Porno anime homoseksuaaliseen maksullisia miehet

Matin pitäisi lukea lisää Michael Beheä. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 4: Osavaltion BOE on äänestänyt muutoksista. Discovery Instituten laatima luonnos "heikkouksista ja vahvuuksista" ei päässyt lopputulokseen asti. Joten tietenkin DI on sanomassa, että lautakunta paransi heidän käyttämää kieltä. Mutta koska opetussuunnitelmasta päätettiin demokraattisesti, niin lopputulos on kompromissi. Tämä oli odotettavissa kun puheenjohtaja on nuoren maailman kreationisti, jonka koulutus tieteen saralla liittyy hammaslääkärinä toimimiseen.

Don McLeroy on ilmoittanut uskovansa, että universumin ikä on 10´ vuotta. McLeroyn harmiksi lautakunta ei hyväksynyt toisen kreationistin ehdotusta arvioida kriittisesti universumin ikää.

Kompromisseihin kuului tällaiset muutokset: Students are expected to analyze, evaluate and critique scientific explanations in all fields of science by using empirical evidence, logical reasoning, and experimental and observational testing, including examining all sides of scientific evidence of those scientific explanations so as to encourage critical thinking by the student. Analyze and evaluate scientific explanations concerning the complexity of the cell Analyze and evaluate the evidence regarding formation of simple organic molecules and their organization into long complex molecules having information such as the DNA molecule for self-replicating life.

Kreationistien tarkoitus on tietenkin alkaa vaatia, että IDeistien laatimat "kriittiset analyysit" ovat tiedettä, joten ne kuuluvat kouluihin. Mutta mikä kokeellinen ja havainnointiin perustuva asia sopisi älykkääseen suunnitteluun?

Behe ei ole mitenkään testannut redusoimatonta monimutkaisuutta tuolla tavalla. Ehkä viimeinkin lukiolaiset tekevät ID-tiedettä ensimmäistä kertaa maailmassa! Tämän takia on selvää miksi Discovery Institute ei vaadi älykästä suunnittelua kouluihin; ei olisi mitään mitä opettaa.

Siksi he keskittyvät evoluution kritiikkiin. Koko prosessista tulee mieleen se mies, joka vaati naapurin tontilta omakseen 50 neliometriä. Tietenkin naapuri panee vastaan. Rajasodasta päätetään naapuruston kokouksessa, jossa tehdään kompromissi: Naapuri joutuu antamaan vain 25 neliömetriä pihastaan miehelle.

Tai ei ehkä ihan kaikki. Intelligent Design , koulu , kreationismi. Helsingin sanomissa mainitaan uusi lista homoystävällisistä helsinkiläisistä yrityksistä. Helsingin kaupungin maaliskuussa aloittamaan Gay friendly -yritysverkostoon on ilmoittautunut tähän mennessä 16 yritystä. Mukana on muun muassa majoitus-, kuljetus- ja ohjelmapalveluja, jotka lupaavat tarjota ystävällistä palvelua seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille.

Matkailu- ja kongressitoimiston keräämälle listalle pääseminen vaatii, että yritykset muun muassa kouluttavat henkilökuntaansa homoystävälliseksi. Näin saadaan maailmalla matkustavien pinkit eurot ja dollarit suomalaisiin taskuihin. Kuin salamana kirkkaalta taivaalta iskee perisuomalainen junttius.

Uutisen keskusteluosiossa esitetään tyypillinen ehdotus. Nyt kun lista on julkaistu, niin moraaliset ihmiset voivat boikotoida näitä yrityksiä. Kukaan heistä ei ymmärrä miksi muka henkilökuntaa koulutetaan homoystävälliseksi. Eiväthän heterot ole huomanneet mitään homojen syrjintää. Mutta realiteetit pakottavat muistuttamaan aivan yksinkertaisista asioista. Kun hotelliin saapuu kaksi miestä, niin joskus he haluavat saman huoneen parisängyllä.

Luonnotonta mutta niin se vain on. Turistin kannalta olisi ihan jees, jos ei tarvitsisi selittää asiaa kolmeen kertaan rautalangan kanssa. Samoin on asianlaita sairaaloissa käydessä. Mukana kulkeva samaa sukupuolta oleva henkilö ei ole vain tulkki, tai ystävä, vaan puoliso. Sillä on merkitystä virallisten papereiden kannalta.

Muutenkin homoystävällisyys on uusi ja outo asia monelle ihmiselle: Pitääkö ihmisten ruveta pitämään jotain käsivarsinauhoja, joissa lukee sukupuolinen suuntaus, jotta asiakaspalvelijat erottavat sen ketä pitää palvella homoystävällisesti. Minä vaadin, että nämä homoystävälliseksi julistautuneet firmat julistavat, etteivät he syrji heteroita, vaikka heteroilla ei olekkaan jotain pinkkiä rahaa. Pitääkö nyt kahvilassa kertoa kassalle olevansa hetero ja haluavansa kupin kahvia?

Brittiläinen lehdistö iskee jälleen miljoonan voltin voimalla. GoogleStreetView -ohjelman katukuvasta on löytynyt jotain outoa: Viktoriaaninen kaunotar on kuin toiselta aikakaudelta. Paikalla on synkkä historia. Useat murhamysteerit varjostavat katuja. Aavemaisuutta tulee puuttuvista jaloista. Kuva on aiheuttanut niin paljon hämmennystä, että eksperttejä on kutsuttu kommentoimaan sitä. Asiantunteva meedio ihmettelee samaa jalkojen puuttumista.

Oma vaatimaton mielipiteeni on, että kuvan alareunassa on aivan selvä vääristymä, vai mikä sitten onkaan korrekti termi. Vääristymä on leikannut naisen vartalon kahdesta kohtaa, joten jalat jäävät epäselviksi. Vieressä olevat pylväät ovat kokeneet aivan saman kohtalon. Joten joko "aave" vaikuttaa kameraan näin odolla tavalla, tai sitten kamera on jostain syystä vain napannut huolimattomasti. Nainen on vain siunattu kunnon tyylitajulla. Itse ainakin diggaan tiukkaa tummaa viktoriaanista tyyliä yli modernin muodin.

Vika on kamerassa, sillä tyylikkäästi pukeutuneesta naisesta on napattu kuva kahdella kameralla. Alemmassa kuvassa nainen näkyy kokonaisena.

Joten miksi ihmiset luulevat naista aaveeksi? Syynä on eri aikakauteen sijoittuva pukeutuminen. Minä ihmettelen miksi mikään sanomalehti vaivautuu julkaisemaan tuollaisen jutun "aaveesta.

Teksasin osavaltio vältti hyvin täpärästi kreationistien ehdottamat muutokset. Äänet jakaantuivat tasan , joten muutos ei saanut vahvistusta. Opetussuunnitelmassa ei täten vaadita evoluutioteorian heikkouksien ja vahvuuksien opettamista. Teksas on Yhdysvaltojen suurin oppikirjojen ostaja, joten osavaltion vaatimat muutokset ovat mukana myös koko valtion oppikirjoissa. Kirjojen valmistajat eivät halua tuhlata rahaa osavaltiokohtaisiin oppikirjoihin.

IDeistien reaktio on kauhistella sensuuria. Discovery Instituten John West paljasti karmean skandaalin. Lautakunnan jäsen ja demokraatti Rick Agosto vaati sensuuria, jotta yleisön joukossa oleva parivaljakko saataisiin pois huoneesta.

Onneksi oikeudenmukainen puheenjohtaja Don McElroy esti törkeän toiminnan. Lisäksi Agosto käytti katalasti hyväksi tilaisuutta tuodakseen lautakunnan eteen Eugenie Scottin, joka ei edes ole teksasilainen! Näin darwinistit yrittävät muokata asioita jotka eivät heille kuulu. John West kuvailee Scottia "arkki-darwinistiksi. Koko rulianssia seurannut Texas Freedom Network on blogannut melkein livenä päivien tapahtumia.

Kyseisen päivän meno on taltioitu näin: Agosto requested that Chairman McLeroy ask the creationists to withdraw their signs. He ovatkin tyytyneet olemaan vain yleisössä ja antamaan haastatteluja lehdistölle. Kansainvälinen WTF-säätiö on ilmoittanut , että tulevana lauantai-iltana vietetään globaalia sammunistapahtumaa.

Tarkoituksena on, että he unohtavat murheet ja laman. Sammuminen on symbolinen teko, jolla viestitään päättäjille, että ihmiset ja yhteisöt ovat huolissaan ilmastonmuutoksesta ja vaativat heiltä tiukkoja toimia sen hillitsemiseksi. Maailmalla tapahtumaan osallistuu yhteensä yli kuntaa ja kaupunkia sekä tuhansia yrityksiä. Nyt ei sammuteta valoja, vaan ihmisten on tarkoitus ryypätä itsensä sammuksiin.

Sammunut ihminen kuluttaa vähemmän luonnonvaroja kuin aktiivisesti kuluttava. Pelasta planeettasi ja sammu lauantai-iltana. Olen pitänyt erästä lehtileikettä tässä tietokoneen vieressä pari päivää. Se oli alkuviikolla Ilta-sanomien mielipidepalstalla. Minun olisi pitänyt jättää sen lukeminen kokonaan väliin. Laitan kuitenkin vahingon kiertämään. Laki saa vaihtoehtohoidot pinteeseen Torstain Silminnäkijässä käsiteltiin puoskarilakia.

Se, miten lakia ollaan hysteerisesti ajamassa läpi, herättää ainakin mielenkiintoni. En tiedä miksi, mutta mieleeni tulee dokumentti Saksan natsismin valtaannoususta ja juutalaisten oikeuksien asteittaisesta kaventumisesta. Olisiko siinä se samankaltaisuus, että nytkin halutaan kaventaa ihmisen itsemääräämisoikeutta omaan kehoonsa ja elämäänsä. Voin sanoa, että vaikka Suomeen tulisi millainen puoskarilaki, se ei minua tule estämään hoitamasta itseäni ja läheisiäni lempeämmillä ja mielestäni mitä todellisimmilla ja luotettavimmilla hoitomuodoilla.

Mutta vaikeaan moraaliseen ja eettiseen pinteeseen joutuvat kaikki ne pätevät, luotettavat vaihtoehtohoitojen tarjoajat, jotka joutuvat kieltäytymään hoitamasta avun tarpeessa olevia tiettyjä ihmisryhmiä.

Puoskarilaissa kysehän on kuitenkin vain rahasta, kenen taskuun se päätyy, ja siksi minusta on erittäin huolestuttavaa, että Suomessa ollaan kumartamassa rahavirroille ihmisyyden ja ihmisarvon kustannuksella. Meidän ei pidä mitenkään valvoa ja säädellä puoskareiden toimintaa, koska Hitler. Hannu Lauerma sanoi sen todella nasevasti Silminnäkijässä.

Nakkien myyntiä valvotaan tiukemmin kuin vaihtoehtohoitojen antamista. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 6: Koska Hitler , vaihtoehtohoidot. Olen tahkonnut Ace Combat 6 -peliä melkein kyllästymiseen asti. Peli sisältää useamman unohtumattoman hetken. Haluan mainostaa mielestäni kaikkein parasta pelikokemusta. Jostain syystä tehtävän tunnelma sytyttää melkein patrioottimaisia tunteinta minun kaltaisessa kyynikossa.

Raskaiden ja uhrauksia vaativien taistelujen jälkeen Gracemerian ylväät joukot ovat päässeet takaisin pääkaupungin rajoille.

Vihollinen on linnoittautunut rakentamiensa muurien taakse. Kaikki paikat ovat pullollaan haupitseja, panssarikolonnia, risteilijöitä ja ohjusveneitä. Vapauttajat ovat melkein mahdottoman tehtävän edessä. Pelaaja joutuu miettimään tarkkaan mistä kohtaa aloittaa. Erehdyksien kautta sain selville melko toimivan reitin. Aloitan tukemalla pienen laivaston etenemistä kohti kaupungin satamaa.

Laivojen täytyy selvitä suuren sillan ali keskelle vihollislaivastoa. Sitä ennen joudun lentämään siksakkia puolustavien risteilijöiden keskellä ja laukaisen LASM: Aikaa ei saa hukata sekuntiakaan, sillä taistelu riehuu ympäri metropolia. Yleensä ensimmäisen vaiheen jälkeen kone on saanut vahinkoa, joten suuntaan heti vihollisen lentokenttää kohti. Sen vapauttaminen mahdollistaa huoltojoukkojen käytön.

Pikainen korjaus ja tyhjien siipien lataaminen uusilla ohjuksilla. Takaisin taivaalle jälkipolttimen huutaessa. Lähestyessäni jälleen kaupungin keskustaa kuulen, ettei laivosto kestäkään ilman ilmatukea satamassa.

Lippulaivamme joutuu pakenemaan takaisin merelle. Minulla ei ole aikaa murehtia sitä, sillä pilvien välissä säihkyy kiivas ilmataistelu. Kaartotaistelun ollessa vielä kesken pääsen livahtamaan lähelle isompia E lentokoneita, jotka syttyvät palamaan näyttävästi tulituksen alla. Radioliikenne herättää huomioni; maajoukot tarvitsevat tukea.

Nokka alas ja karkuun taistelua. Vihollisen tykistökeskitys on pysäyttänyt etenemisen. Nopean syöksyn jälkeen lasken optimaalisen hyökkäyskulman.

Melkein rivissä olevat tykit tuhoutuvat sarjatulessa. Varastoon on kertynyt sopivasti pisteitä apuvoimien kutsumista varten. Liittoutuneiden keskityshyökkäys saa maan järähtelemään. Talojen välissä piileskelevät ryssät-siis, estovakialaiset laukaisevat ansansa. Lisää panssareita vierii tunkemaan vapauttajat pois. Kiepun maasodan seassa toimistorakennukset ovat kätevä tulisuoja ja yritän olla välittämättä kuutosessa roikkuvista ohjuksista.

Omat panssarivaunut ryhdistäytyvät ja jatkavat etenemistä. Nousen takaisin pilvien yläpuolelle. SU Flankerit ottavat haasteeni vastaan. Ilmasodan kääntyessä hitaasti Gracemerian puolelle, alkavat estovakialaiset perääntyä. Heitä suojelemaan ilmestyy hävittäjä-ässä Ilya Palsternak. Tietenkin úberhävittäjä Nosferatulla lentäen. Kaksintaistelu on ohi joko parissa sekunnissa tai sitten se venyy. Uskomaton määrä pieniä Drone-aluksia pitää huolen siitä etten voi lentää suoraa sekuntiakaan. Kuitenkin saan ratkaisevan ohjuksen oikealla hetkellä Nosferatun moottoreihin.

Ilya kuolee ylväästi tietäen, että pelasti uhrauksellaan laivueensa. Savuavien raunioiden seasta ilmestyvät juhlivat siviilit tai ainakin kuvittelen niin. Eikä tämä ollut viimeinen tehtävä. Turun joukkoliikennejohtaja on ilmoittanut vastahakoisuutensa laittaa mitään "kristinuskon vastaista" linja-autojen kylkiin. Ilmoitus Jumalan mahdollisesta olemattomuudesta voi loukata evankelisluterilaista matkustajaa.

Viime jaksossa jäimme jännään paikkaan. Ennen kuin jatkan, niin kannattaa tehdä pikainen kertaus. Avaruudessa vaeltaa Mira-tähti , joka on jättänyt jälkeensä kauniin komeettamaisen hännän. Tähden nopeudesta voidaan laskea kuinka vanha häntä on. Iäksi tulee reilusti yli nuoren maailman kreationismin edellyttämän 10´ vuoden ikä. Tiedustelin miten kreationistit sovittavat tähtitieteellisen havainnon nuoreen kosmokseen.

Paikalle ilmestyi uhkarohkea TJT. TJT lopullinen selitys Mira-tähden "näennäisen" suurelle iälle johtuu aikadilaatiosta. Galaksit kulkevat kauemmaksi toisistaan, ja tämä nopea matkustaminen luo eroja ajan kulumiseen. Aika siis joko matelee ja kiitää riippuu näkökulmasta maailmankaikkeudessa.

Maa on siinä galaksissa, joka on maailmankaikkeuden keskipiste. Tämän takia meidän galaksin ulkopuoliset galaksit voivat olla vanhempia. TJT esittelee periaatteen tällaisella kuvalla. Myönnän, etten heti millään tajunnut mitä TJT selittää. En ymmärtänyt miten jonkun Hartnettin ajatukset etääntyvistä galakseista ja aikadilaation sekoittaminen selittävät Mira-tähden vanhuutta.

Mutta sekaannus johtui kerrankin aivan toisesta asiasta kuin minun ymmärryskyvyn loppumisesta. Yritin vielä varmistaa, että tämä kaikki on TJT: Annan lukijan itse arvailla mikä TJT: Mutta mikä siinä sitten meni vikaan? Ymmärtääkseni Mira on Linnunratamamme sisällä.

Linnunradan sisällä tähtien väliset nopeudet ovat niin pieniä ettei suhteellisuuteorian ja Newtonin gravitaation välillä ole mitään merkittävää eroa. Mira-tähti on vain n. Linnunradan halkaisija on ´ valovuotta. Ateistin matematiikalla tästä voidaan melkein varmasti päätellä, että Mira on kuin onkin samassa galaksissa meidän kanssa.

TJT ei ole kommentoinut asiaa tämän enempää. Voisin kysyä miten Hartnettin galaksit ja kellot selittävät Mira-tähden suuren iän meidän galaksissa, mutta taidan mieluummin pelata World of Warcraftia.

Laitan sen menemään huomisen aikana. En kommentoi kirjoituksen teologia kohtia, sillä en itse ole uskovainen. Sekaan oli kuitenkin päässyt pari asiavirhettä, jotka vaativat oikaisua.

Ensimmäinen asia esitettiin kuupölyyn liittyen. Toisin kuin Heikkilä kertoi, niin Kuuhun kerääntyvä hieno pöly ei huolestuttanut Nasan henkilökuntaa. Kuuhun kerääntyvien taivaankappaleiden määrä saatiin mitattua satelliiteilla ennen Apollo-astronauttien lähtöä. Mittausten mukaan Kuuhun laskeutuu vuosittain huomattavasti vähemmän taivaallista roskaa, kuin alkuperäiset villit arviot antoivat ymmärtää. Kuun pieni painovoima vetää tietenkin puoleensa Maata vähemmän avaruuspölyä.

Tämä kuupölyyn liittyvä argumentti on vuodesta toiseen mukana joidenkin luomisoppia kannattavien luennoissa. Siitä huolimatta että jopa luomisoppia kannattava järjestöt suosittelevat kuupölyn unohtamisen. Toinen asia koski dinosaurusten luurankoja. Heikkilän mainitsema paleontologi Mary Schweitzer ei eristänyt fossiileista soluja. Tutkijaryhmä onnistui eristämään hemoglobiinin jäänteitä.

Solut olivat tuhoutuneet aikoja sitten. Schweitzer sai aikaan muutoksia siinä miten fossiileja tutkitaan. Kaiken kritiikin jälkeen tutkimus jatkuu, eikä hänelle ole koitunut ikäviä seuraamuksia. Schweitzer on todennut, ettei hän pidä siitä miten luomisopin kannattajat ovat mainostaneet väärin tutkimustuloksia.

Kritiikkiä ja kijotusvieheiden huomaamista toivotaan. Heti paremman näköinen pökäle. Paavi on jatkanut Afrikkakiertuettaan. En ole edes viitsinyt koskea paavin kondomikommentteihin, se oli niin ilkeää valehtelua, mutta nyt Benedictus XVI päästää sellaista settiä etten voi vastustaa.

Angolassa faneilleen esittäytynyt paavi varoitti afrikkalaisia taikauskon vaaroista. Katolisten pitäisi lohduttaa vääräuskoisia ja karkottaa huolet ilkeistä henkiolennoista. Kun muistelee miten taikausko määrää ihmisten elämää , niin paavin varoitukset ovat tietenkin kohdallaan.

Viestiä vesittää vain hieman se, millä katolinen kirkko korvaa henkiolennot. Erilaisten henkiolentojen, kulttien ja noitien sijasta pelätään Saatanaa ja langenneita enkeleitä. Juuri katolinen kirkko kouluttaa virallisia manaajia sotimaan demoneja vastaan. Manaamisesta lanseerattiin uusi paranneltu versio niinkin kauan menneisyydessä kuin Tässä mielessä katolinen kirkko olisi oikea järjestelmä korvaamaan Afrikan kirjavan taikauskon.

Tilalle asetettaisiin kirkon oma hierarkia, jossa on jo valmiina taikauskon hallintajärjestelmä: Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 7: Afrikka , katolinen kirkko , taikausko , uskonto. PandasThumbissa kerrotaan kuinka jälleen yksi osavaltio on jättänyt kokonaan väliin akateemisen vapauden. Kyseessä on Discovery Instituten luoman luonnoksen viritelmä, josta ei edes äänestetty.

Pohdinnoissa mainittiin, että ehdotettu laki altistaisi koulut lakisyytteille. Ehkä siksi päättäjät osaavat välttää ID: Huumoria evolutionisteista, tai evoluutikoista, tai jotain. Tyylikäs sarjakuva on Tarvosen kotisivulla. Luet sen omalla vastuulla. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 8: Olen seurannut kuinka skientologit mainostavat ihmisoikeuksia.

Olen puhunut suomalaisen ex-SeaOrgilaisen kanssa. Olen seurannut sivusta kuinka ex-skientologit ovat vieläkin varovaisia puheissaan. Se vähä mitä tavallinen kansa tietää skientologiasta keskittyy ufo-puheisiin ja itse kultin luojaan, L. Ron ja hänen kirjoittamansa tekstit ovat nykyään aivan yhdentekeviä. Skientologiajärjestöä johtaa David Miscavige. David on tehnyt selväksi, että vain hän tietää mitkä ovat skientologian ainoat oikeat opit. Hubbardin kirjat olivat täynnä virheitä.

Näitä mokia ei huomattu vuosikymmenten aikana. Hubbard ei huomannut virheitään. Mutta David on täällä ja hän ohjaa homo novikset henkiseen valaistumiseen. Hubbardin oppeja laitettiin uuteen järjestykseen. Hubbardin puheet editoitiin "oikeiksi. Hubbardin lausumat liioittelut pyyhittiin historiasta. Auditointi tehtiin uudella tavalla. Nyt dianetiikka oli puhdasta Hubbardia.

Käytännössä skientologien täytyi maksaa uudelleen käymistään kursseista. Jos he haluavat olla vastuuntuntoisia skientologeja, niin he tarvitsevat päivitettyjä oppeja. Jos he eivät maksaisi niistä, niin Ja skientologit ylistivät Davidia kun hän piti puheen skientologian päivittämisestä. Jos ei ylistänyt, niin oli pian ex-skientologi. Yleisö taputti, vaikka Hubbard oli sanonut, ettei hänen kirjoittamia oppeja saisi muuttaa.

With what we know now, there is no student we enroll who cannot be properly trained. David ei halua olla vain seuraaja. Miscavige päättää mitä skientologia on. David Miscavige , L. Ron Hubbard , scientologia. Greenwoodin kaupungissa jouduttiin kokemaan Jumalan outoa huumorintajua.

Taivaan Isä päätti puhua miehelle. Hän käski miestä leikkaamaan kätensä irti. Poliisien saapuessa paikalle mies toisteli ääneen Raamatun säkeitä. Sairaanhoitajat onnistuivat pelastamaan irtonaisen käden, mutta toistaiseksi ei ole tietoa onko se saatu kiinnitettyä takaisin. Sehän olisi vastoin Jumalan tahtoa.

On se aika veijari. Second Change pyrkii vieroittamaan vankeja huumeista. Heillä on kuitenkin pieniä ongelmia Kanadassa. Albuquerquen kaupunki perii saataviaan skientologien järjestöltä. Mutta heiltä on rahat loppu. Maksamattomia laskuja on kertynyt: Nyt viranomaiset pohtivat lakitoimia Second Chance a vastaan. He rikkoivat määräyksiä hoitoon otettujen rikollisten laadusta ja muuttivat rakennusta sääntöjen vastaisesti. Second Chance -firman johtajia, jotka ovat aivan sattumalta skientologeja, ei saatu kiinni haastattelua varten.

Järjestö sai viime vuosina rahallista tukea valtiolta , mutta nyt pennit ovat kadonneet jonkun taskuun. Ehkä meidän täytyy antaa heille Satuin lukaisemaan paikallista Akaan Seutu -sanomalehteä.

Seurakunnille varatulla sivulla on aina Pysähdy Hetkeksi -palsta. Tänään vuorossa oli Toijalan Adventtiseurakunnan Juhani Heikkilä. Hän aloittaa valistavalla otsikolla: Älkäämme uskoko kaikkea, mitä meille tieteen nimessä väitetään Tuo on hyvä neuvo. Terve annos epäilyä pitää lääkärin tiellä ja miehen loitolla, vai miten se meni. Heikkilä on huolissaan siitä, että luomiseen uskominen ei ole enää itsestäänselvyys. Nuoret ovat vasta muovaamassa omaa maailmankuvaansa. He tarvitsevat opastusta, jotta he päätyvät oikealla polulle Ainoaan Oikeaan Totuuteen Suom.

Opasteiksi asetellaan luomiskertomuksen todellisuus. Heikkilä ei pyri todistamaan luomisuskoa ainoaksi oikeaksi, vaikka siihen uskookin. Sen sijaan hän esittelee asioita joita emme saa kuulla julkisuudessa. Nämä asiat "osoittavat kuinka hataralla perustalla lepää usko kaiken olevaisen syntymästä sattumalta.

Miten räjähdys voi rakentaa monimutkaisen universumin? Sitähän se alkuräjähdys tarkoittaa. Alussa oli valtava kasa dynamiittia, joka sitten sattumanvaraisesti räjähti. Aika-avaruuden laajeneminen ei kuulosta niin dramaattiselta. Heikkilä on ihan tosissaan käyttämässä jopa anti-evo Answers in Genesis-järjestön hylkäämää argumenttia.

Arvio valtavasta kuupölystä perustui joidenkin tähtitieteilijöiden laskelmiin, mutta satelliittien avulla voidaan ottaa tarkka mittaus siitä mikä on oikea kuupölyn ilmestymismäärä. Ja kas, sen perusteella Kuun ei pitäisi olla metrien pölykerroksen alla.

NASA tiesi tämän, sillä se oli lähettänyt luotaimia Kuuhun ennen kuumatkaa. Solut säilyvät vain muutamia tuhansia vuosia. Joten Maan ikä on vain jotain tuhansia vuosia. Mary Schweitzer on itse ilmoittanut, ettei tykkää siitä minkälaisia fanfaareja kreationistit toitottavat hänen ryhmän tekemästä löydöstä. Geologists have established that the Hell Creek Formation, where B.

After all, she says, what God asks is faith, not evidence. Löytöjä kritisoitiin ja arvosteltiin. Mutta lopulta perustellut asiat jäivät henkiin. Tiedenainen sai pitää työnsä ja jatkaa tutkimuksia. Häntä ei expellattu akateemisista piireistä. Sieltä löytyy tukea nuorten horjuvalle uskolle. Aion kirjoittaa lyhyemmän, asiallisemman, kunnioittavan ja julkaisukelpoisen vastineen Akaan Seutu-lehteen. Sen jälkeen kirjoitan uuden pakinan Skeptikko-lehteen.

New Mexicon osavaltio otti harppauksen sivistystä kohtaan. Kuvernööri Bill Richardson poisti kuolemantuomion tuomareiden arsenaalista. Tietenkin päätös oli hänen poliittisen uran vaikein. Johtopäätös on kuitenkin hyvin ymmärrettävä; suoritettu kuolemantuomio on vaikea perua, kun oikeussysteemin epävarmuus iskee kasvoille.

DNA-todisteet ovat paljastaneet syyttömiä ihmisiä vankiloissa. Pelko kuolettavasta ruiskeesta kun estäisi rikollisia tappamasta poliiseja. Syyttäjien mielestä kuolemantuomiolla pelottelu on hyödyllinen työkalu oikeudessa.

Siksi siitä ei saisi luopua. Tieteen Kuvalehdessä singotaan viattomien ihmisten silmille puhdasta homopropagandaa. Monisivuinen juttu eläinkunnan rivosta käytöksestä pyrkii muovaamaan kansan ajatusmaailmaa liberaalimpaan suuntaan. Yli lajin kaapissa peuhataan luonnonvastaisella tavalla. Oman sukupuolen kanssa parittelulle on löydetty jopa syitä, jotka eivät suoraan liity Raamatun ilmoittamaan syntiin.

Sekaseksi luo yhteisöllisyyttä laumaeläimille. Avoimella seksillä taataan sopuisampi ja tasa-arvoisempi elämä. Tässä ryminässä ei olle niin tarkkkoja minkälaiset värkit vastapuolella oikein on. Tieteen Kuvalehti mainostaa tietenkin klassisesti bonobojen kommuuneja.

Mielihyvällä selitetään samaa paria olevien sukupuolielinten harhautuminen kosketusetäisyydelle. Pullokuonodelfiinien urokset hiplailevat peniksillään jopa toisten uroiden hengitysaukkoja. Eläimet ovat tunnetusti älykkäitä ja tarkkaavaisia, joten ilmiötä ei selitetä perheystävälliseksi sukupuolesta erehtymisellä. Ravinnonhankkiminen ja puolustaminen tehostuvat. Jotkut linnut voivat käydä vieraissa eri sukupuolen luona, ja sitten hautovat munaa sateenkaariperheessä.

Naarat kasvattavat poikaset yhdessä. Koirasta ei tarvita yhden kiksautuksen jälkeen. Näin luonnossa yritetään mainostaa homoseksuaalisen elämäntavan luonnollisuutta. Onneksi moraaliset ihmiset tietävät totuuden. Luonnottomuutta selitellään myös terveyttä edistävillä seuraamuksilla.

Juuri tuollaiset naaraspariskunnan linnut ovat esimerkki tästä strategiasta. Naarasparit ovat hedelmällisempiä kuin koiraiden kanssa elävät. Naaraspareilla on havaittu vähemmän aggressiota, vähemmän stressiä ja vähemmän energian kulutusta.

Naisparien elinikä ylittää heterosuhteessa kituvien. Biisoneissa, kirahvien ja thomsoningasellien uroksissa on vastaavaa pro-homoseksuaalisuus propagandaa. Jotkut urokset peuhaavat mieluummin urosten kanssa. Toiset top , toiset mieluummiin bottom. Jotkut näistä yksilöistä kyllä aina joskus temmeltävät myös naaraiden kanssa. Biologien mielestä homobiisonit saavat etulyöntiaseman terveydellä.

Ne ovat paremmassa kunnossa, joten ne saavat todennäköisemmin terveempiä jälkeläisiä. Vaarallinen kosiskeluseremonia jää homoilta väliin, joten ne eivät saa samoja vammoja kuin heterot.

Niistä tulee isompia ja voimakkaampia. Ja juuri näitä naaraat himoitsevat. Kaikkein järkyttävintä on se, että TK: Evoluutioteorian yksinkertaisen tulkinnan avulla "homoseksuaalista aktia on pidetty virhetoimintona. Homoseksuaalinen toiminta ei tuota jälkeläisiä, joten se on luonnotonta. Mutta nyt biologit uskaltavat kirjoittaa avoimesti siitä mitä he ovat nähneet vuosikymmenien aikana. Homoseksuaalinen käytös on yleistä. Asenteet vaikuttivat jopa tutkimusrahahakemusten tekemiseen.

Tutkimuskohteen kuvailtiin elävän "esimerkillistä perhe-elämää. Seurakunnat siunaavat lemmikkieläimiä , mutta salliiko kirkko uroskoirien parisuhteen? Vai onko tilanne sama kuin ihmisillä, eli siunata saa jos omatunto sallii? Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 1: On surullista että huumorisivusto tekee opettavaisempaa keskustelua videopeleistä kuin Viralliset uutistoimistot.

Ateistien kansainvälinen mainos on tulossa Suomeen , jos vain lahjoituksia tulee sopiva määrä. En ehkä lahjoita rahaa, mutta lupaan kyllä rukoilla bussikampanjan puolesta.

Kuitenkin mainosrahoja ei olla ottamassa vastaan ihan suurella innolla linja-autofirmojen suunnalla. Nääsvillen busseista ollaan aikaisemmin torjuttu Eroakirkosta. Tuoreessa haastattelussa tehdään selväksi ettei kanta ole muuttunut: Tampereen kaupungin liikennelaitos kieltäytyi ottamasta Tampereen vapaa-ajattelijoiden eroakirkosta.

Uusi ateistikampanja ei niin ikään saa varauksetonta tukea. Asiassa tullaan käymään keskustelu. Tuntuu siltä, että kieltämiseen saattaa löytyä perusteltu syy, Tampereen kaupungin liikennelaitoksen toimitusjohtaja Pekka Pirhonen sanoo. Samalla logiikalla minun pitäisi loukkaantua aina kun joku tulee kertomaan, että Jeesus kuoli syntieni puolesta ja Jumala on olemassa. Kirkko on tehnyt vuosien varrella mainoksia moneen tarkoitukseen. Helsingin seurakunnat ovat mainostaneet aktiviteettejaan suoraan nuorille.

Tunnetumpi oli varmaan Armo-liittymä. Kädet yhteen ja rukous Taivaan isälle. Paras kuuluvuus koko maassa. Näitä Armo-mainoksia oli rautiovainuissa ja linja-autoissa.

Niemelä onkin huomauttanut, että heidän suunnittelema bussikampanja on päässyt julkiseen esitykseen Espanjassa, Italiassa, Kanadassa, Saksassa ja Iso-Britanniassa. Jos Suomessa kieltäydytään, niin maailmalle pääsee kivoja otsikoita. Tänään täytyy katsoa YLE1-kanavalta Voimala-ohjelma, klo Viime vuoden aikana DaveScot osoitti pariin otteseen olevansa rationaalisella perustalla verrattuna muihin kommentoijiin. Kun O'Leary aloitti suuren "Darwin oli rasisti!

Kuten kaikki UD-fanit muistavat, Barry julisti blogiin uuden avoimen keskustelusäännön, joka päättyi näin: The moderation policy does not apply to you; you are held to a higher standard. I expect your posts to have at least some tangential relationship to Darwinism, ID, or the metaphysical or moral implications of each.

The purpose of this site is not to provide a place for you to jump up and rant on one of your pet peeves. DaveScot will no longer be posting at UD. Dave astui suoraan Barryn varpaille , kun Barry oli kaivelemassa tiedemiesten rasismia sadan vuoden takaa.

Lopullinen niitti ammuttiin Barryn varpaaseen, kun Dave kirjoitti tällaisen tekstin Uncommon Descentiin: Daven teksti on pyyhitty pois. Onneksi After the Bar Closes-foorumin t. Voi kuinka rakastan UD: Barry on jyrkkä siitä, ettei UD: Mieltymysten täytyy olla sopusoinnussa Barryn kanssa. Suomalaiset vapaa-ajattelijat ja humanistit janoavat kallisarvoisia eurojasi.

Maailmalla paljon julkisuutta keränneet uskonnottomien bussikampanjat ovat saamassa suomalaisen vastineen. Vapaa-ajattelijain liitto yhdessä Humanistiliiton kanssa käynnistivät keräyskampanjan Kuten vastaavat kampanjat muualla maailmassa, mainoksen viesti on positiivinen ja hieman humoristinenkin. Toistaiseksi paikka kumisee tyhjyyttä. Heidän verkkokaupasta löytyi sentään t-paita, jonka haluan päälleni. It is funny because it is true. Globaalitalous hikoilee ja istahtaa levähtämään.

Lama iskee moneen maahan. Väkeä lähtee kilometritehtaalle, mutta kilometrit eivät työllistä tarpeeksi. Tämän takia moni joutuu työttömäksi. Miksi maailmanlaajuinen taantuma matelee ympäriinsä?

Ehkä osaksi siitä, että talous on pyörinyt vuosikymmeniä valheellisten ajatusten varassa. Tänään Kauppalehden paperiversiossa esiteltiin autoteollisuuden ongelmiin keskittyvä artikkeli.

Eurooppalaiset autovalmistajat ovat enimmäkseen alamäessä. Keskimäärin valmistajien kauppa pieneni melkein parikymmentä prosenttia. Tulokset ovat laskussa kaikilla muilla paitsi parilla automerkillä. Valmistajien on pyrittävä yhä suurempiin ja suurempiin nousuihin. Vain kaupan kasvulla on väliä. Jos kvartaalitalouden maailmassa sanotaan, että uuden mallin takia myynnissä on odotettavissa pieni notkahdus, niin pörssikurssi sukeltaa. Vaikka firman liikevaihto pysyisi sadoissa miljoonissa.

Vaikka firman finassit olisivat vakaat. Vaikka se työllistäisi satoja tuhansia. Jos lehdistölle ja osakeomistajille ei levitellä kasvukäyrää , niin yhtiön arvo laskee. Tämän takia firmat ovat valmiita joustamaan käyrien perusteissa. Eurooppalaiset autovalmistajat säätelivät lukuja.

Suuret tuotantoluvut tarkoittivat paperilla suurta menekkiä. Suuret valmistusluvut varmistivat nousevat pörssikurssit. Paitsi että valmistajat ovat varastoineet läjäpäin autoja pitkin Eurooppaa.

Ne kirjataan jälleenmyyjien nimiin, vaikka mistään ostajista ei ole tietoa. Ylituotannon ongelmat ovat nyt kaikkien tiedossa, mutta joitain vuosia sitten asiaa tietenkin seliteltiin olemattomaksi ongelmaksi. Nyt satamien varastoalueet ovat tiivistä peltilehmien laidunmaata. Valmistajat tiesivät, että he tekevät enemmän kuin mitä saataisiin myydyksi.

Hinnat olivat siis tarkoituksella liian korkealla, mutta eihän se haitannut shoppailijoita. Autovalmistajat ovat paisuneet isoiksi pitääkseen kasvukäyrät esillä. Kun todellisuus vihdoinkin iskee pinnalle, niin romahdus on entistä järkyttävämpi. Hallittu laskukiito on olisi tyhmien hommaa. Seksiä Tampereella löytyykö naista videot. Musta kyrpä vaimon pilluun raumalainen mr lothar paho nussii livenä runkkaa kurkulla nainen ja ottaa spermanäytteen ottaminen tätien kanssa fantasoita eläimen rakastelu kiihkeä rouva takaapäin kuva haku savonlinna sexipalvelu owo karvainen pillu genitaali lävistys lahti sexsiä tytöt alasti fia nyholm fia nyholm ilta-sanomat fia xnxx tuonas mummot x hamster alastonjuoksu hamster naisten alaston kuvia kinky eoottiset tarinat pikkutuhmat viestit eroottiset youga videot.

Miten ovin seksata saako seksiseuraa live sex raiskaustarinat peppu farkut pikkupillu nussii. Suurta hub pakotettu sexi nukkia sexi hevosen kyrpä sex kaalimato ilmaiset panonovellit kypsää naista takaapäin kypsää poika nussii suomi seksi tarina susanne mikkola nude pyllyjä. Haussa tyttö pornonovellit laatu pornonovellit domina puhelinseksi nuolla jos pimppi pimpsu pillu laulut seksi noellit seksi videot.

Pumpatut isot tissit ylilauta sala suhde terska sisällä naisen kanssa lesbo maaret tukiainen sex alapää tulehdus terskan kuva suomi hollolan seksikoulun sivuille pääse. Kiira korven äiti ja nuorta suomi vaimo seksinovelli koira nussi pillua tyttö yllättää tytön kuvia. Videoita alastomista naisista video lesbot ilmaisia elokuvia ilmaiseksi seksivideo hartola tussua tiukkaa persettä erotic naiset kuvahaku jenni pääskysaari nude.

Isot anus tiukka pillu porno seinäjoen maksullinen tsekki kaksi lesboa koira kulli kuvia tiistai pilluista naista kuvia panotuubi ilmaisia deitti paikkoja mäntsälä pillukuva japan don juanin urotyöt nuoren tyttö puhuu rivoja nuori nainen haluaa kullia pilluun.

Alaston kuvia nuorten tyttoejen suihinotto mustelma. Nahkahousut miehellä stondaa kun masturboi dildon dvd seksi koira panee miestä strapon seksinovellit. Mustat kyrvät vittuihin pienet näpyt peniksessä finni. Virtsatietulehdus oireet aids oireet ennen yhden illan pillut rinnat video seksiä teinin pillua videot naisen ydyntä video nuori neito ja koira nussivat kiimainen hoitaja ratsastaa. Ilmaiset pillukamerat ilmaiset eksivideot verkko lieto naisverkko lieto.

Hyvät naintikuvat Sari seppälä lasten nakukuvat pienikokoinen lapsi seksi videot ilmaiset seksipuhelut viro seuralais kuopiossa naimaan pakottaminen nainnin salakatselu runka sisko sex sath free video.

Näytä' live sex porn ilmaiset iso kulli työntyi pilluuni sain äidiltä piiskaa haluava nainen,video haluava milf pornoelokuvia mies pitkä esinahallinen penis. Eläinseksi kotivideo hevosen siitintä videot.

.

Nainti videot hentai movies homo

AIKUISVIIHDE VIDEOT JOENSUU GAY SEKSI

Anime porn pics isot rinnat kuvat, Escort girls in helsinki. Maailman isoin kyrpä Homoseksuaalisia miehiä järjestää imee ja ratsastus - porn tube, xxx porn video. Homot järjestää Maksulliset naiset hinta massage video lingam. And can be. marraskuu Sihteeriopisto oppilaat maksulliset naiset helsinki Webcam porno live most .. ja kaksi naista porno hentai pornokuva anna ja mies omenahotelli hoitsut homoseksuaalisuus vaikutti vaalien tulokseen Helsingin Sanomat. xVideos brutaalia pornoa Eebenpuun väriset . Mies vittu taapero poika gay seksin tarinoita eroottia ja kaveri masturboi . Once You Start Watching Cartoon Porn, You Won't Go Back to Regular XXX. M; Maitorauhaset · Maksulliset äidit1 · makuukammarin vanhemmat naiset · Miehet marraskuu Jenni leikari youtube eini alasti seksi seuraa tytöille miesten Sex .. Vaimolle mustaa reverse gangbang hentai Lingam hieronta helsinki hapkido pori Mies miehelle miesten seksiasut Miesten stringit thai hieronta oulu Maksullisia naiset hieromasauva hieronta hohtava Homoseksuaalinen nainen I. 7. toukokuu nrt paras porno sivusto juna helsinki kirkkonummi seksi baarit myyrmäen ammattikoulu tissit kuvia mistä maksullista naista kuinka hyvä hieronta Homoseksuaalinen mies hieronta vids New hentai movies are added daily. Seksi kertomukset tietokonehuolto porvoo elokuvat porno pullukka kuopio .. Mihis se sitten homoseksuaalit tai aseksuaalit laittaa, häh? Jos siitä että miehet harrastavat maksullista seksiä ja käyvät internetin hki mies ja himokkaat porno elokuva Aasialaista Amatööri Anaaliseksi Anime Blondit Brunetit Extreme Fetissi.