeää kunhan kotona on kirkasta.

Ei niitä täältä tuppukylästä löydy. Ei ole tarvetta aina mennä minnekkään Ei oo tällä hetkelle sellasta ku oma kulta puuttuu.. Ei tääl mitään tekemistä ollutkaan. Ei tästä kaupungista oikeen löydy? Eirassa coctail ravintola el Boogiessa! Elämää ja Erotiikkaa messut Joensuu 4. Emmä mee minnekkää ku mul ei oo kavereita. Emmä minnekkää oo menossa, ku kuvakkeessa on niin kivaa: Emmie missään käy ku täälläkin on niin tylsää.. En harrasta baari-iltoja,menen jo aamusta jos menen.

D tai jos käyn niin tosi harvoin ehkä synttäreillä: En käy baareissa, tai en ainakaa viihdy niissä! En mä mihinkää mee ku kuvakkees on niin kivaa: En mä mihinkää oo menos ku kuvakkees on niin kivaa: En mä mihinkään mee ku täällä kuvakkeessa on niin kivaa!! En mä mihinkään mee ku Kuvakkeessa on niin kivaa: En mä mihinkään mee kun Kuvakkeessa on niin kivaa: En mä mihinkään mee kun Kuvakkeessa on niin kivaa! En mä mihinkään mee kun kuvakkessa on niin kivaa.

En mä mihinkään mee, kun Kuvakkeessa on niin kivaa! En mä mihinkään mee, kun kuvakkeessa on niin kivaa! En mä mihinkään mee, kun Kuvakkeessa on niin kivaa. En mä mihinkään mee, kun kuvakkeessa on niin kivaa En mä mihinkään mee, kun kuvakkeessa on niin mukavaa En mä mihinkään mee, kun kuvassa on niin kivaa!

En mä mihinkään mee, kuvakkeessa on niin kivaa! En mä mihkään mee kuvakeessa on nii kivaa. En mä minnekkää mee ku kuvakkees on niin kivaa. En mä minnekkää mee, kun Kuvakkees on niin kivaa: Pori Lisää tapahtuma niitä on liian vähän, mutta laatu korvaa määrän..

Helsinki Lisää tapahtuma niitä on monia,joten mua näkee aina ; Lahti Lisää tapahtuma Niitäkin löytyy todela plajon Siitari ja Janoinen hauki Vaala Lisää tapahtuma no oma olkkari tietty. Hanko Lisää tapahtuma No sleep at Rovaniemi Rock festival Rovaniemi Lisää tapahtuma no tääl se taitaa olla joku pelto ku tääl ei oo muut ku peltoo Luvia Lisää tapahtuma No vaik helsinki tai turku tai tampere, iha sama.

Savonlinna Lisää tapahtuma Olen virolainen ja sateisti.. Rovaniemi Lisää tapahtuma olympia stadion Turku Lisää tapahtuma Onnela: Seinäjoki Lisää tapahtuma onnela,Oulu,onnela;tampere. Paimio Lisää tapahtuma Pain Confessor Tampere Lisää tapahtuma Palloilu keidas!!! At The Disco Vega, Kööpenhamina Kuopio Lisää tapahtuma pannaanko menemään vai mennäänkö panemaan??? Huittinen Lisää tapahtuma pannaanko menemään,mennäänkö panemaan ; Kempele Lisää tapahtuma Pannanko menemään, vai mennäänkö panemaan?

Jyväskylä Lisää tapahtuma Papillon ja kellari. Ei Riksussa ole hyviä paikkoja. Joutseno Lisää tapahtuma Pärnü: Sinebrychoffin puisto, Suvilahti, Helsinki Lisää tapahtuma peejiin luukku, meitsin luukku, mun ja nikon luukku!!!!! Pirates of the Caribbean 2 Tampere Lisää tapahtuma pmmp: Yhtyeitä ympäri Suomea ja rajojen ulkopuolelta Kannus Lisää tapahtuma Pohjanmaan parhaimmat festarit Kannuksessa. Yhtyeitä ympäri Suomea ja rajojen ulkopuolelta.

Kannus Lisää tapahtuma Pohjanmaan parhaimmat festarit Kannuksessa. Menossa Kannus Lisää tapahtuma Pohjanmaan parhaimmat festarit Kannuksessa.

D Dragsfjärd Lisää tapahtuma pöydän alla, sängyn alla ja totta kai parveke Jyväskylä Lisää tapahtuma Provinssi since P ja paranee vuosi vuodelta! Seinäjoki Lisää tapahtuma provinssirock missä pää täyteen Seinäjoki Lisää tapahtuma Provinssirock , Ratsastaan ja laulaan karaokea Lappi Lisää tapahtuma qwen stefani hartwall areena Is it worth downloading? Tampere Lisää tapahtuma Rovaniemen Ilmatorjuntarykmentti Rovaniemi Lisää tapahtuma Rovaniemi Rock Ilosaarirock Ankkarock Rovaniemi Lisää tapahtuma rovaniemi-helsinki-tallinna-helsinki-rovaniemi Helsinki Lisää tapahtuma royal onnela, stokis,studio,kaivo, tillikka ja style joskus Helsinki Lisää tapahtuma Rujo Dante's corner - Tampere Lisää tapahtuma ryyppiö on kuuminta hottia: D Kaustinen Lisää tapahtuma Saaran synttärit jossain päin Laitilaa.

Karkkila Lisää tapahtuma sänky, miten sen haluu tulkita,. Ylivieska Lisää tapahtuma screw you guys, I´m going home Kokkola Lisää tapahtuma se on toi liperin joku roskis ehdottomasti Liperi Lisää tapahtuma Se on toi Vuokin Shellin naapuri Helsinki Lisää tapahtuma Selviää myöhemmin, eli lauantaina aamupäivällä!!

Tampere Lisää tapahtuma sepis , mustasaari , vaasa ja kape Mustasaari Lisää tapahtuma Seppo Koskisen baarit boikottiin Turku Lisää tapahtuma serena pacific bailut espoon korpilammella!!! Ypäjä Lisää tapahtuma siellä missä viinaa ja vilskettä riittää; Valtimo Lisää tapahtuma Siellä sun täällä Tamperetta, kuten mm. Tampere Lisää tapahtuma sielt mist heruu ja mis on paljon viinaa, helsinki Helsinki Lisää tapahtuma Siilinjärvi, kuopiosta 20km.

Harry's Bar Siilinjärvi Lisää tapahtuma siirrettävien sunojen kokooontumis ajot Teuva Lisää tapahtuma Siis hei Daa, m käyn tietty pokaa naisii..! Helsinki Lisää tapahtuma silja line helsinki-stockholm Pori Lisää tapahtuma sinne minne nokka näyttää Kurikka Lisää tapahtuma Siuntio - Kunnan talon takana: P Siuntio Lisää tapahtuma Siwa,puuvillatehtaankadun ja mustalehdenkadun kulma Tampere Lisää tapahtuma siwan takana kova meininki ku mä oon messis ; Dragsfjärd Lisää tapahtuma Skate sm 06 PP Janakkala Lisää tapahtuma Skuugeron kuntoilijat ja se tie mikä lasseen viittaa mut kerrosta ylempänä niiku te muut!

Diddy Hartwall Arena 9. Savitaipale Lisää tapahtuma sohva-ämpäri-jääkaappi-sohva-kierre Lappeenranta Lisää tapahtuma Sohvan ja jääkaapin välinen alue: D Vantaa Lisää tapahtuma Sonata Arctica club teatria Helsinki Lisää tapahtuma stadii vaa bailaa clubille tai espoon fenniaa;D Helsinki Lisää tapahtuma Stadin keskusta Kampin edessä Parkour: D Vantaa Lisää tapahtuma stadin tähti,alepub..

Lahti Lisää tapahtuma Stratovarius vs. Helsinki Lisää tapahtuma sugar lounge, aqu,arium, x-tra indochine, forecast Ulkomailla Lisää tapahtuma Summer Darkness Eno Lisää tapahtuma täälä mun kaverilla ja sit sängys sit ,välil virtaa ilman sokeria Lahti Lisää tapahtuma Taalintehtaan keskusta,Kemiönsaari Dragsfjärd Lisää tapahtuma täällä hämeenlinnassa mitään sellasta oo!

Hämeenlinna Lisää tapahtuma Tähän luettelen kaikki mielestäni trendikkäät helsingin baarit joissa en ole koskaan käynyt Alahärmä Lisää tapahtuma Tähän luettelen kaikki mielestäni trendikkäät helsingin baarit joissa en ole koskaan käynyt mutta ha Alahärmä Lisää tapahtuma Tahko Juhannus -festivaali vietetään Tahkovuoren hellässä syleilyssä Hakametsän jäähalli Tampere Lisää tapahtuma tampereen sauna open air metal festivaali Tampere Lisää tapahtuma Tampereen stadion, uintikeskus ja Messu- ja Urheilukeskus Pirkkahalli.

Tampere Lisää tapahtuma Tampereen urheilu- ja messukeskus Pirkkala Lisää tapahtuma Tampereen yöelämään baarikierrokselle!! Helsinki Lisää tapahtuma tanssilattiat..

Visulahden matkailukeskus Mikkeli Lisää tapahtuma Tapiolasali, Espoon kulttuurikeskus Espoo Lisää tapahtuma tappara kesä päivät-laurilan mökit Lempäälä Lisää tapahtuma tapuli city, mis oot? Mikkeli Lisää tapahtuma teleporttaaminen teletappimaahan Hyvinkää Lisää tapahtuma teneriffa, los cristianos, villa mandi Seinäjoki Lisää tapahtuma thaimaa Bangkok, Sia Boom, Pattaya Imatra Lisää tapahtuma tillikka,malmintori.

Ylivieska Lisää tapahtuma Tokio Hotel Pietarsaari Lisää tapahtuma Torremolinos, Benalmadena, Arroyo de la miel.. Decompression Helsinki Lisää tapahtuma Ulko-ovesta pihalle ja luonnonhelmaan Helsinki Lisää tapahtuma Viking Line Gabriella Turku Lisää tapahtuma vittuuks se sulle kuuluu ota selvää Ulkomailla Lisää tapahtuma Vitut käy koskaan missään saatanan saatana Rauma Lisää tapahtuma vitut mä mihkää meen tääl niin vitun siistii Myrskylä Lisää tapahtuma voi kuulkaa.

Helsingin keskusta se on se ykkönen! Survivor Series Tour Helsinki Lisää tapahtuma www. D Vantaa Lisää tapahtuma Yliopistolla ja välittömissä läheisyyksissä.. Tai joku muu mesta netis.

Kalvola Lisää tapahtuma yyteri, tampere, uimaranta kangasalla, nurtsi ; vierumäki ; Kangasala Lisää tapahtuma Zakopane Vko 9: Siellä on vilinää ja vilskett Kiikoinen Lisää tapahtuma ~Killswitch Engage~ Erotic Night Hillosensalmi Paintball Suurpeli Jämsä 4. Moi dix Mois Helsinki, Tavastia. Rallisprint Paltanen Pieksämäen Urheiluautoilijat.

Historic Grand Race, Ahvenisto, Hämeenlinna. Scandinavian Open Road Racing. Abiristeily Silja Europalla Accosiaceon Akademica da Coimbra, Prtugal. Accosiacieon Academica da Coimbra, Portugal.

Aina siellä missä ehtii tai kiinnostaa Alkusarjan ottelut ja osa sijoituskamppailuista pelataan Suomen upeimmalla hiekkarannalla Yyterissä. Amarillo tampere, Sokos hotelli ilves. Amarillo tampere,Sokos hotelli ilves. American Car Show '06, All the karis dokus virallinen doku mesta. Anni Major Kulttuuriareena Gloria. Anttolan Käpykylä on paras menomesta. Arena Center Ruskeasuo, myllypuro, hakaniemi. Ari Koivunen Toppilan Möljä 3. Armin van Buuren Helsinki Asematunneli, hämärät kujat, kaatopaikat, roskis, viemäri.

Aspen -urheiluhalli, Haaparanta, Ruotsi. Aulangon kylpylä ja liikuntakeskus. Auto ja mennä niin pitkälle ko pippuri kasvaa: Ayabie Helsinki, Tavastia Baari Festarit Helsingissä Backstreet boys Helsinki Backyard Babies Pakkahuone Baltic Princess Tallink, Tallinna,. Baltic Prinsess 22h risteily tallinnaan. Baltic Queen, Turku - Tukholma - Turku. Barbi ja kaikki mis on halpaa ja naisia. Biletystä Tampereella tai Lempäälässä. Biletystä Tampereella tai Lempäällä. Bluukkari, Manu ja pari Raahen räkälää..

Bon Jovi Helsinki, Olympia Stadioni Brinkkalan sisäpiha, Vanha Suurtori, Turku. Bullet For My Valentine Tavastia Cafe Europa, Galagxi, Tillikka ja Onnela. Children of Bodom Club Teatria, Children of Bodom Pakkahuone 9. Children of Bodomin keikka 9. Chillout-ambient,polkka ja räkäset hevi mestat! Christmas is heavy -Uriah Heep, Dio.

Club Colors 7th birthday event with Tiêsto and Judge Jules. Club Colors 8th birthday event with Tiësto and Judge Jules. CLubi,hesari,baarikätpänen, kunkku,kaivo, onnela, lux, studio Cradle of filth sauna open air Dansk - København- Vester Farimagsgade Diecell Ilokivi, Jyväskylä Dimmu Borgir Kulttuuritalo 1.

Disney On Ice Ihanat Prinsessat Dog's home pub, Klubi, ym. Eastside hardcore nights - klubi: Eesti päivä risteilylle shoppailee viunaa ja röökii.

Ei haittaa jos ulkona on pimeää kunhan kotona on kirkasta. Ei niitä täältä tuppukylästä löydy. Ei ole tarvetta aina mennä minnekkään Ei oo tällä hetkelle sellasta ku oma kulta puuttuu.. Ei tääl mitään tekemistä ollutkaan. Ei tästä kaupungista oikeen löydy? Eirassa coctail ravintola el Boogiessa! Elämää ja Erotiikkaa messut Joensuu 4. Emmä mee minnekkää ku mul ei oo kavereita. Emmä minnekkää oo menossa, ku kuvakkeessa on niin kivaa: Emmie missään käy ku täälläkin on niin tylsää..

En harrasta baari-iltoja,menen jo aamusta jos menen. En käy baareissa, tai en ainakaa viihdy niissä! En mä mihinkää mee ku kuvakkees on niin kivaa: En mä mihinkää oo menos ku kuvakkees on niin kivaa: En mä mihinkään mee ku täällä kuvakkeessa on niin kivaa!!

En mä mihinkään mee ku Kuvakkeessa on niin kivaa: En mä mihinkään mee kun Kuvakkeessa on niin kivaa: En mä mihinkään mee kun Kuvakkeessa on niin kivaa! En mä mihinkään mee kun kuvakkessa on niin kivaa. En mä mihinkään mee, kun Kuvakkeessa on niin kivaa! En mä mihinkään mee, kun kuvakkeessa on niin kivaa! En mä mihinkään mee, kun Kuvakkeessa on niin kivaa. En mä mihinkään mee, kun kuvakkeessa on niin kivaa En mä mihinkään mee, kun kuvakkeessa on niin mukavaa En mä mihinkään mee, kun kuvassa on niin kivaa!

En mä mihinkään mee, kuvakkeessa on niin kivaa! En mä mihkään mee kuvakeessa on nii kivaa. En mä minnekkää mee ku kuvakkees on niin kivaa. En mä minnekkää mee, kun Kuvakkees on niin kivaa: En mä missään käy.

En mä niitä joka stalkkerille kerro. En mä tääält mihinkää viel oo menos, mut ei must koskaan ttiä ;. En mee mihinkää ku kuvakkeessa on nii mukavaa. En mene mihinkään kun kuvakkeessa on niin kivaa. En mie mee minnekkään, Kuvakkeessa on niin hubaa! En mie mihikää mee ku kuvakkees on nii kivaa. En mie mihkää mee, ku kavakkees on nii kivaa. En minä mihinkään mee kun kuvakkeessa on niin kivaa: En minä mihinkään mee kun kuvassa on kivaa olla , katsoa teitä..

En oikein liiku paikasta toiseen, netissä on kivaa: En ole menossa minnekkään: En tiedä tarkkaa aikaa Liquidin tranze bileet rosendahlissa dj orkidea.

Englanti, Hinchley Wood, Kingston, Lontoo. Enkä mä oikein mihinkään mee ku kuvakkeessa on aika hubaa: Eppu Normaali Oulun Jäähalli Eppu Normaali Ideapark Fantasy Club - Helsinki - Itäkeskus.

Fellini Italian Restaurant, Tallinn. Finlandia-talo katri Helena konsertti. Finnish Metal Expo Kaapelitehdas, Flogging Molly Tavastia Fontana, Amarillo, Oliwers inn, Gigelin Marlin.

Formulakisat, Saksa, Hockenheim Funeral Feast, Autere, Äkä, Gambler's weekend sitte joskus ehkä. Giggling Marlin Kauppakatu 32 Jyväskylä, Finland. Gloria - party up great dance celebration. Good Charlotte Helsingissä Tavastialla Gran canaria, Playa del Inglés Gran Canaria, Playa del Inglés Grand Star cafe, Varmimmin jääkiekkokauden aikana tiettyjen lauantai-kotipelien jälkeen.

Guns N' Roses Guns N' Roses Hartwall Areena 6. Guns´n´Rosesin keikka Hartwall Areenalla. Haaparannan Aspen -urheiluhalli, Ruotsi. Haaparanta,Swenssoneitten puolelta vähän ostamassa Batterya: D x , kännäri,whc,hourula,ilttis,kepa. Hair Open- festivaalit ,Katajanokka. Hakametsän jäähalli Tapparan ja Ilveksen ottelut. Hakuninmaan katsastuskonttorin piha alue. Haminan Seurahuone Diskoteekki StomP. Harjun kenttä, Harjun nuorisotalolla.

Harjun nuorisotalo,Etelä esplanaati,pohja tähden tie 42a studio sekä fani posti ,Malmin cafe Avara,. Harjunpäässä sijaitsee masanpuun kallio.. Harry Potter ja liekehtivä pikari -leffan ensi-ilta. Hartwal Areena - horsh show kultainen polku. Hartwall Areena, Vantaan Energia Areena. Hartwall Areena Nightwish Hartwall-Areena Kari Tapion konsertti. Hei meen mutsille 5 päiväks jee pääsee kaupunkii täält vitun korvest Heinis tai Heinämäki city. Helsigistä lähttee tukholmaann o; takasiki tulee.

Helsingfors - Stockholm - Helsingfors. Helsingin kaupungin tukkutorin vanhassa varastohallissa. Helsingin Messukeskus Messuaukio 1 Helsinki. Helsingin messukeskus, Amerikan car show. Helsingin rakennus- ja talotekniikkamessut. Helsinki International Horse Show. Helsinki nuorten toiminta keskus happi. Helsinki on paras soppailu paikka! Helsinki Tukholma risteily meno to ja takaisin Hesa lauantaina.

Helsinki Tukholma Silja Serenade. Helsinki, discot ym, klubit joihin kutsuaan bailaamaan, yksityiset musa bailut, ja muut mukavat, pss. Helsinki, Kallio, Baarit, Yökerhot ;D. Helsinki-Turku-Tukholma ja mitä eteen sattuu!

Helsinki-Vantaan Lentoasema Terminaali 2. Hengaan himas, oon saletisti äitin tyttö! Henkan Supikkaa Lämmöllä muistaen. Hermannin AA nuorisoseuran alkoholisoituneiden ongelma eliöiden siipi.

Heti kun löytyy joku kunnon grooveklubi. Heureka Science Centre, Vantaa, Finland. Heurekan iso parkkipaikka talvella. Hifk - Jokerit, Helsingin Jäähalli. HighLight vaikka onkin ihan paskapaikka , Porkku. Hikiä city ja Mazda MX3, se keltainen. Himas dokailen ja pyydän yhen tietyn kisun sinne: Himos hotelli Hanna Pakarinen ;D porukkaa tulossa kai aika paljon kuulemma paikoilla.. HipHop tanssiesitys kallaveden koulu, Petonen.

HipHop tanssiesitys kallaveden koululla, Petosel. Hiukkolansaarentiellä sijaitseva mökki poloinen. Holiday Club Tampere - Tie Oneen tapahtuma. Home sweet home Metsäkylä in Taivalkoski. Hotel Seurahuone Music Bar, Kokkola.

Hotelli Rantasipi Pohjanhovi, Rovaniemi. Hotelli Rosendahl Tampere Pyynnikki. Hotelli Vantaa, Tulisuudelma, joku. Höytiäisen ranta heinäkuussa klo Huittinen, turku, eurajoki, kokemäki ja loimijoki. Huittisten ratsastuskeskus Rekikoski Huittisissa. Hullu Poro, Levi [Hanoi Rocks esiintyy]. Humppilan Lasitehdas, Suomen 3. Hyvässä seurassa kaikissa paikoissa voi viettää laatuaikaa.

Ibiza tai Kuuba '09 ,, ei mikään Suomi biitsi. Ideapark; Lordipäivä, Lordin levynjulkaisutilaisuus, iltakonsertti. Iisalmen Oluset, Iisalmen juhlakentällä. Illusions Productions Vappu Special Nosturi IlosaariRock Laulurinne - Joensuu.

Ilosaarirock, Kuopirock, ruisrock, hapis ;D. Ilves,Jokerit on ihan parhaita!! Intia kutsuu kk ;D Kesän lopulla. Iron Maiden Hartwall Areena, Helsinki. Iron Maiden Hartwall Arena Isklemäbaari, Tampere Liikekeskus Siperiassa. Iso kirja Juhannuskonferenssi Jaa vaikee El gringo, Tinatuoppi, Paroni. Jaa vaikee, El gring, Tinatuoppi, Paroni. Jämsän Ammattiopistolla ja sen lähialueilla. Jämsän Ammattiopistolla ja sen lähialueilla,. Järvenpää city here i come Jethro Tull Metroauto Areena 8. Joensuu Areena, miesten koripalloilun 1.

Joensuu Areena, miesten koripalloilun 3. Joensuun arena ja Deep Purplen Keikka. Joensuun Höyläyspalvelu Oy, Matara. Joensuun Laulurinne ja Ilosaarirock sekä John Fogerty Hartwall Areena Joka mesta mis on vaan hyvä meininki. Jokerit- Hifk, Hartwall-Areena klo. Joonaksen Rekeen sisäänpääsy maksu 5 promillee. Judas Priest Helsingin Jäähalli 3. Juhannus Urjalan leirintäalue!!!! Kaikissa näissä hyvä laulaa karaokea!!!! Kaikki menobaarit,joiss voi heruttaa Kaikki mis on hyvä tarjoilu ja minne saa ilmasen kyydin XD.

Kaikki missä on ihmisiä, ympäri maailman. Kaikki missä vaan voi viettää aikaa, hyvässä seurassa, hyvien ystävien parissa..

Kaikki mistä saa alkoholia tietenkin Kaikki pikkubaarit missä voi takoa bilistä. Kaikki rallin harrastajat ja rallista kiinnostuneet Kaikki Turun ,Tampereen ja Helsingin Baarit. Kaikki Turun, Salon, Tampereen ja Helsingin parhaat menomestat. Kaikkialla missä molokeita arvostetaan. Kaippatorilla kajahtaa lisäksi myös rokin meiningeissä. Kaisaniemen puisto, porttien ulkopuolella. Kajaani-Helsinki IC 74 ravintolavaunu. Kajaanin vanha vesilaitos "Wesba, Vespa". Kaken kämppä, Kaken 19wee synttärit klo Kalajoen Hiekkasärkät Camping alue.

KallePaetalo Bilettää mutta missä? Kanye West Helsingin Jäähalli Kapernaumin teollisuus alue Ajo kisat ja seinäjoen keskusta rock-ilta. Karkkilassa, Pyhäjärven Uimarannalla Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen tyttöjen asuntola. Käsittää useita eri klubeja ja tapahtumia neljän päivän aikana. Kauppakeskus Mylly, Raisio, Finland. Kauppakeskus Revontuli Rovaniemi Ei avattu vielä.. Kauppatori Jääkiekon Olympiahopeajuhlat , Helsinki. Kaverin työnä Joskus Asuntolassa xD. Kaverit, shoppailu, veteli, kemora, halsua, kokkola, himanka, lohtaja, kaustinen, kaikki mahollinen.

Kehka mikä kehka [Sie oot ihan kämääne]. Kelluminen alkaa siitä tapaninvainion silloilta. Kelluminen alkaa siitä tapaninvainion tupla silloilta. Kemin lasten kulttuurikeskus Sarjis. Kennelin jaloissa pyörivä saastainen hautuumaa.

Keravan Kesoil pöllimää sikspäkkejä. Keskusta ja Torinranta, Wappukadut. Killswitch engage Kaapelitehdas King Diamond Pakkahuone Kino, panama jack ja sit yks jännä baari mut se on sipoossa.. Kirkkokatu ja Marttilan koulun piha-alue. Kirkkonummi, Espoo, Vantaa, Helsinki, Kauniainen. Klubille juomaa klo 22 ja kunnon bileet on tiedossa.

Koillisväylän jalkapallokenttä , Joensuu. Kokemäen Risten JM-radan ns. Kokoontuminen klo 12 Kauppatorilla, Havis Amandan edessä. Konnevesi keski-suomi jyväskylästä 70 km johonki suuntaan: Kontrolli Hartolassa, Kahvila Taukotuvassa. Koskibaari,se aito ja oikea paikallinen. Kotiteollisuus, Finlandia klubi Sibeliustalo. Kotka tai mahdolliseen tapaamiseen kouvola,hki,lahti,kausala,jyväskylä ja lähialueet. Kotka, Amarillo Sokos Hotel Seurahuone. Kouu on paras paikka..

Kultturikeskus Caisa, Tanssikoulu Jasmiinan kevätnäytös. Kuninkaanhaan koulu, ja myöhemmin illalla eetun aukio. Kunnanviraston Sauna- Ja Konferenssitilat. Kuopparilla haluisin käyä joka viikko: Kuuman Kosteet Kosketologi Bileet.

Kuusankoskelle Mul on siellä näytös. Kuusisaari, Ainolanpuisto, Nuclear Nightclub, Oulu. Kyläkauppa Veljekset Keskinen, Tuuri. D no ei, kyl se on se misä on menoo;.

Kylläpähän se oma hima taitaa olla: Kymmenen vuotta illusioota Ladies Night by M. Ravintola Tres Amigos Nummela.

Lahden linja-autoaseman alue, Jalkarannantie 1, Lahti. Lahden Urheilutalo, vuotiaiden miesten sm-finaali koripallo. Lahden Urheilutalo, miesten koripalloilun 2. Lahden Urheilutalo, miesten koripallon 1. Lahden Urheilutalo, miesten koripallon 3. Lahdessa Hennalan Shellin pihalla. Lähinnä tämä höppänä tallustelee nytte mehtässä, mut ei sitä koskaa tiiä.. Lahti, Jyväskylä, Tampere, Helsinki, Turku. Lahti-Helsinki moottoritie Valtatie 4. Laitilan keskusta, Baari, kaupat jne Laivalle Tukholmasta Helsinkiin vikingline Mariella.

Galaxy, Mariella, Gabriella, Sereneidi, Synphony. Isabella, Amorella, Europa, Festival. Lallin Talo, esiintyjinä Cheek ja Jonna. Lanzarote, Kanarian Saaret Espanja. Lappeenrannan Jäähalli - Kisapuisto. Lappeenrannan kaupungin syntymäpäiväjuhla ja kaupunkifestivaali Lappeenrannan historiallisessa Linno. Lappeenranta Hardcore Summerfest Las palmas puerto dela ingles tai joku. Lauran oma kodittomien tukikeskus ;. Leffateatteri, Crossi rata ja muut yhtä suositut paikat mukaan lukien uimaranta Leinolan ja Linnainmaan futiskenttä.

Leisut , Kirjastol , Lanul , Himas Lepran vallit,linnoitus,kesis ja satama! Liapo ja sieltä yleensä mccartneylle ja sitten alkon tiskille ja takas. Liikaa menomestoja, ei voi luetella kaikki! Lisätietoja Pohjanmaan parhaimmat festarit Kannuksessa. Yhtyeitä ympäri Suomea ja rajojen ulkopuolel. Lohi ei vissii maailman paras, mut Lohjan paras kummiski. Lohja, ei oo paikkakuntaa parempaa. Lohjan amiksee tekee pääsykokeen: Lopen Catisca on muute kova menomesta.

Lost and Found, Onnela,Tillikka,haaga Inn,. Lpr - ei ole kirosana vaan paikka ;D. Luopioinen , Tampere , Luopioisten Rölli-metsä.

Lypsyjakkaran Heiton SM-Kisat Mä en ikinä ole menossa minnekkään ku äiti kielsi.. Mä oon aina menossa!! Maata Näkyvissä , Mäkelän 2 1 vuotispäiväzeboloonolaiset. Mäkelän 2 ja 1 vuotis vanhenemispäiväzembalot. Mallikoulu karsinnat, ravintola Onnela. Malmin Lentokentälle ; Bileisiin ;. Mariehamn idrottsparken och Bollhalla.

Marion Rung konsertti Savoy-teatteri. Markkinakenttä, uimahallin edessä oleva iso hiekkakenttä. Matkamessut , Helsingin messukeskus.

Maunula, Kerava, Taabeli, Mis vaa sihauttamas. Maunulan urheluhalli ja Töölön kisahalli. Maunulan urheluhalli ja Töölön kisahalli, Helsinki. Meen joka päivä klo Meidän ikiomat penkkarit, rock the 70s. Meillä biletetään ja juodaan joka viikonloppu. Mein äitin omistuksessa oleva mökki. Meitsi baunssaa röökille ja sitä kautta jääkaapilta studiolle. Meitsin koti, tyttöin mökki ja siit sit baanalle!

Mellunmäen ala -ja ylä-metroasema. Menen minne haluun ja millon haluun.. Mennään päivä kerralla sinne minne huvitt Menopassini loistaa tyhmyydellään xD. Merellä soutelevat pingviinit maijun kunniaks.

Meriterrian, Kaupunginlahden ranta ja keskusta. Messupuisto, Riihimäki, Finland. Mestaruus velvoittaa - huippunyrkkeilyilta. Metallican konsertti helsingissä MetroAuto Areena, Jäähallinraitti 3, Tampere. Mihin kuhan on ystävät messissä xDD. Mihin meistä kukaan on ylipäätään menossa?? Mihin vaan kuhan on kaverit messissä.. Mikkelin kortteliralli pääs lehtee eile. Mikkelin Naisvuoritalolla, jäähallissa ja Bar"n"Night Vaakunan jatkoklubeilla.

The Thrillseekers b2b Lange Kaivohuone. Millionaires Club, Onnela ja monia muita Minne oikeastaan meistä kukaan on menossa? Missä vaan on kivaa kun on hyvä jengi kasassa! Moi dix Mois Helsinki, Tavastia Moi dix Mois Tavastia, to Moi dix Mois Tavastialla lokakuussa Mökki josta lisätietoja myöhemmin. Mötley crue Helsingin jäähallissa 4. Mr Mici Ravintola Kantri Inkeroinen. Mr Mici Ravintola Venttiili Hämeenkyrö.

Mr Mici Yksityistilaisuus sydet Lahti. Mr Mici Yksityistilaisuus Joensuu Gimmel. Mr Mici Yksityistilaisuus Piikkiö. Mr Mici yksityistilaisuus Uusikaupunki. Mukana missä vaan milloin vaan melkein. Mukkulan Kesähotelli mielettömät pippalot.

.. marraskuu Tarvitsen munaa äitini haluaa sexiä ilman liittymistä tyttö poika sex Erotic Estonia sex homo seksi videot - org seuraa Seksiseuraa netistä orgasmi . kitara tampere senssi ilmaista sexsiä rakkaus sattuu jyväskylä parkkihalli seksitreffit porno ilmaiset porno tokmanni tullintori nuori ja vanha porno wilma. marraskuu Nuoret naiset humalassa seksivideolla naiset sex foto suomi 24 kuopio .. jkl ilmaisia sexivideoita tokmanni tullintori tampere gay otsikoissa isot rinnat Homo poika naivat mustat vitut sexsi mummot seksikas nainen koiran munaa. sexsiä rakkaus sattuu jyväskylä parkkihalli seksitreffit alavus hotellit. Topofthat mature porn thai hieronta kouvola salmi samaan Strapon Latex Gmail Seksitreffit Keski-Pohjanmaa. porno poika homo seksiseuraa kuopiossa pilly.

Pojat fuck homo tullintorin parkkihalli

Baltic Queen, Turku - Tukholma - Turku. Barbi ja kaikki mis on halpaa ja naisia. Biletystä Tampereella tai Lempäälässä. Biletystä Tampereella tai Lempäällä.

Bluukkari, Manu ja pari Raahen räkälää.. Bon Jovi Helsinki, Olympia Stadioni Brinkkalan sisäpiha, Vanha Suurtori, Turku. Bullet For My Valentine Tavastia Cafe Europa, Galagxi, Tillikka ja Onnela. Children of Bodom Club Teatria, Children of Bodom Pakkahuone 9.

Children of Bodomin keikka 9. Chillout-ambient,polkka ja räkäset hevi mestat! Christmas is heavy -Uriah Heep, Dio. Club Colors 7th birthday event with Tiêsto and Judge Jules.

Club Colors 8th birthday event with Tiësto and Judge Jules. CLubi,hesari,baarikätpänen, kunkku,kaivo, onnela, lux, studio Cradle of filth sauna open air Dansk - København- Vester Farimagsgade Diecell Ilokivi, Jyväskylä Dimmu Borgir Kulttuuritalo 1.

Disney On Ice Ihanat Prinsessat Dog's home pub, Klubi, ym. Eastside hardcore nights - klubi: Eesti päivä risteilylle shoppailee viunaa ja röökii. Ei haittaa jos ulkona on pimeää kunhan kotona on kirkasta.

Ei niitä täältä tuppukylästä löydy. Ei ole tarvetta aina mennä minnekkään Ei oo tällä hetkelle sellasta ku oma kulta puuttuu.. Ei tääl mitään tekemistä ollutkaan. Ei tästä kaupungista oikeen löydy? Eirassa coctail ravintola el Boogiessa! Elämää ja Erotiikkaa messut Joensuu 4. Emmä mee minnekkää ku mul ei oo kavereita. Emmä minnekkää oo menossa, ku kuvakkeessa on niin kivaa: Emmie missään käy ku täälläkin on niin tylsää..

En harrasta baari-iltoja,menen jo aamusta jos menen. D tai jos käyn niin tosi harvoin ehkä synttäreillä: En käy baareissa, tai en ainakaa viihdy niissä! En mä mihinkää mee ku kuvakkees on niin kivaa: En mä mihinkää oo menos ku kuvakkees on niin kivaa: En mä mihinkään mee ku täällä kuvakkeessa on niin kivaa!!

En mä mihinkään mee ku Kuvakkeessa on niin kivaa: En mä mihinkään mee kun Kuvakkeessa on niin kivaa: En mä mihinkään mee kun Kuvakkeessa on niin kivaa! En mä mihinkään mee kun kuvakkessa on niin kivaa. En mä mihinkään mee, kun Kuvakkeessa on niin kivaa! En mä mihinkään mee, kun kuvakkeessa on niin kivaa! En mä mihinkään mee, kun Kuvakkeessa on niin kivaa. En mä mihinkään mee, kun kuvakkeessa on niin kivaa En mä mihinkään mee, kun kuvakkeessa on niin mukavaa En mä mihinkään mee, kun kuvassa on niin kivaa!

En mä mihinkään mee, kuvakkeessa on niin kivaa! D x , kännäri,whc,hourula,ilttis,kepa Lappeenranta Lisää tapahtuma hahah hiltsa! D vakio vkl paikka: Ulvila Lisää tapahtuma Harry Potter ja liekehtivä pikari -leffan ensi-ilta. P ja kamuiki nään!!! Helsinki Lisää tapahtuma Helsingfors - Stockholm - Helsingfors Ulkomailla Lisää tapahtuma helsingin jäähalli, hartwall areena Helsinki Lisää tapahtuma helsingin jäähallli jokerit-tappara Helsinki Lisää tapahtuma Helsingin Kalasatamaan Helsinki Lisää tapahtuma Helsingin kaupungin tukkutorin vanhassa varastohallissa Helsinki Lisää tapahtuma Helsingin korkeat paikat ja katot Helsinki Lisää tapahtuma Helsingin Kulttuuritalossa Helsinki Lisää tapahtuma Helsinki sambakarneval Helsinki Lisää tapahtuma helsinki vantaa korkeesaari lauttasaari kerava jäke Vammala Lisää tapahtuma helsinki vantaan lentokenttä mah..

Turku Lisää tapahtuma Helsinki-Vantaa lentokenttä Tampere Lisää tapahtuma Hengaan himas, oon saletisti äitin tyttö! Dragsfjärd Lisää tapahtuma hillumas suurhallilla. D Vantaa Lisää tapahtuma himaan pötköttään etten parenmin sanois Oulu Lisää tapahtuma himaan pötköttään etten parenmin sanois! Eno Lisää tapahtuma Himas dokailen ja pyydän yhen tietyn kisun sinne: D Espoo Lisää tapahtuma himassa oman kullan kainalossa, Forssa Forssa Lisää tapahtuma Himos hotelli Hanna Pakarinen ;D porukkaa tulossa kai aika paljon kuulemma paikoilla..

Humppila Lisää tapahtuma Huopanankosken kalastuskeskus: D Viitasaari Lisää tapahtuma Huopanankosken kalastuskeskus: D Iisalmi Lisää tapahtuma iii niit ihQui paikkoi o nii paljon Lestijärvi Lisää tapahtuma Iisalmen Oluset, Iisalmen juhlakentällä Iisalmi Lisää tapahtuma iisami kojootti bar cae istuvä härkä Iisalmi Lisää tapahtuma iisvesi sinisen majatalon ranta areena Suonenjoki Lisää tapahtuma Il Divo Hartwall arena D Nousiainen Lisää tapahtuma ilkan kiveksen takana, vielä näytit niin kauniilta: D Nokia Lisää tapahtuma illumination nosturi Klubi, Turku Finland Turku Lisää tapahtuma infected mushroomin keikka!!!!

Hyvinkää Lisää tapahtuma Intia kutsuu kk ;D Kesän lopulla. Alastaro Lisää tapahtuma Järvenpään Vanhankyllänniemen puistoalue Järvenpää Lisää tapahtuma järvenranta kaukana kaukana korvessa Suonenjoki Lisää tapahtuma järvenranta peräkylän takihikijällä Suonenjoki Lisää tapahtuma Järvensivu bileet Oulu Lisää tapahtuma Joka paikkaan P Helsinki Lisää tapahtuma joku helmi mesta stadis ; synttäreit juhliii frendien kaa; Helsinki Lisää tapahtuma joku hotelli helsinki - vantaan kentän lähellä Vantaa Lisää tapahtuma joku jännä paikka mikä kiinostaa Parkano Lisää tapahtuma joku pusikko missä koira tykkää olla Vantaa Lisää tapahtuma joni niemen herutus club joka pe ja la Vantaa Lisää tapahtuma joo aitoos niit on ihana vitusti!!

D pientä tissuttelua Äänekoski Lisää tapahtuma Joulu kotona!!! Joutseno Lisää tapahtuma Jovi Urjala Lisää tapahtuma Juhannus Urjalan leirintäalue!!!! Urjala Lisää tapahtuma juhannus juhlat perjantaina kurkiniemessä Mäntyharju Lisää tapahtuma Juhannus Saarenmaa-Hiidenmaa Kokkola Lisää tapahtuma kaikkee muuta, mutta ei vakiopainetta.

Jyväskylä Lisää tapahtuma Kaikki baarit minne ei porttista.. Outokumpu Lisää tapahtuma kaikki brysselin parhaat baarit: Tampere Lisää tapahtuma Kaikki menobaarit,joiss voi heruttaa Espoo Lisää tapahtuma kaikki mihin ei ole porttikieltoo??

Hyvinkää Lisää tapahtuma Kaikki mis on hyvä tarjoilu ja minne saa ilmasen kyydin XD Espoo Lisää tapahtuma kaikki mis on kunnon musaa D Kuopio Lisää tapahtuma Kaikki missä vaan voi viettää aikaa, hyvässä seurassa, hyvien ystävien parissa..

Nokia Lisää tapahtuma kaikki paikat missä on bileet PP Helsinki Lisää tapahtuma kaikki paikat missä saa rassata! Alastaro Lisää tapahtuma Kaikki pikkubaarit missä voi takoa bilistä Oulu Lisää tapahtuma Kaikki rallin harrastajat ja rallista kiinnostuneet Tampere Lisää tapahtuma Kälviän käpylän neste Espoo Lisää tapahtuma kansainvälinen rotukissanäyttely Helsinki Lisää tapahtuma Kansainväliset tatuointimessut Jyväskylä Lisää tapahtuma Kausalan Urheilukeskus Ravilinna Iitti Lisää tapahtuma kaustisen festivaalit, kalajoen juhannus menot Kaustinen Lisää tapahtuma Kavereitten kaa jossain Kauhajoki Lisää tapahtuma Keskuspuiston ammattiopiston asuntola Helsinki Lisää tapahtuma keskuspuistoo ryyppää uutenvuotena: Tampere Lisää tapahtuma Koskibaari,se aito ja oikea paikallinen Nokia Lisää tapahtuma koti, koulujutut, reenit ku jaksaa Anjalankoski Lisää tapahtuma Kotiteollisuus Kiteen jäähalli Kitee Lisää tapahtuma Kotiteollisuus Tammerfest Tampere Lisää tapahtuma Kotiteollisuus, Finlandia klubi Sibeliustalo Lahti Lisää tapahtuma Kotka tai mahdolliseen tapaamiseen kouvola,hki,lahti,kausala,jyväskylä ja lähialueet.

D Saarijärvi Lisää tapahtuma kotona rentoutuneena ja raikkaana: Vaasa Lisää tapahtuma Kulttis, se paikka paras Kuopio Lisää tapahtuma Kuopparilla haluisin käyä joka viikko: Sotkamo Lisää tapahtuma kyll sitä ny baareis o käyt.

Rauma Lisää tapahtuma kyllä se koti on suosikki paikka: D no ei, kyl se on se misä on menoo; Eura Lisää tapahtuma Kylläpähän se oma hima taitaa olla: D Lahti Lisää tapahtuma Läheinen hiekka kuoppa on kiva: D Uusikaupunki Lisää tapahtuma lähen mä jos kommenttii ei tuu: Laitila Lisää tapahtuma laitos nuori joten oon salee hOT!

Heinola Lisää tapahtuma laiva viking line gabriella, ruotsi Helsinki Lisää tapahtuma Laivalle 7. Köyliö Lisää tapahtuma Lallis Helsingin Onnela Helsinki Lisää tapahtuma laula kirkkossa, tanssia, ei mennä barissa, ei mennä disikossa eimitä ,älä puhu kaveri kanssa uhonos Föglö Lisää tapahtuma Laulurinne, Ilosaarirock, Sue-lava. Tampere Lisää tapahtuma Leffateatteri, Crossi rata ja muut yhtä suositut paikat mukaan lukien uimaranta Helsinki Lisää tapahtuma Lomalle..

Tampere Lisää tapahtuma mä meen uimaan joka päivä Nokia Lisää tapahtuma mä mihkää mee,ku heilun tääl ihan vaan teidän kiusaks xD Turku Lisää tapahtuma Mä oon aina menossa!! Missä on menoa, siellä olen myös minä.. D Helsinki Lisää tapahtuma Mama Borre a. Valkeakoski Lisää tapahtuma Marraskuun Mättö Kalajoki Lisää tapahtuma melkein kaikki käy Pori Lisää tapahtuma menen missä milloinkin Jyväskylä Lisää tapahtuma Mennä jo, mutta oli loistavaa!

D Helsinki Lisää tapahtuma Mestaruus velvoittaa - huippunyrkkeilyilta Helsinki Lisää tapahtuma mesukeskus ratina tampereen tenniskeskus jäähalli hervanvapaakikakeskus Tampere Lisää tapahtuma Metallica Hämeenlinna Lisää tapahtuma mid night sun film festival filmit poikki festarit Sodankylä Lisää tapahtuma Mihin kuhan on ystävät messissä xDD Oulu Lisää tapahtuma mihin mä menisin kun kuvakkeessa on kivaa Kerava Lisää tapahtuma Mihin meistä kukaan on ylipäätään menossa??

Vantaa Lisää tapahtuma mihin mennää? Helsinki Lisää tapahtuma Milloin missäkin!! Vantaa Lisää tapahtuma minnepäin nyt sattuu nokka osottammaan Joensuu Lisää tapahtuma missä me ollaan ja oonko mäkin siellä? Oulainen Lisää tapahtuma Missä vaan on kivaa kun on hyvä jengi kasassa! Nummi-Pusula Lisää tapahtuma mitä haluat rakasta , suhdella , tunttustua, kaveri,puhu puhelimessa tai messgr Oulu Lisää tapahtuma Mitä kyselette Kuhmoinen Lisää tapahtuma mökki,heitunlahti kiviniemenmökkilomat Savitaipale Lisää tapahtuma mokoman keikka perjantaina D Tampere Lisää tapahtuma mun kauppa http: Äksönii riittää ; Kokemäki Lisää tapahtuma mun oma "piiloni" Ylivieska Lisää tapahtuma mut voi yllättää mist vaa..

Helsinki Lisää tapahtuma Narinkkatori, Kamppi, Helsinki. Pori Lisää tapahtuma niitä on liian vähän, mutta laatu korvaa määrän.. Helsinki Lisää tapahtuma niitä on monia,joten mua näkee aina ; Lahti Lisää tapahtuma Niitäkin löytyy todela plajon Siitari ja Janoinen hauki Vaala Lisää tapahtuma no oma olkkari tietty.

Hanko Lisää tapahtuma No sleep at Rovaniemi Rock festival Rovaniemi Lisää tapahtuma no tääl se taitaa olla joku pelto ku tääl ei oo muut ku peltoo Luvia Lisää tapahtuma No vaik helsinki tai turku tai tampere, iha sama. Savonlinna Lisää tapahtuma Olen virolainen ja sateisti.. Rovaniemi Lisää tapahtuma olympia stadion Turku Lisää tapahtuma Onnela: Seinäjoki Lisää tapahtuma onnela,Oulu,onnela;tampere.

Paimio Lisää tapahtuma Pain Confessor Tampere Lisää tapahtuma Palloilu keidas!!! At The Disco Vega, Kööpenhamina Kuopio Lisää tapahtuma pannaanko menemään vai mennäänkö panemaan??? Huittinen Lisää tapahtuma pannaanko menemään,mennäänkö panemaan ; Kempele Lisää tapahtuma Pannanko menemään, vai mennäänkö panemaan? Jyväskylä Lisää tapahtuma Papillon ja kellari. Ei Riksussa ole hyviä paikkoja. Joutseno Lisää tapahtuma Pärnü: Sinebrychoffin puisto, Suvilahti, Helsinki Lisää tapahtuma peejiin luukku, meitsin luukku, mun ja nikon luukku!!!!!

Pirates of the Caribbean 2 Tampere Lisää tapahtuma pmmp: Yhtyeitä ympäri Suomea ja rajojen ulkopuolelta Kannus Lisää tapahtuma Pohjanmaan parhaimmat festarit Kannuksessa.

Yhtyeitä ympäri Suomea ja rajojen ulkopuolelta. Kannus Lisää tapahtuma Pohjanmaan parhaimmat festarit Kannuksessa. Menossa Kannus Lisää tapahtuma Pohjanmaan parhaimmat festarit Kannuksessa. D Dragsfjärd Lisää tapahtuma pöydän alla, sängyn alla ja totta kai parveke Jyväskylä Lisää tapahtuma Provinssi since P ja paranee vuosi vuodelta! Seinäjoki Lisää tapahtuma provinssirock missä pää täyteen Seinäjoki Lisää tapahtuma Provinssirock , Ratsastaan ja laulaan karaokea Lappi Lisää tapahtuma qwen stefani hartwall areena Is it worth downloading?

Tampere Lisää tapahtuma Rovaniemen Ilmatorjuntarykmentti Rovaniemi Lisää tapahtuma Rovaniemi Rock Ilosaarirock Ankkarock Rovaniemi Lisää tapahtuma rovaniemi-helsinki-tallinna-helsinki-rovaniemi Helsinki Lisää tapahtuma royal onnela, stokis,studio,kaivo, tillikka ja style joskus Helsinki Lisää tapahtuma Rujo Dante's corner - Tampere Lisää tapahtuma ryyppiö on kuuminta hottia: D Kaustinen Lisää tapahtuma Saaran synttärit jossain päin Laitilaa.

Karkkila Lisää tapahtuma sänky, miten sen haluu tulkita,. Ylivieska Lisää tapahtuma screw you guys, I´m going home Kokkola Lisää tapahtuma se on toi liperin joku roskis ehdottomasti Liperi Lisää tapahtuma Se on toi Vuokin Shellin naapuri Helsinki Lisää tapahtuma Selviää myöhemmin, eli lauantaina aamupäivällä!!

Tampere Lisää tapahtuma sepis , mustasaari , vaasa ja kape Mustasaari Lisää tapahtuma Seppo Koskisen baarit boikottiin Turku Lisää tapahtuma serena pacific bailut espoon korpilammella!!!

Ypäjä Lisää tapahtuma siellä missä viinaa ja vilskettä riittää; Valtimo Lisää tapahtuma Siellä sun täällä Tamperetta, kuten mm. Tampere Lisää tapahtuma sielt mist heruu ja mis on paljon viinaa, helsinki Helsinki Lisää tapahtuma Siilinjärvi, kuopiosta 20km.

Harry's Bar Siilinjärvi Lisää tapahtuma siirrettävien sunojen kokooontumis ajot Teuva Lisää tapahtuma Siis hei Daa, m käyn tietty pokaa naisii..! Helsinki Lisää tapahtuma silja line helsinki-stockholm Pori Lisää tapahtuma sinne minne nokka näyttää Kurikka Lisää tapahtuma Siuntio - Kunnan talon takana: P Siuntio Lisää tapahtuma Siwa,puuvillatehtaankadun ja mustalehdenkadun kulma Tampere Lisää tapahtuma siwan takana kova meininki ku mä oon messis ; Dragsfjärd Lisää tapahtuma Skate sm 06 PP Janakkala Lisää tapahtuma Skuugeron kuntoilijat ja se tie mikä lasseen viittaa mut kerrosta ylempänä niiku te muut!

Diddy Hartwall Arena 9. Savitaipale Lisää tapahtuma sohva-ämpäri-jääkaappi-sohva-kierre Lappeenranta Lisää tapahtuma Sohvan ja jääkaapin välinen alue: D Vantaa Lisää tapahtuma Sonata Arctica club teatria Helsinki Lisää tapahtuma stadii vaa bailaa clubille tai espoon fenniaa;D Helsinki Lisää tapahtuma Stadin keskusta Kampin edessä Parkour: D Vantaa Lisää tapahtuma stadin tähti,alepub..

Lahti Lisää tapahtuma Stratovarius vs. Helsinki Lisää tapahtuma sugar lounge, aqu,arium, x-tra indochine, forecast Ulkomailla Lisää tapahtuma Summer Darkness Eno Lisää tapahtuma täälä mun kaverilla ja sit sängys sit ,välil virtaa ilman sokeria Lahti Lisää tapahtuma Taalintehtaan keskusta,Kemiönsaari Dragsfjärd Lisää tapahtuma täällä hämeenlinnassa mitään sellasta oo!

Hämeenlinna Lisää tapahtuma Tähän luettelen kaikki mielestäni trendikkäät helsingin baarit joissa en ole koskaan käynyt Alahärmä Lisää tapahtuma Tähän luettelen kaikki mielestäni trendikkäät helsingin baarit joissa en ole koskaan käynyt mutta ha Alahärmä Lisää tapahtuma Tahko Juhannus -festivaali vietetään Tahkovuoren hellässä syleilyssä Hakametsän jäähalli Tampere Lisää tapahtuma tampereen sauna open air metal festivaali Tampere Lisää tapahtuma Tampereen stadion, uintikeskus ja Messu- ja Urheilukeskus Pirkkahalli.

Tampere Lisää tapahtuma Tampereen urheilu- ja messukeskus Pirkkala Lisää tapahtuma Tampereen yöelämään baarikierrokselle!! Helsinki Lisää tapahtuma tanssilattiat.. Visulahden matkailukeskus Mikkeli Lisää tapahtuma Tapiolasali, Espoon kulttuurikeskus Espoo Lisää tapahtuma tappara kesä päivät-laurilan mökit Lempäälä Lisää tapahtuma tapuli city, mis oot? Mikkeli Lisää tapahtuma teleporttaaminen teletappimaahan Hyvinkää Lisää tapahtuma teneriffa, los cristianos, villa mandi Seinäjoki Lisää tapahtuma thaimaa Bangkok, Sia Boom, Pattaya Imatra Lisää tapahtuma tillikka,malmintori.

Ylivieska Lisää tapahtuma Tokio Hotel Pietarsaari Lisää tapahtuma Torremolinos, Benalmadena, Arroyo de la miel.. Decompression Helsinki Lisää tapahtuma Ulko-ovesta pihalle ja luonnonhelmaan Helsinki Lisää tapahtuma Viking Line Gabriella Turku Lisää tapahtuma vittuuks se sulle kuuluu ota selvää Ulkomailla Lisää tapahtuma Vitut käy koskaan missään saatanan saatana Rauma Lisää tapahtuma vitut mä mihkää meen tääl niin vitun siistii Myrskylä Lisää tapahtuma voi kuulkaa.

Helsingin keskusta se on se ykkönen! Survivor Series Tour Helsinki Lisää tapahtuma www. D Vantaa Lisää tapahtuma Yliopistolla ja välittömissä läheisyyksissä.. Tai joku muu mesta netis. Kalvola Lisää tapahtuma yyteri, tampere, uimaranta kangasalla, nurtsi ; vierumäki ; Kangasala Lisää tapahtuma Zakopane Vko 9: Siellä on vilinää ja vilskett Kiikoinen Lisää tapahtuma ~Killswitch Engage~ Erotic Night Hillosensalmi Paintball Suurpeli Jämsä 4.

Moi dix Mois Helsinki, Tavastia. Rallisprint Paltanen Pieksämäen Urheiluautoilijat. Historic Grand Race, Ahvenisto, Hämeenlinna.

Scandinavian Open Road Racing. Abiristeily Silja Europalla Accosiaceon Akademica da Coimbra, Prtugal. Accosiacieon Academica da Coimbra, Portugal. Aina siellä missä ehtii tai kiinnostaa Alkusarjan ottelut ja osa sijoituskamppailuista pelataan Suomen upeimmalla hiekkarannalla Yyterissä. Amarillo tampere, Sokos hotelli ilves. Amarillo tampere,Sokos hotelli ilves. American Car Show '06, All the karis dokus virallinen doku mesta.

Anni Major Kulttuuriareena Gloria. Anttolan Käpykylä on paras menomesta. Arena Center Ruskeasuo, myllypuro, hakaniemi. Ari Koivunen Toppilan Möljä 3. Armin van Buuren Helsinki Asematunneli, hämärät kujat, kaatopaikat, roskis, viemäri. Aspen -urheiluhalli, Haaparanta, Ruotsi. Aulangon kylpylä ja liikuntakeskus.

Auto ja mennä niin pitkälle ko pippuri kasvaa: Ayabie Helsinki, Tavastia Baari Festarit Helsingissä Backstreet boys Helsinki Backyard Babies Pakkahuone Baltic Princess Tallink, Tallinna,.

Baltic Prinsess 22h risteily tallinnaan. Baltic Queen, Turku - Tukholma - Turku. Barbi ja kaikki mis on halpaa ja naisia. Biletystä Tampereella tai Lempäälässä. Biletystä Tampereella tai Lempäällä. Bluukkari, Manu ja pari Raahen räkälää..

Bon Jovi Helsinki, Olympia Stadioni Brinkkalan sisäpiha, Vanha Suurtori, Turku. Bullet For My Valentine Tavastia Cafe Europa, Galagxi, Tillikka ja Onnela.

Children of Bodom Club Teatria, Children of Bodom Pakkahuone 9. Children of Bodomin keikka 9. Chillout-ambient,polkka ja räkäset hevi mestat! Christmas is heavy -Uriah Heep, Dio. Club Colors 7th birthday event with Tiêsto and Judge Jules. Club Colors 8th birthday event with Tiësto and Judge Jules. CLubi,hesari,baarikätpänen, kunkku,kaivo, onnela, lux, studio Cradle of filth sauna open air Dansk - København- Vester Farimagsgade Diecell Ilokivi, Jyväskylä Dimmu Borgir Kulttuuritalo 1.

Disney On Ice Ihanat Prinsessat Dog's home pub, Klubi, ym. Eastside hardcore nights - klubi: Eesti päivä risteilylle shoppailee viunaa ja röökii.

Ei haittaa jos ulkona on pimeää kunhan kotona on kirkasta. Ei niitä täältä tuppukylästä löydy. Ei ole tarvetta aina mennä minnekkään Ei oo tällä hetkelle sellasta ku oma kulta puuttuu.. Ei tääl mitään tekemistä ollutkaan.

Ei tästä kaupungista oikeen löydy? Eirassa coctail ravintola el Boogiessa! Elämää ja Erotiikkaa messut Joensuu 4. Emmä mee minnekkää ku mul ei oo kavereita. Emmä minnekkää oo menossa, ku kuvakkeessa on niin kivaa: Emmie missään käy ku täälläkin on niin tylsää.. En harrasta baari-iltoja,menen jo aamusta jos menen. En käy baareissa, tai en ainakaa viihdy niissä! En mä mihinkää mee ku kuvakkees on niin kivaa: En mä mihinkää oo menos ku kuvakkees on niin kivaa: En mä mihinkään mee ku täällä kuvakkeessa on niin kivaa!!

En mä mihinkään mee ku Kuvakkeessa on niin kivaa: En mä mihinkään mee kun Kuvakkeessa on niin kivaa: En mä mihinkään mee kun Kuvakkeessa on niin kivaa! En mä mihinkään mee kun kuvakkessa on niin kivaa. En mä mihinkään mee, kun Kuvakkeessa on niin kivaa! En mä mihinkään mee, kun kuvakkeessa on niin kivaa!

En mä mihinkään mee, kun Kuvakkeessa on niin kivaa. En mä mihinkään mee, kun kuvakkeessa on niin kivaa En mä mihinkään mee, kun kuvakkeessa on niin mukavaa En mä mihinkään mee, kun kuvassa on niin kivaa!

En mä mihinkään mee, kuvakkeessa on niin kivaa! En mä mihkään mee kuvakeessa on nii kivaa. En mä minnekkää mee ku kuvakkees on niin kivaa. En mä minnekkää mee, kun Kuvakkees on niin kivaa: En mä missään käy. En mä niitä joka stalkkerille kerro. En mä tääält mihinkää viel oo menos, mut ei must koskaan ttiä ;.

En mee mihinkää ku kuvakkeessa on nii mukavaa. En mene mihinkään kun kuvakkeessa on niin kivaa. En mie mee minnekkään, Kuvakkeessa on niin hubaa! En mie mihikää mee ku kuvakkees on nii kivaa. En mie mihkää mee, ku kavakkees on nii kivaa. En minä mihinkään mee kun kuvakkeessa on niin kivaa: En minä mihinkään mee kun kuvassa on kivaa olla , katsoa teitä.. En oikein liiku paikasta toiseen, netissä on kivaa: En ole menossa minnekkään: En tiedä tarkkaa aikaa Liquidin tranze bileet rosendahlissa dj orkidea.

Englanti, Hinchley Wood, Kingston, Lontoo. Enkä mä oikein mihinkään mee ku kuvakkeessa on aika hubaa: Eppu Normaali Oulun Jäähalli Eppu Normaali Ideapark Fantasy Club - Helsinki - Itäkeskus.

Fellini Italian Restaurant, Tallinn. Finlandia-talo katri Helena konsertti. Finnish Metal Expo Kaapelitehdas, Flogging Molly Tavastia Fontana, Amarillo, Oliwers inn, Gigelin Marlin. Formulakisat, Saksa, Hockenheim Funeral Feast, Autere, Äkä, Gambler's weekend sitte joskus ehkä. Giggling Marlin Kauppakatu 32 Jyväskylä, Finland. Gloria - party up great dance celebration. Good Charlotte Helsingissä Tavastialla Gran canaria, Playa del Inglés Gran Canaria, Playa del Inglés Grand Star cafe, Varmimmin jääkiekkokauden aikana tiettyjen lauantai-kotipelien jälkeen.

Guns N' Roses Guns N' Roses Hartwall Areena 6. Guns´n´Rosesin keikka Hartwall Areenalla. Haaparannan Aspen -urheiluhalli, Ruotsi. Haaparanta,Swenssoneitten puolelta vähän ostamassa Batterya: D x , kännäri,whc,hourula,ilttis,kepa. Hair Open- festivaalit ,Katajanokka. Hakametsän jäähalli Tapparan ja Ilveksen ottelut. Hakuninmaan katsastuskonttorin piha alue. Haminan Seurahuone Diskoteekki StomP. Harjun kenttä, Harjun nuorisotalolla.

Harjun nuorisotalo,Etelä esplanaati,pohja tähden tie 42a studio sekä fani posti ,Malmin cafe Avara,. Harjunpäässä sijaitsee masanpuun kallio.. Harry Potter ja liekehtivä pikari -leffan ensi-ilta.

Hartwal Areena - horsh show kultainen polku. Hartwall Areena, Vantaan Energia Areena. Hartwall Areena Nightwish Hartwall-Areena Kari Tapion konsertti. Hei meen mutsille 5 päiväks jee pääsee kaupunkii täält vitun korvest Heinis tai Heinämäki city.

Helsigistä lähttee tukholmaann o; takasiki tulee. Helsingfors - Stockholm - Helsingfors. Helsingin kaupungin tukkutorin vanhassa varastohallissa. Helsingin Messukeskus Messuaukio 1 Helsinki. Helsingin messukeskus, Amerikan car show. Helsingin rakennus- ja talotekniikkamessut. Helsinki International Horse Show.

Helsinki nuorten toiminta keskus happi. Helsinki on paras soppailu paikka! Helsinki Tukholma risteily meno to ja takaisin Hesa lauantaina. Helsinki Tukholma Silja Serenade. Helsinki, discot ym, klubit joihin kutsuaan bailaamaan, yksityiset musa bailut, ja muut mukavat, pss.

Helsinki, Kallio, Baarit, Yökerhot ;D. Helsinki-Turku-Tukholma ja mitä eteen sattuu! Helsinki-Vantaan Lentoasema Terminaali 2.

Hengaan himas, oon saletisti äitin tyttö! Henkan Supikkaa Lämmöllä muistaen. Hermannin AA nuorisoseuran alkoholisoituneiden ongelma eliöiden siipi.

Heti kun löytyy joku kunnon grooveklubi. Heureka Science Centre, Vantaa, Finland. Heurekan iso parkkipaikka talvella. Hifk - Jokerit, Helsingin Jäähalli. HighLight vaikka onkin ihan paskapaikka , Porkku. Hikiä city ja Mazda MX3, se keltainen. Himas dokailen ja pyydän yhen tietyn kisun sinne: Himos hotelli Hanna Pakarinen ;D porukkaa tulossa kai aika paljon kuulemma paikoilla.. HipHop tanssiesitys kallaveden koulu, Petonen.

HipHop tanssiesitys kallaveden koululla, Petosel. Hiukkolansaarentiellä sijaitseva mökki poloinen. Holiday Club Tampere - Tie Oneen tapahtuma. Home sweet home Metsäkylä in Taivalkoski. Hotel Seurahuone Music Bar, Kokkola. Hotelli Rantasipi Pohjanhovi, Rovaniemi. Hotelli Rosendahl Tampere Pyynnikki. Hotelli Vantaa, Tulisuudelma, joku. Höytiäisen ranta heinäkuussa klo Huittinen, turku, eurajoki, kokemäki ja loimijoki. Huittisten ratsastuskeskus Rekikoski Huittisissa.

Hullu Poro, Levi [Hanoi Rocks esiintyy]. Humppilan Lasitehdas, Suomen 3. Hyvässä seurassa kaikissa paikoissa voi viettää laatuaikaa. Ibiza tai Kuuba '09 ,, ei mikään Suomi biitsi. Ideapark; Lordipäivä, Lordin levynjulkaisutilaisuus, iltakonsertti. Iisalmen Oluset, Iisalmen juhlakentällä. Illusions Productions Vappu Special Nosturi IlosaariRock Laulurinne - Joensuu.

Ilosaarirock, Kuopirock, ruisrock, hapis ;D. Ilves,Jokerit on ihan parhaita!! Intia kutsuu kk ;D Kesän lopulla. Iron Maiden Hartwall Areena, Helsinki. Iron Maiden Hartwall Arena Isklemäbaari, Tampere Liikekeskus Siperiassa. Iso kirja Juhannuskonferenssi Jaa vaikee El gringo, Tinatuoppi, Paroni. Jaa vaikee, El gring, Tinatuoppi, Paroni. Jämsän Ammattiopistolla ja sen lähialueilla. Jämsän Ammattiopistolla ja sen lähialueilla,. Järvenpää city here i come Jethro Tull Metroauto Areena 8.

Joensuu Areena, miesten koripalloilun 1. Joensuu Areena, miesten koripalloilun 3. Joensuun arena ja Deep Purplen Keikka. Joensuun Höyläyspalvelu Oy, Matara. Joensuun Laulurinne ja Ilosaarirock sekä John Fogerty Hartwall Areena Joka mesta mis on vaan hyvä meininki. Jokerit- Hifk, Hartwall-Areena klo.

Joonaksen Rekeen sisäänpääsy maksu 5 promillee. Judas Priest Helsingin Jäähalli 3. Juhannus Urjalan leirintäalue!!!! Kaikissa näissä hyvä laulaa karaokea!!!! Kaikki menobaarit,joiss voi heruttaa Kaikki mis on hyvä tarjoilu ja minne saa ilmasen kyydin XD.

Kaikki missä on ihmisiä, ympäri maailman. Kaikki missä vaan voi viettää aikaa, hyvässä seurassa, hyvien ystävien parissa.. Kaikki mistä saa alkoholia tietenkin Kaikki pikkubaarit missä voi takoa bilistä.

Kaikki rallin harrastajat ja rallista kiinnostuneet Kaikki Turun ,Tampereen ja Helsingin Baarit. Kaikki Turun, Salon, Tampereen ja Helsingin parhaat menomestat. Kaikkialla missä molokeita arvostetaan. Kaippatorilla kajahtaa lisäksi myös rokin meiningeissä.

Kaisaniemen puisto, porttien ulkopuolella. Kajaani-Helsinki IC 74 ravintolavaunu. Kajaanin vanha vesilaitos "Wesba, Vespa". Kaken kämppä, Kaken 19wee synttärit klo Kalajoen Hiekkasärkät Camping alue. KallePaetalo Bilettää mutta missä? Kanye West Helsingin Jäähalli Kapernaumin teollisuus alue Ajo kisat ja seinäjoen keskusta rock-ilta.

Karkkilassa, Pyhäjärven Uimarannalla Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen tyttöjen asuntola. Käsittää useita eri klubeja ja tapahtumia neljän päivän aikana.

Kauppakeskus Mylly, Raisio, Finland. Kauppakeskus Revontuli Rovaniemi Ei avattu vielä.. Kauppatori Jääkiekon Olympiahopeajuhlat , Helsinki. Kaverin työnä Joskus Asuntolassa xD. Kaverit, shoppailu, veteli, kemora, halsua, kokkola, himanka, lohtaja, kaustinen, kaikki mahollinen. Kehka mikä kehka [Sie oot ihan kämääne].

Kelluminen alkaa siitä tapaninvainion silloilta. Kelluminen alkaa siitä tapaninvainion tupla silloilta. Kemin lasten kulttuurikeskus Sarjis. Kennelin jaloissa pyörivä saastainen hautuumaa. Keravan Kesoil pöllimää sikspäkkejä. Keskusta ja Torinranta, Wappukadut. Killswitch engage Kaapelitehdas King Diamond Pakkahuone Kino, panama jack ja sit yks jännä baari mut se on sipoossa..

Kirkkokatu ja Marttilan koulun piha-alue. Kirkkonummi, Espoo, Vantaa, Helsinki, Kauniainen. Klubille juomaa klo 22 ja kunnon bileet on tiedossa. Koillisväylän jalkapallokenttä , Joensuu. Kokemäen Risten JM-radan ns. Kokoontuminen klo 12 Kauppatorilla, Havis Amandan edessä. Konnevesi keski-suomi jyväskylästä 70 km johonki suuntaan: Kontrolli Hartolassa, Kahvila Taukotuvassa. Koskibaari,se aito ja oikea paikallinen. Kotiteollisuus, Finlandia klubi Sibeliustalo.

Kotka tai mahdolliseen tapaamiseen kouvola,hki,lahti,kausala,jyväskylä ja lähialueet. Kotka, Amarillo Sokos Hotel Seurahuone. Kouu on paras paikka.. Kultturikeskus Caisa, Tanssikoulu Jasmiinan kevätnäytös. Kuninkaanhaan koulu, ja myöhemmin illalla eetun aukio.

Kunnanviraston Sauna- Ja Konferenssitilat. Kuopparilla haluisin käyä joka viikko: Kuuman Kosteet Kosketologi Bileet. Kuusankoskelle Mul on siellä näytös. Kuusisaari, Ainolanpuisto, Nuclear Nightclub, Oulu. Kyläkauppa Veljekset Keskinen, Tuuri. D no ei, kyl se on se misä on menoo;. Kylläpähän se oma hima taitaa olla: Kymmenen vuotta illusioota Ladies Night by M. Ravintola Tres Amigos Nummela.

Lahden linja-autoaseman alue, Jalkarannantie 1, Lahti. Lahden Urheilutalo, vuotiaiden miesten sm-finaali koripallo. Lahden Urheilutalo, miesten koripalloilun 2. Lahden Urheilutalo, miesten koripallon 1. Lahden Urheilutalo, miesten koripallon 3. Lahdessa Hennalan Shellin pihalla. Lähinnä tämä höppänä tallustelee nytte mehtässä, mut ei sitä koskaa tiiä..

Lahti, Jyväskylä, Tampere, Helsinki, Turku. Lahti-Helsinki moottoritie Valtatie 4.

SUOLIHUUHTELU HOMOSEKSUAALISEEN APTEEKKI SEX WORKS